Масниця в ресторанах Києва на лівому березі - PostEat

пошук

Масниця в ресторанах Києва на лівому березі
27-02-2020 0 1055


Масниця в ресторанах Києва ще триває, а значить редакція PostEat продовжує знайомити вас із цьогорічними млинцевими меню. Щоб мешканцям лівобережжя не доводилось перетинати Дніпро в пошуках, ми розповідаємо, які спеціальні меню діють в ресторанах столиці на лівому березі. Ми знайшли заклади різного формату та бюджету на Позняках, Русанівці та Троєщині, де до 1 березня можна скуштувати млинці з різноманітними начинками.

Кухмейстер

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴. Салати (75–295 грн), основні страви з м’яса (175–2980 грн), десерти (35–115 грн).

Страви: млинці з лососем власного посолу – 135 грн, млинці з креветками та овочами під соусом кокосовий карі – 142 грн, млинці з телятиною та винним соусом – 105 грн, млинці з лісовими грибами – 89 грн, млинці з маком та в’яленою вишнею – 75 грн, панкейки з ванільним морозивом – 80 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, три банкетні зали на 20/50/100 персон, може розмістити до 450 гостей, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, літня тераса, кальян, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. Для бажаючих спостерігати за кулінарною магією кухню в закладі зробили відкритою. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. Щоб догодити всім смакам гостей, в ресторані підготували різноманітне меню до Масниці — пропонують млинці з лососем власного посолу, млинці з лісовими грибами та панкейки з ванільним морозивом.

Bootlegger

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 

Де: просп. Соборності, 5

Бюджет: ₴₴. Стартери (49–355 грн), паста (119–235 грн), основні страви (115–798 грн).

Страви: млинці з грибами та куркою – 98 грн, шпинатні млинці з крем-сиром та лососем – 169 грн, солодкі млинці з грушею у вині та карамеллю – 98 грн, млинці з яблуками та корицею – 79 грн, млинці з рикотою та апельсиновою цедрою – 98 грн.

Напої: лимонад дюшес – 69 грн, свіжий сік апельсиновий – 89 грн, лате – 59 грн, чай домашній яблуко з імбирем – 129 грн.

Деталі: авторські бургери, велике гриль-меню, великий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, cork fee, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Bootlegger Restaurant & Bar — ресторан американської та італійської кухонь, розташований біля житлового комплексу «Комфорт Таун». В меню пропонують різні стартери, пасту, авторські хот-доги, бургери, а також піцу в американському стилі. До 1 березня в ресторані триває святкування Масної неділі, тому діє спеціальне меню — пропонують шпинатні млинці з крем-сиром та лососем і солодкі млинці з грушею у вині та карамеллю.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (98–255 грн), салати (135–238 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: млинці з малосолоним лососем, свіжим огірком та сирним соусом – 148 грн, млинці з прошуто, м’яким сиром та в’яленими томатами – 130 грн, млинці з рикотою власного виробництва та кокосовим соусом – 115 грн, млинці з сиром страчатела, бананом та нутелою – 130 грн.

Напої: італійський лимонад дольче віта – 75 грн, ананасовий фреш – 135 грн, домашній лімончело крема – 45 грн, глінтвейн – 78 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківській), пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів із власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, спробуйте тут смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. До Масниці в ресторані підготували особливе меню млинців, яке смакуватиме і дорослим, і малим — пропонують млинці з прошуто, м’яким сиром та в’яленими томатами, а також млинці з рикотою власного виробництва та кокосовим соусом.

Boboti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 

Де: вул. Срібнокільська, 1а

Бюджет: ₴₴. Салати (99–299 грн), гарячі страви (105–328 грн), десерти (20–80 грн).

Страви: сет солодких млинців (2 млинці з вишнею, 2 млинці з яблуком, 2 млинці з полуницею, 2 млинці з сиром, до них джеми та сметана) – 129 грн, сет солоних млинців (3 млинці з лососем, 2 млинці з беконом у вершках, 2 торбинки з грибним мусом, 2 торбинки з куркою і сиром) – 149 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 75 грн, еспресо – 28 грн, капучино – 40 грн, ванільний лате – 45 грн.

Деталі: сімейний ресторан, авторська європейська кухня, власна випічка, сніданки з 10:00 і до закриття, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, дитяче меню, кальяни, меню для вечірок, дитяча кімната з аніматорами, обладнаний конференц-зал, коворкінг, банкетні пропозиції, резерв столів.

Boboti — ресторан нової формації: поєднання сімейного ресторану з банкетним та конференц-залом GEEK & РARTY HALL, а також дитячою кімнатою. Загалом кухня в закладі європейська, з італійськими варіаціями. В меню ви знайдете багато страв з рубаного, перекрученого та різаного м’яса, а також різноманітні закуски, піцу та пасту. До Масниці шеф-кухар підготував солодкий та солоний сети млинців.

Смородина

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 7

Бюджет: ₴₴. Салати (130–318 грн), роли та фелікси (62–348 грн), основні страви (198–465 грн), десерти (60–132 грн).

Страви: млинці з курячим жульєном – 95 грн, млинці з сиром та родзинками – 95 грн, млинці з яблуками та корицею – 95 грн, млинці з маком – 95 грн, млинці з м’ясом – 118 грн, млинці з лососем та сиром філадельфія – 195 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: м’ясний ресторан у парку, два поверхи, стильний інтер’єр, страви на мангалі та в хоспері, устричне і сезонне меню, дві літні тераси, банкетні пропозиції, дитяче меню, дитячий майданчик, резерв столів.

«Смородина» — затишний ресторан у Русанівському парку. В меню закладу вдало поєднані страви різних кухонь світу, з яких можна обрати щось улюблене чи познайомитись із новими смаками. Ресторан займає два поверхи, на другому поверсі знаходиться затишна тераса, з якої можна милуватись парковою зеленню. Шеф-кухар приготував різноманітне млинцеве меню до Масниці — пропонують млинці з м’ясом, курячим жульєном, з яблуками і корицею, смородиновим джемом.

Patio. Georgian food

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бальзака, 7а

Бюджет: ₴₴. Салати (82–139 грн), холодні закуски (70–119 грн), гарячі страви (5–295 грн).

Страви: млинці з лососем – 135 грн, млинці з м’ясом – 70 грн, млинці з куркою та грибами – 60 грн, млинці з сиром та шпинатом – 60 грн, млинці чотири сири – 80 грн, млинці з сиром – 65 грн, млинці з вишнею – 65 грн, млинці з шоколадом – 65 грн.

Напої: ігристе вино Bazaleti White Brut – 450 грн, домашнє червоне сухе вино – 69 грн, біле вино Pinot Grigio – 450 грн, червоне вино Carmenere – 450 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Троєщині, сучасний інтер’єр, кілька зал, 8 видів хачапурі, власна випічка, страви на вугіллі, літня тераса, винна карта, резерв столів.

Patio. Georgian food – ресторан грузинської кухні, знаходиться на Троєщині. Інтер’єр Patio створений у грузинському стилі з використанням натуральної деревини. У меню ресторану – класичні та авторські страви грузинської кухні — 8 видів хачапурі, 5 видів хінкалі, традиційні гарячі закуски та страви на вугіллі. Під час масної неділі в ресторані пропонують солоні та солодкі млинці, наприклад, з куркою та грибами і з сиром та шпинатом.

Фото: Кухмейстер, Bootlegger, Spezzo, Boboti, Смородина, Patio. Georgian food

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi