Літні тераси на Подолі: 6 локацій для відпочинку в Києві - PostEat

пошук

Літні тераси на Подолі: 6 локацій для відпочинку в Києві
28-07-2022 0 2545


Літні тераси на Подолі шукала редакція PostEat. О будь-якій порі року Поділ надзвичайно затишний та дозволяє відчути дух справжнього Києва. Насолодитись цією київською атмосферою можна на літніх терасах закладів — обирайте європейську кухню та авторські коктейлі, одеський колорит чи вишукані італійські страви.

Fiji Lounge Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 14в

Бюджет: ₴₴.

Страви: тріо брускет – 185 грн, боул салат з лососем, манго та кіноа – 285 грн, сир халумі з карамелізованою ягодою та кленовим сиропом – 265 грн, курка масала з зеленим салатом – 215 грн.

Деталі: лаунж-бар на Подолі, multi-cuisine, кальян-меню, сезонне меню, барне меню, фірмові коктейлі, тераса, резерв столів, доставка, формат take away, меню бізнес-ланчів, страви на грилі, караоке, демократичні ціни, спеціальні пропозиції та акції, караоке.

Fiji Lounge Bar — це атмосферний ресторан на Подолі, де гостей пригощають стравами європейської кухні й готують неймовірні авторські та улюблені класичні коктейлі. Тут і лаунж-зона, і караоке, і банкетне обслуговування — формат відпочинку на будь-який смак.

Улюблений острівець релаксу, в самому серці столиці, зараз працює з оновленим літнім майданчиком, на якому розташована відкрита барна стійка, а також пропонують розміщення за комфортними столиками з м’якими диванами. Також Fiji розробив окреме меню напоїв у форматі take away: Prosecco 59 грн за 100 мл, бутильовані коктейлі за 129 грн ( Negroni, Boulevardier, Flower Gin Tonic, Veneziano Spritz).

У меню ресторану Fiji Lounge Bar представлені сучасні страви ф’южн, які поєднують ноти азіатської, європейської та американської кухні і звісно улюблені японські роли, на які діє спеціальна пропозиція «2+1» з понеділка по четвер.Також, кожної п’ятниці та суботи, з 17:00 до 21:00, є можливість відпочити в безпечному залі Fiji, на -1 поверсі й поспівати пісень.

Якщо ви шукаєте заклад для святкування дня народження, Fiji, пропонує відсвяткувати його разом! З неділі по четвер діє спеціальна пропозиція: середній чек 500 грн з особи та можливістю принести свій алкоголь без доплат. Графік роботи щоденно з 13:00 до 21:30.

Vero Vero

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іллінська, 18

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: моцарела бурата, прошуто крудо, персик – 485 грн, панцанела з креветками – 425 грн, спагеті качо-е-пепе – 375 грн, м’ясний мільфей, шпинат, білі гриби – 565 грн.

Деталі: італійський ресторан, належить до закладів La Famiglia, розташований на Подолі, сніданки, винна карта, страви для вегетаріанців, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі, резерв столів.

Vero Vero — затишний ресторан мережі закладів La Famiglia на Подолі з картою Chianti, що налічує понад 40 позицій. Влітку він славиться мальовничою терасою біля Ільїнської церкви з міським фонтаном, а взимку нагадує затишну традиційну італійську тратторію. У меню ви знайдете домашню пасту, ризото, піцу, великий вибір свіжої італійської моцарели та антипасті до неї, десертів та італійського морозива gelato.

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат Романо Houston’s з домашнiм курчам i арахiсовим соусом – 215 грн, млинцi зi шпинатом, запеченi пiд сиром – 150 грн, андалузький гаспачо з овечою фетою – 170 грн, ризото з пармезаном, пюре iз бiлих грибiв та трюфельним маслом – 245 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі знаходиться в 200-річній будівлі. Зали відтворюють історичне планування помешкання родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food і відображає любов родини митця до подорожей та колекціонування рецептів. У енотеці зібрана колекція вина з різних країн світу. Ви можете обрати столик на літній терасі та відпочити в оточенні живих квітів та витончених білосніжних скульптур.

Любчик. Одеський ресторан

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: мідії з рапаною під сирною ковдрою – 189 грн, великий одеський сніданок – 179 грн, рулетики з синеньких з сирною намазкою – 129 грн, салат по-одеськи з тюлечкою – 129 грн, казанок мідій у вершковому соусі – 229 грн, чебурек з сиром і томатами – 79 грн/100 г.

Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, інтелігентний пивбар, страви одеської кухні, риба і морепродукти, свіжі раки, літня тераса, внутрішній дворик, pets friendly, kids friendly.

«Любчик» — сімейний ресторан на Воздвиженці з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладу зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Інтер’єр задуманий таким чином, щоб відтворити атмосферу затишної і теплої одеської квартири. В основному меню пропонують широкий вибір знайомих рибних і м’ясних страв за приємними цінами. Столик можна обрати на затишній літній терасі-дворику.

Тісто, сир і тітка Белла

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 24

Бюджет: ₴₴.

Страви: піца пеппероні піканте – 198 грн, піца карбонара – 195 грн, тартар з креветки – 210 грн, ніжне прошуто – 145 грн, салат із козиним сиром – 170 грн, конкільоні квадроформаджи – 215 грн, тірамісу – 120 грн.

Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.

Раніше «Тісто, сир і тітка Белла» — це було популярне домашнє кафе італійської кухні на Подолі. Нещодавно ресторан переїхав у нове, більше просторе приміщення, і тепер це Велика Італія на Подолі, з великою дров’яною піччю, де поміщається одразу 6 піц, справжнісіньким сицилійським фонтаном у дворі, ще ширшою терасою під парасольками і справжньою ванною. Заклад є проєктом київської групи ресторанів Rest Emotion, співвласником якої є Володимира Григорі. В закладі пропонують неаполітанську піцу за старовинними рецептами, пасту власного виробництва, легкі салати та різноманітні антипасті, до яких гарно підійде легке італійське вино.

Італієць із Бейрута

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Ярославський, 1/3

Бюджет: ₴₴.

Страви: хумус з манго – 185 грн, долма з лабне – 189 грн, кебаб по-бейрутськи – 299 грн, шаверма капрезе з куркою – 209 грн, паста з кебабом та міні моцарелою – 245 грн.

Деталі: ліванська кухня з італійським акцентом, щасливі години з 12:00 до 16:00, стильний сучасний інтер’єр в теплих тонах, сезонні, класичні та авторські коктейлі, доставка, літня тераса, резерв столів.

«Італієць Із Бейрута» знаходиться на тихій подільській вулиці. В закладі затишний інтер’єр з квітчастими меблями, а повітря наповнене ароматами кави і спецій. У ресторані використовують кращі локальні продукти і традиційні лівано-італійські кулінарні секрети, щоб надати стравам неперевершеного смаку. У меню представлені страви ліванської та італійської кухонь.

Головна фото: Vero Vero

Фото: надані закладом/Facebook Fiji Lounge Bar, Vero Vero, DOM N10, Любчик. Одеський ресторан, Тісто, сир і тітка Белла, Італієць із Бейрута.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi