New Year in the city: заклади для новорічного корпоративу. Частина 2 - PostEat

пошук

New Year in the city: заклади для новорічного корпоративу. Частина 2
21-11-2019 0 444


Заклади для новорічного корпоративу підібрала для вас редакція PostEat. До найголовнішої ночі у році залишилося не так вже й багато – саме час планувати проведення веселого корпоративу з колегами. Ми підібрали для вас локації столиці, що прекрасно підійдуть для будь-якого святкування. Нагадаємо: раніше ми розповідали про найгучніші корпоративи у світі, а також писали про цікаві факти, пов’язані зі святкуванням Нового року. А де шукати заклади для новорічного корпоративу, читайте у нашому матеріалі.

Кухмейстер

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36.

Бюджет: ₴₴. Салати (75–295 грн), основні страви з м’яса (175–2980 грн), десерти (35–115 грн).

Страви: тартар із лосося та авокадо – 245 грн, салат з курчам, кіноа та кокосовим каррі – 175 грн, рисова локшина з морепродуктами – 270 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, три банкетні зали на 20/50/100 персон, може розмістити до 450 гостей, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, літня тераса, кальян, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — це затишний дім-ресторан на лівому березі Дніпра. Три поверхи будівлі в цілому містять близько 450 посадочних місць, тож тут можна планувати захід будь-якого формату. Для гостей, що захоплюються кулінарними експериментами, є відкрита кухня, а для любителів гучних заходів — окрема сцена з професійним обладнанням. Всі три поверхи з’єднані ліфтом для зручності і комфорту. Тут можливо організувати винні диспути, гастро-експерименти і кулінарні конкурси. У форматі банкету або фуршету основний зал на другому поверсі може вмістити до 250 гостей. Для менших компаній запропонують проведення банкету у великій (40 осіб) та малій (20 осіб) банкетних залах. Вартість – 950 грн/ особа. Деталі та резерв за телефоном: +380955993636.

Сыто-Пьяно Italiano

Де: проспект Відрадний, 103.

Бюджет: ₴₴. Страви з м’яса (98-265 грн), піца (65-315 грн), домашня паста ручної роботи (135-198 грн).

Страви: теплий салат з телячими щоками – 175 грн, чорна лазанья з лососем та шпинатом – 170 грн, тартар з лосося з ікрою летючої риби – 198 грн.

Напої: коктейль «Чилі Колада» — 155 грн, «Джин Гарден» -138 грн, «Мохито» — 135 грн, фірмовий «Май Тай» — 195 грн.

Деталі: ресторан зі стравами італійської кухні, домашня паста ручної роботи, шеф – Володимир Ляшко, винна карта та коктейлі, сніданки з 10:00 до 13:00 та ланчі з 13:00 до 15:00, дитяче меню, відкрита кухня, піч Stefano Ferrara, страви на грилі, караоке, затишний інтер’єр.

Ресторан «Сыто-Пьяно Italiano» пропонує провести новорічний корпоратив з італійським акцентом і знижкою -20%. Все в кращих традиціях італійських святкувань: весело і з розмахом! Вартість – 1000 грн/ особа. Дізнатися всі подробиці можна при бронюванні столів і приміщення за номером: +380968890909.

Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан

Де: Дніпровська набережна, 19а.

Бюджет: ₴₴. Салати (125–355 грн), гарячі страви з риби (165–390 грн), гарячі страви з м’яса (170–450 грн).

Страви: зелений салат з авокадо і пармезаном під соусом песто – 155 грн, лосось під аельсиновим соусом з фенхелем – 365 грн, тейк зі свинини на пюре із солодкої кукурудзи із соусом black pepper – 255 грн, рол з восьминогом – 395 грн.

Напої: Danese Pinot Grigio – 550 грн/750 мл, Lavender Milk – 150 грн, Lady Pink – 160 грн, Gibson – 140 грн.

Деталі: гастрономічний ресторан авторської кухні; страви європейської, італійської, середземноморської та японської кухонь; устриці та інші морські делікатеси, акваріум з молюсками, сніданки щодня з 11:00 до 13:00, шоу-подача страв, змістовна винна карта, коктейльна карта, дитяче меню, дитяча кімната, резерв столів.

Гастрономічний ресторан «Сыто-Пьяно», розташований в затишному дворику, нагадує таверну епохи Відродження. У закладі запрошують провести новорічний корпоратив в затишних залах, відкриваючи нові поєднання смаків завдяки цікавим стравам у меню. Вас зустріне тепло свічок, пледи і камін біля бару, а багата винотека і жива музика створять особливу атмосферу зимового свята. Ви можете розміститися у банкетній залі (до 25 осіб) або у Whiskey room (7 осіб). Вартість – 1000 грн/ особа. Телефон для замовлення: +380978333780.

Spezzo

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32, вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (98–255 грн), салати (135–238 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: велика тарілка антипасті на компанію – 355 грн, тарілка сирів власного приготування — 268 грн, «Фруті де маре» — 1360 грн, велике м’ясне плато — 1100 грн, карпачо з телятини з трюфельним соусом – 198 грн, салат з ростбіфом, моцарелою та медово-гірчичною заправкою – 195 грн. 

Напої: з напоєм вам допоможуть визначитися безпосередньо у закладі, є винна карта.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківський), пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.

Святкуйте Новий рік в італійському стилі у ресторанах Spezzo. Тут вам запропонують професійно оформити заклад саме для вашого свята. Ви також зможете обрати банкетні та святкові страви на компанію від бренд-шефа закладів або підібрати страви для окремого меню свята. Вам запропонують сири із власної сироварні, що розташована у Spezzo на Великій Васильківській, а також неаполітанську піцу, пасту власного приготування, цікаві салати та смачні закуски. Так, у ресторані на Русанівці ви можете замовити фуршет (до 200 гостей з урахуванням закриття закладу «під ключ»), для банкету: до 80 гостей в залі біля каміна, 20-35 гостей у верхньому залі біля дитячої, до 40 гостей у залі з боку бару та 15 гостей у нижньому залі. У ресторані на Великій Васильківській у форматі фуршету розміститься до 200 гостей, у форматі банкету – 25-60 гостей. Заклад на Святошинській у форматі фуршету вміщує 50-60 гостей, а у формат банкету – 15-50. Крім того, у закладі діє спеціальна знижка 20% на меню кухні для банкетів від 10 осіб. Вартість – від 750 грн/ особа. Умови проведення вашого заходу додатково обговорюються.

Saperavi

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–790 грн), страви з м’яса та птиці (240–430 грн), десерти (40–355 грн).

Страви: салат із томатами, кінзою та м’ятою – 145 грн, асорті закусок до вина – 790 грн, хачапурі на рожні – 170 грн, асорті грузинських сирів – 235 грн, шашлик із баранини – 550 грн.

Напої: американо – 50 грн, чай імбирний з лимоном – 110 грн, Negroni – 185 грн, Margaita – 175 грн.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку, і вдало поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану. Тут затишно відмічати як корпоративи, так і родинні свята чи інші важливі для вас події. Для того, щоб дізнатися деталі та забронювати залу, телефонуйте:  +380962775707.

Фото: Facebook Кухмейстер, Сыто-Пьяно Italiano. Ресторан итальянской кухни, Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан, Spezzo, Saperavi

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi