пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Літні холодні супи в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Із настанням спеки найпопулярнішими супами стають знайома окрошка і пікантний іспанський гаспачо. Ці перші страви мають безліч переваг — вони подаються холодними, а в їхній рецептурі сезонні продукти. Ми дізнались, де спробувати класичну та авторську варіацію окрошки та гаспачо в ресторанах Києва цього літа.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Богдана Хмельницького, 23
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: окрошка з лососем – 290 грн, гаспачо по-андалузьки з креветками – 300 грн.
Деталі: ресторан французької кухні, знаходиться в центрі Києва, шеф-кухар Робан Каснабе, стильний інтер’єр, панорамні вікна, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин, резерв столів.
Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнить будь-якого гурмана. Гордістю ресторану є власний порцеляновий посуд «4 сезони», створений ексклюзивно у співпраці бренда посуду й декору Ganka for Home та засновниці ресторану Марії Дідковської. Сезонними першими стравами у меню рестоарну є окрошка з лососем, шиітаке, гливами та еспумою з сиру брі, а також гаспачо по-андалузьки з креветками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 43
Бюджет: ₴₴.
Страви: гаспачо з жовтих томатів з креветками, окрошка верде з телятиною – 210 грн, окрошка верде креветкою – 285 грн, окрошка верде овочева – 165 грн.
Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки, коктейльна карта, винна карта, резерв столів.
«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В меню ви знайдете гаспачо з жовтих соковитих томатів, з креветками, персиком, жовтим перцем та мигдалем, а також окрошку верде на вибір з телятиною, креветкою або овочеву.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 112
Бюджет: ₴₴.
Страви: окрошка з лососем на айрані або квасі, гаспачо з креветками.
Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.
Ловіть літній настрій в серці Києва. Прикраса сезонного меню «Риби Пили» — холодна окрошка з лососем, яку на свій смак можна замовити на айрані або квасі. Альтернативний порятунок від спеки — насичений гаспачо з креветками. За грайливий настрій гостей наразі відповідають залита сонцем літня тераса та фестиваль ігристих вин. «Риба Пила» чекає щодня.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мазепи, 5А
Бюджет: ₴₴.
Страви: гаспачо з жовтих томатів – 130 грн, холодний ізраїльський суп з креветками – 260 грн.
Деталі: сучасне ізраїльське міське кафе, знаходиться в центрі, два поверхи, страв з печі, сніданки, коктейлі, вина та міцний алкоголь, доставка.
Shalom — сучасне ізраїльське міське кафе на Арсенальній. Проєкт Алекса Купера, на першому поверсі розташувалось міське кафе, а на другому коктейль-бар та тераса. Розмістили в закладі близько 120 посадкових місць. Основний продукт Shalom — фірмове курча, яке випікають цілим у дров’яній печі та лафа – листковий хліб, який самостійно випікають з додаванням масла. В Shalom роблять акцент на щоденний формат і фірмові страви: хумус, фалафель та печену капусту тощо. Із сезонних страв можна спробувати гаспачо з жовтих томатів, з піко де гайо, абрикосів та кінзою, а також холодний ізраїльський суп з креветками, огірком, редисом, кінзою та олією кімчі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 24
Бюджет: ₴₴.
Страви: гаспачо – 125 грн, окрошка – 115 грн.
Деталі: концептуальний ресторан американської та італійської кухні, знаходиться в центрі міста, інтер’єр – архітектурне бюро YODEZEEN, сніданки, тосканська піца, авторські коктейлі, дитяче меню, винна карта, резерв столів.
FOLLOWER — ресторан в центрі міста з американською та італійською кухнею. Інтер’єр ресторану довірили архітектурному бюро YODEZEEN. У меню об’єдналися пристрасна любов італійців до готування і новаторський підхід американців — тут є паста, тосканська піца, манхеттенський чаудер та міланський шніцель. Влітку гостям пропонують окрошку та гаспачо.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Спортивна, 1а
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: гаспачо з креветками та овочами – 325 грн.
Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.
Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. До вибору продуктів підходять з особливою увагою — все повинно бути тільки найвищої якості. Серед закусок ви знайдете страви темпура, хенд-роли, а на основні страву можна обрати тепан-які рис або локшину чи м’ясо, рибу й овочі на робта-грилі. В літній пропозиції ресторану ви знайдете гаспачо з креветками та овочами
Фото: Facebook Citronelle, Італійська Редакція, Риба Пила, Shalom.Ukraine, Follower Kyiv, Mr. ZUMA.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi