Нові заклади листопада 2019: 30 столичних локацій recommended to visit - PostEat

пошук

Нові заклади листопада 2019: 30 столичних локацій recommended to visit
29-11-2019 0 3891


Нові заклади листопада 2019 досліджувала редакція PostEat. Ресторанна осінь завершується так само яскраво, як і починалася — листопад подарував столичним гурманам 30 нових закладів різних форматів, бюджетів і концепцій. У листопаді стало можливим спробувати автентичні тайські страви, оцінити безліч авторських шедеврів, дізнатись ще більше про українське вино, познайомитись з яскравими смаками кухні текс-мекс, спробувати десерт та повернутись у дитинство і не тільки — уважно читайте наш щомісячний огляд і вирушайте знайомитись з новими закладами столиці.

Практика

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 3

Бюджет: ₴₴. Салати (120–197 грн), супи (85–145 грн), основні страви (147–225 грн).

Страви: салат зі шпинатом та карамелізованим з корицею гарбузом – 147 грн, наваристий томатний суп з копченим ягням – 95 грн, скандинавський рибний суп з печі – 145 грн, глазуровані язички у винному соусі демі-гляс – 215 грн, тріо перлотто з філе судака та крем-сиром – 197 грн.

Напої: Negroni – 185 грн, еспресо – 45 грн, чеський глінтвейн – 125 грн, лимонад груша-ваніль – 75 грн.

Деталі: ресторан авторської кухні, шеф-кухар Роберт Прядченко, знаходиться поруч із Львівською площею, food та performance place, проводять лекції-дегустації вина та віскі, chef`s table, ланчі по буднях з 12:00 од 16:00, барна карта, класичні коктейлі, резерв столів.

Ресторан «Практика» розпочав роботу 31 жовтня поруч з Львівською площею. Концепцію нового ресторану визначили як «food та performance place» — заклад є місцем постійного руху тих, хто потребує більше, ніж просто втамувати голод або спрагу. За кухню в «Практиці» відповідає шеф-кухар Роберт Прядченко, який нещодавно повернувся з Фарерських островів та втілив натхнення від подорожі у авторському меню. В меню представлені авторські закуски, салати, супи, основні страви та стейки. В ресторані проводять лекції-дегустації вина та віскі, влаштовують chef`s table та майстер-класи різного формату, щоб навчити гостей готувати улюблені страви.

Queen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Салати (165–830 грн), гарячі закуски (210–930 грн), меню дров’яної печі (210–1900 грн).

Страви: качина грудка з трюфельною полентою – 670 грн, чорноморська камбала запечена з травами – 210 грн, восьминіг з картоплею в іспанському стилі – 930 грн, камамбер з трюфельним медом запечений в печі – 420 грн, Stop Meat Burger – 570 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; Lobby Bar, караоке, камін, італійська кухня, італійська та руська печі, кухня відкритого вогню та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами, крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Ресторан на другому поверсі комплексу QUEEN почав приймати гостей 30 жовтня. Відкриття ресторану відбулось у форматі гала-вечері з мішленівським шеф-кухарем ресторану Atelier de Joël Robuchon Олів’є Лімузеном (Olivier Limousin). Шеф-кухар комплексу QUEEN Володимир Болібрух і бренд-шеф мережі Bulldozer Group Ukraine Сергій Юрчишин спільно розробили меню, представивши європейську та італійську кухні, а також крудо-бар. На другому поверсі комплексу, знаходяться дві відкриті шоу-кухні, де гості можуть спостерігати за процесом приготування страв, італійська та російська дров’яні печі та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами.

Тайский Привет

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Чеховський провулок, 2/48

Бюджет: ₴₴. Салати (135–255 грн), WOK-страви (95–720 грн), десерти (95–195 грн).

Страви: жовте карі з курячими ніжками Као Сой – 165 грн, курячий сатай на грилі з імбиром, чилі і цибулею – 150 грн, рисова локшина з куркою та броколі Пад Сі Ю – 175 грн.

Напої: пиво світле розливне – 45 грн/0,3 л, сидр Trabanco Natural Avalon – 115 грн/0,3 л.

Деталі: кафе тайської кухні, автори проєкту — Михайло та Дарія Кацуріни, автентичні рецепти, концептуальний інтер’єр, антикваріат в декорі, сніданки, інгредієнті власного імпорту, кімната з тайським масажем.

Кафе тайської кухні «Тайский Привет» — це новий гастрономічний проєкт Михайла та Дарії Кацуріних, який відкрився 13 листопада. Інтер’єр закладу оформили концептуально, щоб він максимально передавав атмосферу Таїланду — для цього власники поїхали до села Baan Tawai, де торгують історичними цінностями з усієї Азії, і привезли з собою контейнер антикваріату. В меню нового закладу виключно автентичні страви тайської кухні, які зібрав воєдино бренд-шеф Прііча Кхантукха. Для всіх страв використовують виключно азійські продукти, щоб максимально відтворити та передати справжній смак Таїланду. В закладі «Тайский Привет» можна буде поснідати, спробувати автентичні закуски, карі, WOK-страви та страви на мангалі.

Rumors

Де: вул. Різницька, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (160–1295 грн), гарячі закуски (40–990 грн), паста та ризото (265–1295 грн).

Страви: салат «Столичний» (за рецептом 1987) – 380 грн, шуба з оселедцем – 170 грн, попкорн з лобстера – 990 грн, ризото з білими грибами та чорним трюфелем – 650 грн, 

Напої: смузі – 150 грн, імбирний чай з лимоном та м’ятою – 140 грн, есперсо – 65 грн, капучино матча голд – 140 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, дизайнерський інтер’єр, ностальгічне меню, проєкт Наталі Келембет, бренд-шеф Андрій Ростов, вечірки, коктейлі, кальян, винна карта, резерв столів.

Ресторан Rumors відкрився яскравою вечіркою від Keller Events на початку листопада. Заклад є новим проектом Наталії Келембет — в його концепції заклали «ідеологію забутих рецептів з минулого», які гість пам’ятає з дитинства. Гостям надається можливість насолодитися простими стравами, приготованими в авторській варіації бренд-шефа Андрія Ростова. Зігрітись та пообідати можна борщем з качкою, на вечерю обрати трюфельне ризото, а десертна карта з десертами з дитинства задовольнить найбільших ласунів.

Forever Young

Де: вул. Басейна, 5Б

Бюджет: ₴₴. Сніданки (120–321 грн), закуски (155–317 грн), основні страви (177–450 грн).

Страви: форшмак з оселедця та копченого палтуса на злаковому тості – 162 грн, тако з яловичиною, харісою та овочевою сальсою – 245 грн, ризото з печеним баклажаном, артишоками та пармезаном – 245 грн, голубці з крабом у вершковому соусі – 450 грн.

Напої: коктейлі: Young – 180 грн, Crisp – 210 грн, Bastarda – 150 грн, TGIF – 250 грн, Fairy – 280 грн.

Деталі: ресторан у форматі бістро, знаходиться на Бессарабці, проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина («Чашка», Mimosa Brooklyn Pizza та Fish & Pussycat), дизайнерський інтер’єр від  Balbek Bureau, космополітична кухня, сніданки, Low ABV коктейлі, біодинамічні вина.

Forever Young — ресторан у форматі бістро, який наразі працює в тестовому режимі на Бессарабці. Заклад відкрив ресторатор Ігор Сухомлин, раніше на цій локації працював заклад «Срібні ложки». Інтер’єр ресторану розробка Balbek Bureau Слави Балбека — лаконічний світлий простір, великі вікна, жива зелень. Меню Forever Young космополітичне, також в закладі подають сніданки. В коктейльній карті ви знайдете три розділи з різною міцністю напоїв: Low ABV з низьким вмістом алкоголю, помірно міцні Medium та міцні Strong. У винній карті представлені позиції келихами та пляшками; окрім ігристих, білих, червоних та рожевих вин є позиції помаранчевих вин — серед всіх категорій є натуральні/біодинамічні позиції.

Adriatic Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Інститутська, 19

Бюджет: ₴₴. Салати (189–275 грн), основні страви (218–1718 грн), паста та ризото (198–298 грн).

Страви: тартар з морським гребінцем та манговим соусом – 329 грн, гребінець із пюре з цвітної капусти та родзинковим соусом – 451 грн, паста з ботаргою – 198 грн, стейк тунця з копченими томатами – 368 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: рибний ресторан, страви балканської та середземноморської кухонь, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар Далібор Міленкович, акцент на морепродуктах, устриці, лобстери, шоу-подача, кілька зал, винна карта, резерв столів.

Ресторан Adriatic розпочав роботу на місці закладу Pacific Oyster Bar на Липках. Це перший власний проєкт шеф-кухаря Далібора Міленковича, який працював у закладах Белграда та Києва (Mare Azzuro, «Порто Мальтезе», «Рибаlove»). Далібор спеціалізується на роботі з рибою, морепродуктами та  балканській кухні. В закладі підкреслили, що мали на меті створити куточок Адріатики у центрі Києва та готувати рибу та морепродукти так, як їх готують на узбережжі. Меню зробили збалансованим, щоб кожен гість міг знайти страву до смаку. До страв можна замовити вино з Чорногорії, згодом з’явиться меню сербської ракії.

Jacuzzi

Де: вул. Велика Житомирська, 25/2

Бюджет: ₴₴.Стартери (40–150 грн), пасти (100–130 грн), основні страви (125–250 грн).

Страви: ньокі з горгондзолою, вершками та тимьяном – 125 грн, папарделле з соусом голландес та крихтами пангрітата – 100 грн, бурата з руколою, в’яленими томатами і пармезаном – 150 грн, пічі каччо подається з пармезаном, вершковим маслом та сумішшю перців – 115 грн.

Напої: Cava Brut Organic – 125 грн/150 мл, Honoro Vero Organic – 120 грн/150 мл, Chardonnay Drover’s Hut – 130 грн/150 мл.

Деталі: ресторан, знаходиться в центрі міста, італійська кухня, дизайнерський інтер’єр, вино келихами, коктейлі, резерв столів.

Jacuzzi — стильний ресторан в центральній частинці міста, який розташувався поруч із кафе-баром «Косатка». Інтер’єр ресторану лаконічний, виконаний у теплих світлих тонах. В меню представлені авторські страви італійської кухні — бурата з руколою, пасти, карпачо, ньокі, оссобуко. Винна карта налічує понад десяток позицій, які пропонують келихами.

VANO IVANO eat&dance

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 32

Бюджет: ₴₴. Салати (85–129 грн), гарячі страви (95–295 грн), страви на вугіллі (45–195 грн).

Страви: традиційний грузинський салат – 85 грн, сациві – 98 грн, аджапсандалі – 89 грн, чкмерулі – 129 грн, люля-кебаб з баранини – 159 грн, хачапурі по-імеретинськи – 119 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, лате – 39 грн, кава по-грузинськи – 45 грн, чай з жасмином – 45 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, традиційні страви, мангал-меню, великий вибір алкоголю, домашні напої, кілька зал, підходить для банкетів, резерв столів, тематичні заходи.

VANO IVANO eat&dance — новий проєкт столичної мережі закладів грузинської кухні, танцювальний ресторан зі збереженням грузинської гостинності. Заклад почав працювати 10 листопада в тестовому режимі. Новий заклад є концептуальний простором, в якому можна весело проводити час та смакувати грузинські страви. Різноманітність залів VANO IVANO eat&dance дає можливість провести обід або вечерю в бізнес-форматі, зустрітися з друзями в святковій атмосфері, організувати романтичну вечерю та гучно відзначити сімейну подію. В меню закладу ви знайдете традиційні грузинські страви.

RULE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 44

Бюджет: ₴₴. Сніданки (80–230 грн), основне меню (60–250 грн).

Страви: лосось су-від – 250 грн, татакі з яловичини – 230 грн, севіче з сібаса – 250 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, какао – 50 грн, Ruffino Chianti – 95 грн/150 мл, Cava Jaume Serra Brut – 90 грн/150 мл.

Деталі: необістро, шеф-кухар Микола Яворницький, формат кав’ярні та fine dining, авторські страви, шефські вечері, сніданки з 08:30 до 12:00, винна карта, резерв столів.

Необістро Rule відкрилось 23 листопада на першому поверсі нового житлового комплексу Chicago та займає два поверхи. Зранку RULE працює у форматі кав’ярні, подаючи сніданки з 08:30 до 12:00. В основному меню, яке діє з полудня і до закриття, представлені страви різних кухонь світу в українській адаптації. Також у закладі практикують fine dining формат від шефа — гостям презентують сім страв з основного меню необістро та винний супровід.

Lil Saigon Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ломоносова, 44

Бюджет: ₴. Бан мі (72–74 грн), спрінг-роли (84–89 грн), фруктове вино (29 грн/100 мл).

Страви: фо бо – 89 грн, спрінг-рол з куркою – 84 грн, спрінг-рол креветками – 89 грн, сендвіч бан мі з тофу – 74 грн, сендвіч бан мі з паштетом – 72 грн.

Напої: коктейль «Полуниця» – 38 грн, коктейль «Маракуя» – 52 грн.

Деталі: винний бар, демократичні ціни, знаходиться в районі ВДНГ, в’єтнамська кухня, оригінальний інтер’єр.

Lil Saigon Bar — винний бар з в’єтнамською кухнею, який розпочав роботу на початку листопада. Заклад знаходиться в районі станції метро «Виставковий центр». В меню бару — 12 видів фруктового вина та 6 коктейлів. В Lil Saigon Bar можна замовити гранатове, персикове та вишневе вино, крім цього є позиції «Ведмежа кров» та «Квіточки». Перекусити в Lil Saigon Bar можна в’єтнамським супом фо бо, спрінг-ролами з куркою або креветками та сендвічами бан мі, наприклад, з тофу або з паштетом.

Duck, Please

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Перемоги, 24 (Smart Plaza Polytech)

Бюджет: ₴₴. Салати (79–125 грн), гарячі закуски та основні страви (105–245 грн), локшина та рис (35–155 грн).

Страви: качка по-пекінськи (порція/половина/ціла) – 195 грн/525 грн/980 грн, качка по-шанхайськи (порція/половина/ціла) – 170 грн/490 грн/960 грн, яєчна локшина з качкою по-пекінськи – 125 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан китайської кухні, сучасний концептуальний інтер’єр, фірмова страва – качка по-пекінськи, китайські преміум-чаї, гостроту страв можна регулювати, доставка.

Duck, Please — ресторан автентичної китайської кухні, який відкрився наприкінці листопада в ТЦ Smart Plaza Polytech. Заклад позиціонує себе як ресторан, де готують найкращу в Києві качку по-пекінськи — саме ця страва покладена в основу меню. Зокрема, тут подають качку по-пекінськи та по-шанхайськи у трьох варіантах — стандартна порція, половинка качки, ціла качка. Ще однією фірмовою стравою у меню є курка по-шанхайськи. Окрім цього, в Duck, Please готують різноманітні салати, супи, локшину, рис, гарячі закуски, а також десерти та млинці.

La Calaca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 12

Бюджет: ₴₴. Салати (85–185 грн), боули (115–175 грн), буріто (120–185 грн).

Страви: буріто з мідіями та чорізо – 175 грн, тако з томленою яловичиною – 95 грн, кесаділья з рваною свининою – 165 грн, боул з ростбіфом – 165 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан з кухнею текс-мекс, авторський погляд на страви, знаходиться на Русанівці, сучасний інтер’єр, сніданки, страви для вегетаріанців, винна кара, крафтове пиво, резерв столів.

Ресторан La Calaca розпочав роботу в тестовому режимі на Русанівській набережній. Це сучасний ресторан, що поєднує зручність стилю фаст-кежуал та затишок лаунж-бару. Концепція ресторану — Tex-Mex Urban Fusion Food Space. В меню ресторану традиційні та авторські страви техасько-мексиканської кухні — буріто, тако, кесаділья. Також в La Calaca подають боули, гуакамоле, начоси, такітос, чуррос. Заклад відкривається о 8 ранку і одразу пропонує сніданки. Також в меню знайдуть страви за смаком прихильники здорового способу життя та вегани. Винна карта La Calaca налічує понад два десятки позицій за досить помірними цінами. Також гості можуть обрати класичні коктейлі з барного меню чи віддати перевагу великому різноманіттю міцних напоїв. В закладі представлений також український крафт та розливне пиво.

Soul Kitchen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 52-54

Бюджет: ₴₴.

Страви: будда боул – 125грн, кокосовий карі боул – 130грн, яєчна локшина ВОК з овочами – 105 грн, паровий рис з овочами Кунг Пао – 130 грн, курка в кисло-солодкому соусі з ананасами – 130 грн, китайське свиняче BBQ Char siu – 65 грн/100г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан китайської кухні, знаходиться на Воздвиженці, шеф-кухар та засновник Максим Волинець, азійські мотиви в інтер’єрі, авторські соуси, інгредієнти власного імпорту.

Ресторан китайської кухні Soul Kitchen відкрився у затишному дворику на Воздвиженці. Три роки до моменту здобуття власної локації Soul Kitchen працював у форматі кейтерингу, виїзних заходів та фестивалів. Основним акцентом в меню закладу є китайська кухня, проте в Soul Kitchen можна спробувати й страви інших азійських кухонь. В Soul Kitchen оригінальність смаків у стравах досягають шляхом поєднання базових інгредієнтів з власними міксами спецій та авторськими соусами. В ресторані Soul Kitchen пропонують спробувати боули, локшину власного приготування, китайське свиняче BBQ Char siu.

Rock’n’Roльник Паб

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Княжий затон, 21 (ЖК «Корона»).

Бюджет: ₴. Бургери (59–129 грн), закуски (49–79 грн), основні страви (35–129 грн).

Страви: курячі крильця Red Hot Chicken Peppers – 79 грн, чизбургер «Чіз Zeppelin» – 69 грн, сковорідка з курятиною – 79 грн, сет закусок фрі – 189 грн.

Напої: пиво: VARVAR Milk Stout – 59 грн/0,4 л, REAL ALE Wee heavy – 49 грн/0,4 л, Pilsner Urquell – 65 грн/0,4 л.

Деталі: демократичний паб, знаходиться на Позняках, більше десяти сортів розливного пива, фірмові закуски, спортивні трансляції, пивна біржа, міцний алкоголь, ланчі щодня з 11:00 до 15:00.

Rock’n’Rольник Паб позиціонує себе як народний пивний паб четвертої хвилі. Паб має стильний дизайн, крім того, гостей готові вражати 15 хітовими сортами розливного пива, 30 фірмовими стравами та закусками до пива, в які вкладено «душу і рок-н-ролл». Також на вас чекають крафтові сорти віскі. Тут лунає атмосферна музика, транслюють футбольні матчі та грають із гостями у пивну біржу.

Чайхона Gold

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1- 3/2 (ТЦ «Арена»)

Бюджет: ₴₴. Супи (75–345 грн), страви барбекю (165–645 грн), десерти (115–175 грн).

Страви: кеббе – 155 грн, фатте класика – 145 грн, фалафель з кунжутом та соусом лябан – 125 грн, піде з бараниною та сиром – 245 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан близькосхідної кухні, знаходиться в центрі міста, мережа ресторанів, страви узбецької, грузинської, ліванської, вірменської, сирійської кухонь, сніданки, страви на мангалі і в тандирі, коктейльна карта, шаурма, гарячі алкогольні напої, чайна карта, акції та знижки, вечірки, караоке, кальян, працює цілодобово.

Офіційне відкриття ресторану «Чайхона Gold» на Бессарабці відбулось 9 листопада. Новий заклад належить міжнародному ресторанному холдингу з 20-річним досвідом L’Kafa Group. Заклад працює цілодобово. Основні кольори в інтер’єрі «Чайхона Gold» чорний та золотий, доповнюють лаунж-атмосферу неонові світильники. У розпорядженні гостей простора зала з обідніми зонами і зонами для компаній, танцпол, а також контактна барна стійка. В меню «Чайхона Gold» представлені сніданки та різноманітні страви близькосхідної кухні.

Вино І Здоров’я

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 17а

Бюджет: ₴₴. З меню та асортиментом можна ознайомитись у закладі.

Деталі: винний бар, винний магазин, зала для дегустацій, демократичні ціни, закуски, колекція вин з України та світових винних регіонів, вино за цінами винного бутику.

«Вино І Здоров’я» — винний бар з магазином та залою для дегустацій. Заклад розділений на три зони — у головній залі можна провести час за столиками з м’якими кріслами, замовити вино келихами та закуски. У зоні магазину зібрані вина всього світу та України. Тут можна знайти й ексклюзивні позиції на кшталт молодих вин винарні «Шабо» або серії червоного, рожевого та білого вина з сорту «каберне совіньйон» від екс-директора «Масандри» Миколи Бойка. Ціни на вина демократичні. З закусок — м’ясна та сирна тарілки. Також в закладі є окрема кімната для дегустацій з великим столом та проєктором.

Fjord Coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вадима Гетьмана, 30

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Шулявці, класичні кавові напої та фільтр-кава, десерти до кави, випічка, pet friendly, take away.

Заклад Fjord Coffee на Шулявці відкрився на початку листопада — у закладі пропонують ароматну каву з класичної кавової карти. Перекусити можна солоними кiшами зi шпинатом та з куркою, а до кави посмакувати цікавими десертами без лактози та глютену. Заклад — pet friendly, тож тут будуть раді вашим чотирилапим друзям. Кав’ярня працює з 08:00 до 21:00 по буднях та з 09:00 до 21:00 у вихідні дні.

Bobinna Coffee & Healthy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Васильківська, 1

Бюджет: ₴.

Напої: еспресо — 24 грн, капучино — 34/39 грн, аеропрес – 45 грн, V60 – 45 грн.

Деталі: кав’ярня поруч з метро «Голосіївська», класичні кавові напої та фільтр-кава, десерти до кави, випічка, take away.

Кав’ярня Bobinna відкрилась у «Довженко-Центрі» біля станції метро «Голосіївська». Концепцію закладу створювали з огляду на кінематографічність локації. В новому місці можна спробувати класичні кавові напої, а також фільтр-каву. За бажанням гостя кавові напої можуть бути приготовані на вівсяному, соєвому, мигдалевому або кокосовому молоці. Каву готують на еспресо-машині Dalla Corte. В чайній карті представлений чай бренду «Лью Чай».

VDOMA coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Євгена Коновальця, 32Б

Бюджет: ₴₴.

Напої: еспресо – 28 грн, допіо – 38 грн, капучино – 35/42 грн.

Деталі: кав’ярня на Печерську, класичні кавові напої та фільтр-кава, десерти до кави, випічка, take away.

VDOMA coffee — затишна кав’ярня на Печерську. Концепція VDOMA — це місце з унікальною атмосферою, теплими розмовами, смачною їжею і дивовижною кавою. В кав’ярні VDOMA coffee ви зможете насолодитися класичними кавовими напоями, а також скуштувати сендвічі, круасан з хамоном, RAW-desserts, сирні трюфелі та десерти. Заклад працює з 08:30 до 20:30 по буднях та з 09:00 до 21:00 у вихідні.

Balmelli Casual Café

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рогнідинська, 4

Бюджет: ₴₴. Сніданки (74–165 грн).

Страви: полента з грибами та шпинатом – 98 грн, шакшука – 12 грн, сирники з медом – 98 грн, скрембл з креветками – 145 грн.

Напої: еспресо – 32 грн, аеропрес – 60 грн, лате – 59 грн, матча лате – 75 грн.

Деталі: ресторан в центрі Києва, концептуальний зал «Вітальня» і тиха тераса у дворі, перегляди фільмів на проєкторі, різноманітне меню, сніданки з 08:00 до 12:00, авторські і класичні коктейлі, кальяни.

Біля станції метро «Палац Спорту» на вулиці Рогнідинській відкрився заклад Balmelli Casual Cafe.  Це оновлений формат закладу італійської кухні Balmelli Ristorante & Bar, який відкрився у квітні 2017 року на місці ресторану Korona. Концепція нового місця розрахована на молодь, для якої тут будуть готувати страви європейської кухні, салати, тости, локшину вок, рамен, основні страви, сніданки. Є окремі розділи хумус-бару, good food з боулами та junk food з бургерами, буріто й кесадільєю. З напоїв у закладі пропонують каву, вино, пиво й коктейлі. Також діє меню кальянів.

Master Burger

Де: Оболонський пр-т, 1Б (ТРЦ Dream Town)

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: бургерна, мережа чеських закладів, знаходиться на Оболоні, велике різноманітне меню, позиції для вегетаріанців, take away.

Бренд бургерів Master Burger відомий у Чехії — перший заклад мережі відкрили в ТРЦ Dream Town 9 листопада. У закладі обіцяють приготувати бургер не більше ніж за три хвилини. У меню поціновувачі бургерів знайдуть більше 50 видів різноманітних бургерів, серед яких не лише позиції з м’ясом, але й пропозиції для вегетаріанців.

O.coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴.

Напої: еспресо – 30 грн, допіо – 40 грн, капучино – 40 грн, флет вайт – 50 грн, лате лавандовий – 50 грн.

Деталі: кав’ярня на Печерську, класичні кавові напої та фільтр-кава, випічка, take away.

Біля станції метро «Арсенальна» на території коворкінгу для освітян «Освіторія Хаб» відкрився заклад  O.coffee. Тут обіцяють створити творчу атмосферу, готувати каву та пропагувати кавову культуру. В закладі пропонують класичні кавові напої, фільтр-каву, сезонні чаї. До напоїв — круасани.

Хачапурі та Вино

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (99–229 грн), гарячі страви (98–323 грн), десерти (32–119 грн).

Страви: чкмерулі – 172 грн, каре теляти – 278 грн, долма – 147 грн, сациві з курки – 107 грн.

Напої: імбирний чай – 64 грн, ексклюзивний грузинський пікантний чай – 56 грн, еспресо – 35 грн.

Деталі: грузинська кухня, 7 видів хінкалі, страви на мангалі, грузинські вина і чача, велика колекція вин з Європи, є доставка і формат take away, паркінг, kids friendly.

«Хачапурі та вино» — мережа столичних ресторанів грузинської кухні. Тринадцята локація мережі відкрилась у листопаді в будівлі колишнього заводу «Арсенал». Основною стравою меню є хачапурі, тут готують 10 видів: хачапурі по-мегрельськи, по-осетинськи, по-аджарськи, по-імеретинськи, кубдарі тощо. Також готують люля кебаб та хінкалі з варіативною начинкою: з куркою, телятиною, бараниною, м’ясним асорті, сиром, грибами та іншими. У винній карті «Хачапурі та вино» — домашні вина, білі, червоні, рожеві та ігристі вина з Грузії.

Don Mare

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Героїв Сталінграда, 16Б

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: поставки риби і морепродуктів з усього світу, контроль якості продукції; широкий асортимент охолодженої риби і морепродуктів, великий вибір копченої, сушеної, солоної, в’яленої риби і снеків, кулінарії та інших продуктів з риби; fish bar, де гостям приготують авторські страви, кайтен-дзуси, формат take away.

Оновлений рибний маркет і ресторан Don Mare розпочав роботу наприкінці листопада. В закладі можна купити свіжу рибу і морепродукти і приготувати їх удома, або обрані пропозиції приготують просто у закладі за вашим бажанням. У фіш-барі на вас чекатиме кайтен-дзусі — конвеєр з суші, вартість яких можна визначити за кольором тарілки. Тут представлений широкий вибір ролів, суші, страв з риби і морепродуктів.

Пиріжкова Тітка Клара

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 30/32

Бюджет: ₴. Пиріжки (11–29 грн), салати (43–56 грн), десерти (27–60 грн).

Страви: пиріжок з маком – 15 грн, пиріжок з яблуком та корицею – 14 грн, пиріжок з рибою – 21 грн, пиріжок зі шпинатом та сиром – 20 грн, пиріг з куркою та грибами – 320 грн/1 кг, пиріг з персиком – 280 грн/1 кг.

Напої: лате – 35 грн, какао – 31 грн, лимонад – 33 грн, компот – 29 грн, чай з малиною – 26 грн.

Деталі: київська мережа пиріжкових, завжди свіжа випічка, лояльна цінова політика, великий вибір фірмових пиріжків, багато начинки в пиріжках, зручний to go формат, знижка 50% на вчорашню випічку, лимонади, салати, take away.

«Тітка Клара» — мережа пиріжкових, у яких завжди подають свіжу випічку. Ще один заклад мережі відкрився в центрі столиці 29 листопада. Тут можна скуштувати пиріжки з різними смаками — солодкі бо солоні, на вчорашню випічку в пиріжкових діє знижка 50%. Також у закладі є кекси, штрудель яблучний, торти, чизкейк, пана кота та горішки зі згущеним молоком. Великі пироги в «Тітці Кларі» готують за попереднім замовленням із солоними та солодкими начинками.

Pizzburg

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дарницький бульвар, 8

Бюджет: ₴₴. Піца (99–220 грн).

Страви: піца «Карбонара» – 208 грн, піца «Цезар» – 168 грн, піца 4 сири – 162 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сімейна піцерія, знаходиться на лівому березі столиці, сучасний інтер’єр, понад два десятки видів піци, кальяни, take away, доставка.

1 грудня в районі станції метро «Дарниця» відкривається ще один заклад мережі сімейних піцерій Pizzburg. Інтер’єр кафе виконаний у сучасному стилі — окрім основної зали для гостей в закладі обладнали окрему кімнату для шанувальників кальянів. У меню представлені страви американської, європейської та японської кухонь — бургери, салати, десерти, суші, фрі-страви та понад два десятки видів піци. Всі страви можна замовити з доставкою або взяти із собою.

ИЗЮМ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 1 (ТЦ «Метрогорад»)

Бюджет: ₴₴.

Страви: плов – 100 грн, манти – 100 грн/5 шт., самса з телятиною і бараниною – 35 грн, казан кебаб – 165 гривень.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: узбецька кухня, знаходиться на фудкорті ТЦ «Метрогорад», автентичні рецепти, страви халяль.

Заклад «ИЗЮМ» відкрився на одному з центральних фудкортів столиці в ТЦ «Метрогорад». В закладі подають автентичні страви узбецької кухні — тут можна спробувати плов, манти, шурпу, самсу. Всі страви готують за канонами халяль, про що свідчить відповідна позначка при вході.

Софра

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вербова, 24

Бюджет: ₴.

Страви: чебурек з бараниною – 39 грн/1 шт., чебурек з сиром – 39 грн/1 шт., чебурек з картоплею – 39 грн/1 шт., чебурек мікс – 43 грн/1 шт., хан-чебурек – 75 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: страви кримськотатарської кухні, автентичні рецепти, власна випічка, відсутній алкоголь, take away.

«Софра» — ще один заклад зі стравами кримськотатарської кухні поруч з метро Почайна. Основа меню в «Софрі» — чебуреки та янтики, які готують з бараниною, сиром, картоплею або поєднують декілька начинок. Також є солодкі чебуреки з яблуками та корицею та з сиром і родзинками.

Reprisa Dance

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 40/25

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: бутик-кафе, кондитерська, знаходиться в центрі міста, інстаграмний інтер’єр, кілька зон, вітрина з десертами, цукерки ручної роботи, торти на замовлення, take away.

Reprisa Dance — це новий формат відомих бутик-кафе Reprisa. Інстаграмний інтер’єр виконано в стилістиці лондонських кав’ярень. Світле приміщення кафе розділене на кілька зон: перша — бар, де можна замовити фреші, смузі, хендмейд цукерки з шоколаду, цукати, випічку і навіть келих вина. Основна зона— це вітрина з класичними та авторським десертами.

Eski Qırım

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкіна, 1Б (Софіївська Борщагівка)

Бюджет: ₴. Салати (75–100 грн), перші страви (55–90 грн), чебуреки і янтики (35–45 грн).

Страви: чебурек з телятиною – 35 грн, сарма – 75 грн, казан кебаб – 85 грн, плов на дровах – 95 грн, янтик з сиром – 35 грн.

Напої: американо з молоком – 17 грн, лимонад домашній – 19 грн, хошаф – 19 грн, чай імбирний – 75 грн.

Деталі: кафе національної кухні киримли, знаходиться на Софіївській Борщагівці, колоритний стилізований інтер’єр, озеро, літний майданчик, страви на відкритому вогні, відсутній алкоголь, халяль, мангал-меню, сніданки, резерв столів.

В Софіївській Борщагівці, неподалік ТЦ «Апрель» відкрився новий заклад Eski Qırım. Це кафе національної кухні киримли де роблять акцент на стравах, приготованих на відкритому вогні за традиційними рецептами Криму. В інтер’єрі використано килими, стилізовані абажури, репродукції та фотографії популярних місць Криму. В головній залі гостям пропонують розміститись на тапчанах з подушками біля столів. В  Eski Qırım пропонують спробувати шурпу, лагман, плов у казані на дровах, кілька видів чебуреків та янтиків, салати, десерти. Діє окреме мангал-меню. У закладі не продають алкогольні напої. Натомість пропонують спробувати каву у джезві, чаї з кримських трав або традиційний компот з фруктів «хошаф».

Фото взяті з офіційних Facebook-сторінок закладів

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi