Італійські сири в ресторанах Києва: моцарела, рикота, бурата, страчатела - PostEat

пошук

Італійські сири в ресторанах Києва: моцарела, рикота, бурата, страчатела
10-08-2020 0 3346


Італійські сири в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Італійські сири користуються великою популярністю в світі завдяки своїй якості і смаку. В ресторанах і кафе Києва подають такі популярні італійські сири: молодий сир моцарела з регіону Кампанія, твердий сир довгого дозрівання пармезан, свіжий сир з коров’ячого молока бурата, блакитний сир горгондзола. Де спробувати італійські сири в ресторанах Києва, читайте в нашому матеріалі.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (120–298 грн), закуски (49–262 грн), паста (119–298 грн).

Страви: асорті італійських сирів – 175 грн, бурата з оливковою олією – 262 грн.

Напої: коктейль Cuba libre – 80 грн, Feudo Monaci Primitivo – 410 грн/750 мл, Casa de Vilacetinho Vinho Verde – 325 грн/750 мл, Cascina Boccaccio Rosa 2015 – 480 грн/750 мл.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні на Березняках. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в стравах бренд-шефа Марко Черветті. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza, а цього року потрапив до рейтингу 50 найкращих піцерій Європи 2020 року за версією видання Bigseventravel. В ресторані пропонують асорті італійських сирів — моцарела, качокавало, страчатела, рикота, подається з медом та мигдальним горіхом. Також варто спробувати бурату з руколою, помідорами чері, каперсами та оливковою олією.

Буффаліно

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (42–278 грн), паста і ризото (158–198 грн), піца та фокача (58–205 грн).

Страви: моцарела – 98 грн, страчатела – 48 грн/50 г, моцарела бурата – 152 грн, рикота – 42 грн/50 г, качотта – 42 грн/50 г, скаморца – 42 грн/50 г, качокавало – 42 грн/50 г.

Напої: лимонад лайм-ваніль – 79 грн, лимонад ягідний – 95 грн, лимонад маракуйя – 89 грн.

Деталі: італійська кафе-сироварня, входить до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, винна шафа, велика винна карта, резерв столів.

Ресторан «Буффаліно» знаходиться в історичному та діловому центрі столиці. Меню ресторану розробив досвідчений бренд-шеф Марк Вербицький, головний акцент зроблено на домашній італійській кухні. В «Буффаліно» є власна сироварня, знаходиться просто в закладі та не прихована від гостей. Сири готують із фермерського молока певного відсотка жирності, яке привозять до закладу щодня. В «Буффаліно» готують м’які сири — моцарела, страчатела, моцарела бурата та рикота. В окремій сирній кімнаті поруч із сироварнею дозрівають витримані сири — качотта, скаморца, качокавало, раклет та камамбер.

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: моцарела – 140 грн, бурата – 165 грн, страчатела – 140 грн, скаморца – 180 грн, рикота – 110 грн, аффумiкато – 140 грн, прiмо сале – 140 грн, качокавало – 190 грн, качота – 140 грн, сет з м’яких сирiв: бурата, моцарела, рикота, страчатела – 485 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком, яку очолює шеф-кухар Ігор Калениченко, і бездоганний сервіс. В меню закладу — широкий вибір страв з м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. В повній відповідності до традиційних італійських технологій, майстри варять 9 видів молодого домашнього сиру: моцарела, бурата, страчатела, скаморца, рикота, аффумiкато, прiмо сале, качокавало, качота. Будь-який з сирів гості можуть скуштувати в ресторані або взяти з собою.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 32; Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а

Бюджет: ₴₴. Салати (135–238 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: страчатела – 59 грн/50 г, бурата – 164 грн, моцарела – 68 грн/50 г, рикота – 48 грн/50 г, горгондзола піканте – 62 грн/50 г, парміджано реджано – 68 грн, пекоріно тоскано – 98 грн/50 г, аль бароло – 138 грн/550 г, молітерно аль тартуфо – 138 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківській), пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів із власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, спробуйте тут смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. Особливістю ресторану Spezzo на Великій Васильківській є власна сироварня, де кожен гість може спостерігати за роботою сировара. В ресторані виготовляють м’які сири страчатела, бурата, моцарела, рикота. Також пропонують додати до сирної тарілки витримані екземпляри: горгондзола піканте, пекоріно тоскано та овечий трюфельний сир молітерно аль тартуфо.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (160–345 грн), піца (198–298 грн), паста (230–425 грн).

Страви: моцарела ді буфала – 226 грн/100 г, моцарела страчатела з регіону Кампанія – 226 грн/100 г, моцарела бурата фуме – 250 грн/125 г, молітерно аль тартуфо – 198 грн/50 г, бароло – 198 грн/50 г, грана падано – 116 грн/50 г,  горгонзола гольче – 116 грн/50 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, сніданки щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися свіжою домашньою пастою, сирами з моцарела-бару, піцою, власною випічкою та стравами з м’яса і риби. В меню Bigoli ви знайдете італійські сир з медом та чотири види моцарели. Спробуйте гострий сир з трюфелем з овечого та козячого молока молітерно аль тартуфо або витриманий в меззі винограду Неббіоло сир бароло.

Итальянская Редакция

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴. Антипасті (89–375 грн), салати (159–315 грн), піца (119–367 грн).

Страви: «Улюблені сири з нашою апельсиновою мостардою» – 89/229 грн, бурата – 375 грн, трюфельна бурата – 375 грн.

Напої: італьська кава з амаретто – 149 грн, лате – 69 грн, каскара – 65 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (по вихідних з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це стильний заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Майстерність команди закладу в 2019 році була відзначена «Срібною пальмовою гілкою» на міжнародному конкурсі нових ресторанних концепцій. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану «Итальянская Редакция» Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В ресторані пропонують запечену в тісті трюфельну бурату з песто та томатами, а також бурату з полунично-томатним кремом, полуницею на грилі та анчоусами.

Фото: Facebook POSITANO, Буффаліно, Fabius, Spezzo, Bigoli, Итальянская Редакция.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi