пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Літні тераси на Подолі шукала редакція PostEat. О будь-якій порі року Поділ надзвичайно затишний та дозволяє відчути дух справжнього Києва. Насолодитись цією київською атмосферою можна на літніх терасах закладів — обирайте європейську кухню та авторські коктейлі, одеський колорит чи вишукані італійські страви.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Сагайдачного, 14в
Бюджет: ₴₴.
Страви: тріо брускет – 185 грн, боул салат з лососем, манго та кіноа – 285 грн, сир халумі з карамелізованою ягодою та кленовим сиропом – 265 грн, курка масала з зеленим салатом – 215 грн.
Деталі: лаунж-бар на Подолі, multi-cuisine, кальян-меню, сезонне меню, барне меню, фірмові коктейлі, тераса, резерв столів, доставка, формат take away, меню бізнес-ланчів, страви на грилі, караоке, демократичні ціни, спеціальні пропозиції та акції, караоке.
Fiji Lounge Bar — це атмосферний ресторан на Подолі, де гостей пригощають стравами європейської кухні й готують неймовірні авторські та улюблені класичні коктейлі. Тут і лаунж-зона, і караоке, і банкетне обслуговування — формат відпочинку на будь-який смак.
Улюблений острівець релаксу, в самому серці столиці, зараз працює з оновленим літнім майданчиком, на якому розташована відкрита барна стійка, а також пропонують розміщення за комфортними столиками з м’якими диванами. Також Fiji розробив окреме меню напоїв у форматі take away: Prosecco 59 грн за 100 мл, бутильовані коктейлі за 129 грн ( Negroni, Boulevardier, Flower Gin Tonic, Veneziano Spritz).
У меню ресторану Fiji Lounge Bar представлені сучасні страви ф’южн, які поєднують ноти азіатської, європейської та американської кухні і звісно улюблені японські роли, на які діє спеціальна пропозиція «2+1» з понеділка по четвер.Також, кожної п’ятниці та суботи, з 17:00 до 21:00, є можливість відпочити в безпечному залі Fiji, на -1 поверсі й поспівати пісень.
Якщо ви шукаєте заклад для святкування дня народження, Fiji, пропонує відсвяткувати його разом! З неділі по четвер діє спеціальна пропозиція: середній чек 500 грн з особи та можливістю принести свій алкоголь без доплат. Графік роботи щоденно з 13:00 до 21:30.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Іллінська, 18
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: моцарела бурата, прошуто крудо, персик – 485 грн, панцанела з креветками – 425 грн, спагеті качо-е-пепе – 375 грн, м’ясний мільфей, шпинат, білі гриби – 565 грн.
Деталі: італійський ресторан, належить до закладів La Famiglia, розташований на Подолі, сніданки, винна карта, страви для вегетаріанців, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі, резерв столів.
Vero Vero — затишний ресторан мережі закладів La Famiglia на Подолі з картою Chianti, що налічує понад 40 позицій. Влітку він славиться мальовничою терасою біля Ільїнської церкви з міським фонтаном, а взимку нагадує затишну традиційну італійську тратторію. У меню ви знайдете домашню пасту, ризото, піцу, великий вибір свіжої італійської моцарели та антипасті до неї, десертів та італійського морозива gelato.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Спаська, 10
Бюджет: ₴₴.
Страви: салат Романо Houston’s з домашнiм курчам i арахiсовим соусом – 215 грн, млинцi зi шпинатом, запеченi пiд сиром – 150 грн, андалузький гаспачо з овечою фетою – 170 грн, ризото з пармезаном, пюре iз бiлих грибiв та трюфельним маслом – 245 грн.
Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки, резерв столів.
DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі знаходиться в 200-річній будівлі. Зали відтворюють історичне планування помешкання родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food і відображає любов родини митця до подорожей та колекціонування рецептів. У енотеці зібрана колекція вина з різних країн світу. Ви можете обрати столик на літній терасі та відпочити в оточенні живих квітів та витончених білосніжних скульптур.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Воздвиженська, 10Б
Бюджет: ₴₴.
Страви: мідії з рапаною під сирною ковдрою – 189 грн, великий одеський сніданок – 179 грн, рулетики з синеньких з сирною намазкою – 129 грн, салат по-одеськи з тюлечкою – 129 грн, казанок мідій у вершковому соусі – 229 грн, чебурек з сиром і томатами – 79 грн/100 г.
Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, інтелігентний пивбар, страви одеської кухні, риба і морепродукти, свіжі раки, літня тераса, внутрішній дворик, pets friendly, kids friendly.
«Любчик» — сімейний ресторан на Воздвиженці з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладу зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Інтер’єр задуманий таким чином, щоб відтворити атмосферу затишної і теплої одеської квартири. В основному меню пропонують широкий вибір знайомих рибних і м’ясних страв за приємними цінами. Столик можна обрати на затишній літній терасі-дворику.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Верхній Вал, 24
Бюджет: ₴₴.
Страви: піца пеппероні піканте – 198 грн, піца карбонара – 195 грн, тартар з креветки – 210 грн, ніжне прошуто – 145 грн, салат із козиним сиром – 170 грн, конкільоні квадроформаджи – 215 грн, тірамісу – 120 грн.
Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.
Раніше «Тісто, сир і тітка Белла» — це було популярне домашнє кафе італійської кухні на Подолі. Нещодавно ресторан переїхав у нове, більше просторе приміщення, і тепер це Велика Італія на Подолі, з великою дров’яною піччю, де поміщається одразу 6 піц, справжнісіньким сицилійським фонтаном у дворі, ще ширшою терасою під парасольками і справжньою ванною. Заклад є проєктом київської групи ресторанів Rest Emotion, співвласником якої є Володимира Григорі. В закладі пропонують неаполітанську піцу за старовинними рецептами, пасту власного виробництва, легкі салати та різноманітні антипасті, до яких гарно підійде легке італійське вино.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: провулок Ярославський, 1/3
Бюджет: ₴₴.
Страви: хумус з манго – 185 грн, долма з лабне – 189 грн, кебаб по-бейрутськи – 299 грн, шаверма капрезе з куркою – 209 грн, паста з кебабом та міні моцарелою – 245 грн.
Деталі: ліванська кухня з італійським акцентом, щасливі години з 12:00 до 16:00, стильний сучасний інтер’єр в теплих тонах, сезонні, класичні та авторські коктейлі, доставка, літня тераса, резерв столів.
«Італієць Із Бейрута» знаходиться на тихій подільській вулиці. В закладі затишний інтер’єр з квітчастими меблями, а повітря наповнене ароматами кави і спецій. У ресторані використовують кращі локальні продукти і традиційні лівано-італійські кулінарні секрети, щоб надати стравам неперевершеного смаку. У меню представлені страви ліванської та італійської кухонь.
Головна фото: Vero Vero
Фото: надані закладом/Facebook Fiji Lounge Bar, Vero Vero, DOM N10, Любчик. Одеський ресторан, Тісто, сир і тітка Белла, Італієць із Бейрута.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi