Новий заклад: «Різотто смажить паелью» — сімейна мандрівка смаками Середземномор’я - PostEat

пошук

Новий заклад: «Різотто смажить паелью» — сімейна мандрівка смаками Середземномор’я
10-11-2023 0 2810


На початку листопада розпочалась історія нового київського закладу, який поєднав у меню все краще, що століттями з’являлось на столах мешканців Середземномор’я — знайомтесь з рестораном «Різотто смажить паелью».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Редакція PostEat вже відвідала нову локацію, дізналась про цікавинки інтер’єру та перші гастробестселери меню і ділиться з вами враженнями.

Про локацію та концепцію

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ресторан «Різотто смажить паелью» знаходиться в центрі міста поруч зі Галицькою площею на першому поверсі БЦ «Європа Плаза». Концептуально заклад є сімейною локацію, до якого можна завітати з родиною та з друзями за особливої нагоди чи просто на обід чи вечерю — в ресторані попіклувались про максимальний комфорт для відпочинку та гастрономічних задоволень кожного гостя.

«Дарувати гостям затишну атмосферу, тепло Середземного моря, особливі моменти та смачні страви — для цього ми створили «Різотто смажить паелью»

Про інтер’єр

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В ресторані є дві зали, в яких можуть відпочивати до 63 гостей: простора основна зала на 53 гостя та камерна VIP-зала на 10 гостей, яка вже готова приймати ваші особливі події, бізнес-зустрічі та родинні обіди. Інтер’єр ресторану «Різотто смажить паелью» авторський, виконаний у теплих тонах та поєднує сучасні дизайнерські рішення і тематичний декор.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Оформлення стін в ресторані виконане в авторській техніці професійними київським художниками — так в «Різотто смажить паелью» з’явився абстрактний розпис, цікаві іронічні цитати з неоновою підсвіткою та великий портрет видатного іспанського сюрреаліста Сальвадора Далі. Також інтер’єр доповнений керамічним посудом ручної роботи, колекцією різноманітних кавоварок та глеків і стилізованих античних масок.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Про кухню

За кухню в «Різотто смажить паелью» відповідають бренд-шеф Олександр Ярош та шеф Анатолій Панченко. В меню об’єднали популярні страви італійської та іспанської кухонь, які готують за авторськими рецептами.

На закуску вам запропонують різноманіття іспанських тапас: з овочами, з брізаолою, з хамоном та грушею, з лососем, з яловичиною та з капрезе. Щоб познайомитись одразу з усіма варіаціями тапас, можна замовити плато, яке ідеально пасуватиме до келиха улюбленого вина. Серед салатів ви знайдете інтерпретацію класичного салату «Цезар» з цибулею кріспі та соусом теріякі, а також салат з хамоном, грушею та сирними напівсферами і салат з міксу печених овочів на подушці з гарбузового соусу та заправлений соусом дресінг.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Пасти готують три види: класичну болоньєзе, з чотирма сирами та з креветками і мідіями у південно-італійському стилі. Окрім класичної піци Маргарита, ви можете замовити піцу на вершковому соусі з 5 сирами (моцарела, брі, чедер, дор блю, пармезан) або на томатному соусі з 5 видами м’яса (салямі наполі, салямі фінська, шинка, мисливські ковбаски, хамон). Ще є безпрограшне поєднання шинки та грибів, а також варіація з мідіями, кальмарами, лососем, креветками гриль для справжніх фанатів дарів моря.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Зірками меню, звичайно, є різотто, яке готують в двох варіаціях: з ароматними грибами – печерицями, гливами та білими грибами та з чотирма сирами, пармезановою скоринкою та буряковою пудрою. А також ароматна паелья з міксом морепродуктів та свіжими овочами — саме вона найкраще передасть вам всю атмосферу Середземномор’я.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Також в «Різотто смажить паелью» готують три сніданки, які можна замовити впродовж цілого дня: неймовірно ніжні сирники з ягідним соусом та пюре маракуї, поживний англійський сніданок з мисливським ковбасками та бобами, омлет-кальцоне з міксом овочів та моцарелою. До сніданку варто обов’язково замовити чашку запашної кави, для якої використовують зерно від української ростерії United Kyiv Roasters.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Співвласник ресторанної компанії Restetika, Президент Асоціації кулінарів України Андрій Магалецький розповідає, що в «Різотто смажить паелью» дотримуються принципів сезонності та максимальної локальності продуктів: «Все, що можна придбати сезонного в Україні, те потрапляє до нашої кухні. Морепродукти та сири ми використовуємо імпортні, однак моцарелу ви можете скуштувати українську. Також для піци ми використовуємо українське борошно, яке було обране командою методом сліпої дегустації». 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

На десерт ви можете скуштувати ніжний ягідний мус з шоколадом, авторську пана коту в поєднані з манговим желе та свіжими ягодами або авторський шоколадний фондан, який подається під куполом з чорного або білого шоколаду, з соковитими свіжими ягодами, морозивом, шоколадом та арахісовою пастою.

«Ми хочемо, аби наші гості могли в будь-який момент згадати найяскравіші моменти відпочинку та відчути смаки тих страв, які куштували на іспанському узбережжі Коста Брава або на італійському узбережжі Калабрії»

Дещо з основного меню:

  • Тапас з брізолою – 55 грн,
  • Томатний суп з телятиною су-від – 240 грн,
  • Салат з хамоном, грушею та сирними напів сферами – 275 грн,
  • Пюре з альбондігас – 280 грн,
  • Курка міланезе – 290 грн,
  • Піца 5 видів м’яса – 345 грн,
  • Шоколадний фондан – 225 грн.

В барній карті окрім міцного алкоголю та європейських тихих й ігристих вин, представлені класичні коктейлі: джин-тонік, «Кривава Мері», Sunset Senorita, Aperol, Maple whiskey sour. Також в «Різотто смажить паелью» є три види настоянки власного виробництва за авторськими рецептами: Яблучна з медом і спеціями на віскі, полунично-малинова з м’ятою на джині, грушево-цедрова з сухофруктами на горілці. Настоянки також можна замовити у вигляді сету. Серед безалкогольних напоїв — два види лимонаду власного виробництва: бузиновий та маракуйя-полуниця.

Дещо з барного меню:

  • Gin Tonic – 175 грн,
  • Bloody Mery – 140 грн,
  • Sunset Senorita – 220 грн,
  • Grapefruit & Rosemary Gin – 215 грн,
  • Настоянка яблучна з медом і спеціями на віскі – 95 грн,
  • Настоянка полунично-малинова з м’ятою на джині – 100 грн,
  • Настоянка грушево-цедрова з сухофруктами на горілці – 90 грн.

Ресторан «Різотто смажить паелью» — це ідеальне місце для сімейних зустрічей та святкувань, де кожен може насолодитися різноманіттям смачних страв та затишною атмофсерою разом з близькими.

Про локацію «Різотто смажить паелью»:

Де: бульвар Шевченка, 37/122.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 22:00.

Контактний телефон: +380939250505.

Текст: Олена Березовенко

Фото: PostEat/надані закладом

 

Матеріал підготовлено за підтримки ресторану «Різотто смажить паелью»

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi