Нові заклади червня 2019: speakeasy бар, варенична, паб, винний бар, американська та мексиканська кухні, шаурма, гастробар - PostEat

пошук

Нові заклади червня 2019: speakeasy бар, варенична, паб, винний бар, американська та мексиканська кухні, шаурма, гастробар
03-07-2019 0 6004


Нові заклади червня 2019 шукала редакція PostEat. Перший місяць літа був щедрим не лише на температурні рекорди — в Києві з’явилось майже три десятки нових гастрономічних локацій. Вінтажний бар, ресторан на Дніпрі, кав’ярні, паб, кондитерські, винний бар, ресторани авторської та середземноморської кухні, український стрітфуд та варенична — розповідаємо про все розмаїття нових закладів червня у Києві, які варто відвідати найближчого місяця, поки ми готуватимемо для вас нову добірку.

Pink Room Speakeasy Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 17а.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски 79 – 299 грн, коктейлі 149 — 249

Страви: бріош з авокадо – 119 грн, капуста з карамельним соусом – 99 грн, парфе з курячою печінкою – 89 грн, ростбіф – 179 грн.

Напої: Eastside Gimlet – 179 грн, Martini Fiero & Tonic – 149 грн, Tequila Colada – 199 грн, Green Peace – 219 грн.

Деталі: speakeasy коктейль-бар, знаходиться в центрі міста, концептуальний інтер’єр, різноманітна коктейльна карта, коктейлі розділені за основним інгредієнтом, барна карта, холодні закуски, працює з вівторка по неділю з 17:00, понеділок вихідний.

Pink Room Speakeasy Bar — вінтажний бар з особливою камерною атмосферою. Нове життя закладу дали партнери Сергій Куцарський і Олександр Рудяков. Кілька років тому бар Pink Room знаходився у кінотеатрі «Київ», проте закрився 2017 року. Нова історія Pink Room Speakeasy Bar почалась у підвалі поруч з попереднім місцем розташування. Від старого образу заклад залишив назву, вінтажні рожеві меблі, дзеркальні столи та вміння частувати гостей смачними коктейлями. В меню представлено з десяток холодних закусок та велике розмаїття коктейлів, яке розділили за видами алкоголю.

Причал

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11, Наводницький парк.

Бюджет: ₴₴. Салати (96 – 450 грн), роли (45 – 285 грн), рибні страви (245 – 878 грн), устриці (24 – 350 грн).

Страви: севіче з креветки – 245 грн, том ям – 225 грн, шашлик з індички – 180 грн, борщ з прокопченою качкою – 125 грн, дорадо з овочами по-селянськи – 295 грн.

Напої: полуничний лимонад – 85 грн, коктейль «Пряний базилік» – 180 грн, Cava brut Villa Clara – 150 грн/150 мл, Sauvignon Blanc Marlborough Rose – 240 грн/150 мл.

Деталі: ресторан на воді, літня тераса з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, вина побокально та коравін, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.

«Причал» – це сімейний ресторан на Дніпрі з акцентом на рибні страви, який відкрився на початку червня в Наводницькому парку. Інтер’єр виконаний у блакитних кольорах з використанням натуральної деревини та оздоблений різноманітними морськими аксесуарами. Різноманітне меню складається зі страв азійської, японської, європейської та авторської кухонь з акцентом на свіжих морепродуктах. В «Причалі» великий вибір устриць, креветок та чорноморської риби — морепродукти, рибу та м’ясо для вас приготують на відкритому вогні. У винній карті представлені позиції з кращих винних регіонів світу.

Mira Café

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 22а.

Бюджет: ₴₴. Салати (79 – 149 грн), сендвічі (89 – 149 грн), обіди (79 – 189 грн).

Страви: лосось з кіноа – 179 грн, боул з креветками – 189 грн, курка з овочами – 89 грн, соба веган боул – 99 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 49 грн, імбирна вода – 22 грн, капучино – 39 грн.

Деталі: мережа закладів швидкого здорового харчування, натуральні продукти, підходить для раннього сніданку (відкривається о 8:00), обіди, фреші, take away.

MIRA cafe — мережа закладів для корисного сніданку, здорового перекусу, поживного обіду і легкої вечері. На початку червня відкрився шостий заклад мережі на Печерську. Основний формат закладу — to go, проте в MIRA cafe є і затишні столики для охочих пообідати в кафе. Термін придатності майже всіх страв в MIRA cafe не перевищує доби, отже, можна бути впевненим, що їжа не лише корисна, а й свіжа.

Coffeelat

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Маршала Тимошенко, 21/19 (ТРЦ «Smart Plaza Оболонь»).

Бюджет: ₴.

Напої: лате – 39 грн, флет уайт – 36 грн, еспресо – 25 грн, моко – 52 грн.

Деталі: кав’ярня, мережевий заклад, знаходиться у ТРЦ «Smart Plaza Оболонь», класична кава, преміальна арабіка, десерти, take away.

Coffeelat — київська мережа кав’ярень, що ставить собі за мету розвивати культуру споживання кави і десертів. П’ятнадцята кав’ярня Coffeelat відкрилась у ТРЦ «Smart Plaza Оболонь». У Coffeelat подають класичні кавові напої з преміальної арабіки. Окрім кави тут пропонують фруктові та овочеві фреші, чай. До напоїв пропонують різноманітні десерти, серед яких тістечка «Наполеон», «Захер», «Нью-Йорк», тарти, американське печиво, а також французькі макарон з різними смаками.

Texas Ranch

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: смт. Чабани, вулиця Покровська, 156.

Бюджет: ₴₴. Салати (120 – 285 грн), стейки (320 – 450 грн), бургери (130 – 250 грн).

Страви: філе міньйон – 320 грн, бургер «Техас» – 220 грн, соте зі смажених креветок – 330 грн, реберця молодого поросяти – 390 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, мохіто б/а – 100 грн, Jack Daniel’s – 95 грн/50 мл, Zinfandel Rose – 90 грн/150 мл.

Деталі: американська та мексиканська кухня, колоритний інтер’єр, стейки, гриль-меню, кальян, класичні коктейлі, великий вибір вин та міцного алкоголю, вина побокально, резерв столів, парковка.

М’ясний ресторан Texas Ranch відкрився під Києвом, в смт. Чабани. Інтер’єр закладу виконаний в стилі ковбойської таверни. Тут пропонують більше 100 рецептів страв, приготованих шеф-кухарем Олександром Слободяником. В меню акцент зробили на м’ясних та рибних стравах, приготованих на грилі. Серед іншого тут готують бургери, стейки, раків тощо. В барній карті − великий вибір вин, міцного алкоголю та безалкогольних напоїв.

Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14д.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (120 – 395 грн), карпачо і тартари (170 – 335 грн), салати (105 – 390 грн), паста і ризото (165 – 390 грн).

Страви: рублений форшмак з пітою – 105 грн, карпачо з тунця з соусом кімчі – 295 грн, мідії по-неаполітанськи – 255 грн, ризото з білими грибами – 155 грн.

Напої: Feudi di San Gregorio Rosaura – 170 грн/150 мл, Finca La Linda Malbec – 175 грн/150 мл, Borgo Tesis Friuli Fantinel – 780 грн/750 мл.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, два каміни, велика винна шафа, дитяче меню, винна карта, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, відкрита галявина для весільних церемоній, жива музика, дитяча кімната, кальян, підходить для банкетів, парковка, резерв столів.

Оновлений сімейний ресторан Villa Riviera відчинив свої двері для гостей на лівобережних Осокорках. Концептуально Villa Riviera є сімейним рестораном, до якого варто завітати усією родиною з особливої нагоди чи просто на приємний обід чи вечерю. Заклад складається з трьох зал та двох терас, які розташовані на двох поверхах із загальною посадкою близько 500 гостей.Меню ресторану Villa Riviera розроблене у відповідності до сімейної концепції закладу — в ньому представлені авторські страви італійської та європейської кухонь. Велику та різноманітну винну карту для ресторану Villa Riviera розробляв досвідчений шеф-сомельє Олександр Запорожець — гостям допоможуть підібрати ідеальний винний супровід до обраних страв, враховуючи смакові вподобання.

Rebra & Kotlety

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Героїв Сталінграду, 4, корп. 9.

Бюджет: ₴₴. Закуски (127 – 197 грн), основні страви (149 – 553 грн), десерти (83 – 109 грн).

Страви: галицька котлета по-київськи – 129 грн, рублений тартар з яловичини – 187 грн, філе міньйон з перцевим соусом – 287 грн, куряча грудка з овочами та моцарелою – 197 грн.

Напої: коктейль «Під каштанами» – 149 грн, тархун – 33 грн, лавандовий лимонад – 47 грн.

Деталі: гастробар, авторські рецепти котлет по-київськи, сезонне меню, страви з локальних продуктів, доставка, сніданки цілий день, авторська коктейльна карта; дитяча кімната, резерв столів, формат take away, dogs friendly, знижка 10% у день народження.

Rebra & Kotlety – другий м’ясний гастробар, який відкрився на Оболоні. Заклад просуває культуру концептуального київського стрітфуда і спеціалізується на стравах з ребер. Фішка закладу − у варіаціях на тему котлети по-київськи з різними начинками, яку можна взяти з собою в якості перекусу. Всього в меню представлено 7 варіантів котлет по-київськи за єдиною ціною 129 грн − класична котлета по-київськи, галицька з беконом і печерицями, з сиром камамбер, з сиром дор блю і малиною, з грушею та моцарелою, з креветками і мідіями, а також з шовдарем та моцарелою.

Secret Garden

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 15 (Riviera House).

Бюджет: ₴₴₴. Каші (145 грн), страви з яєць (170 – 290 грн), салати ( 210 – 290 грн), основні страви (130 – 290 грн).

Страви: яйце Бенедикт з шинкою та естрагоном – 230 грн, кіш лорен з броколі та соусом пармезан – 130 грн, паштет з курячої печінки з вишневим конфітюром – 250 грн, салат зі страчателою та обліпиховим соусом – 290 грн.

Напої: Winter en Provance Brotte 2017 – 280 грн/150 мл, Montepulciano d’Abruzzo «San Zopito» Torre Raone 2011 – 380 грн/150 мл, Garcia Viadero Albillo Bodegas Valduero 2016 – 1100 грн/750 мл.

Деталі: кондитерська-бібліотека при готелі, літня тераса, сніданки, бранчі, шоколадні цукерки ручної роботи, формат to go, свіжа випічка, безглютенові десерти, авторське морозиво, часто проходять презентації та світські заходи.

Мережа кондитерських-бібліотек Sweet Book відкрила кафе на терасі Secret Garden — заклад розташувався на другому поверсі готелю Riviera House на Подолі. Меню, в основі якого різноманітні сніданки, бранчі та десерти, розробив шеф Михайло Симагін. Серед іншого на сніданок у закладі пропонують гречану кашу з тірамісу, зелену гречку з шиїтаке, пшоняну кашу з пармезаном та яйцем пашот. Повечеряти у Secret Garden можна салатом зі страчателою та обліпиховим соусом.

Monet Restaurant & Wine Boutique

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вишгородська, 45.

Бюджет: ₴₴. Салати (135 – 229 грн), риба та морепродукти (99 – 999 грн), м’ясо та птиця (72 – 699 грн).

Страви: мідії у пряно-винному соусі – 245 грн, салат з ростбіфом – 185 грн, рапани у крем-чилі соусі з броколі – 185 грн, сковорода з телятиною, картоплею та грибами – 185 грн.

Напої: класичний лимонад – 79 грн, еспресо – 35 грн, молочний коктейль – 65 грн, апельсиновий фреш – 80 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні, лаконічний інтер’єр, страви на грилі, різноманітна винна карта, вина побокально, класичні коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Ресторан Monet Restaurant & Wine Boutique розпочав роботу на початку червня у ЖК «Паркове місто». У меню ресторану різноманітні закуски — карапачо, тартар, асорті з європейських сирів, м’ясна тарілка, мідії у вершковому або пряно-винному соусі тощо; салати — з ростбіфом, з лососем і апельсиновим соусом, з п’яною грушею, сиром дор блю, виноградом та волоським горіхом; супи — борщ, бограч, крем-суп з лосося та креветок, гаспачо; паста та рис. У Monet Restaurant & Wine Boutique пропонують великий вибір страв з м’яса та птиці, а також рибу та морепродукти. У винній карті — вина з різних регіонів Франції та Італії, Німеччини, Іспанії, Португалії, Сицилії, Південної Африки, Грузії, Чилі, Австралії та США.

Doska Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Прорізна, 21.

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: тематичний бар, знаходиться у центрі міста, лаконічне меню, авторські шоти та лонги, працює щодня в 17:00 до 00:00 (у п’ятницю та суботу до 04:00).

Doska — тематичний бар, популярний серед прихильників скейтбордингу, вейкбордингу, сноубордингу та серфінгу. Заклад відновив роботу — після закриття у травні закладу на Подолі бар переїхав до нового приміщення в центрі міста. Меню бару нової локації не змінилося — тут пропонують знайомі гостям шоти, які подають на дерев’яних скейтах, лонг-дрінки та інші коктейлі. З їжі тут готують переважно традиційні страви та закуски американської кухні — крильця барбекю, смажений сир, кальмарів тощо.

БПШ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴. Їжа (19 – 39 грн), напої (29 – 78 грн).

Страви: біляш з м’ясом (свинина + яловичина + індичка) – 29 грн, пончики з цукровою пудрою або згущеним молоком – 19 грн, шаурма з птицею – 39 грн, шаурма vegan з овочами – 39 грн, курячий бульйон із зеленню (склянка) – 29 грн, картопляні діпи – 29 грн, морозиво – 19 грн.

Напої: лимонад – 29 грн, сидр – 39 грн, пиво БПШ – 39 грн, айран – 29 грн, шкалик горілки – 39 грн, «Кривава Марічка» – 78 грн.

Деталі: ресторан швидкого харчування, знаходиться біля метро «Площа Льва Толстого», 1 euro формат, сім’я ресторанів Дмитра Борисова, концептуальний інтер’єр, швидка видача, два види шаурми − м’ясна та вегетаріанська, take away.

12 червня відбулося відкриття нового закладу 1 euro формату у сім’ї ресторанів Дмитра Борисова − «БПШ». Назва розшифровується як «біляші, пончики, шаурма», а гаслом закладу є shawa must go on. Заклад знаходиться поруч з кінотеатром «Київ», знайти його легко по великій черзі. В «БПШ» частують біляшами з м’ясом, пончиками, м’ясною та вегетаріанською шаурмою, курячим бульйоном та картопляними діпами. З напоїв пропонують відомий багатьом сидр та пиво БПШ, айран, шкалик горілки і коктейль «Кривава Марічка», який гість робить сам, поєднуючи на свій смак томатний сік, горілку та спеції.

Маша Кейк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Деміївська, 31 (ЖК Park Avenue).

Бюджет: ₴₴. Салати (105 – 235 грн), гарячі м’ясні страви (115 – 165 грн), гарячі рибні страви (147–330 грн).

Страви: теплий салат з телятиною та овочами – 147 грн, тушковані яловичі рулетики з овочами – 165 грн, філе лосося під вершково-м’ятним соусом – 330 грн, курка карі з рисом – 115 грн.

Напої: молочний коктейль – 50 грн, огірковий лимонад – 45 грн, еспресо – 35 грн, блакитне лате – 45 грн.

Деталі: ресторан-кондитерська, повноцінне меню кухні, сніданки щодня з 8:00 до 13:00, ланчі, торти, профітролі, тістечка, домашнє морозиво, асортимент солодощів оновлюється, стильний дизайн, проводяться вечори-дегустації, майстер-класи, торти на замовлення, резерв столів, дитяче меню.

Третій заклад мережі кафе-кондитерських «Маша Кейк» відкрився в затишному ЖК Park Avenue. В «Маша Кейк» можна поснідати свіжоспеченим круасаном або сирниками, замовити на обід мідії у вершковому соусі чи котлетки з кролика, а на десерт вибрати тістечко або торт з захоплюючого вибору солодощів. Також в асортименті закладу: домашня випічка, великий вибір десертів, домашні вафлі, морозиво і повноцінне меню кухні та бару. Крім цього, тут створюють неймовірні торти до весіль, днів народження, корпоративів та інших свят, а перед замовленням запрошують на дегустацію. Дві інші кондитерські «Маша Кейк» знаходяться на Новопечерських Липках і Львівській площі.

Lion Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 41

Бюджет: ₴₴.

Напої: Mango Club – 150 грн, Coral Sprits – 150 грн, Mai Tai – 160 грн, Swiss Blue – 140 грн.

Деталі: кав’ярня-бар, мережа закладів Lion Coffee, класична кавова карта, лаконічне меню, авторські та класичні коктейлі.

Lion Bar — ще один заклад мережі Lion Coffee у новому форматі кав’ярня-бар. Заклад відкрився у новому корпусі БЦ «Астарта» на Подолі. У меню Lion Bar — класичні кавові напої, приготовані на зернах власного обсмажування. Також можна замовити інші гарячі та холодні напої − чай, матчу, масалу, лимонади тощо. Коктейльна карта налічує 15 напоїв, серед яких 9 авторських. Окрім коктейлів, у закладі пропонують вино, шампанське, пиво, лікери, ром та інший алкоголь. У денний час Lion Bar працює як кав’ярня, а після 18:00 перетворюється на бар.

Fenkhel.vegetarian

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 14.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски та салати (105 – 140 грн), боули (180 грн), основні страви (80 – 180 грн).

Страви: салат з фенхелем, яблуком та смородиновим соусом – 140 грн, азія-боул з бамбуком та соусом гамадарі – 180 грн, стейк з гливи – 140 грн, солодова піца з підкопченим сейтаном, парувками та овочами – 120 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, чай гречаний – 85 грн, лимонад тропічний – 65 грн, смузі алое-ананас – 90 грн.

Деталі: веганський ресторан, знаходиться у центрі міста, стильний інтер’єр з натуральних матеріалів, корисні та збалансовані страви, боули, сніданки, корисні десерти, вина побокально.

На початку червня розпочав роботу ресторан веганської кухні Fenkhel.vegetarian. Основою концепції засновники обрали веганську їжу, бо вважають тварин друзями, а не їжею. Стильний інтер’єр виконаний з натуральних матеріалів та доповнений зеленими рослинами. У ресторані пропонують салати, супи, боули, різноманітні закуски, сніданки. Серед іншого у меню: сироїдницкі роли з горіхами та томатами, веганські цукерки, холодний суп-велюте з авокадо та петрушкою.

Market Plaza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Медова, 2, аеропорт «Київ» (Жуляни), термінал А, 2 поверх.

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан-бістро, мережа закладів-партнерів Tarantino Family, демократичні ціни, страви європейської кухні, сніданки, працює цілодобово.

Market Plaza — новий формат ресторанів-бістро, партнерів ресторанного холдингу Tarantino Family. Цілодобовий ресторан Market Plaza у форматі фудкорт відкрився у столичному аеропорту «Жуляни» і став п’ятим закладом мережі. У меню понад 200 різних страв української, європейської, домашньої авторської кухні, стріт-фуд і кава.

Miminoshi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Задніпровського, 13.

Бюджет: ₴. Хачапурі (50 – 100 грн), хінкалі (12 – 14 грн/1 шт.), страви на мангалі (35–110 грн/100 г)

Страви: хінкалі-калакурі з яловичиною – 12 грн/1 шт. (мінімум 4 шт.), кубдарі – 80 грн, чакапулі – 95 грн, сациві – 65 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської та вірменської кухні, знаходиться на Печерську, демократичні ціни, страви на мангалі, власна пекарня, десять видів хачапурі, замовлення хінкалі від чотирьох штук, резерв столів.

Miminoshi — новий ресторан грузинської та вірменської кухні на Печерську. Стильний та атмосферний інтер’єр просякнутий грузинськими мотивами. У меню ресторану − хінкалі з різноманітними начинками, 10 видів хачапурі, а також страви на мангалі — шашлик, люля-кебаб, риба, реберця тощо. Окрім цього, тут пропонують закуски, салати, супи та десерти. До страв можна замовити келих грузинського вина.

Кеды искусствоведа

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 2.

Бюджет: ₴₴. Закуски (95 – 185 грн), салати (139 – 167 грн), супи (99 – 150 грн), десерти (99 – 115 грн).

Страви: сендвіч бан-мі в булці біо з картоплею фрі – 154 грн, салат з качкою, ферментованим бананом, сиром дор блю та кисло-солодким соусом – 153 грн, язик теляти з кремом з адигейського сиру і тартаром із баклажанів – 175 грн.

Напої: пиво Varavar V1 – 74 грн/400 мл, пиво Rebrew Freya – 75 грн/400 мл, пиво «Ципа 100» – 79 грн/400 мл.

Деталі: паб, знаходиться у центрі Києва, крафтове українське пиво на кранах, котирування цін, лаконічний інтер’єр, страви європейської кухні.

Перший паб «Кеды искусствоведа» відкрився у Дніпрі 2016 року, а 2018 року його було визнано кращим пабом України за версією ресторанної премії «Сіль». Цього літа смакувати крафтове пиво зможуть і кияни — паб «Кеды искусствоведа» відкрився в Arena City. Засновники називають заклад «пабом, в якому люблять людей і пиво». У закладі 24 крани, на яких 16 видів крафтового пива. Окрім цього, тут пропонують міцні алкогольні напої — віскі, ром, текілу, джин, коньяк і бренді. З їжі тут пропонують різноманітні пивні закуски, салати, а також супи та десерти.

Restaurant Renaissance

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Новоселицька, 10.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (260 – 1600 грн), основні страви (360 – 950 грн), супи (240 – 340 грн).

Страви: томлений восьминіг, салат з фенхелю і спаржі, овочеве пюре – 430 грн, качина грудка у вишневому соусі, карамелізовані яблука, пюре з селери – 410 грн, каре новозеландського ягняти, овочі рататуй, розмариновий соус – 740 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходиться на Печерську, елегантний інтер’єр у пастельних тонах, сніданки з 08:00 до 12:00, вегетаріанське меню, літня тераса, винна карта, доставка.

Restaurant Renaissance відкрився на Печерську, в елітному комплексі Renaissance Residence поруч з Національним Ботанічним садом. Інтер’єр закладу класичний і витончений, виконаний у світлих пастельних тонах. Багато світла і велика тераса з колонами створюють атмосферу затишку і приємної розслабленості. В меню представлені страви середземноморської та європейської кухонь. Сніданки у Restaurant Renaissance готують з 8 до 12 години.

Like a local’s wine bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 5.

Бюджет: ₴₴. Пироги (60 – 75 грн), намазки (70 – 80 грн), плато (149 грн), українські делікатеси (39 – 129 грн), сети (80 – 320 грн).

Страви: пиріг під рожеве (цибулево-сирний пиріг) – 60 грн, хумус з овочевими паличками та хлібом – 80 грн, сирне плато (фермерські сири з винним соусом) – 149 грн, сет равликів – 129 грн/5 шт.

Напої: власне вино Like a Local’s рожеве «Мур» – 300 грн, «Розе Горобчики. Котнар» (сухе) – 250 грн, «Москато Розе. Кубей Вайнери» – 250 грн, ігристе «Розе Брют Гран Резерв. Шабо» – 700 грн.

Деталі: винні бари від ідейних натхненників фестивалю Kyiv Food and Wine Festival, енотека українських вин, сети закусок на компанію, основи локаворства, лояльна цінова політика, лаконічний інтер’єр.

Третій та найбільший винний бар Like a local’s wine bar відкрився наприкінці червня на Подолі. На трьох поверхах закладу можна смакувати українські вина та гастрономію. Like a local’s wine bar — мережа барів, які знайомлять загал з кращими позиціями українського виноробства та гастрономії. Винотека барів об’єднала унікальні локальні вина і більше десятка локальних виноробів і винних господарств, а кулінарна частина доповнює позиції винної карти місцевою гастрономією − українськими устрицями, равликами, козячими сирами, м’ясними та овочевими делікатесами.

ПТАХА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ігорівська, 5.

Бюджет: ₴₴. Закуски (115 – 210 грн), салати (145 – 160 грн), основні страви (135 – 225 грн).

Страви: тартар із філе страуса – 210 грн, кобб-салат з пастарамі з індички – 145 грн, качина ніжка конфі з булгуром – 140 грн, страус-бургер – 215 грн, паштет з курячої печінки та печеного яблука — 125 грн, тікі масала з куркою та рисом — 140 грн.

Напої: фірмове пиво – 75 грн/500 мл, крафтове пиво Draft – 75 грн/500 мл, крафтове пиво Bottle – 90 грн/330 мл.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, страви з птиці, сніданки з 08:00 до 16:00, свіжа паста, хліб та печиво власної випічки, соуси власного виробництва, крафтове пиво, літній майданчик, авторська коктейльна карта, лаконічна винна карта.

М’ясний ресторан «ПТАХА» відкрився на Подолі 27 червня. За кухню у закладі відповідає Євген Вишневський — співзасновник київського ресторану-мітерії «В ребро», а за бар — Віталій Кириченко та Антон Стрельченко з Pink Freud KYIV. У меню — страви з м’яса птиці: курки, качки, індички та навіть страуса. Автори концепції розповідають, що об’єднуючим фактором меню є птиця, яку використовують у всіх кухнях світу, тому до меню увійшли популярні страви різних кухонь. У ресторані «ПТАХА» є окрема пекарська зона, де випікають хліб — його можна скуштувати у закладі і придбати із собою.

Teva restaurant & bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 72.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (110 – 330 грн), салати (115 – 490 грн), м’ясні страви (270 – 890 грн), рибні страви (330 – 810 грн).

Страви: устриці «Версаль #1» з полуницею і м’ятою – 169 грн, салат з крабом під японським майонезом з імбиром та авокадо – 490 грн, фуа-гра з лісовими ягодами та ревенем – 390 грн, ніжки кролика по-прованськи з трюфелем та міні-овочами – 295 грн.

Напої: коктейль Holle Berry – 180 грн, коктейль Aperol Spritz – 160 грн, Chablis coravin – 270 грн/150 мл, Cotes de Provence Rose – 150 грн/150 мл.

Деталі: ресторан і бар авторської кухні, знаходиться у центральній частині міста, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, шеф-кухар Іван Антонов, відкрита кухня, контактна барна стійка, винні полиці, кальян, вина побокально, караоке, DJ-сети, резерв столів.

Teva restaurant & bar розпочав роботу неподалік станції метро «Олімпійська». Ресторан розрахований на 160 посадкових місць — на першому поверсі знаходиться велика зала з відкритою кухнею, а на другому — лаунж-зона з контактним баром у центрі. Дві зали поєднує DJ table, де будуть проходити DJ-сети. У закладі подають страви авторської кухні від шеф-кухаря Івана Антонова, в меню представлені холодні та гарячі закуски, пасти і ризото, супи, страви з риби та м’яса. З напоїв пропонують класичні та авторські коктейлі, лимонади, фреші та великий вибір міцного алкоголю. У винній карті ви знайдете колекцію вин з різних регіонів світу.

Etc.Food Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 26.

Бюджет: ₴₴. Салати (125 – 155 грн), буріто (109 грн), закуски до вина (99 – 265 грн), супи (95 грн).

Страви: пате з індички з апельсиновим мармеладом – 155 грн, буріто з індичкою, скремблом та авокадо – 109 грн, севіче з тунця та авокадо – 255 грн, боул з креветкою та кіноа – 155 грн.

Напої: Frizzante Bianco – 75 грн/150 мл, Pinot Grigio Callia Alta – 110 грн/150 мл, американо – 30 грн, лавандовий раф – 69 грн.

Деталі: гастрономічний бар, стильний інтер’єр, два поверхи, проект ресторатора Дениса Мельниченко, лаконічне меню, міцний алкоголь, вина побокально.

Гастрономічний бар Etc.Food Bar відкрився на місці цілодобового кафе Cesar — заклад є проектом ресторатора Дениса Мельниченко. Стилістика закладу — міське вінтажне кафе, де частують смачними буріто та винами. В лаконічному меню представлено кілька позицій салатів, буріто, супів, закусок до вина та десертів. В Etc.Food Bar готують три види буріто — з індичкою, скремблом та авокадо, з шиїтаке та тофу, з лососем та філадельфією. До вина, яке подають побокально, можна замовити класичні закуски: пате з індички з апельсиновим мармеладом, м’ясо і сир, оливки та севіче з тунця і авокадо.

Holy Avocado Cafe   

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Соборності, 17 (ЖК «Комфорт Таун»).

Бюджет: ₴₴. Сніданок (75 – 159 грн), бургери та буріто (70 – 115 грн), локшина (95 – 135 грн), салати (85 – 125 грн).

Страви: бургер з пшеничною ковбаскою – 95 грн, тост з авокадо та томатами – 95 грн, локшина рисова з лососем – 135 грн, салат з чорними бобами та песто – 85 грн.

Напої: смузі томат-чилі – 90 грн, крижаний шейк – 78 грн, домашній лимонад – 78 грн.

Деталі: кафе, знаходиться на лівому березі у новому житловому комплексі, лаконічний інтер’єр, ранні сніданки, веганські десерти, класична та альтернативна кава, безкоштовна доставка для мешканців комплексу, take away.

Сімейне кафе Holy Avocado Cafe відкрилось у лівобережному житловому комплексі «Комфорт Таун». В закладі подають ранні сніданки з 07:00, бургери та буріто, локшину і салати — усі страви корисні та збалансовані. Крім цього, можна скуштувати веганські десерти і замовити каву або натуральні лимонади із собою.

Ku.Ku Coffee & Eat

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайлівська, 18.

Бюджет: ₴₴. Сніданки з кавою (89 – 129 грн), страви (49 – 119 грн), кава (29 – 62 грн).

Страви: мелт + салат – 119 грн, сирний авокадо боул – 64 грн, круасани – 32/64 грн, кіш – 49 грн.

Напої: еспресо – 29 грн, айс-лате – 52 грн, колд брю – 42 грн, оранж капучіно – 59 грн.

Деталі: кафе, поруч із Майданом Незалежності, лаконічний інтер’єр, сніданки з 09:00 до 13:00, круасани власної випічки, альтернативна та класична кава, холодні кавові напої, кава з собою, десерти від сестер Бабенцових.

Міське кафе з лаконічним інтер’єром Ku.Ku Coffee & Eat почало працювати поруч із Майданом Незалежності. В меню пропонують сніданки з кавою — почати день можна з сирного боулу з авокадо або з веганського круасану. Вдень перекусити у Ku.Ku Coffee & Eat можна мелтом, кішами, сирними боулами та десертами від сестер Бабенцових. Класичну каву, альтернативу та холодну каву можна взяти із собою. Також серед напоїв ви знайдете какао, лимонад, фреш та матча.

Spelaya Kanareyka

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 15.

Бюджет: ₴₴. Постійне основне меню на стадії формування.

Страви: цибулевий пиріг – 69 грн, форшмак з грінками – 75 грн, пиріжки з сирного тіста – 49 грн, морква, ревінь та судак – 155 грн, дачна окрошка – 69 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, авторські страви, знаходиться у центрі міста, локальні продукти, вечірній формат, домашній інтер’єр, працює з 19:00.

Spelaya Kanareyka — це заклад про зрозумілу їжу з локальних продуктів, який відкрився в тестовому режимі у центрі міста. Заклад відкрив дніпровський ресторатор Олексій Карпов. В Spelaya Kanareyka відтворено домашню атмосферу, де всі збираються за одним столом, щоб насолоджуватись смачними стравами і спілкуватись. В меню планують вводити сезонні страви в авторському баченні й частувати класикою в найкращому виконанні. Spelaya Kanareyka має на меті стати місцем, де щовечора збиратимуться друзі, а по вихідних столики будуть зайняті родинами. Зараз ресторан працює у вечірньому форматі та має тестове меню.

Sly Fox Espresso Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 82.

Бюджет: ₴₴. Салати (99 – 159 грн), супи (39 – 459 грн), бургери (149 – 229 грн), основні страви (159 – 219 грн).

Страви: цезар з куркою – 99 грн, консоме – 39 грн, мітболи з індички зі шпинатом у вершковому соусі – 159 грн, бургер мексиканський – 149 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, какао – 45 грн, апельсиновий фреш – 70 грн, лимонад персиковий – 65 грн.

Деталі: кафе, лаконічний інтер’єр, страви європейської кухні, вітрина з десертами, сніданки, винна карта, вина побокально, pets friendly.

Sly Fox Espresso Bar — кафе неподалік від метро «Олімпійська», де годують сніданками, бургерами, салатами, супами та основними стравами європейської кухні. Обрати щось солоденьке можна з десертів на вітрині. У винній карті зо два десятка позицій побокально та пляшками, а також можна замовити каву, лимонади та фреші. Sly Fox Espresso Bar позиціонує себе як pets friendly, тому тут будуть раді вашому домашньому улюбленцю.

Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 106.

Бюджет: ₴₴. Спрінг-роли (79 – 120 грн), смажені неми (90 – 150 грн), локшина Пад Тай (100 – 140 грн), супи та лакса (110 – 170 грн).

Страви: спрінг-роли з омлетом та куркою – 89 грн, смажені неми з куркою та креветками – 150 грн, локшина Пад Тай з овочами – 100 грн, Фо Бо – 110 грн, Том Ям з креветками – 140 грн, яловичина по-тайські у кисло-солодкому соусі – 180 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні у центрі міста, затишний інтер’єр у зелених тонах, традиційні страви тайської та в’єтнамської кухонь, автентичні рецепти, ситні порції.

Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails — ресторан азійської кухні, де страви готують за автентичними рецептами, не забуваючи про баланс ціни і якості. Візитна картка Khu Yum — тайський гострий суп Том Ям. Автентична рецептура, 19 інгредієнтів, практично всі інгредієнти привезені з Таїланду — саме свіжий і неординарний смак Том Яма перетворили Khu Yum з невеликої точки на фестивалі «Вулична Їжа» на повноцінну локацію. В меню закладу вуличний формат страв трансформували у ресторанну подачу — в Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails можна спробувати азійський карі, традиційні супи, смажені неми, спрінг-роли, смажений рис та локшину Пад Тай.

WU

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

wu. мы уже очень скоро!

Публикация от WU (@wuspot)

 

Де: вул. Сагайдачного, 41.

Бюджет: ₴. Страви (65 – 95 грн).

Страви: вок з куркою – 68 грн, бань мі зі свининою – 95 грн, удон зі спайсі куркою – 85 грн.

Напої: лимонад – 26 грн, пиво – 25 грн, фільтр-кава – 20 грн.

Деталі: стрітфуд-вікно, азійська кухня, знаходиться на Подолі, лаконічне меню, вок-страви, удон, сендвічі бань мі, формат to go.

WU — стрітфуд-вікно поруч з Контрактовою площею, де з 11:00 до 23:00 готують азійські страви. В лаконічному меню представлено три види страв ВОК, три сендвічі бань мі та локшина удон. З напоїв можна замовити to go каву, лимонад, пиво та джин фіз..

VarenykyNow.ua

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 14.

Бюджет: ₴. Вареники (39 – 59 грн), борщ та окрошка (49 грн), закуски (29 – 69 грн).

Страви: паштет з печінки цесарки й фазана, з морквяним мусом й хлібом – 69 грн, борщ гострий з м‘ясом та пампушками – 49 грн, карпачо з сала з карпатським трюфелем, чорним хлібом, гірчицею та хроном – 39 грн, вареники з ніжного заварного тіста з картоплею та лісовими грибами – 39 грн, чорні вареники з судаком – 59 грн, полтавські парові вареники з маком, курагою та горіхами – 39 грн.

Напої: пиво – 39 грн, медовуха/хріновуха – 39 грн, брют Gastrofamily – 39 грн/келих, лимонад – 29 грн.

Деталі: український міський стрітфуд, знаходиться біля метро «Площа Льва Толстого», 1 euro формат, сім’я ресторанів Дмитра Борисова, концептуальний інтер’єр, швидка видача, 10 видів вареників, вареники на пару, традиційні наливки, take away.

29 червня відкрився новий заклад 1 euro формату сім’ї ресторанів Дмитра Борисова VarenykyNow.ua. В меню — українська кухня, яка представлена паровими заварними та полтавськими варениками, борщем, устрицями, паштетом з цесарки, карпачо з сала та печеним українським камамбером. VarenykyNow.ua мають на меті змінити вектор і показати киянами сучасну українську кухню доступною, здоровою та модною. З напоїв до класичного пива, лимонадів та вина додали медовуху та хріновуху.

Фото: Pink Room Speakeasy Bar, Причал, Mira Café, Mira Café, Villa Riviera, Texas Ranch, Rebra & Kotlety, Secret Garden, Monet Restaurant & Wine Boutique, Doska Bar, БПШ, Маша Кейк, Lion Bar, Fenkhel.vegetarian, Market Plaza, Miminoshi, Кеды искусствоведа, Restaurant Renaissance, Like a local’s wine bar, ПТАХА, Teva restaurant & bar, Etc.Food Bar, Holy Avocado Cafe, Ku.Ku Coffee & Eat, Spelaya Kanareyka, Sly Fox Espresso Bar, Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails, WU, VarenykyNow.ua

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi