Літні тераси ресторанів Києва в міських парках: чудовий привід для гастропрогулянки - PostEat

пошук

Літні тераси ресторанів Києва в міських парках: чудовий привід для гастропрогулянки
17-07-2019 0 4929


Літні тераси ресторанів Києва в міських парках шукала редакція PostEat. Кожна літня прогулянка у квітучому зеленому парку зігріватиме спогадами взимку, тож не марнуйте жодного сонячного дня і гуляйте столичними парками. На свіжому повітрі завжди розігрується апетит, тому ми подбали заздалегідь і розповідаємо про літні тераси ресторанів Києва в міських парках, щоб ви могли смакувати улюблені страви та насолоджуватись природою.

Saperavi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 1в.

Бюджет: ₴₴₴. Салати та холодні закуски (135–790 грн), страви з м’яса та птиці (210–1990 грн), десерти (40–330 грн).

Страви: аджапсандалі – 135 грн, мідії у винно-часниковому соусі – 340 грн, люля-кебаб з індички – 215 грн, сациві – 240 грн, філе качки з кус-кусом та обліпиховим соусом – 340 грн.

Напої: морс – 160 грн/1 л, американо – 50 грн, грог – 150 грн, чай імбирний з лимоном – 110 грн.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку. Заклад поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану: зручне розташування і власне парк роблять Saperavi однією з найвдаліших локацій для сімейного відпочинку. В меню ресторану зібрані кращі страви з усіх регіонів Грузії: аджапсандалі, сациві, пхалі, долма, хінкалі, лобіо. Окремої уваги заслуговує мангал-меню — в Saperavi готують люля-кебаб, шашлик з індички, баранини, телятини і свинини. У винній карті Saperavi є продукція усіх провідних виноробних регіонів Грузії, а також лінійка європейських вин Нового і Старого Світу. У теплу пору року в ресторані працює затишна літня тераса — на ній, в тіні дерев і далеко від міського шуму, прекрасно відпочивати після прогулянки парком.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Терещенківська, 10 (парк ім. Тараса Шевченка).

Бюджет: ₴₴₴. Салати (86–288 грн), основні страви (68–985 грн), десерти (64–98 грн).

Страви: салат з телятиною, шпинатом та бринзою – 156 грн, кабачки запечені з лососем та імбирно-апельсиновим соусом – 185 грн, банош з білими грибами та овечою бринзою – 108 грн, риба по-терещенківськи – 288 грн.

Напої: морс із журавлини – 22 грн, напій з лісових ягід – 22 грн, грушевий лимонад – 55 грн, вино «Оксамит України» Виноробне господарство князя П. Н. Трубецького – 590 грн/750 мл.

Деталі: ресторан української кухні, знаходиться в парку ім. Тараса Шевченка, сезонне меню, банкетний зал під солом’яною стріхою, літня тераса, окремий будиночок з млинцями to go, підходить для банкетних заходів, можна привести іноземного гостя, резерв столів.

«О’Панас» — столичний ресторан української кухні в парку ім. Тараса Шевченка, не перший рік відомий своєю гостинністю. Інтер’єр, виконаний в українському стилі з елементами українського бароко, дозволяє повністю зануритися в національну атмосферу. У теплу пору року з тераси ресторану, що схована під старими дубами, можна милуватися красою одного з найстаріших парків Києва. У меню ресторану «О’Панас» класичні та авторські страви української кухні, влітку можна спробувати холодний борщ на буряковому квасі з сезонного меню.

River Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (117–299 грн), салати (185–360 грн), паста домашня та ризото (165–280 грн).

Страви: ризото з тигровими креветками – 280 грн, сет м’ясний на двох – 795 грн, телячий язик на грилі – 269 грн, асорті сирів з інжирним джемом – 298 грн.

Напої: коктейль «Белліні» – 175 грн, лате – 69 грн, сангрія на білому домашньому вині з фруктами та ромом – 98 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, дизайнерський інтер’єр, камін, контактна барна стійка, широкий вибір страв на грилі, сири власного приготування, устриці, домашня паста, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, авторські чайні коктейлі, велика дитяча кімната з аніматором, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. У River Grill ви можете насолоджуватись свіжим літнім повітрям на одній з двох затишних літніх терас і відпочивати, споглядаючи на природу та хвилі. Різноманітне меню пропонує страви європейської та італійської кухонь, а також великий вибір страв на мангалі. Дітям у River Grill створили найкращі умови для відпочинку — велика дитяча кімната, спеціальне меню, аніматори та великий вибір розваг для будь-якого віку.

Мисливський двір

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Славгородська, 49.

Бюджет: ₴₴. Салати (132–375 грн), страви з дичини (112–246 грн), десерти (92–134 грн).

Страви: асорті з делікатесних та українських сирів – 359 грн, дорадо запечена з фетою та мідіями – 276 грн, качина ніжка з яблуками та полуничним соусом – 245 грн, кролик с домашньою локшиною – 285 грн.

Напої: Solo Corso – 294 грн/750 мл, «Кіндзмараулі» – 642 грн/750 мл, Villa Krim «Мерло» – 165 грн/750 мл.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс у парку на лівому березі Дніпра, великий асортимент страв авторської та української кухні, мангальне меню, страви з дичини, програма лояльності, підходить для святкових заходів, резерв столів.

«Мисливський двір» — ресторан-довгожитель, який знаходиться в готельному комплексі в парку «Партизанська слава» на лівому березі Дніпра. У ресторані представлений великий асортимент страв авторської і української кухні. Заклад працює вже 23 роки, особливою гордістю ресторану є велике мангальне меню, в якому представлені навіть страви з дичини. Смакувати страви з димком краще за все на літній терасі комплексу, у тіні високих сосен.

Кухня ПОЛЛІ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Голосіївський, 61.

Бюджет: ₴₴. Салати (98–145 грн), основні страви (125–245 грн), десерти (72–78 грн).

Страви: млинці з лососем та крем-сиром – 115 грн, паста з телятиною в соусі блек пепер – 155 грн, овочевий салат з фетою – 98 грн, філе скумбрії з овочами в соєвому соусі – 149 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 68 грн, смузі полуниця-малина – 49 грн, лимонад імбирний – 49 грн.

Деталі: сімейний ресторан, multi-cuisine, домашній інтер’єр, великі порції, літня тераса, сніданки, винна карта, вина побокально, формат take away, kids friendly, дитяча кімната, виступи музикантів.

«Кухня ПОЛЛІ» знаходиться біля озера живописного Голосіївського парку. В основі меню — всіма улюблена європейська класика, меню оновлюється по сезону, оскільки в закладі намагаються дотримуватися принципу локаворства і готувати зі свіжих українських продуктів. Рекомендуємо розміститися на веранді закладу, обрати страви до смаку та відпочити від міської метушні у приємній атмосфері.

Ресторан «Тарас»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Перемоги, 84Б.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–210 грн), салати (96–158 грн), основні страви (89–224 грн).

Страви: домашній печінковий паштет з хрусткими грінками – 79 грн, теплий салат з телятиною та овочами – 147 грн, котлети домашні зі щуки з картопляним пюре та шпинатом – 158 грн, традиційні деруни з білими грибами – 126 грн.

Напої: «Котнар Каберне-Совіньйон» –225 грн/750 мл, лимонад – 65 грн, узвар – 21 грн, пунш – 75 грн.

Деталі: ресторан української кухні, страви на грилі, колоритний інтер’єр, два поверхи, окремі альтанки, музейний формат, літня тераса з фонтаном, підходить для банкетних заходів, можна привести іноземного гостя, бізнес-ланч по буднях з 12:00 до 15:00, резерв столів, парковка.

Ресторан «Тарас» знаходиться поруч з парком «Нивки» на відокремленій території. Будівля ресторану — це майже детальна копія традиційних українських сільських будинків XIX століття. Український колорит інтер’єру є гордістю ресторану «Тарас». В меню представлені популярні класичні українські страви, а також українські страви з локальних продуктів в сучасній інтерпретації.

Головна фотографія: Мисливський двір

Фото: Facebook Saperavi, О’Панас, River Grill, Мисливський двір, Кухня ПОЛЛІ, Ресторан Тарас

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi