Новорічні корпоративи в Києві: проводжаємо 2020 рік. Частина 2 - PostEat

пошук

Новорічні корпоративи в Києві: проводжаємо 2020 рік. Частина 2
04-12-2020 0 2101


Редакція PostEat продовжує пошук ресторанів, щоб допомогти вам визначитися, де провести новорічні корпоративи в Києві. У сьогоднішньому огляді ми розповімо про entertainment-простір преміум рівня, унікальний коктейльний бар, концептуальний ресторан європейської кухні та ресторан середземноморський ресторан на лівому березі міста. На перший погляд, вибрати, де провести новорічні корпоративи в Києві, складне завдання, але ми вирішимо її за вас — читайте наш огляд і бронюйте бажану дату.

PM Hall

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴. Салати (200–500 грн), крудо бар (258–2500 грн), основні страви з м’яса (220–1600 грн).

Страви: колекція сирів – 380 грн, тартар з тунця та гребінця – 420 грн, телячі медальйони з овочами в імбирно-вершковому соусі – 530 грн, тунець чилі зі спаржевою квасолею – 580 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар Іштван Андрела, європейська та паназійська кухні, авторська подача, гастрономічні вечері, винна карта, вина побокально, класичні та авторські коктейлі, караоке, підходить для організації заходів різного формату, резерв столів, окрема велика парковка з охороною.

Наближається час веселих і таких довгоочікуваних новорічних вечірок! PM Hall — ідеальне місце для проведення корпоративу, ресторан здивує вас різноманітними, вишуканими авторськими стравами від Шефа Іштвана Андрелі. Бездоганний сервіс і приємна атмосфера закладу додадуть відпочинку настрою, а місце розташування в самому центрі столиці стане приємним бонусом для ваших гостей. Команда професіоналів допоможе розробити індивідуальну концертну та арт програму, спеціально для вашого заходу. Основна зала ресторану, унікальний простір для справжніх фанатів спорту, секретні VIP кімнати стануть відмінним місцем проведення вашого свята, яке подарує незабутні враження вашим колегам і зробить цей день особливим і незвичайним. Узгодити дату проведення корпоративу можна за номером телефону +380687701111.

F.U.L.L. Bar

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴₴.

Напої: коктейлі: Tarragon – 240 грн, Kyiv Mule – 240 грн, Old Fashion Kyiv Stile – 240 грн, El Presidente – 300 грн.

Деталі: коктейльний бар, співзасновник — бармен Назар Макаров, інтер’єр Balbek Bureau, авторські коктейлі, локальні інгредієнти, ідеальний музичний супровід, підходить для приватних заходів.

Коктейльний бар F.U.L.L. Bar знаходиться в центрі міста навпроти БЦ «Парус». Локація об’єднує бар з авторськими коктейлями від переможця World Class Ukraine 2018 Назара Макарова і «Першу Українську Локальну Лабораторію» коктейлів. Концепція бару полягає в інноваційному підході до коктейльної культури. Стильний та виразний інтер’єр розробила команда архітектора Слави Балбека Balbek Bureau — для зручності гостей передбачені гардеробна та окрема зона для куріння. Ваша вечірка в барі буде по-справжньому яскравою та унікальною, адже в F.U.L.L. Bar є потужна стереосистема та різноманітні прилади освітлення. На честь вашої вечірки бармени можуть навіть розробити авторський коктейль і приготувати його разом з вами під час майстер-класу. До авторських коктейлів пропонують страви європейської і сучасної української кухні від дружнього ресторану BARVY — для корпоративів і свят є окреме банкетне і фуршетне меню, а також спеціальні ціни на алкогольну продукцію. Дізнатись, яка дата для святкування вільна можна за телефоном +380688888044.

DOM N10

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (99–265 грн), основні страви (165–545 грн), десерти (60–125 грн).

Страви: ніжний паштет-мус із печінки домашньої курки з джемом із ожини – 99 грн, салат романо houston’s з домашнім курчам-гриль і арахісовим соусом – 165 грн, котлета пожарська, приготована за старовинним рецептом із картопляним пюре та бочковими помідорами – 215 грн, запечена дорадо з перцем чилі, кунжутною олією та часниковими пластівцями – 440 грн.

Напої: коктейлі: Hugo – 140 грн, Mango Drop – 130 грн, Basil Smash – 155 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки (понеділок – п’ятниця: 10:00 – 13:00, субота – неділя: 10:00 – 15:00), резерв столів, літня тераса.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Ресторан знаходиться в 200-річній будівлі та розповідає історію інтелігентної та гостинної родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Провести свято можна в одній із затишних кімнат дому: вітальня — простора світла зала, в якій гармонійно поєдналися сучасний інтер’єр і антикварні деталі з минулого; оранжерея – кімната з живими квітами і фресковим розписом стін, який зображає пишний квітучий сад; велика та мала майстерні сповнені творчим настроєм, прикрашені академічними малюнками і старовинним декором зали на цокольному поверсі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв. Особлива атмосфера ресторану DOM N10, вдале зонування, індивідуальний підхід та авторські страви від шефа дозволять вам провести незабутній корпоратив.

HAKA MADA restaurant

Де: вул. Велика Васильківська, 136

Бюджет: ₴₴. Стартери (115–205 грн), боули (235 грн), основні страви (187–365 грн).

Страви: тартар з тунця з інжиром і тапіока теріякі – 210 грн, баклажан в соусі ден місо з сальсою кіноа і томатами – 135 грн, салат з печеного баклажана з рожевим томатом, авокадо і соусом імбирний спайс – 145 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторани суші та боулів, знаходяться в центрі міста, відкрита кухня, сніданки весь день, страви на грилі, корисні та збалансовані страви, крафтове вино, доставка, резерв столів.

HAKA MADA restaurant — ресторани суші та боулів в центрі міста: один заклад працює на Жилянській, інший на Великій Васильківській. Інтер’єр закладів виконаний з використанням натуральних матеріалів, дерева і живих рослин. В основі меню зручні для банкету страви — суші, морепродукти, страви на грилі, десерти без цукру. У закладі на Великій Васильківській є різноманітна барна карта та контактний бар. Ви можете розміститися як гучними, так і невеликими компаніями (на Великій Васильківській — до 40 гостей, на Жилянській — від 6 до 40 гостей). Також можна відокремитись від інших гостей в окремих залах на Жилянській або орендувати увесь ресторан на Великій Васильківській.

Глек ресторан сучасної київської кухні

Де: вул. Велика Житомирська 6/11

Бюджет: ₴₴. Перекуси (75–285 грн), основні страви (135–325 грн), десерти (139–165 грн).

Страви: солодові вафлі з паштетом – 155 грн, салат із рапанів та печеного буряка – 175 грн, котлета по-київськи з паленою капустою – 225 грн, судак зі запеченим гарбузом і соусом з локальних трав – 285 грн.

Напої: лате – 60 грн, лимонад зі щавлем і лемонграсом – 75 грн, крафтовий трав’яний чай – 65 грн.

Деталі: ресторан сучасної київської кухні, знаходиться в центрі міста, дизайнерський інтер’єр, кілька зал, власна пекарня, сезонні локальні продукті, сніданки, бізнес-ланчі, еногастрономічні вечори, класичні та авторські коктейлі, натуральні сидри, українські та європейські вина, резерв столів.

«Глек» — ресторан сучасної київської кухні про смачну їжу, гастрономічні відкриття, про фудпейрінг з винами і напоями. Шеф-кухар ресторану поєднує неймовірні смаки сезонних локальних продуктів. У закладі пропонують сніданки, також є власна пекарня й власне морозиво. До страв пропонують класичні та авторські коктейлі. Окрім коктейлів у барній карті ресторану є натуральні сидри, міцні напої, а також українські та європейські вина келихами та у пляшках. Ви можете провести корпоратив у окремій залі чи орендувати увесь ресторан.

Наші Люди

Де: вул. Княжий Затон, 14Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (89–369 грн), страви з м’яса (169–599 грн), піцети (159–299 грн).

Страви: цаца з соусом цезар – 99 грн, тартар з оселедця та авокадо – 189 грн, телячі щічки з гливами на гороховому пюре – 289 грн, телячі ребра у медовому соусі jack daniels – 289 грн, ризото з цукіні гребінцем, креветкою та восьминіжками у вершковому соусі – 329 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан середземноморської та європейської кухонь, знаходиться на Осокорках, свіжі устриці, стильний інтер’єр, дитяча кімната, резерв столів.

«Наші Люди» — ресторан середземноморської та європейської кухні новітнього формату, створений спеціально для гурманів, які не бояться поєднувати любов до яскравого життя та сімейних цінностей. В закладі пропонують зрозумілу середземноморську кухню, кілька світових гастрономічних хітів, а також свіжі устриці за доступною ціною, які заклад імпортує самостійно. В закладі можна відсвяткувати корпоратив на 70 гостей, який вам допоможуть організувати менеджери ресторану. Вам запропонують смачну середземноморську та європейську кухні, свіжі устриці та oysters show для всіх охочих — і це за доступним чеком від 500 грн за людину.

Головна фото: PM Hall

Фото: Facebook PM Hall, F.U.L.L. Bar, DOM №10, HAKA MADA restaurant, Глек, Наші Люди.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi