Локації Києва, де подають свій хліб - PostEat

пошук

Локації Києва, де подають свій хліб
27-01-2020 0 1253


Локації Києва, де подають свій хліб, шукала редакція PostEat. Свіжоспечений та ароматний хліб можна скуштувати не лише у пекарні – локації Києва пригощають ним своїх гостей, а у деяких закладах ви можете навіть придбати хліб додому. Ми розповідаємо про декілька локацій, де подають свій хліб, у нашому сьогоднішньому огляді. Нагадаємо: ми писали багато цікавого про хліб у наших матеріалах, тож варто прочитати і їх. А потім завітати до локацій Києва, де подають свій хліб.

Гастрокафе «Тарелка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гришка, 9

Бюджет: ₴₴. Салати (98–258 грн), піца (175–265 грн), страви у хоспері (168–298 грн).

Страви: хліб Київський темний цільнозерновий пшеничний – 29 грн, хліб Київський Світлий купажований пшеничний – 27 грн.

Напої: еспресо – 47 грн, чай масала – 89 грн, чай із м’ятою – 69 грн, фрапе – 62 грн.

Деталі: шеф-кухар — Денис Комаренко, резерв столів, тераса, доставка, kids friendly, формат take away, можливість замовити хліб на живій заквасці за старовинними рецептами, страви з крафтовими продуктами, напої власного приготування, страви в хоспері, страви для компанії, винна карта.

Гастрокафе «Тарелка» не перший рік захоплює гостей авторськими стравами від шеф-кухаря і власника закладу Дениса Комаренка. У закладі подають свіжоспечений хліб власного виробництва, який також можна придбати в хлібній крамниці ресторану.

Барсук

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Євгена Гуцала, 3а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (39—189 грн), страви з риби та морепродуктів (169–198 грн), десерти (89–99 грн).

Страви: сет із двох видів хліба та двох видів чіабати – 49 грн/ 100 г.

Напої: еспресо – 39 грн, капучино – 49 грн, капугрей – 79 грн.

Деталі: гастропаб на Печерську, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки, підходить для банкету, kids friendly.

«Барсук» позиціонує себе як демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. Тут для гостей печуть смачний хліб, щоб подавати його до столу теплим разом з м’яким вершковим маслом та червоною аджикою. Хліб можна купити та взяти з собою додому.

Le Silpo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 6.

Бюджет: ₴₴. З асортиментом ви можете ознайомитися в супермаркеті.

Деталі: делікатес-маркет для гурманів; сомельє, який допоможе вибрати вино; широкий асортимент продуктів, суперфуди і екзотичні фрукти, продукти від українських виробників, знижки та акції на продукти.

У супермаркеті Le Silpo ви знайдете смачний хрусткий хліб і ароматну випічку «Власної пекарні», а також десерти від «Власної кондітерської». Випічку виробляють безпосередньо в супермаркеті, тож ви можете розраховувати на свіжий хліб у будь-яку годину дня.

Liberty Diner

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 28.

Бюджет: ₴₴₴. Бургери (175–395 грн), салати та закуски (49–289 грн), десерти (69–195 грн).

Страви: бургер з індичкою та трюфльним айолі – 239 грн, чизбургер – 259 грн, бургер з рваною свининою – 195 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, капуорандж – 75 грн, апельсиновий фреш – 90 грн.

Деталі: класичний дайнер, знаходиться на Подолі, американська кухня, заклад мережі «Ресторани Гусовських», концептуальний дизайн, бургери, італійська піца з печі на дровах, содова власного виробництва, вина побокально.

У Liberty Diner власноруч випікають ніжні та ароматні булочки бріош для бургерів. У меню ви знайдете кілька бургерів з різноманітними начинками, до яких можна додати інгредієнти (на вибір) за бажанням. Бургери тут подають з картоплею фрі або з коулсло та з соусом айолі.

Boulangerie Artisan

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лютеранська, 7/10а; вул. Ярославів Вал, 21/20.

Бюджет: ₴₴. 

Страви: хліб «Грехемський», чіабата світла, чіабата темна, чіабата з оливками, хліб тостерний, хліб «Бюрлі», хліб «Датський», хліб «Швейцарський», паве «Прованс» (ціну уточнюйте у закладі).

Деталі: кафе-пекарня, рецепти привезені з подорожей по Європі, завжди свіжа випічка, формат take away.

У Boulangerie Artisan ви знайдете випічку і хліб. Хліб у майстернях завжди свіжий, оскільки його випікають на місці кожні 2–3 години. Випічку, солодощі та хліб завжди можна придбати додому – завітайте до закладів та скуштуйте продукти вже сьогодні.

Фото: Facebook Тарелка, Барсук, Le Silpo, Liberty Diner, Boulangerie Artisan.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi