М’ясні страви в нових ресторанах Києва: качка з печі, курча на мангалі, січеники з баранини - PostEat

пошук

М’ясні страви в нових ресторанах Києва: качка з печі, курча на мангалі, січеники з баранини
26-01-2023 0 1257


Нові столичні локації обіцяють цікаві гастрономічні відкриття усім шанувальникам м’яса. В нових ресторанах Києва вже можна спробувати качку з печі в глазурі з ягідного квасу, шашлик з телячої вирізки, хачапурі з м’ясом та сиром на мангалі, українські стейки сухого та вологого дозрівання та апетитні свинячі ребра в медовому квасі. Редакція PostEat розповідає, які м’ясні страви спробувати в нових ресторанах Києва.

«Товста Качка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Прорізна, 15А

Бюджет: ₴₴

Страви: качка з печі в глазурі з ягідного квасу та копченим мандарином — 78 грн/100 г, качина печеня з овочами та чорносливом — 148 грн, банош з качиною ніжкою та бринзою — 246 грн, яловичина з печі — 80 грн/100 г, свинячі ребра в медовому квасі — 98 грн/100 г, січеники з баранини — 228 грн.

Деталі: ресторація нової української кухні, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, проєктом шеф-кухаря та ресторатора Ігоря Брагіна, страви на компанію, шоу-подача, власна випічка, страви у соляній печі, працює щодня з 11:00 до 22:00.

«Товста Качка» — ресторація нової української кухні в центрі міста. Ресторація є проєктом досвідченого шеф-кухаря та ресторатора, президента Асоціації шеф-кухарів України Ігоря Брагіна. В меню ви знайдете страви на компанію, закуски та салати, полтавські галушки на пару та київські вареники з тонкого тіста, хліб власної випічки та різноманіття десертів. Також пропонують м’ясо з соляної печі та, звичайно, страви з качки: борщ з качкою, банош з качиною ніжкою та бринзою, качку з печі в глазурі з ягідного квасу та копченим мандарином та навіть котлету по-київськи з качки.

Mama Focaccia & Papa Chacha

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 1/2Е

Бюджет: ₴₴

Страви: курча на мангалі — 295 грн, ребра зі свинини — 295 грн, шашлик з телячої вирізки — 299 грн, люля-кебаб з курки — 205 грн, хачапурі з м’ясом та сиром на мангалі — 155 грн, хінкалі з бараниною — 32 грн/1 шт., тартар з телятини — 195 грн, таця на компанію — 990 грн.

Деталі: ресторан грузинської та італійської кухонь, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, два поверхи, страви з дровяної печі, підходить для банкетів, винна карта, компліменти від закладу іменинникам, працює щодня з 11:00 до 21:00.

Mama Focaccia & Papa Chacha – справжній грузинський твіст на італійську кухню. Заклад має італійську дров’яну піч, класну команду та затишну атмосферу. Ресторан пропонує широкий вибір м’ясних страв: для початку рекомендують спробувати карпачо або тартар з телятини, салат з прошуто або з куркою та класичну долму з міксом свинини з телятиною. Також у Mama Focaccia & Papa Chacha готують справжні грузинські хінкалі з бараниною або телятиною. Різноманіття мангал-меню дозволить спробувати хачапурі з м’ясом та сиром, люля-кебаб, три види шашлику (телятина, свинина, курка), свинячі ребра або курча на мангалі. Для компаній в закладі підготували цілу тацю із різними видами м’ясних страв: люля-кебаб з телятини, шашлик зі свинини та з курки, ребра зі свинина та до них картопля з салом. У закладі є гарна традиція — чоловіків пригощати чачею, а дівчат лимончелло. Резерв столу за номером +380502780505.

«НАЖИВО»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 8/16

Бюджет: ₴₴₴

Страви: качина грудинка «Магре» з дюшес та соусом з червоного вина — 580 грн, качина ніжка конфі з жульєном з капусти та беконом, медово-апельсиновим соусом — 371 грн, гранд бургер з котлетою зі стейка рібай, з картоплею фрі і соусом BBQ — 295 грн, Рібай (США) від 21 дня вологого дозрівання — 487 грн/100 г, Тібоун стейк (UA)  від 30 днів сухого дозрівання — 245 грн/100 г.

Деталі: стейк-хаус, знаходиться в центрі, бренд-шеф Олексій Повторейко, піца з дров’яної печі, стейки сухого та волого дозрівання, raw bar, сніданки,  дитяче меню, винна карта, доставка, працює щодня з 09:30 до 21:30.

Один із закладів мережі стейк-хаусів «НАЖИВО» знаходиться в самому центрі міста біля метро «Театральна», там він розпочав роботу минулого літа. Особливість закладів — тут самостійно виготовляють стейки з сировини, закупаючи м’ясо напряму у виробників. Ферментують від 21 дня в спеціальних камерах сухої ферментації, де є потрібна вологість, температура, дезінфекція та конвекція. Бренд-шеф мережі ресторанів — Олексій Повторейко, віцепрезидент асоціації шеф-кухарів України. В ресторані готують не тільки стейки, також є raw bar, різноманітні закуски та салати, неаполітанська піца з дров’яної печі.

«Жар і м’ясо»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴

Страви: грудка індички з соусом ремулад та пармезановими пластівцями — 157 грн, чебурек з молодого ягня — 147 грн, паста з качиною ніжкою — 176 грн, стейк Рібай (Україна) з грильованою цибулею, томатом, козячим сиром та трьома соусами — 586 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Бессарабці, два поверхи, дизайнерський інтер’єр, шоу-подача, страви з дичини, копчені страви, коктейльна та винна карти, працює щодня з 10:00 до 22:00.

«Жар і м’ясо» — новий м’ясний ресторан на Бессарабці, який розпочав роботу на початку грудня минулого року. Заклад відкрили ресторатори з Одеси Андрій та Інара Заричанскі («Облака», «Яхта», «Риба»). В меню «Жар і м’ясо» різноманіття українських та американських преміальних стейків, дичину та сировялене м’ясо, багато закусок та салатів. Також в меню ви знайдете страви власного копчення, кілька варіацій бургерів, манти та чебуреки, а також страви з птиці, баранини та кролятини.

Kyiv Meat Station

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Хрещатик, 46а

Бюджет: ₴₴

Страви: Kyiv duck (томлена качка по-київськи) — 210 грн, Light farm pampushka (пампушка з індичкою) — 155 грн, Pork ribs (свинні реберця у смокері) — 245 грн, рол з томленою качкою — 245 грн.

Деталі: стрітфуд заклад у центрі Києва, фермерське м’ясо, страви зі смокера, формат to go, доставка, працює щодня з 11:00 до 21:00.

Kyiv Meat Station — заклад, де готують вуличну їжу на основі фермерського мяса зі смокера. Стрітфуд локація відкрилась на Хрещатику в середині жовтня минулого року. В Kyiv Meat Station мають на меті вивести культуру вуличної їжі на новий європейський рівень якості та спробувати сучасний еко-формат, де контрольований кожен етап процесу від вирощування до готової страви. В меню пропонують томлену в диму качку по-київськи, рвану димну свинину, глазуровані ребра, рол з копченою куркою та багато іншого.

Meatbusters

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴₴

Страви: яловичі ребра — 145 грн/100 г, рвана свинина — 145 грн/100 г, тако з індичкою — 175 грн, сендвіч з рваною свининою — 220 грн, шницель — 230 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться в центрі міста, американська кухня, інтер’єр в техаському стилі, власна коптильня, take away, недільне меню, футбольні трансляції, працює щодня з 11:00 до 21:00.

Meatbusters — м’ясний ресторан традиційний американської кухні з оригінальною концепцією. Перший заклад працює на лівому березі міста на Березняках. Нещодавно друга локація відкрилась в центрі Києва на Бессарабці. Надихнувшись американським досвідом, в закладі взяли на озброєння унікальну технологію, що з’єднала мобільну BBQ-станцію і smokehouse. М’ясо в Meatbusters готують за оригінальною техаською рецептурою.

Головна фото: Mama Focaccia & Papa Chacha

Фото: Facebook «Товста качка», Mama Focaccia & Papa Chacha, «НАЖИВО», «Жар і м’ясо», Kyiv Meat Station, Meatbusters.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi