Міські кафе та ресторани Києва на щодень: заклади для сніданку, обіду та вечері - PostEat

пошук

Міські кафе та ресторани Києва на щодень: заклади для сніданку, обіду та вечері
13-10-2020 0 1583


Міські кафе та ресторани Києва шукала редакція PostEat. Стильні міські кафе для сніданку, популярні локації для обіду з колегами та затишні ресторани для вечері з найріднішими — в цьому матеріалі розповідаємо вам про локації на щодень. Авторські страви, грецька кухня, сніданки на будь-який смак, свіжа випічка, відмінна кава та натуральні вина ви знайдете в цих міських кафе та ресторанах Києва.

Жизнь Замечательных Людей

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 36

Бюджет: ₴₴. Спочатку (178–373 грн), завжди (219–285 грн), після (245–345 грн).

Страви: чудовий цезар з курячими крокетами та масаман карі – 235 грн, я думати що це борщ – 155 грн, равіолі з лососем – 273 грн, super vegan burger – 285 грн, гарбузові оладки з м’яким яйцем та салатом – 169 грн, міні грильяжний – 670 грн.

Напої: капучино – 65 грн, лемонграсовий чай – 96 грн, класична матча – 68/117 грн, комбуча – 69 грн.

Деталі: група ресторанів First Line Group, авторська кухня, бренд-шеф Володимир Ташаєв, частково відкрита кухня, сніданки з 09:00 до 12:00 (у вихідні до 13:00), коктейльна карта, літня тераса, резерв столів, формат take away.

«Жизнь Замечательных Людей» — концептуальний ресторан з шестиметровими стелями, панорамними вікнами, неоновими вивісками і книжковими стелажами в історичному центрі Києва. В закладі стильний сучасний інтер’єр, контактна барна стійка та велика коктейльна карта, а також відкрита кухня. Кухнею керує відомий шеф-кухар Володимир Ташаєв. У «ЖЗЛ» приходять за смачними сніданками, авторськими стравами, неповторною атмосферою і бесідами за келихом вина.

«Чайка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 5Б

Бюджет: ₴₴. Мезе (58–92 грн), стартери (150–220 грн), основні страви (192–450 грн).

Страви: грецька шакшука з фетою та баклажанами – 165 грн, пиріг зі шпинатом та фетою спанакопіта – 186 грн, тармасалата – 95 грн, цукіні, запечений з фетою та червоним перцем – 150 грн, критський дакос, фета, томати, житній тост – 175 грн, грецький шашлик сувлакі з куркою – 192 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кафе грецької кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна («Чашка», Mimosa Brooklyn Pizza, Bro Market), шеф-кухар Олег Шкапенко, локальні та сезонні продукти, сніданки з 09:00 до 12:00 (у вихідні до 15:00), винна карта, коктейлі, літня тераса.

Кафе грецької кухні «Чайка» на Бессарабці — проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна. Шеф-кухар «Чайки» Олег Шкапенко, натхнений кулінарними традиціями Греції й локальними та сезонними продуктами, створив меню з кращими стравами грецької кухні. В кафе пропонують різноманітні закуски мезе, салати, пастрамі з лосося, грецький шашлик сувлакі, мідії з креветками в томатному соусі. Також в кафе можна поснідати пирогом зі шпинатом та фетою, грецькою шакшукою чи сирниками з грецьким йогуртом.

Dyletant cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Юрківська, 57/17

Бюджет: ₴₴. Сніданки (105–180 грн), сендвічі (145–195 грн), салат (145–155 грн).

Страви: лляна каша на вівсяному молоці – 105 грн, пацанячий сніданок – 180 грн, салат зелений з манго – 145 грн, сендвіч відкритий з хамоном, брі та фундуком – 195 грн, круасан з лососем та слатом – 165 грн.

Напої: фільтр-кава – 45/55 грн, капуоранж – 85 грн, еспресо-тонік – 65 грн, клаб мате – 70 грн.

Деталі: кафе-дайнер, власник — Слава Балбек, знаходиться на Подолі, сніданки, лаконічне меню, мінімалістичний інтер’єр, випічка, кава, столики на вулиці, натуральне вино, take away.

Dyletant cafe — стильний кафе-дайнер на Подолі. Це перший ресторанний проєкт відомого архітектора Слави Балбека. В дайнері пропонують сніданки цілий день, кілька салатів та супів, седвічі, круасани та десерти. До страв можна замовити каву, матча, лимонади, коктейлі та натуральне вино. 

Barkada.cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олеся Гончара, 4

Бюджет: ₴₴. Закуски (80–155 грн), основні страви (135–195 грн), салати (115–145 грн).

Страви: паштет грибний з крутонами власного виробництва – 80 грн, фіш-н-чіпс з тилапії та соусом тартар – 155 грн, салат з курчам, руколою та часниковим соусом – 130 грн, бургер з котлетою з кабана, чедером, грибами, ягідним соусом та міксом салату – 190 грн, паста з анчоусами, каперсами та томатами чері – 185 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кафе-бар, знаходиться в історичній частині міста, стильний інтер’єр, сніданки з 09:00 до 16:00, страви для вегетаріанців і веганів, класичні коктейлі та твісти, контактна барна стійка, барна карта, жива музика, резерв столів.

Кафе-бар Barkada знаходиться в історичній частині міста на вулиці Олеся Гончара. В закладі пропонують сніданки з 9 ранку: солоні та солодкі панкейки, скрембл з лососем, омлет з бринзою, солона вівсянка з пармезаном та великий сніданок з яйцями пашот та беконом. В основному меню є страви на будь-який смак — легкі закуски накшталт паштету грибного з крутонами, поживний бургер з котлетою з кабана та чедером або пікантна паста з анчоусами та каперсами до келиха вина.

FAIR PLAY rest

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул.  Ярославів Вал, 30/18

Бюджет: ₴. Сніданки (38,7–110,5 грн), холодні закуски (45,9–111,5 грн), паста (64,9–135,5 грн).

Страви: паста з креветками та цукіні – 83,5 грн, тальятеле з восьминогом в пікантному томатному соусі – 135,5 грн, піца чотири сири – 114,9 грн, печена бурата з томатами та соусом песто – 158,3 грн, великі креветки на грилі – 105,5 грн, соковите курча з лемонграсом – 103 грн.

Напої: коктейль Basil – 89,9 грн, коктейль Daiquiri – 79,7 грн, коктейль Matador – 83,7 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться в центрі міста, система вхідного білету, сніданки з 09:00 до 12:00, винна карта, коктейлі, take away, літня тераса, dress&face control.

Fair Play — «ресторан чесних цін», який знаходиться в центрі міста. В закладі пропонують всі страви по собівартості за символічну вартість вхідного білету в ресторан — кожного дня ціна різна від 40 до 120 грн. В меню популярні страви європейських кухонь — італійські антипасті, карпачо, тартар, брускети, чилійські мідії, піца та паста. Також в закладі готують сніданки: каші, круасани, авокадо-тости, сирники, страви з яєць.

«Томатологія»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 26

Бюджет: ₴₴. Закуски (89–289 грн), салати (89–269 грн), основні страви (157–369 грн).

Страви: гаспачо з гострими сирними кульками – 169 грн, бургер з яловичою котлетою – 169 грн, мідії у балканському стилі – 189 грн, боул зі смаженим авокадо та томатами – 139 грн, антипасті томатне з асорті помідорів із фетою та травами – 159 грн.

Напої: «Кривава Мері» – 89 грн, «Мері Маргарита» – 139 грн, «Королівська Мері» – 169 грн, сангрія – 399 грн, «Дайкірі» – 129 грн.

Деталі: гастробар, знаходиться на Лук’янівці, томатна концепція меню, сніданки цілий день, щопонеділка нове меню ланчів на тиждень, українські вина, 5 видів коктейлю «Кривава Мері», столики на вулиці, take away.

Тематичний гастробар «Томатологія» знаходиться на вулиці Січових Стрільців. В закладі дотримались «томатної концепції» і додали цей інгредієнт у різні страви та напої. В закладі пропонують сніданки цілий день, а в будні у гастробарі можна пообідати ланчем. У винній карті ви знайдете позиції від українських виробників, які можна замовити, зокрема, келихами. В барній карті також є міцний алкоголь, сидр, пиво, лимонад, кава та чай. В «Томатології» пропонують 5 видів «Кривавої Мері», а також кілька класичних коктейлів.

Фото: Facebook Жизнь Замечательных Людей, «Чайка», Dyletant cafe, Barkada.cafe, FAIR PLAY rest, «Томатологія».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi