Літні десерти в ресторанах Києва: манговий сорбет, пана кота з полуницею, лимонна тарта - PostEat

пошук

Літні десерти в ресторанах Києва: манговий сорбет, пана кота з полуницею, лимонна тарта
16-06-2020 0 328


Літні десерти в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Відчути смак спекотного та щедрого на ягоди і фрукти літа, можна скуштувавши десерти, які створюють у столичних закладах. Надихаючись погодою та емоціями гостей, київські шефи поповнюють меню різноманітними авторськими варіаціями апетитних та корисних десертів. Які літні десерти в ресторанах Києва підготували шефи цього літа, читайте в нашому матеріалі.

Bassano Dolceteka

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴. Десерти (40–150 грн).

Десерти: безе вишневе – 65 грн, тарт лимонний з меренгою «Сицилія» – 90 грн, сорбет манго/лимон-базилік/полуниця-лайм/вишня-ром – 50 грн.

Напої: обліпиховий чай – 85 грн, грейпфрутовий фреш – 100 грн, лимонад тархун – 75 грн.

Деталі: позиціонує себе як перша італійська кондитерська-пекарня в Києві, стильний інтер’єр, сніданки, торти будь-якої складності на замовлення, сезонне меню, послуга take away.

Bassano Dolceteka позиціонує себе як перша італійська кондитерська-пекарня в Києві. Інтер’єр закладу виконаний в світлих тонах, тут є кілька вітрин із солодощами. Ви можете не тільки спробувати десерти від Bassano Dolceteka власне в кондитерської-пекарні, а й порадувати ними близьких, придбавши з собою. У кондитерській представлений великий асортимент освіжаючих сорбетів.

Итальянская Редакция

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴. Десерти (169 грн), паста (129–397 грн), піца (219–367 грн).

Десерти: тірамісу майже класичний з абрикосовим кюлі – 169 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, винна карта, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це стильний заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану «Итальянская Редакция» Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В меню ви знайдете майже класичного тірамісу — печиво савоярді, ніжний крем з сиру маскарпоне, piccolo amaretto та абрикосовий кюлі.

Vero Vero

Де: вул. Іллінська, 18

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (234–425 грн), супи (135–315 грн), паста і ризото (145–545 грн).

Десерти: ніжний торт з кремом із манго та фісташок – 175 грн, кавова пана кота з полуницею та хрусткою меренгою – 132 грн, домашні сорбети лимон/маракуя/манго – 69 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: італійський ресторан, належить до закладів La Famiglia, розташований на Подолі, винна карта, страви для вегетаріанців, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі.

Vero Vero — затишний ресторан на Подолі, який нагадує традиційну італійську тратторію. У меню представлена домашня паста, ризото, піца, великий вибір свіжої італійської моцарели та антипасті до неї. В меню ви знайдете домашні сорбети, ніжний торт з кремом із манго та кавову пана коту з полуницею.

osteria Pantagruel

Де: вул. М. Лисенка, 1

Бюджет: ₴₴₴. Класичні закуски (149–329 грн), домашня паста (249–349 грн), десерти (49–169 грн).

Десерти: пана кота з полуничним соусом – 129 грн, тарта з лимонним кремом – 159 грн, фондан з шоколаду кріолло з ванільним морозивом – 149 грн, домашні сорбети – 39 грн, мандариновий сорбет з ромом – 49 грн.

Напої: еспресо – 65 грн, лате – 79 грн, лимонад – 89 грн, фрапе з молоком – 79 грн.

Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, сніданки по буднях з 8:30 до 11:00, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, винні дегустації та еногастрономічні вечори, багаторічний досвід роботи.

Osteria Pantagruel — перший з проєктів сім’ї ресторанів Гусовських, який вже понад 20 років прищеплює українцям любов до традиційних смаків Італії. В Osteria Pantagruel ви знайдете великий вибір домашньої пасти, яка пасуватиме до вашого улюбленого вина. Серед різноманіття десертів в закладі варто звернути увагу на легку тарту з лимонним кремом та насичений мандариновий сорбет з ромом.

Spezzo

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32, вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴. Салати (135–238 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Десерти: домашнє морозиво – 48 грн, морозиво з рікоти з ягідним міксом – 48 грн, фірмовий пиріг з маскарпоне, персиком та манго – 130 грн, пана кота з ягідним міском – 96 грн, сорбет – 48 грн.

Напої: італійський лимонад дольче віта – 75 грн, ананасовий фреш – 135 грн, домашній лімончелло крема – 45 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківській), пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів із власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, спробуйте тут смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. З літніх десертів пропонують морозиво з рікоти з ягідним міксом, освіжаючі сорбети та фірмовий пиріг з маскарпоне, персиком та манго.

GRANO

Де: вул. Болсуновська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (250–420 грн), основні страви (370–3000 грн), десерти (69–300 грн).

Десерти: пана кота карамель – 100 грн, пана кота з ягодами – 120 грн, меренга зі свіжою полуницею і кремом маскарпоне – 139 грн, морозиво – 69 грн.

Напої: фрапе лате – 85 грн, матча лате – 99 грн, апельсиновий колінз – 99 грн, мароккіно – 69 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, шеф-кухар Костантіно Пассалаква, інтер’єр від римського архітектора Доменіко Арнальді, сніданки, спеціальне меню, дитяче меню, винна карта, винна кімната, тераса, парковка.

GRANO — стильний ресторан класичної італійської кухні на Печерську. В закладі можна скуштувати страви від іменитого шеф-кухаря Костантіно Пассалаква — він був одним із перших, хто показав Києву, якою є справжня італійська кухня. В меню ресторану представлені різноманітні класичні та авторські десерти, цього літа можна спробувати меренгу зі свіжою полуницею і кремом маскарпоне.

 

Фото: Facebook Bassano Dolceteka, Итальянская Редакция, Vero Vero, osteria Pantagruel, Spezzo, GRANO

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi