Набори для пікніку від ресторанів Києва: час для відпочинку на природі - PostEat

пошук

Набори для пікніку від ресторанів Києва: час для відпочинку на природі
25-06-2021 0 3029


Набори для пікніку від ресторанів Києва шукала редакція PostEat. Літній сезон — це традиційні масові поїздки на природу. Дача або найближчий парк — не важливо, головне, щоб можна було насолодитись улюбленими стравами. Столичні ресторани готові потурбуватись й про ваш відпочинок на природі — для любителів традиційного пікніка є замариноване м’ясо і риба. А для тих, хто зовсім не хоче займатися приготуванням на відпочинку, ресторани зібрали кошики з готовими продуктами.

HayLoft 2.0

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴.

Що взяти на пікнік: мікс фірмових шашликів в маринаді від Шефа – 650 грн/1,5 кг, фірмовий шашлик зі свинини в маринаді від Шефа – 260 грн/1 кг, фірмовий шашлик з телятини в маринаді від Шефа – 480 грн/1 кг, фірмовий шашлик з курки в маринаді від Шефа – 165 грн/1 кг, сет №1 без напоїв – 420 грн, сет №2 з фірмовими коктейлями – 750 грн, фірмовий шашлик в маринаді від Шефа + овочі – 785 грн, овочі гриль (гриби, цукіні, перець, кукурудза) – 180 грн/1 кг.

Деталі: сімейний ресторан, належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, знаходиться на ВДНГ, стильний еко-інтер’єр, страви європейської кухні, сезонне меню, спеціальні пропозиції, дитяче меню, фірмові напівфабрикати, винна карта, коктейлі, дитяча кімната, take away, резерв столів.

Ресторан HayLoft 2.0 на ВДНГ популярний серед поціновувачів страв на відкритому грилі. Команда закладу вирішила потурбуватись і про ваш відпочинок на природі — щоб не витрачати час на приготування і максимально насолодитися відпочинком на чистому повітрі, в HayLoft 2.0 розробили пікнік-сети. Шанувальникам м’яса на вогні рекомендують обрати сет фірмових шашликів від Шефа: асорті зі свинячого ошийка, курячого філе та телячої вирізки. Також шашлики з кожного виду м’яса можна замовити окремо. До м’яса краще за все пасуть печені на вогні овочі — їх ви також можете замовити у складі сету шашликів чи окремо. Просто відпочити компанією на природі можна зі спеціальними сетами закусок, в які входять паштет з хрумкими грінками, гуакамоле з сирними начосами, добірка сиру з медом та горішками, салямі та парма з оливками. Обирайте сет із закусками чи одразу сет з фірмовими освіжаючими коктейлями Veneziano Spritz та Flower Gin Tonic від HayLoft 2.0.

Любчик

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴. 

Що взяти на пікнік: пікнік-бокс на 4-6 людей – 1600 грн.

Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, інтелігентний пивбар, страви одеської кухні, риба і морепродукти, свіжі раки, літня тераса, внутрішній дворик, pets friendly, kids friendly.

«Любчик» — сімейний ресторан з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладу зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Інтер’єр задуманий таким чином, щоб відтворити атмосферу затишної і теплої одеської квартири. В основному меню пропонують широкий вибір знайомих рибних і м’ясних страв за приємними цінами. За попереднім замовленням за 1-2 дні в «Любчику» пропонують пікнік-бокс на 4-6 людей — до нього входять курячий шашлик, шашлик зі свинячого ошийка, шашлик із яловичини з петрушкою, ковбаски для гриля, домашня ковбаса, базарна бринза, сезонні овочі для гриля, свіжі овочі до столу і пляшка вина Gastrofamily на вибір.

Sam’s Steak House

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 37

Бюджет: ₴₴₴.

Що взяти на пікнік: шашлик beef зі спеціями (в маринаді) – 600 грн/1 кг, ребра Baby Back Ribs з соусом BBQ – 310 грн/400 г, стейк Портерхаус, NWA  — 700 грн/750 г, бургер-набiр «Sams USA Burger» – 365 грн, овочі гриль MIX у маринаді – 125 грн/500 г, сібас гриль (у маринаді) – 250 грн/300-400 г, куряче філе BBQ (у маринаді) – 165 грн/300 г.

Деталі: ресторан входить до групи компаній «Мировая карта», акцент на стейках, в будні дні з 12:00 до 16:00 діє спеціальна ланч-пропозиція, колекція ексклюзивного односолодового віскі та енотека, резерв столів.

Sam’s Steak House — перший ресторан в Україні, що в 1996 році впровадив вдосконалену технологію вологого дозрівання стейків. Меню ресторану – це великий асортимент найпопулярніших стейків сухого та вологого дозрівання Ukrainian Special Beef. Sam`s Steak & BBQ Market цього року пропонує широкий асортимент сирих стейків і BBQ продуктів для приготування вдома і на природі. Бургер-набори, ребра, м’ясо птиці, риба, овочі-гриль, літні напої, а також BBQ аксесуари для організації сучасного пікніка. Вся продукція маркету доступна до доставки.

Tbiliso

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 4; Оболонський проспект, 1Б; вул. Берковецька, 6Д; вул. Івана Пулюя, 8а; вул. Архітектора Вербицького, 1; вул. Деміївська, 31; вул. Спаська, 8А.

Бюджет: ₴₴. 

Що взяти на пікнік: бокс з шашликом зі свинини та овочами – 590 грн/1 кг, бокс з шашликом мікс та овочами – 550 грн/1 кг, бокс з рибою та овочами (за попереднім замовленням) – 775 грн/1 кг, бокс з курячим шашликом та овочами – 490 грн/1 кг.

Деталі: грузинська кухня, лояльне ціноутворення, сучасний інтер’єр, традиційне меню, сніданки щодня з 10:0 до 13:00, сезонні пропозиції від шефа, винна карта, спеціальні пропозиції, тераса, резерв столів.

Tbiliso — мережа сімейних ресторанів грузинської кухні в різних куточках міста. В меню ресторану: 8 видів хачапурі та 7 видів хінкалі, люля-кебаб і шашлик, а також грузинські закуски, салати та десерти. Аби ви не переймалися за страви, в ресторані створили чотири пікнік-бокси: курячим шашликом та овочами, з шашликом зі свинини та овочами, з двома видами шашлику та овочами, а також з фореллю, лососем та овочами.

Кухмейстер

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴.

Що взяти на пікнік: Sausages Mix Box S – 445 грн/600 г, Sausages Mix Box L – 790 грн/1200 г, Beer Party Box – 550 грн/1050 г.

Деталі: авторська кухня, знаходиться на Позняках, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, колекція вин, коктейльна карта, камін, літня тераса, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. Для бажаючих спостерігати за кулінарною магією кухню в закладі зробили відкритою. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. На третьому поверсі «Кухмейстера» знаходиться велика відкрита тераса. Для пікніку в ресторані підготували бокси з домашніми ковбасками, які готують за традиційними німецькими рецептами. Можна замовити невеликий S бокс для кількох людей чи бокс L для великої компанії. Також можна замовити готовий до споживання Beer Party Box із різноманітними закусками та соусами до пива.

Головна фото: HayLoft 2.0

Фото: Facebook HayLoft 2.0, Любчик, Sam’s Steak House, Tbiliso, Кухмейстер.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi