Лобстери та страви з них в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Лобстери та страви з них в ресторанах Києва
19-08-2021 0 5259


Страви з лобстерами у Києві шукала редакція PostEat. Справжній морський делікатес, смак якого неможливо порівняти ні з чим, користується популярністю у гостей столичних ресторанів. До речі, лобстер та омар — це не різні види молюсків, єдина їх відмінність у мові походження назви. Англійці і всі англомовні народи називають цього великого рака «lobster» (лобстер), а носії німецької мови «hammer» (омар). Ми підібрали рибні ресторани Києва різного цінового сегменту, де лобстера можна спробувати окремо або у складі різних страв.

Virgin Izakaya Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: рамен з лобстером та ікрою – 2400 грн, лобстер у червоному каррі – 1290 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

Virgin Izakaya Bar — концептуальний заклад на Арсеналі від Bulldozer Group Ukraine. Стильний інтер’єр, страви азійської кухні у сучасному баченні шефа, трендові подачі та інтригуючий смак. Лобстером у меню вже мало кого здивуєш, тому основний акцент зміщується на смак. Вдало підкреслити смак м’яса омара — справа делікатна, але перше — правильно його приготувати. Шеф Virgin Izakaya Bar Євгеній Песін не лише вправно готує лобстера, а й влучно поєднує з іншими інгредієнтами, створюючи гармонійні смакові комбінації. Ви можете спробувати рамен із локшиною власного виробництва з лобстером та ікрою, а для поціновувачів пряних та пікантних страв — лобстер у червоному каррі.

Fish Fetish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville, 1 поверх, 4 вхід)

Бюджет: ₴₴. 

Страви: лобстер-дог – 410 грн, «Лобстер на вугіллі. Любов можна купити» – 899 грн, гаряче плато – 999 грн.

Деталі: рибний ресторан, належить до міжнародного холдингу Bulldozer Group, знаходиться на Виноградарі в ТРЦ Retroville, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, сніданки у вихідні з 10:00 до 13:00, ланчі у будні з 12:00 до 15:00, винна карта, класичні та авторські коктейлі.

Fish Fetish — рибний заклад від Bulldozer Group Ukraine, що полонить розмаїттям свіжих смаків, а основні герої — морепродукти та риба, що зустрічають гостей на льоду. Нещодавно в ТРЦ Retroville відкрився другий ресторан Fish Fetish, що продовжує відкривати світ рибних фетишів тепер для мешканців Виноградаря. Оформлення обох ресторанів відсилає нас в динамічні світові столиці — railway stations Лондона, Парижа і NYC, де немає місця запізненню, де злагодженість і чіткість завжди дає високий результат. Де кожна деталь продумана з метою максимізувати комфорт гастрономічного мандрівника.

Лобстери або омари — від назви смак делікатесного м’яса не змінюється, а враження, подаровані ніжністю, не порівняти ні з яким іншим продуктом. Куштувати наодинці, залишаючи смакоту для себе, або в компанії — справа особиста. Тож для обох варіантів у Fish Fetish є що запропонувати. Фірмовий лобстер-дог з ароматною бріош, підсмаженою на вершковому маслі, ікрою тобіко та свіжим салатом, поданий із золотавою картоплею фрі — страва, що вже підкорила серця багатьох. Лобстер, підсмажений на вугіллі, не залишить байдужим своїм незрівнянним ароматом. Бажаєте розділити задоволення — тоді обирайте гаряче плато, але битва за лобстера може бути запеклою.

Bar on 8

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Алли Тарасової, 5

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: цілий бостонський лобстер на грилі з маслом кафе де парі — 2800 горн/400 г, 3200 грн/600 г.

Деталі: руфтоп бар-ресторан, панорамний вид на історичну частину Києва, знаходиться на 8 поверсі п’ятизіркового готелю Hyatt Regency Kyiv, панорама на історичну частину Києва, страви європейської та індійської кухонь, страви на грилі, страви для компаній, коктейлі, барна карта, оренда для закритих заходів, працює з 17:00 до 00:00.

Руфтоп бар-ресторан Bar On 8 розташований на 8 поверсі одного з найкращих п’ятизіркових готелей міста Hyatt Regency Kyiv. Звідси відкривається неповторна панорама на історичну частину Києва з його основними культурними пам’ятками — Софійським та Михайлівським Соборами. Увесь серпень в одному з кращих готелів української столиці Hyatt Regency Kyiv на вас чекає special menu — бостонський лобстер на грилі. До вишуканого морепродукту ви можете обрати овочі гриль, броколі гриль або листя салату з томатами чері на гарнір та доповнити страву шафрановим соусом айолі або топленим вершковим маслом з травами.

Буффаліно

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8

Бюджет: ₴₴. 

Страви: лобстер на пару с топленим маслом – 295 грн/100 г, лобстер запечений с пармезаном і соусом бешамель – 335 грн/100 г, лобстер з пастою, томатами та соусом біск – 248 грн/100 г.

Деталі: італійська кафе-сироварня, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, акваріум зі свіжими лобстерами, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, винна шафа.

Кафе «Буффаліно» — це про родинне тепло, щиру гостинність, особливий затишок та смачну їжу, на якій італійці знаються чи не найкраще. В «Буффаліно» є власна сироварня, яка знаходиться в закладі та не прихована від гостей. Піцу в «Буффаліно» готують за італйськими традиціями у дров’яній печі — завдяки дотриманню всіх правил та секретів, піца виходить тонка, із пухким та пружним бортиком, так готують справжню неаполітанську піцу. В «Буффаліно» на Арсенальній діє спеціальне Середземноморське меню з стравами із лобстера, для особливих подій та зустрічей. Пропонують спробувати лобстера на пару с топленим маслом, лобстера запеченого с пармезаном і соусом бешамель та лобстера з пастою, томатами та соусом біск.

Queen Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: лобстер – 4900 грн, лобстер 1/2 на вугіллі з картоплею фрі – 2700 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; вишуканий інтер’єр з цілісною, довершеною концепцією; панорамний вид на Дніпро, видова тераса, dinner show, жива музика, концерти відомих артистів, ресторанний концерт-хол; шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської та азійської кухонь; моцарела бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Ресторанний комплекс QUEEN KYIV на Набережному шосе готовий задовольнити найвишуканіші гастрономічні смаки гостей. Меню ресторану створив досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух — ви знайдете тартар зі спинки тунця, тірадіто з лосося, легкий салат з креветками, вишуканий салат з крабом, звісно з екзотичними соусами, що надають стравам неповторного відтінку смаку. Ви можете замовити цілого лобстера, або половину, яку приготують на вугіллі та подадуть з картоплею фрі.

Fujiwara Yoshi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 11; вул. Солом’янська, 15а.

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: лобстер мотоякі – 2950 грн, лобстер арадаки – 2950 грн, лобстер сашимі дует – 2950 грн, лобстер сет рору – 2950 грн, лобстер сіо ю-де – 2950 грн, лобстер супу – 2950 грн, лобстер чилі соус – 2950 грн.

Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, окремий VIP-зал, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, регулярні заходи, доставка, поставки делікатесних видів охолодженого дикого і фермерського тунця.

Fujiwara Yoshi — це ресторан авторської японської кухні шефа Йошихіро Фудзівари на Солом’янській. Тут дотримуються високих стандартів якості завдяки ексклюзивним поставкам унікальної риби, морепродуктів та оригінальних японських інгредієнтів. У ресторані Fujiwara Yoshi можна не просто смачно поїсти, а й перейнятися загадковою культурою Японії, долучитися до її гастрономічних традицій. В Києві ресторани Fujiwara Yoshi є на вулиці Солом’янській та Драгомирова — у меню живих морепродуктів ви знайдете сім страв із лобстера. Рекомендують спробувати атлантичного лобстера, запеченого в соусі мотоякі з ікрою летючої риби тобіко.

Головна фото: Virgin Izakaya Bar

Фото: Facebook/Instagram Izakaya, Fish Fetish, Bar on 8, Буффаліно, Queen Kyiv, Fujiwara Yoshi.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi