Легкі літні салати в закладах Києва: літній феєрверк смаку - PostEat

пошук

Легкі літні салати в закладах Києва: літній феєрверк смаку
24-06-2020 0 241


Легкі літні салати в закладах Києва шукала редакція PostEat. Літо — це пора легкої та корисної їжі. Мало хто захоче їсти важку їжу в спеку, особливо коли є можливість насолоджуватись сезонними свіжими овочами та фруктами. Якщо у вас немає часу на приготування улюбленого салату або ви хочете спробувати щось нове, тоді ви на правильному шляху: ми пропонуємо вам заклади, де готують смачні та легкі салати.

Catch Seafood Restaurant

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (165–486 грн), основні страви (375–890 грн), свіжа риба та морепродукти (138–586 грн/100 г).

Страви: фреш салат з руколою, шпинатом, базиліком та авокадо, з манго та тигровими креветками – 286 грн, зелений салат із цукіні, авокадо, з листям салату та редисом – 178 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Творці ресторану, команда La Famiglia, зібрали під одним дахом усе, що цінують справжні гурмани. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. Серед салатів варто звернути увагу на зелений салат із цукіні, авокадо, з листям салату та редисом.

Wine Love

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴. Денне меню закуски (110–160 грн), денне меню основні страви (170–260 грн), вечірнє меню закуски (95–450 грн).

Страви: салат з томатів з фреш-кремом – 110 грн, салат з креветками та нектарином – 280 грн, зелений мікс з смородиновим дресінгом та свіжими ягодами – 230 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: винний ресторан, атмосферна концепція, денне меню (13:00-17:00), вечірнє меню (18:00-23:00), співзасновники — Володимир Задірака та Сергій Шкарбан, автор інтер’єру Денис Беленко, авторська кухня, ексклюзивна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.

Wine Love — атмосферний винний ресторан в комплексі «Торонто-Київ». Заклад занурює гостей в атмосферу творчих районів Парижа — Маре та Монмартра. Автором унікального інтер’єру є відомий український дизайнер Денис Беленко. В меню ви знайдете переосмислені страви, натхненні новою хвилею паризьких ресторанів, які відображають всю повноту гастрономічного різноманіття та смаків. У денному меню пропонують салат з томатів з фреш-кремом, а у вечірньому ви знайдете зелений мікс з смородиновим дресінгом та свіжими ягодами.

Смородина

Де: Русанівська набережна, 7

Бюджет: ₴₴. Салати (85–318 грн), гарячі закуски (92–325 грн), паста і ризото (128–278 грн).

Страви: салат з молодої капусти – 85 грн, салат з томатами, прошуто, руколою та хрусткою чіабатою – 184 грн, зелений салат з лосем та сиром філадельфія – 238 грн, салат дракон з копченим вугром, міксом салату і авокадо – 318 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: м’ясний ресторан у парку, два поверхи, стильний інтер’єр, страви на мангалі та в хоспері, устричне і сезонне меню, дві літні тераси, банкетні пропозиції, дитяче меню, дитячий майданчик, резерв столів.

«Смородина» — затишний ресторан у Русанівському парку. В меню закладу вдало поєднані страви різних кухонь світу, з яких можна обрати щось улюблене чи познайомитись із новими смаками. Ресторан займає два поверхи, на другому поверсі знаходиться затишна тераса, з якої можна милуватись парковою зеленню. З різноманіття салатів можна обрати максимально літній варіант з томатами, прошуто, руколою та хрусткою чіабатою.

Pinzarella

Де: вул. Велика Васильківська, 41

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (89–109 грн), салати (69–99 грн), пінца (69–169 грн).

Страви: цезар з куркою – 79 грн, цезар з креветками – 99 грн, цезар з лососем – 99 грн, салат з кіноа та свіжими овочами – 69 грн, салат з кіноа та лососем – 99 грн, салат з прошуто та в’яленими томатами – 89 грн.

Напої: лімончелло – 39 грн, prosecco – 49 грн, сидр – 39 грн, вермут – 39 грн.

Деталі: smart casual формат італійської кухні, знаходиться в центрі міста, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», два поверхи, демократичні ціни, моцарела бар, ферментоване тісто, пінца з начинками, лімончелло. 

Pinzarella — це smart casual формат італійської кухні від ресторатора Дмитра Борисова. На першому поверсі розташована відкрита кухня та кілька столиків, основна посадка – на другому поверсі закладу. Основні позиції в меню — це пінци, які швидко готуються під замовлення в печі. Для виготовлення тіста використовують три види борошна, а ферментація відбувається щонайменше протягом 28 годин. Крім того, в меню є окремий моцарела бар, також подають healthy-салати та кілька різновидів цезаря.

Ygli Restaurant

Де: вул. Велика Васильківська, 72

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (90–295 грн), казан-мангал (75–220 грн), випічка (25–185 грн).

Страви: салат по-грузинськи – 160 грн, салат фатуш – 135 грн, салат табулі – 125 грн, салат гранат – 110 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: ресторан східних кухонь, знаходиться в центрі міста; страви турецької, грузинської, азербайджанської та узбецької кухонь; дизайнерський інтер’єр від Loft buro, кілька зал, лаунж-зона, літня тераса; страви в казані, на тандирі та на мангалі.

Ресторан Ygli Restaurant привертає гостей цікавою концепцією — в меню представлені кухні різних народів Азії. Інтер’єр для ресторану розробило дизайнерське бюро Loft buro — ігри з освітленням, поєднання класичних деталей інтер’єру зі східними елементами зробили простір ресторану «УГЛІ» стильним, затишним та комфортним. В розділі салатів ви знайдете кілька овочевих позицій, наприклад, «Гранат» з помідорами, червоною цибулею, волоським горіхом та гранатовим соусом.

Букет Côtelette

Де: вул. Академіка Туполєва, 16Е

Бюджет: ₴₴. Котлети (130–300 грн), основні страви (150–255 грн), сеалати (85–150 грн).

Страви: панцанела – 85 грн, салат із запеченими овочами та тайським соусом – 135 грн, салат цезар з міні-котлетами та чипсами з бекону – 150 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, грог ямайський – 100 грн, лимонади – 85 грн.

Деталі: меню авторських котлет, авторські коктейлі, декілька видів глінтвейнів, сніданки з відкриття до 12:00, барна карта, кальян, окрема зала для святкування банкетів.

Букет Cotelette — концептуальний ресторан на Нивках. Перший у своєму роді заклад, що пропонує широкий вибір котлет, приготованих за авторськими рецептами шеф-кухаря. В котлетній карті представлено 5 позицій особливих котлет з курки, з яловичини та з сібаса. Але меню ресторану не обмежується м’ясними стравами —  у закладі можна поснідати, спробувати салати, закуски та основні страви європейської кухні.

Фото: Facebook Catch Seafood Restaurant, Wine Love, Смородина, Pinzarella, Ygli Restaurant, Букет Côtelette.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi