Новорічні святкові меню: пропозиції від ресторанів Києва - PostEat

пошук

Новорічні святкові меню: пропозиції від ресторанів Києва
22-12-2021 0 1864


Про новорічні святкові меню від ресторанів Києва розповідає редакція PostEat. Не планувати вражаюче меню, не стояти в не менш вражаючих чергах у супермаркеті, а потім кілька годин біля плити, щоб накрити святковий стіл? Це можливо, адже пропозиції від ресторанів Києва вже готові — різноманітні меню із закусками, салатами, основними стравами та десертами. Ви можете зарезервувати стіл та разом з родиною насолодитись святковим меню або замовити страви для домашнього столу і святкувати без турбот.

Saxagansky Restaurant

Де: вул. Саксаганського, 83

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: холодець із домашнього півня з хроном — 270 грн / 365 г, олів’є з перепілкою та телячим язиком з домашнім вершковим соусом — 190 грн / 300 г, класична шуба з матіасом — 175 грн / 300 г, смажена домашня качка з яблуками в мандариновому соусі — 1579 грн / ціла качка, 785 грн / пів качки, торт шоколадний мандарин — 145 грн / 250 г, пряничний будиночок з цукерками ручної роботи – 1 300 грн.

Деталі: Традиційний ресторан мультинаціональної кухні SAXAGANSKY запрошує на новорічну атмосферу у затишний сімейний заклад. Шеф-кухар розробив спеціальне меню улюблених новорічних страв українців у вишуканому виконанні, які найкраще передають гастрономічний дух свята. Тут ви безтурботно проведете час з родиною у затишній атмосфері сімейного ресторану, з теплим відчуттям чарівного родинного свята. Дізнатися деталі та забронювати стіл можна за номером: +380673008383.

Klukva & Brukva

Де: вул. Велика Житомирська, 10

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: олів’є з індичкою домашнього копчення – 320 грн/500 г, вінегрет з тюлькою – 250 грн, шуба з тюлькою – 250 грн/500 г, паштет з курячої печінки з мармеладом із мадери – 340 грн/500 г, паштет із карпа з мармеладом із ромашки – 340 грн/500 г, форшмак  із дунайського оселедця – 280 грн/500 г, київське холодне з півня  з соусом із хрону – 290 грн/500 г, ростбіф з печі з соусом + цибулевий штрудель – 200 грн, качка з яблуками – 900 грн/2 кг, голубці з червоної капусти з качкою – 350 грн/500 г, копчені  мідії – 400 грн/500 г, пиріжки з куркою, з судаком, щукою і щавлевим соусом, з печінкою курчати та мармеладом із мадери, з яйцем і зеленню -25 грн/1 шт., київський торт (порційно) – 199 рн, чізкейк з козячого сиру із  солоною карамеллю – 450 грн/500 г, Наполеон фірмовий – 350 грн/500 г.

Деталі: Ресторан Klukva & Brukva рестораторки та гастрономічної експертки Вікторії Пархоменко більше восьми років тому взяв на себе місію розвивати локальний продукт в Україні. В меню ресторану Klukva & Brukva представлені страви виключно з локальних продуктів, а меню засноване на принципах сезонності. В ресторані підготували новорічне меню на виніс, замовлення приймають за 3 дні (до 28 грудня) за телефоном +380965005097.

DOM N10

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: тарілка українського крафтового в’яленого м’яса з тартуфатою, грісіні та песто із в’ялених томатів – 420 грн, ніжний паштет-мус із печінки домашньої курки – 160 грн, салат олів’є з шинкою, курячою грудкою та молодим горошком – 265 грн/500 г, млинці зі шпинатом, запечені під сиром – 150 грн, голубці з телятиною та гречкою – 290 грн, качка з печеними яблуками – 1490 грн.

Деталі: DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Ресторан знаходиться в 200-річній будівлі та розповідає історію інтелігентної та гостинної родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Кухня ресторану побудована на концепції comfort food і відображає любов родини митця до подорожей та колекціонування рецептів. В ресторані зібрали меню для вашої домашньої різдвяної вечері — просто напишіть або зателефонуйте за кілька днів до свята за номером +380675020354.

Odessa Restaurant

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: новорічний набір на 6 персон (тапенад з артишоків — 0,200 грам,  таренад з в’ялених томатів — 0,200 грам,  тапенад з маслин — 0,200 грам,  хала — 1 шт., сирні крекери — 0,200 грам, паштет з курячої печінки в мандарині — 1 шт., форшмак — 0, 200 грам, рієт з кролика — 0, 200 грам, олів’є з лососем — 0,400 грам, щуча ікра — 0,100 грам, червона ікра —  0,100 грам, террін з лосося з креветками — 0,750 грам, курячий галантін — 1,800 кг, курча в аджиці — 2,200 кг, штолен — 0,600) – 5500 грн, новорічний набір на 6-8 персон (+гратен з картоплі та селери — 0,500 грам, сібас із мусліном з фенхелю — 1 шт.) – 7500 грн, новорічний набір на 10 персон (+ніжка ягняти в марокканських спеціях — 1,800 кг) – 8500 грн.

Деталі: Odessa Restaurant — ресторан європейської кухні навпроти палацу «Україна». Особливість закладу — страви з одеськими мотивами і wow-подачами. В ресторані підготували три набори готових новорічних страв на ваш святковий стіл: фірмові страви для компаній від 4 до 10 осіб, собі чи на подарунок, на доставку чи самовивіз. Все, щоб у новорічні свята ви могли присвятити більше часу собі, близьким та рідним. Приймають замовлення до 25 грудня за телефоном +380964022196.

Très Français

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: олів’є з м’ясом та шинкою – 120 грн/500 г, цибулевий пиріг – 925 грн, кіш з лососем та броколі – 925 грн, гужери з ескарго – 45 грн/1 шт., профітролі з фуа-гра – 50 грн/1 шт., холодець з кролика – 130 грн/280 г, качка з каштанами та апельсинами – 495 грн/1 кг, рулет індички з сухофруктами – 500 грн/1 кг, «рідзвяне поліно» – 355 грн/500 г.

Деталі: Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très Français. Тут відчутна чарівна атмосфера французького брасері зі справжніми регіональними автентичними стравами, сирами та винами, що так полюбляють французи, гості міста та просто шанувальники французької кухні. Famille Très FRANÇAIS представляє цьогорічне «Меню до різдвяного столу», сповнене французької любові, автентичних смаків й ароматів, які доповнять ваш святковий стіл частинкою Франції. Основні м’ясні страви, кіш-лорени з чотирма варіантами начинок, закуски та король зимних свят — олів’є, усе це може бути на вашому столі. Замовлення робіть за номером +380442797771.

Царське село

Де: вул. Лаврська, 22

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню:  Бандероль Велика (салат олів’є, оселедець під шубою, качка фарширована яблуками, буженина з гірчицею та хріном, холодник із півня, хрін, мандарини, торт медовик, горілка журавлинівка) –  2750 грн, Бандероль Мала (салат олів’є, оселедець під шубою, качка фарширована яблуками, буженина з гірчицею та хріном, мандарини, горілка журавлинівка) – 2150 грн.

Деталі: Ресторан «Царське Село» — український ресторан національної кухні, що відкрив свої двері для гостей 1998 року та вже став частиною гастрономічної історії Києва. У великому меню представлено безліч закусок та основних страв за автентичними та сучасними рецептами. До новорічного столу в ресторані підготували дві бандеролі з традиційними святковими стравами. Приймають замовлення за телефоном +380442803066.

Фото: Facebook Saxagansky Restaurant, Klukva&Brukva, DOM №10, Odessa Restaurant, Très Français, Царське село.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi