Кав’яр у ресторанах Києва: де куштувати - PostEat

пошук

Кав’яр у ресторанах Києва: де куштувати
31-01-2022 0 3485


Кав’яр у ресторанах Києва шукала реакція PostEat. Кав’яр здавна вважався прикрасою столу: його не тільки солили, а й подавали до печеної картоплі, млинців та яєць. У наш час червоний, білий та чорний кав’яр використовують у різних стравах (найчастіше, закусках), щоб максимально зберегти природний смак. Кав’яр цінують не тільки за дивовижний смак, а й за користь: у ньому багато білку, який практично повністю засвоюються організмом, а також маса корисних амінокислот, мінералів, вітамінів та фолієва кислота. Який кав’яр у ресторанах Києва можна замовити до келиху ігристого вин або шампанського, розповідаємо ц підбірці.

PM Hall

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: королівський рол з лакедрою, тунцем, морським гребінцем та осетровим кав’яром – 1200 грн, кав’яр щуки – 620 грн, кав’яр осетровий – 2000 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

Навіть Чарлі Чаплін обожнював чорний кав`яр! За одну зі своїх ролей актор отримав ну дуже незвичний гонорар – 4 кілограма чорного кав`яру. Ресторан PM Hall розуміє і підтримує таке захоплення, тому пропонує гостям максимально ніжний, малосольний, з легкими нотками моря кав’яр. Візитна картка, улюблена страва шефа та must try закладу – Королівський рол з лакедрою, тунцем, морським гребінцем та осетровим кав’яром!

Веранда на Днепре

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. 

Страва: ікра щуки з хрусткими тостами і домашнім маслом – 495 грн/50 г, чорна осетрова ікра з тостами і маслом – 438 грн/10 г, ікра норвезького лосося з тостами і маслом – 438 грн/50 грн, дует тартарів з лосося і тунця з чорною ікрою – 550 грн

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміумресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. Страви в «Веранде на Днепре» готують зокрема в тандирі, печі та на відкритому вогні. В ресторані пропонують ікру щуки, норвезького лосося та чорну осетрову, з якою можна спробувати і дует тартарів з лосося і тунця.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: кав’яр щуки по-одеськи – 450 грн/50 г, кав’яр стерляді – 1950 8грн/50 г, кав’яр осетра – 1950 грн/50 г.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ресторан займає два поверхи та має VIP-залу, караоке залу та відкриту терасу. В основі меню ресторану — середземноморська кухня з італійськими мотивами, королівські краби та найсвіжіші морепродукти. У великому меню ви знайдете кав’яр щуки, стерляді, осетра, який подають з млинцями.

КАНАПА ресторан.салон

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 19

Бюджет: ₴₴. 

Страви: кав’яр сет (оселедця/щуки/форелі) з цибулевим спонжем та зеленим маслом – 329 грн, щучий кав’яр з цибулевим спонжем та зеленим маслом – 249 грн, кав’яр оселедця з цибулевим спонжем та зеленим маслом – 129 грн, кав’яр форелі з цибулевим спонжем та зеленим маслом – 198 грн, кав’яр осетра з цибулевим спонжем та зеленим маслом – 899 грн.

Деталі: ресторан-салон нової української кухні, страви з локальних продуктів, українські ігристі вина в меню, кав’яр бар, лавка гастрономічних сувенірів, доставка, take away.

Ресторан Дмитра Борисова «КАНАПА ресторан.салон» є одним з перших закладів сучасної української кухні в столиці — він відкрився на Андріївському узвозі в 2013 році. В інтер’єрі – змінні експозиції художників, посуд — сучасна авторська кераміка. У ресторані готують автентичні українські страви, для яких обирають локальні продукти. В меню ви знайдете кав’яр-бар з щучим, оселедцевим, форелевим та осетровим кав’яром.

Virgin Izakaya

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: суші вагю, чорна ікра – 620 грн, бріош вагю, чорна ікра – 790 грн, татаки вагю, понзу, чорна ікра – 1200 грн, лосось, тунець, осетрова ікра – 247 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

Virgin Izakaya Bar — концептуальний заклад на Арсеналі від Bulldozer Group Ukraine. Ізакая — це вид ресторанів, поширений в Японії, куди люди щодня приходять випити і перекусити. Над дизайном закладу працювало архітектурне бюро YODEZEEN — їм вдалось створити сучасний європейський інтер’єр в приглушених сіро-коричневих тонах. В меню Virgin Izakaya Bar ви можете знайти кілька  вишуканих с трав з делікатесною чорною ікрою.

Caviarnya

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Героїв Сталінграда, 16Б

Бюджет: ₴₴

Страви: кав’яр оселедця 30/50/100 г – 69/99/189 грн, щучий кав’яр 30/50/100 г – 129/199/369 грн, кав’яр форелі 30/50/100 г – 99/169/299 грн, кав’яр форелі 50/100 г – 169/299 грн, кав’яр осетра 30/50/100 г – 399/699/1299 грн.

Деталі: фудхол, знаходиться на Оболоні, проєкт «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», налічує сім форматів, два поверхи, літня тераса, take away.

Gastrofamily Food Market на Оболоні — проєкт «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Фуд-хол об’єднав 7 різних закладів: концепції БПШ (біляші, пончики, шаурма), Mushlya (демократичний сіфуд), PINZARELLA (пінца), Oxota na Ovets (азійська кухня), «Шашлики, вино та друзі», Crab’s Burger з крабами та лобстерами, а також Caviarnya з кав’яр-баром, ігристим, кавою та сніданками весь день — особливість в тому, що до будь-якої страви можна додати кілька ложок червоного, щучого або осетрового кав’яру.

Фото: Facebook PM Hall, Веранда на Днепре, Alaska Kyiv, КАНАПА ресторан.салон, Virgin Izakaya, Caviarnya.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi