Міські кафе та ресторани Києва на щодень: заклади для сніданку, обіду та вечері - PostEat

пошук

Міські кафе та ресторани Києва на щодень: заклади для сніданку, обіду та вечері
13-10-2020 0 588


Міські кафе та ресторани Києва шукала редакція PostEat. Стильні міські кафе для сніданку, популярні локації для обіду з колегами та затишні ресторани для вечері з найріднішими — в цьому матеріалі розповідаємо вам про локації на щодень. Авторські страви, грецька кухня, сніданки на будь-який смак, свіжа випічка, відмінна кава та натуральні вина ви знайдете в цих міських кафе та ресторанах Києва.

Жизнь Замечательных Людей

Де: вул. Велика Васильківська, 36

Бюджет: ₴₴. Спочатку (178–373 грн), завжди (219–285 грн), після (245–345 грн).

Страви: чудовий цезар з курячими крокетами та масаман карі – 235 грн, я думати що це борщ – 155 грн, равіолі з лососем – 273 грн, super vegan burger – 285 грн, гарбузові оладки з м’яким яйцем та салатом – 169 грн, міні грильяжний – 670 грн.

Напої: капучино – 65 грн, лемонграсовий чай – 96 грн, класична матча – 68/117 грн, комбуча – 69 грн.

Деталі: група ресторанів First Line Group, авторська кухня, бренд-шеф Володимир Ташаєв, частково відкрита кухня, сніданки з 09:00 до 12:00 (у вихідні до 13:00), коктейльна карта, літня тераса, резерв столів, формат take away.

«Жизнь Замечательных Людей» — концептуальний ресторан з шестиметровими стелями, панорамними вікнами, неоновими вивісками і книжковими стелажами в історичному центрі Києва. В закладі стильний сучасний інтер’єр, контактна барна стійка та велика коктейльна карта, а також відкрита кухня. Кухнею керує відомий шеф-кухар Володимир Ташаєв. У «ЖЗЛ» приходять за смачними сніданками, авторськими стравами, неповторною атмосферою і бесідами за келихом вина.

«Чайка»

Де: вул. Басейна, 5Б

Бюджет: ₴₴. Мезе (58–92 грн), стартери (150–220 грн), основні страви (192–450 грн).

Страви: грецька шакшука з фетою та баклажанами – 165 грн, пиріг зі шпинатом та фетою спанакопіта – 186 грн, тармасалата – 95 грн, цукіні, запечений з фетою та червоним перцем – 150 грн, критський дакос, фета, томати, житній тост – 175 грн, грецький шашлик сувлакі з куркою – 192 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кафе грецької кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна («Чашка», Mimosa Brooklyn Pizza, Bro Market), шеф-кухар Олег Шкапенко, локальні та сезонні продукти, сніданки з 09:00 до 12:00 (у вихідні до 15:00), винна карта, коктейлі, літня тераса.

Кафе грецької кухні «Чайка» на Бессарабці — проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна. Шеф-кухар «Чайки» Олег Шкапенко, натхнений кулінарними традиціями Греції й локальними та сезонними продуктами, створив меню з кращими стравами грецької кухні. В кафе пропонують різноманітні закуски мезе, салати, пастрамі з лосося, грецький шашлик сувлакі, мідії з креветками в томатному соусі. Також в кафе можна поснідати пирогом зі шпинатом та фетою, грецькою шакшукою чи сирниками з грецьким йогуртом.

Dyletant cafe

Де: вул. Юрківська, 57/17

Бюджет: ₴₴. Сніданки (105–180 грн), сендвічі (145–195 грн), салат (145–155 грн).

Страви: лляна каша на вівсяному молоці – 105 грн, пацанячий сніданок – 180 грн, салат зелений з манго – 145 грн, сендвіч відкритий з хамоном, брі та фундуком – 195 грн, круасан з лососем та слатом – 165 грн.

Напої: фільтр-кава – 45/55 грн, капуоранж – 85 грн, еспресо-тонік – 65 грн, клаб мате – 70 грн.

Деталі: кафе-дайнер, власник — Слава Балбек, знаходиться на Подолі, сніданки, лаконічне меню, мінімалістичний інтер’єр, випічка, кава, столики на вулиці, натуральне вино, take away.

Dyletant cafe — стильний кафе-дайнер на Подолі. Це перший ресторанний проєкт відомого архітектора Слави Балбека. В дайнері пропонують сніданки цілий день, кілька салатів та супів, седвічі, круасани та десерти. До страв можна замовити каву, матча, лимонади, коктейлі та натуральне вино. 

Barkada.cafe

Де: вул. Олеся Гончара, 4

Бюджет: ₴₴. Закуски (80–155 грн), основні страви (135–195 грн), салати (115–145 грн).

Страви: паштет грибний з крутонами власного виробництва – 80 грн, фіш-н-чіпс з тилапії та соусом тартар – 155 грн, салат з курчам, руколою та часниковим соусом – 130 грн, бургер з котлетою з кабана, чедером, грибами, ягідним соусом та міксом салату – 190 грн, паста з анчоусами, каперсами та томатами чері – 185 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кафе-бар, знаходиться в історичній частині міста, стильний інтер’єр, сніданки з 09:00 до 16:00, страви для вегетаріанців і веганів, класичні коктейлі та твісти, контактна барна стійка, барна карта, жива музика, резерв столів.

Кафе-бар Barkada знаходиться в історичній частині міста на вулиці Олеся Гончара. В закладі пропонують сніданки з 9 ранку: солоні та солодкі панкейки, скрембл з лососем, омлет з бринзою, солона вівсянка з пармезаном та великий сніданок з яйцями пашот та беконом. В основному меню є страви на будь-який смак — легкі закуски накшталт паштету грибного з крутонами, поживний бургер з котлетою з кабана та чедером або пікантна паста з анчоусами та каперсами до келиха вина.

FAIR PLAY rest

Де: вул.  Ярославів Вал, 30/18

Бюджет: ₴. Сніданки (38,7–110,5 грн), холодні закуски (45,9–111,5 грн), паста (64,9–135,5 грн).

Страви: паста з креветками та цукіні – 83,5 грн, тальятеле з восьминогом в пікантному томатному соусі – 135,5 грн, піца чотири сири – 114,9 грн, печена бурата з томатами та соусом песто – 158,3 грн, великі креветки на грилі – 105,5 грн, соковите курча з лемонграсом – 103 грн.

Напої: коктейль Basil – 89,9 грн, коктейль Daiquiri – 79,7 грн, коктейль Matador – 83,7 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться в центрі міста, система вхідного білету, сніданки з 09:00 до 12:00, винна карта, коктейлі, take away, літня тераса, dress&face control.

Fair Play — «ресторан чесних цін», який знаходиться в центрі міста. В закладі пропонують всі страви по собівартості за символічну вартість вхідного білету в ресторан — кожного дня ціна різна від 40 до 120 грн. В меню популярні страви європейських кухонь — італійські антипасті, карпачо, тартар, брускети, чилійські мідії, піца та паста. Також в закладі готують сніданки: каші, круасани, авокадо-тости, сирники, страви з яєць.

«Томатологія»

Де: вул. Січових Стрільців, 26

Бюджет: ₴₴. Закуски (89–289 грн), салати (89–269 грн), основні страви (157–369 грн).

Страви: гаспачо з гострими сирними кульками – 169 грн, бургер з яловичою котлетою – 169 грн, мідії у балканському стилі – 189 грн, боул зі смаженим авокадо та томатами – 139 грн, антипасті томатне з асорті помідорів із фетою та травами – 159 грн.

Напої: «Кривава Мері» – 89 грн, «Мері Маргарита» – 139 грн, «Королівська Мері» – 169 грн, сангрія – 399 грн, «Дайкірі» – 129 грн.

Деталі: гастробар, знаходиться на Лук’янівці, томатна концепція меню, сніданки цілий день, щопонеділка нове меню ланчів на тиждень, українські вина, 5 видів коктейлю «Кривава Мері», столики на вулиці, take away.

Тематичний гастробар «Томатологія» знаходиться на вулиці Січових Стрільців. В закладі дотримались «томатної концепції» і додали цей інгредієнт у різні страви та напої. В закладі пропонують сніданки цілий день, а в будні у гастробарі можна пообідати ланчем. У винній карті ви знайдете позиції від українських виробників, які можна замовити, зокрема, келихами. В барній карті також є міцний алкоголь, сидр, пиво, лимонад, кава та чай. В «Томатології» пропонують 5 видів «Кривавої Мері», а також кілька класичних коктейлів.

Фото: Facebook Жизнь Замечательных Людей, «Чайка», Dyletant cafe, Barkada.cafe, FAIR PLAY rest, «Томатологія».

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi