Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Літні веранди в демократичних закладах - PostEat

пошук

Літні веранди в демократичних закладах
08-08-2019 0 295


Літні веранди в демократичних закладах шукала редакція PostEat. Літо – це пора відпочинку, прогулянок, посиденьок з друзями та різних пригод. Зараз, коли до кінця літа залишилось зовсім трішки, навіть в дощову погоду не хочеться сидіти вдома. Тому ми пропонуємо вам провести цей час у демократичних закладах з верандами. Тут, незважаючи на погоду, можна насолодитись літніми вечорами, скуштувати смачні страви різних кухонь та покращити свій настрій напоями на ваш смак. Отже, не витрачайте час дарма, не сидіть вдома, насолоджуйтесь останніми теплими днями.

INJIR

Де: вул. Євгена Коновальця, 15/3

Бюджет: ₴. Салати (65–75 грн), супи (60–85 грн), основні страви (30–110 грн), кебаб/шашлик (80–150 грн).

Страви: салат «Шакароп» – 65 грн, суп «Язма» – 70 грн, манти – 110 грн, пахлава – 25 грн, теплий салат з телятиною та овочами – 136 грн.

Напої: кава по-ханськи – 30 грн, айран – 25 грн, кава з молоком на піску – 35 грн.

Деталі: ресторан на Печерську, автентичні страви кримськотатарської кухні, європейська кухня, бізнес-ланчі, затишний інтер’єр, демократичні ціни, літня тераса, кальян, караоке, доставка, резерв столів.

INJIR – ресторан кримськотатарської та європейської кухні на Печерську. Затишна літня тераса у світло-коричневих тонах, прихована від шуму міста, приємно освітлена та прикрашена живими рослинами має приємну заспокійливу атмосферу. Меню INJIR має два розділи – з автентичними стравами кримськотатарської кухні та з класичними стравами європейської кухні. З кримськотатарських страв варто спробувати «Япракь Сармасы» – голубці із виноградного листя; також є шашлик, люля-кебаб, бурма (рулет з м’ясною начинкою, випікається в духовці) та інші страви. З європейської кухні рекомендуємо запечені баклажани під соусом «Бешамель» і сиром сулугуні, філе дорадо під апельсиновім соусом або на грилі (запечене в солі). На десерт – морозиво-фрайд з банановим мусом в хрусткій гарячій скоринці.

МАМА ГОЧІ

Де: вул. Городецького, 6

Бюджет: Закуски (130–290 грн), салати (135–145 грн), супи (120–160 грн), основні страви (120–300 грн), десерти (35–130 грн).

Страва: шашлик з індички – 130 грн, люля-кебаб з індички та сиру – 125 грн, хачапурі по-царськи – 190 грн, мацоні – 90 грн.

Напої: кава по-сухумськи – 50 грн, цикорій зі згущеним молоком – 50 грн, чай особливий від  «МАМА ГОЧІ» – 90 грн, лимонад DRAFT – 40 грн.

Деталі: грузинський ресторан, розташований в центрі Києва, страви кахетинської кухні, напіввідкрита кухня, 4 види хінкалі, сулугуні власного виробництва, сомельє, страви з печі тоне, домашні сири, страви на мангалі, винні дегустації, формат take away, тераса.

Ресторан «МАМА ГОЧІ» знаходиться у людному місці біля станції метро «Хрещатик». Заклад відомий своєю ароматною випічкою та різнобарв’ям вин. У «МАМА ГОЧІ» можна чудово провести час у дружній компанії на літній веранді закладу. В меню – гірська форель калмахі в лаваші, велика тарілка шашликів з телятини, свинячого ошийка , філе індички та люля-кебаб з баранини. На десерт – «Щасливий торт» із козячим заварним кремом (за рецептом тітоньки Нуну, чия мрія вдало вийти заміж здійснилась 5 разів). Із алкогольними напоями, винами, можете ознайомитись безпосередньо у закладі. Безалкогольні напої: лимонади, фреші, кава, компоти, трав’яний та чай.

Черноморка

Де: пр-т Перемоги, 1

Бюджет: ₴₴. Закуски (55–257 грн), салати (96–238 грн), основні страви (96–186 грн), десерти (57–89 грн).

Страви: брускети з малосольною тюлькою, домашніми шпротами та дунайським оселедцем – 77 грн, свіжий салат з солоною хамсою та томатами – 98 грн, ніжні котлетки з судака з картопляним пюре – 152 грн, цибулевий суп з креветками під сирною скоринкою – 165 грн, брауні з малиною – 89 грн.

Напої: домашній лимонад – 58 грн, морквяний фреш – 54 грн, капучино – 45 грн, еспресо – 32 грн, ігристе вино «Класіко Брют» – 126 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою, великий вибір риби і морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — це мережа рибних ресторанів та гастролавка. Заклад біля площі Перемоги вважається найбільшим з усіх дев’яти ресторанів Києва та Одеси. У меню пропонують закуски, салати, основні страви, супи, гарніри та десерти. У «Черноморке» великий вибір риби, морепродуктів, молюсків та устриць, ви можете обрати будь-що і вам із задоволенням це приготують. У сніданки тут готують у будні дні з 08:00 до 12:00, а у вихідні та святкові дні з 9:00 до 14:00. Рекомендуємо скуштувати сирники з бейбі гребінцями у вершковому соусі, чорноморську акулу під соусом «Дор Блю», яка подається на домашньому хрусткому хлібі. У барному меню представлені міцні алкогольні напої, коктейлі, пиво, великий вибір вин, фреші, кава та чай.

BUDUБорщ

Де: вул. Семена Скляренко, 5Б

Бюджет: ₴. Сніданки (60–70 грн), закуски (62–114 грн), салати (69–120 грн), піца (38–168 грн), паста (106–119 грн), десерти (25–72 грн).

Страви: італійська закуска з печених баклажанів з хрусткою фокачою – 76 грн, салат з молодим печеним буряком, персиком та томатами чері під соусом «Дорблю» та «Песто» – 112 грн, пікантний цибулевий крем-суп з солодкою картоплею «Батат» та беконом – 82 грн, чорноморські рапани фрі з солодким соусом чилі – 160 грн, вафельний торт з солоною карамеллю та персиком – 72 грн.

Напої: домашня фірмова настоянка – 29 грн/50 мл, еспресо – 29 грн, авторський коктейль «ЧеріКола» – 64 грн, коктейль «Апероль Шприц» – 95 грн.

Деталі: сімейний ресторан, два поверхи, авторський дизайн інтер’єру, контактна барна стійка, страви української та італійської кухонь, фірмові рецепти, сніданки щодня з 10:00 до 13:00, піца з італійського борошна, хліб власної випічки, вареники та пельмені власного виготовлення, дитячий куточок, майстер-класи для дітей, кальян на другому поверсі, наливки та лимонади власного виробництва, авторські коктейлі на власних настоянках, вибір побокальних позицій вина, take away.

«BUDUБорщ» — сімейний ресторан на автозаправному комплексі мережі KLO. Гості ресторану можуть замовити тут страви української та італійської кухонь. Пропонуємо замовити піджарку по-козацьки з овочами та телятиною або свининою, пасту «Фарфалє» з чорноморськими рапанами та вершковим соусом. На десерт можна скуштувати авторське тірамісу. Довершити свою страву рекомендуємо келихом вина або іншими напоями – є міцний алкоголь, чай, кава, коктейлі, домашня фірмова настоянка, пиво, тощо.

Dos Amigos

Де: вул. Саксаганського, 51/87

Бюджет: ₴. Закуски (60–100 грн), супи (65–75 грн), основні страви (100–220 грн), бургери та сендвічі (110–130 грн).

Страви: салати – 100 грн, тако з рибою – 90 грн, тортильяс – 65 грн, чилі кон карне – 75 грн, кесадилья з двома видами сиру – 110 грн, буріто з телятиною – 100 грн, десерти – 60 грн.

Напої: лимонад – 40 грн, мілкшейк – 60 грн, напій «Сльози Мексики» – 40 грн, коктейль Strawberry Daiquiri – 130 грн, коктейль Zombie – 150 грн.

Деталі: мережа закладів мексиканської кухні, резиденти фестивалю Ulichnaya eda, техасько-мексиканська кухня, тематичні коктейлі, бранч-меню, ланч-меню, кейтеринг, формат take away.

Dos Amigos – це мережа ресторанів, яка стала відомою завдяки фестивалю Ulichnaya Eda. Кафе Dos Amigos із техасько-мексиканською кухнею знаходиться на вулиці Саксаганського. Це просторий заклад зі світлою літньою терасою. У меню Dos Amigos пропонують чипси начос із сальсою та гуакамоле, тако (з куркою, рибою, BBQ або сирний), салати, тортильяс, чилі кон карне, кесадилья, буріто, фахітас, бургери, чурос та інші страви. У барному меню великий вибір коктейлів на основі міцного алкоголю, сім видів маргарити, гарячі та безалкогольні напої.

Головна фотографія: МАМА ГОЧІ

Фото: Facebook INJIR, МАМА ГОЧІ, Рыбная экоЛавка «Черноморка» — рецепты, продажа свежей рыбы…, BUDUБорщ, Dos Amigos

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi