Нові заклади січня 2020. Київ: 30 перших відкриттів нового року - PostEat

пошук

Нові заклади січня 2020. Київ: 30 перших відкриттів нового року
31-01-2020 0 4521


Перший місяць 2020 року був вдалим для столичних гурманів, адже їх скарбничка локацій поповнилась тридцятьма новачками. Італійське кафе-сироварня, колоритні одеські ресторани, кілька локації кримськотатарської кухні, концептуальний приватний коктейль-бар, гостинні грузинські заклади та затишні кав’ярні — нові заклади січня 2020 вже готові вас дивувати.

Нові заклади січня 2020 шукала редакція PostEat.

Буффаліно

Де: вул. Московська, 8.

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (35–268 грн), витримані сири (35–48 грн/50 г), паста і ризото (135–198 грн), піца та фокача (48–215 грн), страви з риби та морепродуктів (198–285 грн), десерти (48–145 грн).

Страви: брускета з пряним лососем та сирно-йогуртовим соусом – 135 грн, салат із качкою, буряком та чорносливом – 172 грн , фетучіні верде з морепродуктами – 198 грн, піца з грушею та сиром горгонзола – 178 грн, фірмовий десерт «Буффаліно» – 98 грн.

Напої: коктейль «Апероль Спрітц» б/а – 110 грн, крафтове лімончелло ді крема – 40 грн/50 мл, ягідний лимонад – 95 грн, біле вино Orvieto Classico – 575 грн/750 мл, червоне вино Castelforte Corvina Veronese – 110 грн/150 мл.

Деталі: італійське кафе-сироварня, входить до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяча кімната, дитяче меню, імениннику знижка 20%, винна шафа, велика винна карта, крафтове лімончелло, лимонади власного приготування, класичні коктейлі, підходить для банкетів, резерв столів.

Ресторан «Буффаліно» знаходиться в історичному та діловому центрі столиці. Концептуально заклад є сімейним італійським кафе, до якого варто завітати за будь-якої нагоди. Меню ресторану розробив досвідчений бренд-шеф Марк Вербицький — головний акцент зроблено на домашній італійській кухні. В кожному розділі закусок, салатів, основних страв можна знайти нові цікаві смаки та вже знайому й улюблену італійську класику. В «Буффаліно» є власна сироварня — готують м’які сири моцарела, страчатела, моцарела бурата та рікота, а також кілька сортів витриманих. 

Одеса-мама

Де: вул. Московська, 8; Контрактова площа, 8.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (55–168 грн), салати (75–135 грн), основні страви (75–245 грн).

Страви: форшмак – 75 грн, хумус – 85 грн, смажена цаца – 55 грн, фалафель з горіховим соусом – 99 грн, рибні намазки – 125 грн, зрази з лососем – 149 грн, биточки із рапанів – 148 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, лате – 45 грн, ягідний молочний коктейль – 70 грн, настоянка цитрусова – 39 грн/50 мл.

Деталі: ресторани одеської кухні, два заклади, входять до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, єврейські страви, власні наливки, тихі й ігристі вина, резерв столів.

Перший ресторан одеської кухні «Одеса-мама» розпочав роботу на початку січня — заклад розташувався в будівлі колишнього заводу «Арсенал» поруч з міським фуд-холом Kyiv Food Market. Другий відкрився наприкінці січня на Контрактовій площі на місці ресторану італійської кухні Il Riccio. Інтер’єр ресторанів тематичний, з морськими мотивами та цікавими деталями. Акцент в меню зроблено на рибні страви — в «Одеса-мама» ви можете спробувати свіжих дунайку, тюльку, ставридку і хамсу. Також в ресторані є льодова вітрина, на якій гість може обрати анчоусів, барабульку, саргана, камбалу та іншу кефаль. Для гурманів у меню завжди є французькі та ірландські устриці.

Ой, мамо. Це було в Тбілісі

Де: вул. Велика Васильківська, 63

Бюджет: ₴₴. Салати (78–115 грн), гарячі страви (65–140 грн), хачапурі (55–135).

Страви: соковитий люля – 130 грн, хачапурі сванурі – 105 грн, пхалі – 76 грн, хінкалі з баранини – 18 грн/1 шт., «Велика вечірка» – 820 грн.

Напої: вино «Цинандалі Бадагоні» – 44 грн/100 мл, вино «Сапераві Картулі Вазі» – 50 грн/100 мл, вино «Твіші» – 495 грн/750 мл.

Деталі: ресторан грузинської кухні, проєкт ресторанної мережі Rest Emotion, старовинні сімейні рецепти, стилізований інтер’єр, кілька зал, частково відкрита кухня, тоне-меню, дегустації вин, вина побокально, безкоштовна доставка, резерв столів.

Ресторан грузинської кухні «Ой, мамо. Це було в Тбілісі» відкрився на початку січня. Це друга локація грузинського формату — перша працює вже кілька років на вулиці Саксаганського. Інтер’єр закладу затишний, виконаний в теплих тонах і прикрашений традиційними грузинськими орнаментами. В меню різноманітні закуски та салати, хінкалі, хачапурі та м’ясо з мангала. Заклад є проєктом ресторанної мережі Rest Emotion, до якої входять також сіфуд-бар Naprosecco, кафе-морозиво Oh, my God: it`s ice cream, італійське домашнє кафе «Тісто, сир і тітка Белла», суші&поке «Рибку з’їсти» та Charles Baker.speakeasy bar.

Ramen vs Marketing

Де: вул. Вадима Гетьмана, 10/37а

Бюджет: ₴₴. Страви (58–138 грн).

Страви: Shio Ramen – 58/89 грн, Shoyu Ramen – 67/106 грн, Miso Ramen – 78/117 грн, Spicy Ramen – 99/138 грн, Regular Jasmine Rice – 81/99 грн, Old Fashioned Jasmine Rice – 89/107 грн.

Напої: чай – 30 грн, холодний тайський чай – 22 грн, лимонад – 29 грн.

Деталі: раменна, локшина власного приготування, бренд–шеф Євген Михайленко, відсутній резерв столів.

Раменна Ramen vs Marketing створена компанією Food vs Marketing та шефом Євгеном Михайленко — це другий заклад для усіх, хто хоче поїсти смачно, якісно та швидко. Заклад готує власну локшину, авторські соуси та бульйони для рамену. Головний акцент в Noodle vs Marketing зроблений на смак страв, а не на маркетингові тонкощі чи антураж. У раменній готують чотири види рамену на різних типах бульйону. Локшину для рамену готують у закладі за адаптованим рецептом. У страву можна додати порцію норі, свіжого червоного перцю, кукурудзи, маринованих яєць тощо.

Pinzarella

Де: вул. Велика Васильківська, 41

Бюджет: ₴. Моцарела-бар (89–99 грн), салати (49–99 грн), пінца (59–99 грн).

Страви: пінца «Маргарита» – 59 грн, пінца з лососем та тигровими креветками – 89 грн, салат з прошуто та манго – 69 грн, страчатела з печеними перцями, оливками та анчоусами – 89 грн, тірамісу – 69 грн.

Напої: лімончелло – 39 грн, prosecco – 49 грн, сидр – 39 грн, вермут – 39 грн.

Деталі: smart casual формат італійської кухні, знаходиться в центрі міста, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», два поверхи, демократичні ціни, моцарела бар, ферментоване тісто, пінца з начинками, лімончелло. 

Наприкінці року Дмитро Борисов відкрив новий smart casual формат – Pinzarella. На першому поверсі розташована відкрита кухня та кілька столиків, основна посадка – на другому поверсі закладу. Основні позиції в меню — це пінци та пінси. Пінца позиціонується як аналог римської піци. Це гаряча страва, як швидко готується під замовлення в печі. Для пінси окремо випікають основу, а далі додають різні соуси та начинки. Для виготовлення тіста для обох страв використовують три види борошна, а ферментація відбувається щонайменше протягом 28 годин. Розробка рецептури та технології тривала протягом 3 місяців. Крім того, в меню є окремий моцарела бар, також подають салати та тірамісу.

Musafir

Де: вул. Рогнідинська, 4а

Бюджет: ₴. Чебуреки та янтики (30–38 грн/ 1 шт.), сарма і плов (78–129 грн), кебаб (108–219 грн).

Страви: манти з м’ясом – 24 грн/1 шт., чебуреки з бараниною – 35 грн/1 шт., долма – 98 грн, плов – 96 грн, люля з баранини – 129 грн/

Напої: сютлю каве – 34 грн, каранфіль кавесі – 31 грн, айран – 25 грн, хошаф – 19 грн.

Деталі: кафе кримськотатарської кухні в Києві, концептуальний інтер’єр, сімейний ресторан, каву варять у джезві на піску, лаконічний інтер’єр, демократична цінова політика.

В останні дні грудня поруч з «Палацом спорту» відкрилось кафе кримськотатарської кухні Musafir. Інтер’єр нового закладу подібний до інших локацій Musafir — традиційна побілка стін, дерев’яні стельові балки, барвисті килими ручної роботи передають атмосферу старовинного кримськотатарського будинку. У Musafir ви поринете в атмосферу Сходу, відчуєте гостинність та неповторний смак кримськотатарської кухні. В меню Musafir манти, чебуреки, долма, плов, кебаби та інші перлини кримськотатарської гастрономії. Перше кафе на Саксаганського сім’я з Бахчисарая відкрила в 2015 році, коли переїхала до Києва, а друге в 2017 році на вулиці Богдана Хмельницького.

МАМА МАНАНА

Де: вул. Прорізна, 22

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (57–300 грн), хінкалі (76–124 грн), хачапурі (30–253 грн).

Страви: риба під вершково-грибним соусом – 167 грн, хінкалі зі шпинатом, печерицями, картоплею – 80 грн/4 шт., салат з квасолі, перцю, томатів та кінзи – 109 грн, пеновані м’ясний – 160 грн, цвітна капуста під вершковим соусом з гливами – 137 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: грузинська кухня, сезонні страви в меню, атмосферний інтер’єр, широкий вибір хінкалі і хачапурі, тоне-меню, вечори-дегустації, кулінарні майстер-класи, резерв столів, доставка до 22:00, формат take away.

Четверта локація мережі ресторанів грузинської кухні «МАМА МАНАНА» відкрилась у центрі міста. Інтер’єр закладів створює атмосферу затишного грузинського будинку завдяки стильному декору. У «МАМІ МАНАНІ» готують домашню грузинську кухню — хачапурі, хінкалі, гарячі закуски, м’ясні страви з печі тоне та грузинські десерти. Інші заклади «МАМА МАНАНА» працюють на Великій Васильківській, 44, вулиці Георгія Кірпи, 5Б та Нижньому Валу, 23.

Veterano Bar

Де: вул. Софіївська, 8

Бюджет: ₴₴. Піца (120-300 грн), салати (130-150 грн), десерти (90-110 грн).

Страви: «Кальцоне» — 170/ 240 грн, «Маринара» — 170/ 260 грн, «Мисливська» — 180/ 280 грн, «Колосок» — 150 грн.

Напої: коктейлі: Crimea – 180 грн, Donetsk Sour – 180 грн, Veterano – 180 грн, Sisterhood – 180 грн.

Деталі: піцерія, частина Veterano Group, піцу готують ветерани АТО, доставка, формат take away, майстер-класи для дітей.

Veterano Bar відкрився в тестовому режимі в одній із зал у столичній локації відомої піцерії Veterano. Засновник і автор проєкту Леонід Остальцев долучив до організації бару команду «БарменДиктат». Зараз в коктейльній карті 10 авторських коктейлів, кожен за 180 грн та класичні коктейлі. Перша концептуальна піцерія Veterano Pizza відкрилась в Києві влітку 2015 року. Ідея проєкту — створити місце, де б могли реалізувати себе ветерани АТО. Зараз Veterano Pizza працює в різних містах країни — Маріуполі, Дрогобичі, Дніпрі, Кривому Розі.

Charles Baker. speakeasy bar

Де: вул. Велика Васильківська, 63

Бюджет: ₴₴. Коктейлі (159–219 грн).

Напої: Honshu Island – 175 грн, New Orleans – 159 грн, Dry Martini – 219 грн, Ramos gin fizz – 179 грн.

Деталі: концептуальний коктейльний бар, speakeasy, класичні та авторські коктейлі, прихований вхід лише за паролями, бронювання здійснюється виключно по телефону за наявності членської карти, розрахунок тільки готівкою, палити дозволено лише в спеціальній кімнаті.

Група ресторанів Rest Emotion відкрила концептуальний приватний коктейль-бар Charles Baker. speakeasy bar. Чарльз Бейкер був дуже відомим публіцистом та, найголовніше, першим алко-туристом у світі. Натхненні книгою та історіями з життя Бейкера, засновники створили закритий клуб джентльменів, у якому поринаєш в атмосферу часів життя Чарльза. Тут варто спробувати коктейлі з його книги, оцінити улюблений напій Хемінгуея, вдихнути аромат Пало Санто.

Наші Люди

Де: вул. Княжий Затон, 14Б

Бюджет: ₴₴. Мезе та закуски (59–269 грн), основні страви (149–379 грн), піцети (159–299 грн).

Страви: хумус із соусом токанцу – 129 грн, мус з лосося – 139 грн, стейк із цвітної капусти – 149 грн, піцета з баклажаном, кінзою та гранатом – 169 грн, бабагануш із креветками – 159 грн.

Напої: Cielo e Terra Soave – 495 грн/750 мл, Chardonnay Yarden – 875 грн/750 мл, Chablis – 230 грн/150 мл.

Деталі: ресторан середземноморської та європейської кухонь, знаходиться на Осокорках, свіжі устриці, стильний інтер’єр, дитяча кімната, дитяче меню, резерв столів.

«Наші Люди» — ресторан середземноморської та європейської кухні новітнього формату. Ідея назви ресторану належить власницям закладу Біляєвській Альоні та Василенко Ользі, яка також є співвласницею ресторану «Маца и устрицы» та компанії з поставки свіжих устриць в Україну OKEAN. Цікавий інтер’єр ресторану «Наші Люди» був спроєктований Київською студією Андрія Сокрути. Приміщення розділили на кілька зон, у число яких входить і дитяча кімната. В закладі пропонують зрозумілу середземноморську кухню, кілька світових гастрономічних хітів, а також свіжі устриці за доступною ціною.

ReBro BBQ Ribs & Burgers Meat Bar

Де: проспект Перемоги, 7в

Бюджет: ₴₴.

Страви: реберця BBQ – 65 грн/100 г, солянка – 65 грн, бургер із котлетою та томленою яловичиною – 120 грн, кесадилья з копченою свининою – 100 грн, салат з копченим буряком – 65 грн, вафельний торт – 30 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан-барбекю, знаходиться поруч із площею Перемоги, власна коптильня, фірмова страва – ребра, екологічний одноразовий посуд, take away, доставка.

Ресторан-барбекю ReBro BBQ Ribs & Burgers Meat Bar розпочав роботу поруч із площею Перемоги. Особливість закладу — м’ясо власного копчення, коптильня розташована просто на подвір‘ї закладу. Команда проєкту відома постійним гостям фестивалю Ulichnaya Eda. Фірмова страва — це реберця BBQ, які також входять до складу сендвіча з чіабати з карамелізованою цибулею, салату айсберг та соусів BBQ і коктейль. Посуд у закладі використовується виключно екологічний — з біопластику, крафтового паперу, з висівок, пальмового листя та дерева. Страви можна також взяти із собою або замовити доставку через популярні сервіси.

Ліванський ресторан Лаванда

Де: вул. Саксаганського, 112а

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (75–400 грн), салати (90–220 грн), страви з печі (90–120 грн).

Страви: фалафель – 125 грн, мутабль – 75 грн, мусака – 180 грн, лабне – 75 грн, табуле з булгуром – 120 грн, фаттуш з грінками із лаваша – 120 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі

Деталі: ресторан ліванської кухні, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, спеціалітети, сніданки, страви з печі, страви на грилі, барна карта.

Ресторан ліванської кухні «Лаванда» відкрився на вулиці Саксаганського в середині грудня. В меню представлено все різноманіття близькосхідної кухні, починаючи з ситних закусок мезе та закінчуючи ліванськими коржами манакіш із власної печі і соковитим м’ясом-гриль в секретному маринаді. В ресторані «Лаванда» подають сніданки, готують страви в печі та на грилі. В барній карті класичні коктейлі, міцний алкоголь, грузинське вино та великий вибір чаїв.

Кримський Татарин

Де: вул. Берковецька, 6д, ТРЦ Lavina Mall.

Бюджет: ₴. Основні страви (24-199 грн), супи (49-70 грн), холодні закуски (36-225 грн).

Страви: чебурек з м’ясом – 38 грн, манти з телятиною – 24 грн/1 шт., лагман – 62 грн, люля-кебаб – 140 грн.

Напої: зелений чай – 55 грн, айран – 28 грн, фреш апельсиновий – 89 грн.

Деталі: ресторан кримськотатарської кухні, знаходиться в ТРЦ Lavina Mall, страви з тандиру, автентичні рецепти, демократичні ціни.

Ресторан кримськотатарської кухні «Кримський Татарин» відкрився в ТРЦ Lavina Mall. Простора зала виконана у світлих тонах, велика  або маленька компанія може розташуватись на зручних диванчиках. Тут ви зможете скуштувати рибу та м’ясо з тандиру, плов, манти, янтики й чебуреки, сарму й долму, лагман і самсу.

Lampa

Де: вул. Велика Васильківська, 48

Бюджет: ₴₴. Основні страви (150–264 грн), перші страви (95–152 грн), салати (144–252 грн).

Страви: лагман із бараниною – 152 грн, плов із телятиною – 150 грн, телячі щічки з картопляним пюре – 256 грн, хачапурі по-мегрельськи – 112 грн, кутаб з сиром та зеленню – 98 грн.

Напої: еспресо – 55 грн, капучино – 70 грн, кава по-східному – 60 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної кухні, сніданки з 08:00 до 12:00 по буднях та з 09:00 до 13:00 у вихідні, міцний алкоголь, класичні та авторські коктейлі, а також вибір чаїв, кальян, резерв столів.

Ресторан близькосхідної кухні Lampa розпочав роботу в середині грудня. В меню представлені класичні близькосхідні закуски, випічка, супи, салати, основні страви з м’яса та риби. В закладі готують сніданки з 08:00 до 12:00 по буднях та з 09:00 до 13:00 у вихідні. В барній карті міцний алкоголь, класичні та авторські коктейлі, а також вибір чаїв. Також в Lampa можна покурити кальян.

Sicily

Де: вул. Берковецька, 6д (ТРЦ «Lavina Mall»)

Бюджет: ₴₴. Салати (136–165 грн), піца (138–196 грн), основні страви (138–188 грн).

Страви: аранчіні з куркою, грибами, томатами та моцарелою – 18 грн, піца з дров’яної печі «Чотири сири» – 199 грн, нісуаз з тунцем – 165 грн, стейк з тунця – 188 грн, сальтімбока з яловичини – 188 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, лате – 45 грн, фреш апельсиновий – 80 грн, мохіто б/а – 90 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться у ТРЦ Lavina Mall, сицилійські рецепти, затишний інтер’єр, стріт-фуд меню, піца з дров’яної печі, випічка, класичні десерти, барна карта, вино келихами, take away.

Новий італійський ресторан Sicily відкрився у ТРЦ Lavina Mall наприкінці грудня. В закладі поєднали традиційну та вуличну кухню Сицилії. Формат ресторану підходить для тих, хто звик до комфортного відпочинку та любителів street food — для цього в закладі зробили зону з м’якими диванами та з високими столиками для швидкого перекусу. В меню ви знайдете хрусткі обсмажені сицилійські кульки аранчіні з різноманітними начинками – куркою, грибами, телятиною, овочами та сиром. Також тут подають піцу з дров’яної печі, салати, основні страви та десерти.

Юджин Бургер

Де: пр-т Перемоги, 48

Бюджет: ₴₴. Бургери (30–599 грн), баскет (129–229 грн), салати (40–90 грн).

Страви: гамбургер – 30 грн, курячий бургер – 99 грн, бургер «4 сири» – 135 грн, гострий бургер «Мексиканець» – 149 грн, вегетаріанський бургер «Зелений Джо» – 110 грн.

Напої: еспресо – 20 грн, домашній ягідний морс – 30 грн, лате – 29 грн, домашній класичний лимонад – 30 грн.

Деталі: бургерна, знаходиться на Шулявці, відкрита кухня, інтер’єр в стилі лофт, авторські рецепти, власна випічка, мега бургери для компаній, мармурова яловичина, доставка, take away.

Заклад «Юджин Бургер» розпочав роботу на початку грудня, бургерна розташована на другому поверсі будівлі метро «Шулявська». У ресторані простора світла зала, оформлена в стилі лофт, де можуть розташуватись до 85 гостей. Для невеликих компаній передбачені зручні великі дивани. У новому «Юджин Бургер» відкрита кухня, тож гості можуть спостерігати за процесом приготування. В меню «Юджин Бургер» представлено 18 бургерів, булочки для яких випікають самостійно за фірмовою рецептурою. Для котлет використовують 100% мармурову яловичину. Також в «Юджин Бургер» пропонують салати, баскети з курячими шматочками, десерти та морозиво. До страв можна замовити газовані безалкогольні напої, чай, каву, пиво, сидр та вино.

Свіжість

Де: вул. Білоруська, 2а (ТЦ «Квадрат»)

Бюджет: ₴₴. Салати (59–149 грн), паста (119–139 грн), сети (206–499 грн).

Страви: цезар з куркою – 89 грн, боул з вугрем – 99 грн, теплий салат з курячою печінкою – 69 грн, паста з морепродуктами – 119 грн, сети три каліфорнії – 206 грн.

Напої: вино біле – 29 грн, вишнева настоянка – 29 грн, сидр – 29 грн.

Деталі: демократичний фудкорт-ресторан, smart casual, страви японської кухні, свіжі морепродукти, вина побокально, take away.

«Свіжість» — демократичний ресторан формату smart casual. Меню закладу збалансоване та корисне — ви знайдете тут салати, супи, боули, пасту та роли. Всі страви готують у присутності гостей протягом 5 хвилин. У «Свіжості» на перше можна замовити рамен з куркою або місо-суп з лососем або вугром. Салати в закладі готують з тунцем, куркою, креветками, лососем, хамоном або вугром.

Takava Coffee-Buffet

Де: вул. Сагайдачного, 39

Бюджет: ₴₴.

Напої: капучино – 58/68 грн, какао – 58 грн, еспресо – 38/58 грн, матча – 88 грн.

Деталі: мережа кав’ярень, знаходиться на Подолі, якісна кава, смачні десерти, дизайнерський інтер’єр, формат take away.

25 січня на Подолі розпочала роботу кав’ярня Takava Coffee-Buffet. Це четвертий заклад мережі кав’ярень. Інтер’єр закладу традиційно лаконічний та виконаний у світлих тонах. Заклад спеціалізується на приготуванні speciality кави власного обсмажування. Перша кав’ярня працює вже два роки на вул. Великій Васильківській, 43/16, друга відкрилась навесні 2019 у ТРЦ «Арена-Сіті» на вулиці Басейній, 1–3, а третя наприкінці грудня у торговельно-розважальному центрі River Mall.

Medieval Finvarra Pub

Де: вул. Дмитрівська, 69

Бюджет: ₴₴. Закуски (67–162 грн), супи та юшки (62–98 грн), страви з м’яса (156–324 грн).

Страви: качка по-гаельськи – 186 грн, вугор запечений – 320 грн, ковбаски «Кастро» – 360 грн, юшка з дичини – 97 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: тематичний паб-ресторан, знаходиться біля станції метро «Лук’янівська», концептуальний інтер’єр, страви з дичини, вегетаріанське меню, страви на компанію; тематичні вечори з виступами фолк-гуртів, театральними постановками, настільними іграми минулого та «турнірами» серед гостей.

Новий заклад відкрився біля станції метро «Лук’янівська» на вулиці Дмитрівській. В основі концепції закладу — відтворення атмосфери середньовічного замку. Стіни пабу прикрашені фресками, стеля оформлена у вигляді склепіння, у вікнах можна знайти елементи вітражу. Ідея Finvarra Pub — об’єднати історичне та містичне. Меню закладу створено під впливом середньовічних рецептів Ірландії, Німеччини, Франції та Іспанії. Є окремий розділ дичини — страви з оленини, стейки з вепра, каре косулі, ковбаски з бобра тощо.

1900 Coffee

Де: вул. Олеся Гончара, 74а

Бюджет: ₴₴.

Напої: еспресо – 24/34 грн, лате – 46/56 грн, американо – 24/34 грн, раф кава – 46/56 грн.

Деталі: мережа кав’ярень, власний бленд кави 1900, сучасний дизайн, широкий вибір кавових напоїв, бельгійські вафлі, формат take away, можливість замовити напої на соєвому і безлактозному молоці.

На початку січня розпочала роботу кав’ярня 1900 Coffee на Олеся Гончара, це вже четверта локація мережі. Кав’ярня знаходиться у старовинній будівлі, крізь панорамні вікна можна дивитись на сквер імені Зої Космодем’янської. Щоб не приховувати безцінний архітектурний спадок будівлі, в закладі зберегли природний вигляд цегляної кладки, частково захистивши її від пошкоджень. Атмосферна кав’ярня вабить столичних кавоманів великим асортиментом напоїв. У кав’ярні 1900 Coffee Gonchara можна випити каву на власному бленді, до напоїв пропонують власну випічку.

a.little coffee

Де: вул. Золотоустівська 30

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, знаходиться в центрі міста, чай власного збору, сніданки, десерти, сендвічі, круасани, take away.

Кав’ярня a.little coffee відкрилася на Золотоустівській у кінці 2019 року. Тут ви можете поснідати, чи зайти за чашкою кави перед роботою. Крім того, в a.little coffee готують трав’яний чай власного збору. Як зазначають у закладі, кожен листочок і квіточку збирають власноруч, для того щоб ви могли насолоджуватись не тільки смаком, а і виглядом вашого чаю. До речі, кожна порція фасується в окрему упаковку, для того щоб смак і корисні якості були максимально збалансовані.

Coffee Nostra

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴.

Страви: круасани – 40 грн.

Напої: еспресо та американо – 28 грн, допіо – 43 грн, фільтр-кава – 40 грн, капучино – 40 грн, флет уайт – 50 грн, раф кава зі смаками на вибір – 50 грн.

Деталі: мережа міні-кав`ярень, флагманський заклад від Станіслава Завертайло, кава та випічка, десерти та сендвічі, власна кондитерська.

Флагманський заклад від Станіслава Завертайло під назвою Coffee Nostra на Бессарабці відчинив свої двері для гостей. У кав’ярні ви можете скуштувати різноманітні авторські десерти, а також кавові напої, сендвічі та салати. Особливу увагу радимо звернути на круасани, що добре поєднуються з кавовими напоями.

Eat Easy

Де: вул. Глушкова, 12а; вул. Шота Руставелі, 15; вул. Іоанна Павла II, 5ж (ТЦ Good Life).

Бюджет: ₴₴. Eyes on (99–195 грн), legendary (99–195 грн), ubud collection (275–295 грн).

Страви: лляні млинці з овочами – 99 грн, буда боул – 275 грн, броколі з грибами в устричному соусі – 195 грн, мигдалеві сирники – 135 грн, стейк із тофу та грибів – 135 грн.

Напої: комбуча – 79 грн, веган кефір – 79 грн, джаму – 39 грн, детокс вода – 49 грн.

Деталі: кафе і сервіс доставки збалансованого харчування на кожен день, програми харчування розроблені провідними дієтологами, до кожного клієнта компанії – індивідуальний підхід; при розробці меню врахують, на які продукти у вас алергія; страви із сезонних продуктів, корисні десерти, take eway.

Eat Easy — кафе та сервіс доставки збалансованої їжі. Власники називають Eat Easy сервісом здорового харчування. Ще одна локація формату to go відкрилась у центрі столиці на вулиці Шота Руставелі. У меню — легкі, корисні страви на кшталт лляних млинців з різноманітними начинками, морепродукти у кокосовому соусі, запечений судак із овочевими спагеті.

Les Wine Bar

 

Де: вул. Кубанської України, 26

Бюджет: ₴. Салати (80–120 грн), закуски (100–190 грн), основні страви (100–190 грн).

Страви: удон з телятиною та чилі – 120 грн, салат з хурмою та камамбером гриль – 80 грн, брускети асорті – 120 грн, філе лосося з міксом салатів – 190 грн, бефстроганов з картопляним пюре – 150 грн.

Напої: Baron d’Arignac Merlot – 95 грн/150 мл, Muscadet Sèvre et Maine – 415 грн/750 мл

Деталі: dive-бар, знаходиться на Лісовому масиві, лаконічний інтер’єр, космополітичне меню, сніданки, винна карта, вина келихами, коктейлі.

Затишний бар Les Wine Bar розпочав роботу на Лісовому масиві наприкінці січня. Лаконічний інтер’єр виконаний з дерева та вдало зонований. В меню Les Wine Bar ви знайдете локшину, салати, брускети, вафлі та основні страви. У винній карті різноманітні європейські позиції, які можна замовити у повному розмірі або келихами. Також в Les Wine Bar подають класичні коктейлі, настоянки та каву.

Кекс

Де: вул. Івана Мазепи, 10з

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: міське кафе, концептуальний заклад, тематичні коктейлі, сніданки з 09:00 до 13:00, крафтове пиво та просеко, кава, майстер-класи з користування секс-товарами.

Міське кафе «Кекс» створене тандемом Тетяни Масюк та Ольги Холоділової. Всередині закладу все зроблене їх руками — вони об’єднали “трьох китів торгівлі” — секс, алкоголь та каву. В закладі можна проконсультуватись щодо секс-товарів, обрати і купити потрібну річ, спробувати авторський коктейль, крафтове пиво, просеко або зайти на сніданок і каву. Інтер’єр закладу виконаний у червоно-чорних кольорах та присвячений БДСМ. «Темі» присвячені і авторські коктейлі від Олександра Сластіна. Серед інших алкогольних напоїв — крафтове пиво та просеко. Є закуски, клаб-сендвічі з лососем, куркою, яловичиною та веганський.

Dux

Де: вул. Спаська, 6

Бюджет: ₴₴.

Страви: консоме на курячому бульйоні – 50 грн, морські хвостики – 180 грн, пікантне курча – 97 грн, підкопчені перепелині яйця – 65 грн, м’ясний хмизок з підкопченим сиром сулугуні – 45 грн.

Напої: лімончелло – 50 грн/40 мл, какао – 35 грн, американо – 25 грн, капучино XL – 40 грн.

Деталі: бар крафтового пива, знаходиться на Подолі, пиво від KF Brewery, міцні алкогольні напої, сніданки, настоянки, закуски у форматі «на шпажці», take away.

Бар крафтового пива Dux відкрився на місці кафе сирійської кухні Living Room. В барі подаватимуть крафтове пиво від KF Brewery та інших броварень, міцні алкогольні напої, каву тощо. В меню — сніданки, хумус, супи, десерти, закуски у форматі «на шпажці». Очікується, що після тестового періоду заклад працюватиме цілодобово.

Bake & Cake

Де: вул. Павлівська, 18

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: пекарня, кавові напої та випічка, піца, сендвічі, боули, take away.

У закладі Bake & Cake ви можете замовити кавові напої та ніжну випічку, а також такі страви, як піца, сандвічі, боули. Пекарня працює з 08:00-17:00, тож ви можете завітати сюди на ранній сніданок з кавою та круасаном.

Aloha poke

Бюджет: ₴₴.

Страви: «Ахі поке з тунцем» на основі кіноа –  249 грн, унагі поке – 239 грн, «Креветки в чилі» – 239 грн.

Деталі: сервіс доставки, гавайське поке, доставка, самовивіз.

Aloha poke — сервіс доставки гавайської страви поке. Поке — це страва з риби або морепродуктів, які нарізають кубиками та подають з приправами. Традиційний гавайський поке може складатися з сирої риби, цибулі,  водоростей, соєвого соусу, зеленої цибулі або кунжутної олії. Ви можете замовити «Ахі поке з тунцем» на основі кіноа, унагі поке, «Креветки в чилі» — замовлення доставлять або ви можете забрати його самостійно на вул. Ушинського, 40.

Hamonguys

Де: вулиця М. Бойчука, 1/2

Бюджет: ₴₴.

Страви: крем-суп грибний – 69 грн, хамон серрано резерва, ТМ Noel – 119,9 грн/100 г, сальчічон гран резерва, ТМ Carchelejo – 49 грн/100 г, паштет зі свинини з сиром рокфор, ТМ Pata Negra – 69,9 грн.

Напої: «Шардоне Домен Перьер» Поль Сапен – 389 грн/750 мл, «Совиньон Мезон Белльрош Пош» Поль Сапен – 60 грн/60 мл, капучино – 30 грн, флет уайт – 35 грн.

Деталі: магазин для гурманів, знаходиться на Печерську, великий вибір хамону, бізнес-ланчі, вино келихами, кава, низькокалорійні десерти.

Магазин для гурманів Hamonguys розпочав роботу на Печерську. В закладі пропонують великий вибір делікатесів — 8 видів іспанського хамону на кістці та без, прошуто, ковбаси, бекон, оливкову олію, сири та паштети. Також в Hamonguys можна скуштувати крем-супи, випити келих вина із закусками. На сніданок тут пропонують сендвічі, а під час бізнес-ланчів можна замовити крем-суп, сендвіч та американо за 99 грн.

Фото: Буффаліно, Одеса-мама, Ой, мамо. Це було в Тбілісі, Ramen vs Marketing, Pinzarella, Musafir, МАМА МАНАНА, Veterano Bar, Charles Baker. speakeasy bar, Наші Люди, ReBro BBQ Ribs & Burgers Meat Bar, Ліванський ресторан Лаванда, Кримський Татарин, Lampa, Sicily, Юджин Бургер, Свіжість, Takava Coffee-Buffet, Medieval Finvarra Pub, 1900 Coffee, a.little coffee, Coffee Nostra, Eat Easy, Les Wine Bar, Кекс, Dux, Bake & Cake, Aloha poke, Hamonguys

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi