Літні вечори в закладах на лівому березі Києва - PostEat

пошук

Літні вечори в закладах на лівому березі Києва
26-08-2020 0 971


Про ресторани на лівому березі Києва розповідає редакція PostEat. Завершувати спекотне календарне літо варто у приємній компанії, тому пропонуємо такий сценарій — читаєте огляд ресторанів на лівому березі Києва, обираєте локацію та не чекаєте п’ятниці, щоб зустрітись з близькими за келихом вина. А до улюбленого вина зможете обрати апетитну піцу, свіжі морепродукти, грузинські закуски, вершкову пасту чи апетитні десерти — максимально насолоджуйтесь теплими літніми вечорами.

Кухмейстер

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴. Салати (75–295 грн), основні страви з м’яса (155–2980 грн), десерти (35–120 грн).

Страви: судак з пюре з зеленого горошку – 190 грн, котлета з королівської креветки на пюре з картоплі та зеленого горошка – 190 грн, тайський рис з кальмаром та унагі соусом – 160 грн, вареники з картоплею та смаженими лисичками з беконом за давнім рецептом прабабусі – 105 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, колекція вин, коктейльна карта, камін, літня тераса, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. Для бажаючих спостерігати за кулінарною магією кухню в закладі зробили відкритою. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. На третьому поверсі «Кухмейстера» знаходиться велика відкрита тераса, де ви вже можете забронювати столик.

River Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3А

Бюджет: ₴₴. Салати (169–295 грн), паста і ризото (189–248 грн), м’ясо та птиця (99–310 грн).

Страви: соте з морепродуктів у вершково-томатному соусі – 679 грн, салат з ростбіфом запеченим у хоспері – 197 грн, чорноморські рапани – 298 грн, телячий язик на грилі з грибами – 295 грн.

Напої: Nero D’Avola Cusumano – 880 мл/750 грн, Chateau Bellevue Rouge – 690 мл /750 грн, Sangiovese Di Majo Morante – 750 мл /750 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Формат ресторану всіляко сприяє повному зануренню у комфортний заміський відпочинок на природі у межах міста. Кухня представлена українськими та італійськими класичними стравами, доповнена позиціями близькосхідної кухні з акцентом на гриль-стравах.

Dellini

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ревуцького, 2

Бюджет: ₴₴. Салати (138–328 грн), гарячі закуски (138–295 грн), основні страви (148–398 грн).

Страви: салат з запеченим баклажаном – 165 грн, картопляний крем-суп з білими грибами – 128 грн, печена бурата з томатним соусом та песто – 295 грн, медальйони з телятини під соусом із грибів та запеченою картоплею – 276 грн.

Напої: молочний коктейль карамель – 95 грн, лимонад грушевий – 58 грн, Avrora Sour – 168 грн, Aperol Spritz Strawberry – 178 грн.

Деталі: затишний ресторан на березі озера Сонячне, інтернаціональна кухня, устриці, хоспер-меню, паста власного виробництва, сніданки змістовні коктейльна і винна карти, кальян, резерв столів.

Dellini — ресторан інтернаціональної кухні з авторськими стравами, розташований на Харківському масиві біля красивого озера Сонячне. Крізь панорамні вікна відкривається мальовничий вид на озеро. У вихідні можна зарезервувати столик на літній терасі та неквапливо насолоджуватись краєвидом, стравами та родинним спілкуванням.

Гастрокафе «Тарелка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гришка, 9

Бюджет: ₴₴. Салати (98–258 грн), паста та ризото (168–189 грн), гарячі страви з риби та морепродуктів (259–485 грн).

Страви: велика тартіна з салом, витриманим за старовинним рецептом – 112 грн, бургер з м’ясом ягнятини – 198 грн, запечений лосось з молодим горошком, каракатицею, червоною ікрою та соусом бер блан – 295 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: шеф-кухар Денис Комаренко, резерв столів, тераса, доставка, kids friendly, формат take away, можливість замовити хліб на живій заквасці за старовинними рецептами, страви з крафтовими продуктами, сніданки, напої власного приготування, страви в хоспері, страви для компанії, винна карта.

Гастрокафе «Тарелка» на Позняках не перший рік захоплює гостей авторськими стравами від шеф-кухаря і власника закладу Дениса Комаренка. Концепція меню заснована на сезонності продуктів і їхній локальності — керуючись цим принципом, у гастрокафе «Тарелка» створюють справжні кулінарні шедеври. В закладі подають свіжоспечений хліб власного виробництва, який можна придбати в хлібній крамниці ресторану, а також випікають 12 видів піци у дров’яній печі.

Mushlya

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівський бульвар, 1

Бюджет: ₴₴. Мідії (69–239 грн), бургери та сендвічі (59–89 грн), плато морепродуктів (269 грн).

Страви: сендвіч зі стейком з дорадо та картопляними діпами – 89 грн, боул з тигровими креветками – 98 грн, яйця пашот зі слабосолоним лососем і соусом блю чіз та брокол – 98 грн, казанок мідій для компанії у вершковому соусі – 218 грн, морські равлики булоти з соусом та лимоном – 59 грн, великий seafood-сніданок – 149 грн, страчателла з тунцем татакі та манго – 98 грн

Напої: брют біле сухе Gastrofamily – 169 грн, пиво – 39 грн, Mushlya Sprits – 49 грн, сидр – 39 грн.

Деталі: мережа seafood закладів, fast casual формат, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, свіжі морепродукти та устриці, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», сніданки з 08:00 до 11:00, take away, літні тераси.

Mushlya — seafood-заклади мережі ресторанів Дмитра Борисова. В меню Mushlya Café великий вибір делікатесних свіжих морепродуктів у доступному fast casual сегменті: за доступну ціну гривень в Mushlya можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі. З серпня місяця в ресторані на Русанівці щоранку з 8:00 до 11:00 гостям пропонують seafood сніданки, серед яких панкейки з яйцем, міксом салату, крем-чилі соусом та слабосолоним лососем, жовтоперим тунцем або тигровими креветками.

Otdohnuli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгоманова, 31; вул. Шумського, 3А

Бюджет: ₴₴. Салати (85–195 грн), гарячі закуски (85–135 грн), страви на вугіллі (65–195 грн).

Страви: хачапурі по-аджарськи – 145 грн, хачапурі otdohnuli – 175 грн, шашлик з лосося на мангалі – 245 грн, асорті пхалі – 95 грн, сулугуні, смажений на кеці – 95 грн, телячі щічки з картоплею ташміджабі – 175 грн.

Напої: цитрусовий лимонад – 35 грн, грузинський грог – 70 грн, мохіто б/а – 85 грн, капучино – 40 грн.

Деталі: ресторани грузинської кухні, знаходяться біля міських озер, альтанки, страви на вугіллі, барна карта, напої власного приготування, домашні чаї, резерв столів.

Otdohnuli — новий ресторан грузинської кухні на озері Позняки біля однойменного парку. На гостей традиційно чекає автентична кухня, грузинське вино та істинна гостинність. В меню закладу ви знайдете традиційні грузинські страви, 8 видів та страви на вугіллі. Також OTDOHNULI — нова назва ресторану на озері Тельбін, який раніше належав мережі ресторанів VANO IVANO.

Фото: Facebook Кухмейстер, River Grill, Dellini, Гастрокафе «Тарелка», Mushlya, Otdohnuli.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi