Літні веранди в закладах на Русанівці та Березняках - PostEat

пошук

Літні веранди в закладах на Русанівці та Березняках
19-07-2019 0 3677


У новому матеріалі редакція PostEat розповідає про літні веранди в закладах на Русанівці та Березняках. Ресторанне життя лівобережного Києва не поступається центральній частині міста — закладам на лівому березі Дніпра є чим приємно здивувати киян та гостей міста. Одними з найкращих локацій для відпочинку в межах міста є мікрорайони Русанівка та Березняки — велика кількість зелені та близькість до Дніпра створюють відчуття заміської атмосфери. Пропонуємо вам чудово провести вихідні з родиною та обрати для відпочинку літні веранди в закладах на Русанівці та Березняках.

«Чайхона Базар»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 12

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (85–125 грн), кебаб меню (90–185 грн), салати (80–265 грн), десерти (85–210 грн).

Страви: форель з сиром та шпинатом на мангалі – 310 грн, салат табулі – 99 грн, хумус з авокадо – 129 грн, манти з бараниною – 115 грн.

Напої: Cosmopolitan – 115 грн, Aperol spritz – 145 грн, полунично-імбирний лимонад – 36 грн, айран – 39 грн.

Деталі: мережа ресторанів, страви узбецької, грузинської, ліванської, вірменської, сирійської кухонь, сніданки, страви на мангалі і в тандирі, коктейльна карта, шаурма, гарячі алкогольні напої, чайна карта, акції та знижки, вечірки, заходи для дітей, дитяче меню, кальян.

«Чайхона Базар» — мережа chillout cafe, які атмосферою нагадують східний базар – ароматний, барвистий та смачний. В меню представлені кухні Кавказу, Близького Сходу і Середньої Азії — узбецька, турецька, сирійська, марокканська та грузинська. З 09:00 до 12:00 подають сніданки із чашкою чаю або кави на вибір до кожної страви. На літній терасі ресторану на Русанівці можна відпочити із кальяном та спробувати напої власного виробництва: тархун, айран, узвар, полунично-імбирний лимонад та інші напої.

Кафе-сироварня «Мацоні»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5.

Бюджет: ₴₴. Закуски (98–207 грн), гарячі страви (114–322 грн), десерти (25–108 грн).

Страви: сациві з куркою – 118 грн, салат з телятиною, баклажаном і в’яленими томатами – 207 грн, телятина «Піросмані» – 253 грн, кубдарі зі свининою – 129 грн.

Напої: чай імбирний з яблуком – 65 грн, лимонад від шефа – 35 грн, коктейль «Полуничний Россіні» – 120 грн, настоянка на чилі – 42 грн/50 мл.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують в ресторані, чача і настойки, дитяча кімната з нянею, доставка, тераса, резерв столів.

Грузинський ресторан «Мацоні» знаходиться в мальовничому масиві Русанівка і славиться своєю сироварнею. У «Мацоні» відкрита кухня, і гості можуть спостерігати, як кухарі майстерно готують національні страви Грузії на тандирі, мангалі і в дров’яній печі. Різноманітні сири з відбірного молока варять просто у закладі, їх можна скуштувати в ресторані та придбати їх собою. Чудовою погодою і грузинськими стравами рекомендуємо насолоджуватись на літній терасі, де знайдеться місце і дружній компанії, і  цілій родині, і романтичній парі — кожен відчуватиме себе дорогим гостем.

«Одесский бульвар»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівський бульвар, 7.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (10–292 грн), салати (112–168 грн), морепродукти (168–279 грн).

Страви: рибне асорті з Привозу – 172 грн, салат з рапанами – 168 грн, скумбрія на овочевій поленті – 167 грн, мітітей по-одеськи – 158 грн.

Напої: «Цинандалі» – 78 грн/150 мл, «Вілла Крим Мускат» – 34 грн/150 мл, журавлинка – 25 грн/50 мл, чача – 49 грн/50 мл.

Деталі: ресторан одеської кухні, авторські страви, хоспер-меню, коктейльна карта, колекція вин, доставка, літня тераса, музичні вечори, спортивні трансляції, дитячі майстер-класи, підходить для банкетів, резерв столів, формат take away, паркінг.

«Одеський бульвар» — затишний ресторан на Русанівці. Інтер’єр закладу виконаний в світлих тонах, основний зал просторий і зонується напівпрозорими шифоновими фіранками. В меню – прості і знайомі одеські страви: форшмак, тюлечка, соління, мідії в соусах, камбала і кефаль. На затишний літній терасі ресторану можна покурити кальян та випити освіжаючий коктейль.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в.

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (127–289 грн), домашня паста (119–298 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: піца маринара з мідіями – 164 грн, суп з телятиною та яйцем пашот – 115 грн, спагетоні аля де філіпо – 119 грн, рагу дженовезе – 189 грн.

Напої: Casale Chianti 2011 – 945 грн/750 мл, La Spinosa Marugale 2017 – 450 грн/750 мл, Canella Prosecco – 85 грн/125 мл, Croci San Bartolomeo Selezione – 165 грн/125 мл.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

Колоритний ресторан неаполітанської кухні POSITANO, розташований на лівобережних Березняках, годує гостей автентичними стравами кухні Південної Італії. Столичні гурмани високо оцінюють пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в стравах бренд-шефа Марко Черветті. До POSITANO ви можете прийти всією родиною на корисний та поживний сніданок, пообідати справжньою неаполітанською піцою та повечеряти в компанії друзів. В теплу пору рекомендуємо обирати столик на літній терасі ресторану і насолоджуватись дніпровськими краєвидами.

«Львівська Реберня»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 2.

Бюджет: ₴₴. Закуски (59–295 грн), салати (99–275 грн), основні страви (135–295 грн).

Страви: фуа-гра по-закарпатськи – 95 грн, язик з хроном – 125 грн, деруни з фермерським соусом – 99 грн, перепілка з чорним рисом – 195 грн.

Напої: Ruby Porto – 150 грн, White Russian – 120 грн, медовуха – 50 грн/50 мл, лимонад тархун – 60 грн.

Деталі: позиціонує себе як «найбільша м’ясна локація столиці», акцент на ребрах і стравах на відкритому вогні, авторські рецепти закусок і салатів, comfort food, фермерські продукти, страви з сезонними продуктами, фірмові настоянки, безкоштовні майстер-класи для дітей.

«Львівська реберня» — м’ясна ресторація з фірмовими реберцями на столичних Березняках. Концепція закладу заснована на філософії comfort food — гість відчуває щиру гостинність та смакує ситними стравами зі знайомими смаками. У меню закладу гості знайдуть улюблені страви з м’яса, птиці та риби, хліб з власної пекарні ресторану та випічку з тандира, закуски та салати з фермерських овочів та десерти. Велика літня тераса прихована від сонця та виходить до парку «Вербовий гай» і Дніпровської набережної — спекотного літнього дня на ній можна відпочити, споглядаючи гарний міський пейзаж.

OVERGROUND SOLOD enjoy bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в.

Бюджет: ₴₴₴. Роли (215–325 грн), стартери (125–335 грн), м’ясо на грилі (155–1300 грн).

Страви: піта з паленим баклажаном та тхіною – 145 грн, салат з тунцем татакі в апельсиновому соусі – 315 грн, гранд бургер Solod – 295 грн, рол каліфорнія з вугром в ікрі – 255 грн.

Напої: Fin Tonic – 145 грн, Hugo – 186 грн, Whiskey Sour – 186 грн.

Деталі: multi-cuisine, моцарела-бар, барна зона, концептуальний інтер’єр, суші-бар, велика коктейльна карта, жива музика, літня тераса, кальяни, паркінг, формат take away.

SOLOD enjoy bar — гриль-ресторан, з вікон якого відкривається захоплива панорама дніпровських схилів. Інтер’єр закладу витриманий в дусі традиційних гриль-ресторанів. В теплу пору року гостей приймає велика літня тераса закладу OVERGROUND, яка розташована на даху ТЦ Silver Breeze. Тераса умовно ділиться на концертну зону і food-корт, захід сонця тут зустрічають під dj-сети. На терасі OVERGROUND SOLOD enjoy bar можна насолоджуватись не лише панорамою Дніпра, а й ароматними кальянами.

Фото: Facebook Чайхона БАЗАР — chillout cafe, Кафе-сироварня Мацоні, Одесский бульвар, Киев, POSITANO, Львівська Реберня, OVERGROUND SOLOD enjoy bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi