Морозиво власного приготування в закладах Києва: де шукати цікаві смаки - PostEat

пошук

Морозиво власного приготування в закладах Києва: де шукати цікаві смаки
12-06-2020 0 524


Морозиво власного приготування в закладах в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Цей прохолодний десерт для багатьох є найкращим смаколиком дитинства та синонімом літа. Традиційний пломбір, екзотична маракуя, трендова солона карамель та неординарна груша з горгонзолою — де шукати морозиво власного приготування із цікавими смаками, читайте в нашому матеріалі.

Bali Bowl Cafe

Де: вул. Велика Васильківська, 14

Бюджет: ₴₴. Боули фруктові (120–180 грн), боули овочеві (125–135 грн).

Морозиво: peanut pop – 50 грн, chia mango pop – 55 грн, matcha pop – 70 грн, лохина-м‘ята – 150 грн, конопляне – 150 грн, полуниця базилiк – 65 грн.

Напої: смузі зелена груша – 75/95 грн, фреш яблучний – 75 грн, шот імунітет – 40 грн.

Деталі: моноформатний заклад, вегетаріанські страви з органічних продуктів, всі страви без цукру і солі, два поверхи, відкрита кухня, лаконічний інтер’єр із натуральних матеріалів, концептуальне озеленення закладу, сніданки цілий день, 30 посадкових місць, резерв столів.

Bali Bowl Cafe — трендовий заклад у центрі столиці, поблизу станції метро «Площа Льва Толстого». В закладі можна поринути в атмосферу райського острова та смачно й корисно перекусити. Меню максимально просте — в Bali Bowl Café готують свіжі фрукти і овочі, які подають у трендових вегетаріанських боулах, щоб підкреслити природний смак свіжих продуктів. В асортименті морозиво зі смаками матча, манго та маракуї, лайму, лохини та м’яти, полуниці та базиліку.

HONEY. Кафе-кондитерська

Де: вул. Нижній Вал, 19/21; вул. Ярославів Вал, 20.

Бюджет: ₴₴. Круасани (135–189 грн), паста, ризото, боули (146–295 грн), м’ясо і риба (186–289 грн).

Морозиво: фісташкове в білому шоколаді з фісташкою – 85 грн, солона карамель – 65 грн, лимон-лаванда – 65 грн, лимон-лаванда в шоколаді рубі – 75 грн, бергамот-полуниця-юзу – 70 грн, ваніль бурбон – 190 грн, матча vegan – 190 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа кондитерських, цукерки ручної роботи, великий вибір авторських десертів, повноцінне меню, сніданки, доставка, формат take away, домашнє морозиво, коктейльна і барна карти, сезонне меню, веган-меню.

HONEY — мережа кафе-кондитерських де подають ранні сніданки, авторські десерти та морозиво. Морозиво в HONEY готують за унікальною рецептурою виключно з натуральних високоякісних інгредієнтів. Кожного літа в HONEY розробляють нові смаки морозива — цього літа в кондитерській пропонують спробувати морозиво зі смаками солоної карамелі, лимону та лаванди, фісташки, ванілі з бурбоном, суниці, маракуї та манго-лайм. Також ви можете спробувати веганське морозиво на кокосовому молоці зі смаком матча.

DOM N10

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (95–215 грн), основні страви (155–545 грн), десерти (55–120 грн).

Морозиво: джелато власного виробництва трюфельне/ ванільне/ сабайон – 69 грн.

Напої: домашній ягідний компот – 35 грн, лимонад огірковий з лемонграсом – 95 грн, лимонад маракуя з апельсином – 115 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки, резерв столів, літня тераса.

DOM N10 — ресторан на Подолі в 200-річній будівлі, який розповідає історію інтелігентної та гостинної родини скульптора, що мешкала там у XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, відомий столичним гурманам своїми шедеврами в меню ресторану «Липський». В ресторані пропонують джелато власного виробництва зі смаками трюфеля, ванілі та десерту сабайон.

Semifreddo Ristorante

Де: вул. Кирпи, 5Б.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (182–285 грн), домашня паста та ризото (156–312 грн), десерти (49–156 грн).

Морозиво: морозиво ванільне/шоколадне – 49 грн, семіфредо з манго та чіа – 106 грн, семіфредо карнавал – 106 грн, шоколадний семіфредо – 96 грн, малиновий семіфредо з горіхами – 96 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, мережа ресторанів La Famiglia, спеціалітети в меню — пінца і десерт семіфредо, устриці, страви на грилі, домашня паста, страви на компанію, традиційна дров’яна піч, сніданки, жива музика, kids friendly.

Semifreddo Ristorante — елегантний ресторан сучасної італійської кухні. Візитівкою Semifreddo Ristorante є пінца, яку готують з трьох видів борошна і з начинками на будь-який смак. Окрім ванільного та шоколадного морозива, в ресторані варто спробувати традиційний італійський десерт семіфредо на основі морозива і вершків. Семіфредо готують з манго та чіа, з шоколадом, з малиною та горіхами й вершковий семіфредо карнавал з додаванням шоколадної крихти, смородини та манго.

Petrus-ь

Де: вул. Еспланадна, 28

Бюджет: ₴₴. Салати (75–292 грн), домашні вареники (82–152 грн), страви з м’яса та птиці (142–398 грн).

Морозиво: морозиво власного приготування в асортименті – 65 грн.

Напої: лимонад – 50 грн, смузі – 72 грн, квас – 24 грн, молочний коктейль – 72 грн.

Деталі: українська та європейська кухні, працює цілодобово, пропозиції для банкетів, бізнес-ланчі, сніданки, сезонне оновлення меню, великий асортимент алкоголю, вареники і пельмені ручного ліплення, настоянки домашнього приготування.

Київський ресторан української кухні Petrus-ь заходиться в центрі столиці та є наступником легендарної «Варенична №1». Інтер’єр ресторану витриманий у стилістиці початку XX століття та відтворює атмосферу затишної оселі міської родини. В меню закладу зроблено акцент на домашню українську кухню. В ресторані Petrus-ь можна спробувати сорбети та морозиво власного приготування, з асортиментом вас ознайомить офіціант.

Умка — Кафе з морозивом

Де: вул. Костьольна, 6; вул. Хорива, 25

Бюджет: ₴₴. Морозиво (200–350 грн/350/650 г).

Морозиво: банан / страчатела / солона карамель / вершкове / шоколад – 200/300 г, фісташка / горгондзола / малага – 250/350 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кафе-морозиво в центрі Києва, домашнє морозиво без барвників чи підсилювачів смаку, затишний інтер’єр, to go, доставка.

«Умка» – справжній рай для любителів заморожених десертів. Смаки морозива і сорбетів у меню постійно оновлюються, але є і більше 10 постійних позицій. «Умка» не боїться експериментів і тому поєднує, здавалося б, зовсім непоєднувані смаки. В кафе можна спробувати морозиво зі смаком ківі, банану, фісташки, а також солоної карамелі та сирів горгондзола та страчатела. Морозиво в «Умка» завжди можна замовити з доставкою.

NICE vegan ice & bakery

Де: просп. Правди, 41Г

Бюджет: ₴₴. 

Морозиво: малинове/фундучне/ванільне/снікерс/капучино/шоколадне – 40 грн/50 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: веганське кафе, знаходиться на Виноградарі, стильний інтер’єр, корисні десерти, vegan free, gluten free, sugar free, веганське морозиво, кава на рослинному молоці.

NICE vegan ice & backery — веганський заклад для всієї родини на Виноградарі. В меню ви знайдете легкий фреш салат, сендвіч з крем-сиром, домашні пироги, величезну кількість освіжаючого морозива і смачних десертів. Десерти в NICE vegan ICE & backery не тільки смачні, але і корисні — ви знайдете веганські, сироїдні та фітнес-десерти. Є сорбети і морозиво, до яких можна замовити топпинг на вибір. Морозиво готують без цукру та без лактози із рослинним молоком, горіхами та натуралньими підсолоджувачами.

Фото: Facebook Bali Bowl Cafe, HONEY. Кафе-кондитерська, DOM N10, Semifreddo Ristorante, Petrus-ь, Умка — Кафе з морозивом, NICE vegan ice & bakery.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi