Мангал-меню в ресторанах Києва: риба, шашлики, люля-кебаб - PostEat

пошук

Мангал-меню в ресторанах Києва: риба, шашлики, люля-кебаб
01-12-2023 0 3804


Мангал-меню в ресторанах Києва шукала реакція PostEat. Страви на мангалі користуються великою популярністю, тож у ресторанах міста можна знайти широкий вибір приготованих на вогні різних видів м’яса, риби та овочів. Страви на мангалі – це відмінний варіант для обіду, вечері або просто відпочинку з друзями. Розповідаємо, де ви можете скуштувати люля-кебаби, шашлики, ребра, ковбаски, різноманітну рибу та овочі на мангалі.

Мама Фокача Папа Чача

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Хорива, 1/2Е

Бюджет: ₴₴

Страви: ребра зі свинини — 295 грн, люля-кебаб з баранини – 255 грн, шашлик з телячої вирізки – 399 грн, дорадо на мангалі – 285 грн, таця на компанію м’ясна – 1200 грн, овочі на мангалі – 125 грн.

Деталі: ресторан грузинської та італійської кухонь, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, два поверхи, страви з дров’яної печі, піца з цільнозернового тіста на заквасці, підходить для банкетів, винна карта, компліменти від закладу іменинникам.

Щоб спробувати страви з мангалу, не обов’язково їхати на природу. Можна завітати у ресторан грузинсько-італійської кухні «Мама фокача & папа чача», що розташований у самому серці Подолу. Тут мангал-меню представлене дуже широко, можна спробувати: люля-кебаб із різних видів мяса, шашлик, ребра зі свинини, різноманітну рибу на мангалі, овочі та цілі таці на компанію. До страв з мангалу можна вибрати вино, якого тут пропонують дуже багато: це і домашнє грузинське та італійське, і різноманітні вина з Франції, Німеччини, Іспанії, Чилі або Аргентини. Також є і міцний алкоголь, але фішкою закладу є чача та лимончелло. Почати свій вечір можна з легких стартерів, салатів або хінкалі чи хачапурі. Меню закладу пропонує багато позицій італійської та грузинської кухні у власних сучасних інтерпретаціях. Заходьте у гості та пам’ятайте: мама нізащо не відпустить вас голодними, а тато — тверезими.

Musafir

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 57А; вул. Богдана Хмельницького, 36; вул. Рогнідинська, 4А.

Бюджет: ₴₴.

Страви: шашлик курячий – 180 грн, люля кебаб з баранини – 220 грн, шашлик із баранини – 260 грн, шашлик із яловичої вирізки – 406 грн, Кебаб Дженгіз Хан – 1019 грн.

Деталі: кафе кримськотатарської кухні в Києві, концептуальний інтер’єр, сімейний ресторан, каву варять в джезві на піску, лаконічний інтер’єр, демократична цінова політика.

Musafir — мережа кафе кримськотатарської кухні в Києві. У Musafir ви поринете в атмосферу Сходу, відчуєте гостинність та неповторний смак кримськотатарської кухні. Перше кафе сім’я з Бахчисарая відкрила в 2015 році, коли переїхала до Києва, а друге в 2017 році на вулиці Богдана Хмельницького. На початку 2020 року відкрився третій ресторан на вулиці Рогнідинській. Традиційна побілка стін, дерев’яні стельові балки, барвисті килими ручної роботи передають атмосферу старовинного кримськотатарського будинку. Особливою популярністю в Musafir користуються чебуреки та янтики з різними начинками, а також страви на мангалі: шашлики, люля кебаб з баранини та великий кебаб з комбінації вирізки, люля кебаба і шашлику з курки.

Чачаварня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 10

Бюджет: ₴₴. 

Страви: шашлик телятина – 191 грн/100 г, люля-кебаб з баранини – 259 грн, шашлик зі свинини – 178 грн/100 г, каре телятини – 217 грн/100 г, асорті шашлику для компанії – 2799 грн.

Деталі: ресторан кавказької кухні, знаходиться на Русанівці, затишний інтер’єр, страви на мангалі, дитяча кімната, винна карта, дитяче меню, чача власного виробництва, резерв столів.

«Чачаварня» — ресторан кавказької кухні на Русанівці. В ресторані затишний інтер’єр з цікавим оформленням, всього заклад може прийняти 190 гостей. Для найменших відвідувачів облаштована дитяча кімната. Шеф-кухар закладу зібрав в меню найкращі страви кавказької кухні. Скуштувати в закладі чи замовити із собою можна кілька видів шашлику, люля-кебаби з різного м’яса, шашлик із лосося, а також двокілограмове асорті на мангалі для компанії.

Східний Базар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Скляренко, 9

Бюджет: ₴₴

Страви: шашлик з курячого стегна – 189 грн, шашлик з баранини – 289 грн, ціла риба дорадо – 395 грн, кебаб — узбецький (телятина/баранина) – 199 грн, овочі на мангалі – 119 грн.

Деталі: ресторан східної кухні, тематичний інтер’єр, банкетні можливості, страви на мангалі, плов, винна карта, резерв столів.

«Східний Базар» відкрився восени на Куренівці. Двоповерховий ресторан із заскленою верандою, окремими банкетними кімнатами та великою зеленою літньою терасою. «Східний Базар» пропонує скуштувати страви узбецької кухні, мангал меню, плов, східні десерти, пахлаву, чак-чак. В меню 12 позицій виробів з тіста: чебуреки, янтики, хачапурі, самса, піде, манти. Велике мангал меню від люля до каре баранини, асорті м’яса, шашликів та риби.

Miminoshi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Задніпровського, 13; проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville)

Бюджет: ₴₴

Страви: шашлик із курячого філе – 115 грн/100 г, каре баранчика – 185 грн/100 г, люля кебаб з телятини – 125 грн/100 г, форель річкова – 235 грн, печериці на шампурі – 105 грн/100 г, фірмове асорті страв на мангалі – 2400 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, страви на мангалі, сніданки з 11:00 до 12:00, понад десять видів хачапурі, напівфабрикати, торти на замовлення, власна консервація, дитяче меню, резерв столів.

Ресторан грузинської та вірменської кухні Miminoshi вже кілька років зустрічає гостей на Печерську. Другий ресторан відкрився цьогоріч в ТРЦ Retroville на Виноградарі. У меню ресторану — хінкалі з різноманітними начинками, понад 10 видів хачапурі, а також страви на мангалі. Також страви із закладу можна замовити з доставкою. Щоб познайомитись з мангальними стравами, в закладі рекомендують замовляти фірмове асорті: шашлик з баранини, шашлик з телятини, шашлик з курки, шашлик з свинини, кебаб з баранини, кебаб з телятини, кебаб з індички, овочеве асорті на мангалі та соус сацибелі.

Головна фото: Мама Фокача Папа Чача

Фото: Facebook «Мама Фокача Папа Чача», Musafir, «Чачаварня», «Східний Базар», Miminoshi.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi