пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Літні веранди Києва шукала редакція PostEat. Влітку зустрічатись зі друзями та проводити дозвілля найкраще на затишних літніх верандах ресторанів, супроводжуючи приємні бесіди прохолодним розе та легкими закусками. В новому матеріалі редакція PostEat розповідає про літні веранди Києва, де можна зібратись великою компанією та насолоджуватись спілкуванням.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Павловська, 26/41
Бюджет: ₴₴. Закуски (78–374 грн), салати (196–285 грн), домашня паста та ризото (175–435 грн).
Страви: гаспачо зі страчателою – 198 грн, брускета з ростбіфом, карамелізованою цибулею та пікантним соусом – 245 грн, філе палтуса з кремом із батата та карамелізованою спаржею – 364 грн, гірчичне ризото з тартаром з телятини – 264 грн.
Деталі: італійська кухня, сім’я ресторанів La Famiglia, паста домашнього приготування, піца в дров’яній печі, сезонне меню, моцарела-бар, велика винна карта, устричний четвер, пропозиції вихідного дня, резерв столів
Trattoria ZUCCA — ресторан італійської кухні в стилі класичної тратторії з лаконічним меню та домашніми стравами. У меню Trattoria ZUCCA зібрані спеціалітети з різних регіонів Італії. Доповнюють смак страв вина з різних регіонів Італії — уже два роки поспіль винна карта ресторану за свій асортимент і різноманітність отримує нагороду Wine Spectator. Розташований на одній з тихих київських вулиць, ресторан Trattoria Zucca може похвалитись і затишною літньою терасою з великою кількістю зелені.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 112
Бюджет: ₴₴. Салати і закуски (60–480 грн), супи (195–280 грн), крудо-бар (200–420 грн).
Страви: паштет з тріски з оладками – 250 грн, тунець з соусом понзу – 290 грн, сашимі лосось в азійськомиу стилі – 200 грн, хот-дог з креветкою – 250 грн, мідії смажені у сирному соусі – 370 грн.
Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.
«Риба Пила» — рибний ресторан мережі BULLDOZER GROUP UKRAINE у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. У меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором: підвішеним до стелі скелетом морської істоти та інсталяціями на стінах з іржавих циркулярних лез та ручних пил. В закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та затишна тераса для неспішних ланчів та теплих літніх вечер. Панорамні розсувні вікна дозволяють гостям тераси насолоджуватись прохолодою літнього вечора і водночас відчути атмосферу закладу. Сама назва ресторану спонукає випити келих вишуканого вина з винної карти до ароматних рибних страв, приготованих різноманітними способами. Обирайте прохолодний напій, будь-то келих вина із французької долини Луари, ігристе, чи авторський освіжаючий лимонад — та насолоджуйтесь життям разом із «Рибою Пилою».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 100
Бюджет: ₴₴₴. Овочі та сир (150–430 грн), море (320–1600 грн), земля (150–1800 грн).
Страви: карпачо з артишоку з руколою, слайсами пармезану та каперсами – 330 грн, салат з кальмаром, томатами чері та молодою картоплею – 380 грн, равіолі з креветками та білою спаржею – 450 грн.
Деталі: кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, сніданки, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, спеціальні страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.
Bassano Ristorante — кухня і традиції родини, яка вже 20 років надихається Італією та ділиться своєю любов’ю до їжі і вина. Серце і гордість ресторану — винна зала, де зберігається унікальна колекція вин локальних європейських виноробів. Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. З літньої тераси ресторану Bassano Ristorante відкривається неймовірний вид на костел святого Миколая.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Павла Тичини, 1в
Бюджет: ₴₴. Авторська піца (164–255 грн), закуски (49–290 грн), паста (119–320 грн).
Страви: кавателі з нутом та мідіями – 168 грн, куряче філе ала піцайола – 188 грн, піца прошуто е фунгі – 248 грн, суп з телятиною та яйцем пашот – 135 грн.
Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.
POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Цього року POSITANO знову ввійшов до списку 50 найкращих піцерій Європи — в рейтингу 50 Top Pizza Europe він посів 34 місце. В меню ви знайдете традиційні та авторські страви від бренд-шефа Марко Черветті. У закладі можна повечеряти всією родиною, розташувавшись на вернаді з видом на Дніпро та споглядаючи, як піцайоло вміло готує піцу в дров’яній печі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Русанівська набережна, 8
Бюджет: ₴₴. Салати (168–215 грн), паста і ризото (132–198 грн), десерти (48–144 грн).
Страви: карамелізована морква зі страчателлою — 135 грн, молода капуста гриль з соусом карбонара – 135 грн, салат з кальмаром, руколою, в’яленими томатами та авокадо – 198 грн.
Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.
Улюблені італійські страви, прохолодний апероль та десерти — італійське літо на відкритих терасах ресторанів Spezzo триває! Куштуйте новинки гастрономічного сезону та не забувайте про знамениті італійські сири, які в закладі готують самостійно зі свіжого фермерського молока. Обов’язково варто спробувати нові страви від шефа, які ідеально смакують з прохолодними напоями на затишних літніх терасах. Кожної п’ятниці та суботи на терасах у Spezzo можна насолоджуватись живою музикою та теплими вечорами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5
Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (125–215 грн), гарячі страви (128–382 грн), страви на мангалі (68–198 грн).
Страви: окрошка на мацоні з телятиною – 98 грн, запечений баклажан з томатами та фірмовим сиром – 154 грн, долма – 155 грн, купати – 182 грн, курча тапака – 279 грн.
Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують в ресторані, чача і настойки, дитяча кімната з нянею, доставка, тераса, резерв столів.
Грузинський ресторан «Мацоні» знаходиться в мальовничому масиві Русанівка і славиться своєю сироварнею. Сири для «Мацоні» виготовляються з відбірного фермерського молока. У «Мацоні» відкрита кухня, і гості можуть спостерігати, як кухарі майстерно готують національні страви Грузії на тандирі, мангалі і в дров’яній печі. Столик можна зарезервувати на відкритій веранді та насолоджуватись прохолодним літнім вечором.
Головна фото: Bassano Ristorante
Фото: надані закладами/ Facebook Trattoria ZUCCA, Рыба Пила, Bassano Ristorante, POSITANO, Spezzo, Кафе-сироварня Мацоні.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi