Італійський настрій: равіолі в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Італійський настрій: равіолі в ресторанах Києва
09-01-2020 0 276


Які равіолі в ресторанах Києва можна скуштувати, дізнавалась редакція PostEat. Італійська страва равіолі є різновидом пасти — це квадратні вироби з тіста, начинені м’ясом, рибою, овочами або сиром в залежності від місцевих традицій. Равіолі можна варити або запікати, а потім подавати в бульйоні або з томатним соусом. Зазвичай равіолі мають квадратну форму, проте іноді їх готують овальної форми, круглими і напівкруглими.

Начинка равіолей варіюється в залежності від області, де вони готуються. Наприклад, в Римі і Лаціо равіолі найчастіше готують з рикотою, шпинатом, мускатним горіхом і чорним меленим перцем, а приправляють соусом із свіжих помідорів і базиліку або маслом, шавлією і тертим пармезаном. В Абруццо, окрім класичної версії равіолей, готують їх солодку варіацію, наповнюючи тісто рикотою з цукром, корицею, майораном, доповнюючи страву олією з шавлією. Які начинки можна знайти у равіолях в ресторанах Києва, читайте в нашому матеріалі.

Bigoli

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–495 грн), піца (136–280 грн), десерти (56–175 грн).

Страви: равіолі з кроликом – 212 грн, равіолі зі шпинатом – 225 грн, равіолі з моцарелою та томатами – 260 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на правому березі Києва (Липки), сніданки з 08:00 до 11:00 щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися свіжою пастою та сирами з моцарела-бару. Також в Bigoli працює гастрономічна крамниця, де гості можуть купити додому приготовлену в ресторані пасту, італійські сири і ковбаси, випічку та інші італійські смаколики. В меню ресторану представлено три види равіолей — з кроликом, зі шпинатом і з моцарелою та томатами.

Montecchi Capuleti

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴. Закуски (99–598 грн), основні страви (220–1580 грн), десерти (50–178 грн).

Страви: равіолі з телятиною та трюфельною пастою – 184 грн, равіолі з кроликом у вершковому соусі зі шпинатом, кедровими горішками та томатами – 245 грн, равіолі з бараниною – 134 грн, равіолі з грибами та трюфельним маслом – 158 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, ланчі по буднях з 12:30 до 15:30, 200 видів вина, гриль-меню, паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, аніматор для дітей у вихідні, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-тратторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. Оригінальний інтер’єр закладу доповнений автентичним італійським декором, авторськими світильниками і стилізованою ліпниною. В меню Montecchi Capuleti — вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти. Ви можете спробувати чотири види равіолей — класичні з телятиною та трюфельною пастою, ніжні з кроликом у вершковому соусі, ніжні з грибами та трюфельним маслом і гострі з бараниною.

Spezzo

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (98–255 грн), салати (135–238 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: равіолі з кроликом – 158 грн, равіолі зі шпинатом та рикотою – 126 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківській), пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів з власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, спробуйте тут смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. Особливістю сімейних італійських ресторанів Spezzo є власна сироварня, де кожен гість може спостерігати за роботою сировара, що створює знамениті італійські сири: бурату, страчателу, моцарелу і рикоту. Всі сири виготовляються зі свіжого фермерського молока, вподобані сири завжди можна придбати з собою. На вечерю рекомендуємо замовити равіолі з кроликом або зі шпинатом та рикотою.

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Де: вул. Драгомирова, 8

Бюджет: ₴₴. Піца (40–170 грн), паста і ризото (88–160 грн), десерти (40–165 грн).

Страви: равіолі з лососем та шпинатом – 105 грн, равіолі зі шпинатом та сиром рикота – 88 грн, равіолі з телятиною – 95 грн, солодкі равіолі з рикотою в цитрусовому соусі – 110 грн, шоколадні равіолі з солодким домашнім сиром – 110 грн, запечені равіолі з сиром маскарпоне та чорною смородиною – 150 грн.

Напої: яблучний фреш – 52 грн, апельсиновий лимонад – 40 грн, мохіто – 50 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, винотека, літня тераса, резерв столів.

«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. З першого дня відкриття в ресторані дотримуються принципів роботи автентичної італійської тратторії — страви готують з-під ножа з місцевих і сезонних продуктів. В ресторані діє основне меню з класичними позиціями італійської кухні та сезонне — з експериментальними стравами від шеф-кухаря. В основному меню представлені три види солоних равіолей: з лососем та шпинатом, з телятиною і зі шпинатом та сиром рикота. Ми рекомендуємо спробувати солодкі з фестивального меню від шеф-кухаря ресторану — з рикотою в цитрусовому соусі, шоколадні з солодким домашнім сиром та запечені з сиром маскарпоне та чорною смородиною.

Viva Oliva

Де: вул. Пушкінська, 16

Бюджет: ₴₴. Паста та ризото (109–239 грн), основні страви (189–312 грн), десерти (49–129 грн).

Страви: равіолі з індичкою та овочевим рагу – 143 грн, равіолі з телятиною та беконом – 129 грн, равіолі з мідіями у вершковому соусі – 139 грн, равіолі з баклажанами, томатною сальсою та м’яким сиром – 145 грн.

Напої: смородиновий чай з базиліком – 99 грн, какао – 59 грн, Bloody Mary – 99 грн, капучино – 47 грн.

Деталі: сімейний ресторан у центрі Києва, італійська кухня, домашня паста і оригінальні південно-італійські десерти, дров’яна піч від неаполітанського майстра Стефано Феррара, страви для вегетаріанців, доставка, take away, резерв столів.

Viva Oliva — це затишний ресторан на Пушкінській, куди добре приходити всією родиною. В цьому італійському ресторані пасту готують вручну з італійського борошна за традиційними рецептами. Всього в меню близько 20 видів пасти, серед них — паста з м’ясом, рибою і морепродуктами, а також з овочами. Равіолі в ресторані готують з чотирма начинками — з індичкою та овочевим рагу, з телятиною та беконом, з мідіями у вершковому соусі та з баклажанами, томатною сальсою і м’яким сиром.

GRANO

Де: вул. Болсуновська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (250–420 грн), основні страви (350–3000 грн), десерти (69–149 грн).

Страви: равіолі, начинені рикотою і шпинатом, з польпетте у томатному соусі – 200 грн, равіолі з кроликом, подаються з соусом песто та томатами – 215 грн.

Напої: коктейлі: Mango Daiquiri – 200 грн, Old Fashioned of your choice – 220 грн, Brandy Alexander – 200 грн, Margarita – 230 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, шеф-кухар Костантіно Пассалаква, винна карта, вечори-дегустації, винна кімната, сомельє, тераса, бар, сезонне меню, інтер’єр від Doddo Arnaldi.

GRANO — стильний ресторан класичної італійської кухні на Печерську. В закладі можна скуштувати страви від іменитого шеф-кухаря Костантіно Пассалаква — він був одним з перших, хто показав Києву, якою є справжня італійська кухня. Домашня паста від Костантіно Пассалаква є візитною карткою ресторану. У меню GRANO представлені два види равіолей — ніжні з кроликом, які подаються з соусом песто та томатами, а також пікантні з рикотою і шпинатом з польпетте у томатному соусі.

Фото: Facebook Bigoli, GRANO, Montecchi Capuleti, Spezzo, Trattoria No 5/ Тратторія 5, Viva Oliva

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi