Мідії в закладах Києва: шукаємо молюск у різноманітних соусах - PostEat

пошук

Мідії в закладах Києва: шукаємо молюск у різноманітних соусах
10-08-2022 0 336


Мідії в закладах Києва шукала редакція PostEat. Мідії — популярний морський делікатес, який додають до різних страв, а також готують окремо з різними соусами. Цей молюск не тільки смачний, а й корисний — м’ясо мідій багате на білок, вітаміни, а також містить антиоксиданти. Де замовити казанок молюсків у різноманітних соусах, читайте в нашому огляді.

Chernomorka

Де: вул. Ярославська, 5/2; вул. Михайла Бойчука, 1/2; вул. Преображенська, 7; вул. Юрія Іллєнка, 83А; пр-т Перемоги, 1; пр-т Героїв Сталінграда, 12Г,к2; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Княжий Затон, 16д; вул. Велика Васильківська, 49А; вул. Успішна, 30; вул. Данила Щербаківського, 52

Бюджет: ₴₴.

Страви: мідії з вершковим/томатним/винно-часниковим соусом —  119 грн, мідії у сирному соусі – 156 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

Chernomorka — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та гарний вибір річкової риби. Всі «Черноморки» працюють в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря. Мідії в ресторанах готують у вершковому, томатному, винно-часниковому та сирному соусах. Зараз в ресторанах діє Медійний серпень» — бери дві порції мідій, а третю отримуй у подарунок.

Одеса-мама

Де: вул. Верхній Вал, 30; вул. Князів Острозьких, 8.

Бюджет: ₴₴.

Страви: мідії у вершково-сирному соусі – 188 грн, мідії у часниковому соусі – 168 грн.

Деталі: ресторани одеської кухні, рибне місце для посиденьок по-одеськи, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, сніданки, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.

«Одеса-мама» — ресторани одеської кухні, які працюють біля станції метро «Контрактова площа» та поруч з метро «Арсенальна». Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню – смажені пельмені, форшмак, тюлечка з цибулькою, уха та котлети з чорноморського судака. Мідії в закладі готують у двох соусах — у вершково-сирному та часниковому.

Fish Fetish

Де: вул. Князів Острозьких, 2

Бюджет: ₴₴.

Страви: Мідії blue cheese – 378 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі міста, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, винна карта, класичні та авторські коктейлі.

FISH FETISH — справжній хартбрейкер серед рибних ресторанів міста. Нестереотипні страви та подачі, зухвалі назви, а також коктейлі з післясмаком 18+. Мідії в соусі blue cheese — головний мідійний фетиш цього літа. Ми досі не визначилися, де їх їсти найсмачніше: в залі ресторану навпроти відкритої кухні? У прохолоді літньої тераси в компанії джин-тоніку з дуже великим огірком? Або ж вдома, під Netflix & chill, коли омріяні мідії привозять із доставкою? Резерв за телефоном +380670055511.

Seven Seas

Де: вул. Князів Острозьких, 8

Бюджет: ₴₴

Страви: мідії у винно-часниковому соусі – 345 грн.

Деталі: корнер з морепродуктами, знаходиться на Kyiv Food Market, сендвіч бар, устриці, тартари, рибні страви, доставка.

Seven Seas — seafood&oysters корнер від La Famiglia з морепродуктами на другому рівні Kyiv Food Market. Тут пропонують рибу та морепродукти на грилі, карпачо й тартари, спагеті, легкі салати та закуски й різноманітні старив з молюсками. Мідії в Seven Seas готують у винно-часниковому соусі.

Mushlya

Де: Русанівський бульвар, 1; вул. Хрещатик, 25; вул. Велика Васильківська, 43; вул. Спаська, 5; Оболонський проспект, 26; вул. Велика Васильківська 111/113.

Бюджет: ₴₴. 

Страви: казанок мідій у вершковому соусі – 119 грн, казанок мідій у соусі дорблю – 139 грн, казанок мідій для компанії у вершковому соусі – 289 грн, казанок мідій у соусі дорблю для компанії – 319 грн.

Деталі: мережа seafood закладів, fast casual формат, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, свіжі морепродукти та устриці, take away, літні тераси, доставка.

Mushlya — seafood-заклади мережі ресторанів Дмитра Борисова. В меню Mushlya Café великий вибір делікатесних свіжих морепродуктів у доступному fast casual сегменті: за доступну ціну в Mushlya можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі. Казанок мідій можна замовити для себе або розділити з друзями  — є дві варіації у вершковому соусі або у соусі дорблю.

Arbequina

Де: вул. Бориса Грінченка, 4

Бюджет: ₴₴. 

Страви: мідії в часниковому соусі – 357 грн, мідії в томатному соусі – 357 грн.

Деталі: ресторан іспанської кухні, тематичний інтер’єр, авторські інтерпретації національних іспанських страв, тапаси, сніданки, винна карта, літня тераса, резерв столів.

Arbequina — колоритний ресторан іспанської та середземноморської кухонь в тихій частині центра міста. Заклад відомий своїм затишним інтер’єром і стравами з фермерських продуктів. Тут на вас чекає іспанська кухня в авторському стилі та з одеським настроєм, іберійські напої та десерти. В очікуванні ароматних страв, насолоджуйтеся маленькими деталями інтер’єру та виставкою картин. Мідії в Arbequina готують в часниковому та в томатному соусі.

Фото: Facebook Chernomorka, Одеса-мама, Fish Fetish, Seven Seas, Mushlya, Arbequina.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi