Китайський Новий рік в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Китайський Новий рік в ресторанах Києва
22-01-2020 0 1214


Редакція PostEat розповідає, де зустрічати китайський Новий рік у ресторанах Києва. Китайський Новий рік в самій Піднебесній називають «Чунь Цзе», в перекладі «фестиваль весни» — це одне з головних свят у Китаї та значній частині Азії. В нашу глобальну епоху він вийшов за свої національні рамки, ставши улюбленим святом для мільйонів людей на всій планеті. Читайте наш матеріал та святкуйте китайський Новий рік у ресторанах Києва.

Spicy NoSpicy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴₴. Супи (127–279 грн), салати (175–269 грн), сіфуд (199–450 грн), десерти (65–95 грн).

Страви: хрусткі баклажани в соусі чилі – 115 грн, ліниві суші з лососем – 185 грн, самоса з курчам тандурі та коріандром – 125 грн, пад тай – 199 грн.

Напої: острівний віскі з кордіалом з пуера – 210 грн, Chinese Thug – 180 грн, Vine Not Vine Spritz – 195 грн.

Деталі: паназійська кухня, шеф-кухар Юрій Приємський, шеф-бартендер Олександр Литвинов, авторські страви, стильний інтер’єр від YOD Design Lab, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні, який заснували рестораторки Альона Бебко, Наталія Іванцова та шеф Юрій Приємський. В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії. 25 січня в Spicy NoSpicy відбудеться святкування китайського Нового року — Костя Спейс розпалюватиме атмосферу веселощів, офіціанти жонглюватимуть стравами вечора, бармени пританцьовуватимуть із шейкерами. Улюблені сестрички Spicy NoSpicy запрошують гучно відзначити початок східного року — вхід вільний, столики можна зарезервувати за телефоном +380443346845.

CHINA MA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Георгія Кірпи, 5Б

Бюджет: ₴₴. Дім сами (78-118 грн), салати (78-188 грн), рис та локшина (58-168 грн).

Страви: дім сами з качкою/ куркою, китайським водяним каштаном і соусом карі – 108 грн, салат із хрусткою качкою та серцем грейпфрута – 188 грн, курячий суп з вонтонами – 88 грн, бао-бургер з качкою по-пекінськи – 108 грн, креветки кунг-пао – 268 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: китайська гастрономія, знаходиться навпроти Південного вокзалу, інтер’єр — YOD Design, шеф-кухар Олександр Сізов, шеф-бармен Ольга Корнейчук, sharing plates, два поверхи, цікавий дизайн, рідкісна колекція чаю, авторські коктейлі, винна карта — виключно позиції з Австралії та Нової Зеландії, резерв столів.

Китайська гастрономія CHINA MA відкрилась навпроти Південного вокзалу восени. Серед особливостей закладу — дві відкриті кухні, де гості можуть спостерігати за процесом приготування страв особисто. У п’ятницю 24 січня в CHINA MA святкуватимуть перший, а загалом 4718 Китайський новий рік — будуть відлякувати злих духів, танцювати та починати нову віху життя. За настрій відповідає dj Votuma, яка не боїться експериментувати. Будуть пригощати ігристим та улюбленими стравами китайської гастрономії. Вхід вільний.

Asiatique

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 21

Бюджет: ₴₴. Супи (140–220 грн), салати (110–180 грн), карі (140–240 грн).

Страви: азійський тартар з лосося – 220 грн, зелений карі з куркою – 160 грн, качка зі сливовим соусом та пюре васабі – 280 грн.

Напої: еспресо – 34 грн, індійський чай масала з молоком – 60 грн, кокосова вода – 90 грн, манговий сік – 90 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні від Вікторії Пархоменко, концептуальний інтер’єр, азійські сніданки, гастроланчі, великі винна і коктейльна карти, регулярні тематичні вечірки, резерв столів.

Asiatique — ресторан азійської кухні, створений Вікторією Пархоменко, яка 24 роки подорожувала південно-східною Азією і, беззаперечно, знається на східній гастрономії. До Asiatique варто приходити за незвичними поєднаннями інгредієнтів страв. В закладі підібрали 12 страв згідно з традиціями, кожна з яких символізуватиме удачу, достаток і щастя. Також гостей чекає музика і печива з передбаченнями. Резервувати стіл можна за номером +380969466341.

SILK ROAD

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Казимира Малевича, 84

Бюджет: ₴₴₴. Фірмові страви (520–2580 грн), страви з птиці (198–390 грн), морепродукти (370–980 грн).

Страви: качка по-пекінськи – 1380 грн, кролик по-сичуаньськи – 560 грн, мідії в імбирно-часниковому соусі – 880 грн, курка гунбао – 285 грн, короп з кислою капустою – 870 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: автентичний ресторан авторської китайської кухні, стильний концептуальний інтер’єр в стилі китайських палаців; автентичні китайські страви, адаптовані під українську публіку; страви з морських делікатесів, підходить для проведення ділових зустрічей і святкових банкетів, резерв столів.

SILK ROAD — ресторан китайської кухні в кращих східних традиціях. Крім основної зали, інтер’єр якої доповнений дерев’яним декором ручної роботи китайських майстрів, у ресторані є три окремі кімнати з назвами найбільших зупинок караванів на Великому шовковому шляху зі спеціалітетами їх кухонь. В суботу, 25 січня, ресторан SILK ROAD замерехтить святковими вогнями та створить казкову атмосферу Піднебесної, гостей чекає безліч приємних подарунків та сюрпризів. Початок святкування о 18:00, резерв столів за телефоном +380675223233.

River Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3а

Бюджет: ₴₴. Закуски (95–359 грн), салати (180–330 грн), паста домашня і ризото (189–349 грн).

Страви: спагеті з м’ясом ніжного краба – 349 грн, телячий язик на грилі – 279 грн, чорноморські рапани у вершково-винному соусі – 298 грн, карпачо з витриманої яловичини – 197 грн.

Напої: MAN Shiraz – 170 грн/150 мл, Gava La Smilla – 170 грн/150 мл, Chanti Ruffino – 165 грн/150 мл.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, дизайнерський інтер’єр, камін, контактна барна стійка, широкий вибір страв на грилі, сири власного приготування, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, велика дитяча кімната з аніматором, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Кухня представлена українськими та італійськими класичними стравами, доповнена позиціями близькосхідної кухні з акцентом на гриль-стравах. 25 січня о 21:00 в ресторані River Grill розпочнеться гучне святкування китайського Нового року, оскільки китайці вважають, чим голоснішим буде свято, тим щасливішим буде рік. У програмі костюмовані китайські дракони, найчарівніші вокалістки Nati Reznik та Nosalii, тематичний dance perfomance від Divki Rroject та музичний сет від Dj Chirkov. Резерв столиків за телефоном +30987445577.

Фото: Facebook Spicy NoSpicy, China Ma, Asiatique, SILK ROAD, River Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi