Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Літні авокадо-меню та страви з авокадо в закладах Києва: де шукати смачні закуски, салати та основні страви - PostEat

пошук

Літні авокадо-меню та страви з авокадо в закладах Києва: де шукати смачні закуски, салати та основні страви
16-07-2019 0 1352


Літні авокадо-меню та страви з авокадо в закладах Києва шукала редакція PostEat. Раніше ми розповідали про особливості авокадо та про страви з нього у цьому матеріалі. Сьогодні повертаємося до теми: розповімо, де куштувати гуакамоле, брускети, авокадо-тости, боули з авокадо та цікаві японські роли у ресторанах Києва. А яку страву з цим популярним продуктом оберете ви? На зволікайте, бронюйте столик в улюбленому закладу та куштуйте літні авокадо-меню та страви з авокадо в закладах Києва вже сьогодні!

«Руккола»

Де: пр. В. Маяковського, 43/2; вул. Будівельників, 40; вул. Хрещатик, 24; вул. Велика Васильківська, 57/3; вул. Гната Юри, 13, інші адреси.

Бюджет: ₴₴. Салати (95–225 грн), паста і равіолі (105–189 грн), піца (105–265 грн), основні страви (149–278 грн), десерти (39–98 грн).

Страви: Menu di avocado: спагеті з цукіні і кремом авокадо, фокача з авокадо і сиром страчатела, вафлі з пармою і кремом авокадо, легкий і свіжий салат з авокадо і кіноа, тартар з лосося з кремом авокадо.

Напої: еспресо – 28 грн, морквяний фреш – 52 грн, імбирний лимонад – 28 грн, марокканський чайний коктейль – 55 грн. 

Деталі: мережа сімейних кафе італійської кухні, належить до мережі ресторанів TARANTINO family, сніданки, страви на грилі, авторські сири, літня тераса, дитяча кімната і меню, винна карта, резерв столів, доставка.

У мережі сімейних кафе «Руккола» нещодавно почало діяти сезонне Menu di avocadо! Бренд-шеф мережі «Руккола» Антон Якимчук підготував для гостей цікаві, смачні та вражаючі гастрономічні поєднання – задоволеним залишиться навіть найбільш вимогливий гурман! Якщо ви шукаєте смачну страву з авокадо для обіду, спробуйте спагеті з цукіні і кремом авокадо. Ідеальною закускою до улюблених вин стане тартар з лосося з кремом авокадо, його можна доповнити італійською фокача з пряними травами, оливковою олією та солонуватим сиром. Для ситного сніданку замовте вафлі з пармою і кремом авокадо або легкий і свіжий салат з авокадо і кіноа. Варто скуштувати кожну страву з нового сезонного меню й обрати свого фаворита!

DOM №10

Де: вул. Спаська, 10.

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (95–220 грн), основні страви (179–660 грн), десерти (55–120 грн).

Страви: севіче із лосося з авокадо та апельсиновим соусом – 195 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: розташований на Подолі, меню побудоване на концепції comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, винна карта, підходить для проведення банкетів, резерв столів, сезонне меню.

Шукаєте ідеальну закуску з лососем та авокадо до улюбленого вина? Що ж, здається, ми знайшли для вас те, що треба, у DOM №10! Тут вам подадуть севіче із лосося з авокадо та апельсиновим соусом – смаки у цій страві надзвичайно гармонійно доповнюють один одного, а в поєднанні з ігристим чи білим вином ця страва створить довершену гастрономічну симфонію.

Not Only Fish

Де: вул. Велика Васильківська, 94.

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (125–580 грн), страви з риби (450–2300 грн), десерти (120–235 грн).

Страви: тартар з тунця з чорною ікрою та авокадо – 725 грн, рол авокадо з лососем та крем-сиром – 365 грн, рол темпура з креветкою та авокадо – 245 грн, салат з теплим баклажаном, авокадо та чері – 220 грн, салат з вугрем, смаженим авокадо та кус-кусом – 380 грн, хвіст лобстера з авокадо-гриль та салатом – 800 грн.

Напої: еспресо – 55 грн, імбирний чай з лимоном і м’ятою – 125 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, Tender lavender – 180 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проект холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, поке-боул меню, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

У Not Only Fish знають, наскільки важливі цікаві поєднання інгредієнтів у стравах. Саме тому тут ви знайдете велике розмаїття страв з авокадо. Це і роли, і салати, і основні страви з рибою, морепродуктами та овочами. Вам залишається лише обрати страву до смаку й насолоджуватися!

Oxota NA Ovets

Де: вул. Воздвиженська, 10Б.

Бюджет: ₴₴₴. Атлантичне меню (145–460 грн), холодні закуски (95–249 грн), салати (98–265 грн), основні страви (199–1390 грн).

Страви: боул з авокадо і тунцем – 198 грн, тост з авокадо та чіа – 165 грн, салат з кіноа, авокадо й вугрем – 235 грн.

Напої: Moёt&Chandon Brut Imperial – 2800 грн, Cava Zero, Codorniu – 800 грн, Puligny-Montrachet, Louis Jadot – 2950 грн.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кавьяр бари, винна карта, pets friendly.

Ресторан Oxota NA Ovets вже чекає любителів авокадо та пригощає смачними боулами, тостами з авокадо та суперфудами, а також салатами! Варто звернути увагу і на винну карту закладу із винами з багатьох куточків світу, що стануть вдалим доповненням для ваших страв.

«Маяк»

Де: Дніпровська набережна, 2.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (135–585 грн), основні страви (225–1300 грн), десерти (60–260 грн).

Страви: зелений салат з креветками, авокадо, кедровими горіхами та пармезаном – 345 грн, з вугром унагі, з авокадо, помідорами чері та горіховим соусом – 399 грн, авокадо гриль – 209 грн.

Напої: Карло Панч / Karlo Punch – 210 грн, Рівер Лонг Айленд / River Long Island – 210 грн, Київський Мул / Kievsky Mule – 190 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, дві тераси, дві банкетні зали, 500 місць для гостей, понтон для приймання човнів, raw bar, устриці, страви на грилі, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, кальяни, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

«Маяк» — це ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра. Із панорамних вікон закладу відкривається неймовірно красивий вид на Дніпро, а завдяки приємній атмосфері у закладі комфортно не лише обідати чи вечеряти, а й влаштовувати банкети чи ділові зустрічі. У змістовному меню ви знайдете багато різноманітних страв, які тут готують з турботою та любов’ю. Відпочинок у ресторані «Маяк» подарує вам приємні емоції та незабутні гастрономічні враження.

«Вино і Люди»

Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11

Бюджет: ₴₴. Сніданки (50–122 грн), закуски (24–128 грн), салати (98–128 грн), основні страви (156–238 грн), десерти (34–88 грн).

Страви: гуакамоле – 84 грн, боул з лососем та авокадо – 158 грн, боул з ростбіфом, авокадо, яйцем, кукурудзяною полентою, беконом та овочами – 160 грн, кукурудзяний тостадітос з лососем та авокадо – 126 грн.

Напої: еспресо – 32 грн, лате – 48 грн, трав’яний чай – 58 грн, лимонний лимонад з тархуном – 48 грн, апельсиновий фреш – 72 грн.

Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, демократичні ціни і великі порції, шеф Валерій Бузовер, сезонні новинки в меню, винна карта, сніданки.

Обирайте боули з авокадо, гуакамоле чи тостадітос у космополітичному міському кафе «Вино і Люди»! До них вам запропонують гарні вина за демократичною ціною, літні освіжаючі лимонади або кавові напої. Поцікавтеся у офіціанта з приводу особливих страв від шефа – Валерій Бузовер знає, чим вас здивувати!

Фото: Facebook «Руккола», DOM №10, Not Only Fish, Oxota NA Ovets, «Маяк», «Вино і Люди»

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi