Ланчі в Києві: де пообідати з колегами, якщо офіс на лівому березі - PostEat

пошук

Ланчі в Києві: де пообідати з колегами, якщо офіс на лівому березі
28-07-2020 0 294


Ланчі на лівому березі Києва шукала редакція PostEat. Смачний обід — запорука вашої продуктивності. Однак у сучасному ритмі життя не завжди вдається пообідати вдома чи приготувати ланч-бокс із собою в офіс. Тому ресторани лівого берега столиці пропонують вам завітати на бізнес-ланч та замовити улюблені страви за доступними цінами.

Soul Cafe

Де: Русанівська набережна, 10

Бюджет: ₴₴. Сніданки (59–130 грн), салати (105–160 грн), основні страви (69–290 грн).

Страви: бефстроганов з картопляним пюре – 135 грн, булгур з тофу в соєвому соусі – 89 грн, курячі котлети з пюре чи булгуром – 130 грн, скумбрія запечена в кунжуті з овочами та солодко-гострим соусом – 150 грн.

Напої: лавандовий лате – 55 грн, раф кава – 50 грн, вишнево-апельсиновий чай з імбиром та м’ятою – 57 грн, смузі малина-чорні ягоди – 65 грн.

Деталі: міське кафе на набережній мікрорайону Русанівка, сніданки протягом усього дня, сніданок-конструктор, є страви для вегетаріанців і веганів, винна карта, pets friendly, столики на вулиці, формат take away, кейтеринг, резерв.

Soul Cafe – локація в кращих традиціях міських кафе. Тут ви знайдете сніданки без обмежень, демократичну цінову політику і милі столики на вулиці. В меню прості і зрозумілі страви: сендвічі, закуски, паста і різноманітні десерти. З 12:00 по 16:00 по буднях в Soul Cafe діє знижка 20% на основне меню — пообідати можна курячими котлетами з пюре або скумбрією запеченою в кунжуті з овочами. Вегетаріанцям рекомендуємо пообідати булгуром з тофу в соєвому соусі з квасолею і грибами. Також до страв вам подадуть чай у подарунок.

КазаН ДиваН

Де: вул. Мішуги, 2

Бюджет: ₴₴. Супи (75–97 грн), холодні закуски (75–275 грн), салати (65–197 грн).

Страви (з меню обідів): салат цезар, окрошка з м’ясом птиці, борщ зелений, салат з ароматних томатів та фети, борщ з м’ясом птиці, плов узбецький, люля-кебаб з баранини, курка тандурі зі спаржевою квасолею.

Деталі: узбецька кухня, двоповерховий ресторан, мангал-меню, авторська подача, дві зали, стейки, домашня випічка, розпис на стінах, дитяче меню, винна карта, банкетні пропозиції, кальяни, резерв столів.

«КазаН ДиваН» — ресторан близькосхідної кухні на Позняках. В обідній час в ресторані подають страви зі спеціального меню. Усього доступно три варіанти обідніх комбінацій: салат або суп та основна страва – 115 грн; салат та суп – 115 грн; салат, суп та основна страва – 135 грн. До кожного обіду вам подадуть піту та узвар. Зверніть увагу, що спеціальною пропозицією можна скористатися по буднях з 12:00 до 16:00 (у святкові дні обіди не подають).

Ресторан Argentina Grill

Де: вул. Анни Ахматової, 22

Бюджет: ₴₴. Закуски (119–469 грн), супи (135–165 грн), страви з риби та морепродуктів (155–799 грн).

Страви (з меню ланчів): смажені мариновані слайси з тонкого краю яловичини з йогуртовим соусом і овочами; біфштекс, сир чедер і смажена молода картопля; сет Pollo з курячим філе та тортильєю; яловичі ковбаски з картопляним пюре і крем-соусом із печеного часнику; сет Carne з яловичиною, квасолею та цибулею.

Напої: кафе хеладо сол – 109 грн, собремеса – 219 грн, фріо мате – 79 грн, лімонада де пепіно – 79 грн.

Деталі: мережа сучасних ресторанів аргентинської кухні, індустріальний інтер’єр в фірмових бирюзово-сірих тонах, аргентинський гриль Parrilla, бізнес-ланчі, хоспер, дитяче меню, сніданки, винна і коктейльна карти, резерв столів.

Argentina Grill — мережа концептуальних м’ясних ресторанів, яка знайомить гостей з особливостями та оригінальними смаками аргентинської кухні. В окремому asado-меню ресторану Argentina Grill представлені стейки з української та американської яловичини сухої та вологої витримки, які готують на аргентинському грилі Parrilla та у хоспері. Бізнес-ланчі в ресторані діють в будні дні з 12:00 до 17:00 — у ланч входить бульйон дня і одна з п’яти основних страв на вибір. Вартість обіду фіксована — 189 грн.

Francesco

Де: вул. Раїси Окіпної, 2 (готель «Турист»)

Бюджет: ₴.

Страви: олів’є – 35 грн, салат овочевий – 30 грн, салат літній зі сметаною – 30 грн, холодник – 35 грн, борщ – 30 грн, мінестроне – 35 грн, люля-кебаб – 45 грн, гуляш з яловичини – 65 грн, філе лосося – 90 грн, м’ясо по-французьки – 50 грн, голубці – 35 грн

Деталі: ресторан та бістро, знаходиться на лівому березі міста; страви української, європейської та азійської кухні; шведська лінія, ресторанне меню, сніданки з 08:00 до 12:00, контактний бар, перегляд спортивних подій, підходить для невеликих банкетів, резерв столів.

Francesco — ресторан та бістро, який вперше розпочав роботу у 1987 році. Ресторан знаходиться на першому поверсі готелю «Турист», який розташований поруч з метро «Лівобережна». В закладі дві зали — в першій облаштована шведська лінія, пропозицію на якій оновлюють щоденно, а в другій гостям пропонують ресторанний сервіс та меню. В меню страви української, європейської та азійської кухні, також є контактний бар з оригінальним коктейльним меню.

Моменти

Де: Русанівська набережна, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски (82–205 грн), паста (1237–169 грн), основні страви (139–295 грн).

Страви (з меню обідів): домашній бульйон з куркою та перепелиним яйцем + котлета по-київськи з картопляним пюре – 185 грн, окрошка + паста з куркою та овочами у вершковому соусі – 185 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, сімейний ресторан, страви української та європейської кухонь, сніданки, кальян, літня тераса, сучасний інтер’єр, формат take away, акції та знижки.

Сімейний заклад «Моменти» на Русанівці запрошує вас скуштувати улюблені страви та напої, а також насолодитися приємною атмосферою. В заклад можна прийти всією родиною на пізній сніданок чи обід або влаштувати тут романтичну вечерю з вином і закусками. Кожен будній день з 12:00 до 16:00 в «Моментах» можна обрати з двох комбо-пропозицій, які складаються з першої та основної страви і коштують 185 грн.

Евразия — японська та європейська кухня

Де: вул. Раїси Окіпної, 3; пр-т Маяковського, 5В; пр-т Маяковського, 44а; пр-т Григоренко, 22/20; вул. Драгоманова, 40г.

Бюджет: ₴₴. Салати (84–180 грн), супи (39–165 грн), піца (75–210 грн).

Страви (з меню обідів): бізнес-ланч №1 (суп Удон, салат з копченою куркою, рисові чипси або паровий рис — на вибір, рис з куркою) – 145 грн, бізнес-ланч №4 (суп Кімчі, салат з копченою куркою, рисові чипси або паровий рис — на вибір, курячий шніцель з картоплею Айдахо) – 145 грн.

Деталі: мережа ресторанів японської та європейської кухонь, бренд-шеф Денис Кравченко, сучасний дизайн, японські, європейські та паназійські страви, сніданки та бізнес-ланчі до 15:00 щодня, формат take away, дитяче меню, постійні акції та спеціальні пропозиції.

«Евразия» — мережа ресторанів японської та європейської кухонь. В меню ресторанів – великий вибір ролів, суші, сашимі та нігірі суші, а також страв європейської кухні. Бізнес-ланчі у ресторанах «Евразия» гості куштують щодня з відкриття до 15:00. У закладах мережі вам запропонують вісім варіантів бізнес-ланчів, вартість кожного становить 145 грн. До кожного ланчу включено напій на вибір — кава, чай, узвар, келих вина або пива.

Фото: Facebook Soul Cafe, КазаН ДиваН, Ресторан Argentina Grill, Francesco, Моменти, Евразия.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi