Літні веранди Києва: відкриті локації для теплого вечора з вином та закусками - PostEat

пошук

Літні веранди Києва: відкриті локації для теплого вечора з вином та закусками
12-08-2021 0 2121


Літні веранди Києва шукала редакція PostEat. Влітку зустрічатись зі друзями та проводити дозвілля найкраще на затишних літніх верандах ресторанів, супроводжуючи приємні бесіди прохолодним розе та легкими закусками. В новому матеріалі редакція PostEat розповідає про літні веранди Києва, де можна зібратись великою компанією та насолоджуватись спілкуванням.

Trattoria ZUCCA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Павловська, 26/41

Бюджет: ₴₴. Закуски (78–374 грн), салати (196–285 грн), домашня паста та ризото (175–435 грн).

Страви: гаспачо зі страчателою – 198 грн, брускета з ростбіфом, карамелізованою цибулею та пікантним соусом – 245 грн, філе палтуса з кремом із батата та карамелізованою спаржею – 364 грн, гірчичне ризото з тартаром з телятини – 264 грн.

Деталі: італійська кухня, сім’я ресторанів La Famiglia, паста домашнього приготування, піца в дров’яній печі, сезонне меню, моцарела-бар, велика винна карта, устричний четвер, пропозиції вихідного дня, резерв столів

Trattoria ZUCCA — ресторан італійської кухні в стилі класичної тратторії з лаконічним меню та домашніми стравами. У меню Trattoria ZUCCA зібрані спеціалітети з різних регіонів Італії. Доповнюють смак страв вина з різних регіонів Італії — уже два роки поспіль винна карта ресторану за свій асортимент і різноманітність отримує нагороду Wine Spectator. Розташований на одній з тихих київських вулиць, ресторан Trattoria Zucca може похвалитись і затишною літньою терасою з великою кількістю зелені.

Риба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴. Салати і закуски (60–480 грн), супи (195–280 грн), крудо-бар (200–420 грн).

Страви: паштет з тріски з оладками – 250 грн, тунець з соусом понзу – 290 грн, сашимі лосось в азійськомиу стилі – 200 грн, хот-дог з креветкою – 250 грн, мідії смажені у сирному соусі – 370 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Риба Пила» — рибний ресторан мережі BULLDOZER GROUP UKRAINE у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. У меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором: підвішеним до стелі скелетом морської істоти та інсталяціями на стінах з іржавих циркулярних лез та ручних пил. В закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та затишна тераса для неспішних ланчів та теплих літніх вечер. Панорамні розсувні вікна дозволяють гостям тераси насолоджуватись прохолодою літнього вечора і водночас відчути атмосферу закладу. Сама назва ресторану спонукає випити келих вишуканого вина з винної карти до ароматних рибних страв, приготованих різноманітними способами. Обирайте прохолодний напій, будь-то келих вина із французької долини Луари, ігристе, чи авторський освіжаючий лимонад — та насолоджуйтесь життям разом із «Рибою Пилою».

Bassano Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴₴. Овочі та сир (150–430 грн), море (320–1600 грн), земля (150–1800 грн).

Страви: карпачо з артишоку з руколою, слайсами пармезану та каперсами – 330 грн, салат з кальмаром, томатами чері та молодою картоплею – 380 грн, равіолі з креветками та білою спаржею – 450 грн.

Деталі: кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, сніданки, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, спеціальні страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.

Bassano Ristorante — кухня і традиції родини, яка вже 20 років надихається Італією та ділиться своєю любов’ю до їжі і вина. Серце і гордість ресторану — винна зала, де зберігається унікальна колекція вин локальних європейських виноробів. Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. З літньої тераси ресторану Bassano Ristorante відкривається неймовірний вид на костел святого Миколая. 

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Авторська піца (164–255 грн), закуски (49–290 грн), паста (119–320 грн).

Страви: кавателі з нутом та мідіями – 168 грн, куряче філе ала піцайола – 188 грн, піца прошуто е фунгі – 248 грн, суп з телятиною та яйцем пашот – 135 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Цього року POSITANO знову ввійшов до списку 50 найкращих піцерій Європи — в рейтингу 50 Top Pizza Europe він посів 34 місце. В меню ви знайдете традиційні та авторські страви від бренд-шефа Марко Черветті. У закладі можна повечеряти всією родиною, розташувавшись на вернаді з видом на Дніпро та споглядаючи, як піцайоло вміло готує піцу в дров’яній печі.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8

Бюджет: ₴₴. Салати (168–215 грн), паста і ризото (132–198 грн), десерти (48–144 грн).

Страви: карамелізована морква зі страчателлою — 135 грн, молода капуста гриль з соусом карбонара – 135 грн, салат з кальмаром, руколою, в’яленими томатами та авокадо – 198 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.

Улюблені італійські страви, прохолодний апероль та десерти — італійське літо на відкритих терасах ресторанів Spezzo триває! Куштуйте новинки гастрономічного сезону та не забувайте про знамениті італійські сири, які в закладі готують самостійно зі свіжого фермерського молока. Обов’язково варто спробувати нові страви від шефа, які ідеально смакують з прохолодними напоями на затишних літніх терасах. Кожної п’ятниці та суботи на терасах у Spezzo можна насолоджуватись живою музикою та теплими вечорами.

Кафе-сироварня Мацоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (125–215 грн), гарячі страви (128–382 грн), страви на мангалі (68–198 грн).

Страви: окрошка на мацоні з телятиною – 98 грн, запечений баклажан з томатами та фірмовим сиром – 154 грн, долма – 155 грн, купати – 182 грн, курча тапака – 279 грн.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують в ресторані, чача і настойки, дитяча кімната з нянею, доставка, тераса, резерв столів.

Грузинський ресторан «Мацоні» знаходиться в мальовничому масиві Русанівка і славиться своєю сироварнею. Сири для «Мацоні» виготовляються з відбірного фермерського молока. У «Мацоні» відкрита кухня, і гості можуть спостерігати, як кухарі майстерно готують національні страви Грузії на тандирі, мангалі і в дров’яній печі. Столик можна зарезервувати на відкритій веранді та насолоджуватись прохолодним літнім вечором.

Головна фото: Bassano Ristorante

Фото: надані закладами/ Facebook Trattoria ZUCCA, Рыба Пила, Bassano Ristorante, POSITANO, Spezzo, Кафе-сироварня Мацоні.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi