пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Окрошка в ресторанах Києва – чудовий варіант для смачного обіду чи вечері влітку. Ми детально розповідали вам про особливості окрошки та історію цієї страви тут. Сьогодні ж повертаємося до теми: розповімо вам, у яких київських ресторанах куштувати один із найпопулярніших холодних літніх супів. Окрошка на квасі, мінеральній воді, пиві, на кефірі чи, можливо, на сироватці? Обирайте свій суп та смакуйте його в найспекотніші дні! Де шукати окрошку в ресторанах Києва, читайте в нашому матеріалі!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 18.
Бюджет: ₴₴. Салати (130 — 450 грн), основні страви (110 – 295 грн), десерти (50 — 155 грн).
Страви: окрошка – 120 грн.
Напої: матча-лате – 90 грн, апельсиновий фреш – 90 грн, еспресо – 50 грн, обліпиховий морс – 70 грн.
Деталі: концептуальний ресторан української кухні, формат take away, меню сніданків, українські стейки, блюда на відкритому вогні, страви на компанію, резерв столів, паркінг.
SHO — концептуальний двоповерховий ресторан з унікальним дизайном. Тут готують автентичні українські страви і вишукано подають їх. У закладі ви можете спробувати не лише літню освіжаючу окрошку, а й вареники, голубці, банош та ще багато інших страв, які ми радимо доповнювати винами з винної карти закладу.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Січових Стрільців, 20.
Бюджет: ₴₴₴. Салати (240 — 695 грн), риба і морепродукти (300 — 2250 грн), паста і ризото (190 — 830 грн).
Страви: окрошка: з крабом на кефірі – 450 грн, з язиком на квасі – 245 грн, з копченою яловичиною на квасі зі сметаною – 180 грн.
Напої: еспресо – 50 грн, лате – 75 грн, раф кава – 90 грн.
Деталі: вишуканий інтер’єр, коктейльна карта, акваріум з лобстерами і крабами, делікатеси, з четверга по суботу локація працює до 06:00, жива музика, вечірки, резерв столів, тераса, дрес-код.
Alaska Kyiv — преміум-ресторан в центрі столиці, з акцентом на сіфуді. В меню ви знайдете три види окрошки – з крабом, язиком та копченою яловичиною. Радимо звернути увагу і на інші новинки в меню закладу з червоною позначкою new.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Бессарабська площа, 7.
Бюджет: ₴₴. Салати (89 грн), супи (69 – 99 грн), страви на компанію (99 – 169 грн).
Страви: окрошка (на кефірі) – 69 грн.
Напої: чорний чай – 39 грн, еспресо – 39 грн, лате – 49 грн, цитрусовий лимонад з маракуєю – 49 грн.
Деталі: одеський ресторан та інтелігентний пивбар, зали для банкетів, фуршетів, родинних та корпоративних свят, мідії та раки, kids friendly, pets friendly, сніданки, сезонні пропозиції в меню, тераса, формат take away.
Заходьте на окрошку до «Любчика на Бессарабці»! Доповнити ваш холодний суп радимо стравами із меню під назвою «Фестиваль дунайки» — наприклад, тартаром, або канапкою з малосольною дунайкою. Якщо ваш офіс знаходиться в центрі Києва, радимо при нагоді забігти до «Любчика» за смачними сніданками з вином.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а.
Бюджет: ₴₴. Сніданки (76 – 128 грн), «Вилов дня» (130 – 780 грн), салати (90 – 320 грн), десерти (95 – 150 грн).
Страви: суп сезону – 115 грн.
Напої: Gavi Metodo Classico, La Smilla – 1300 грн/ 750 мл, Luiza, Kabai — 1300 грн/ 750 мл, Rose Brut, Zonin – 800 грн/ 750 мл.
Деталі: Одеський рибний ресторан на старому Подолі. Вітрина зі свіжою рибою в центрі залу, з якої гості можуть обрати вилов дня на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.
В ресторані «Рыба в огне» готують окрошку «з-під ножа» на квасі або кефірі. Коли спробуєте суп та трохи охолонете від літньої спеки, подумайте й про основні страви! У закладі радять продовжити ваш обід закусками з лопати і одеськими оладками з трьома видами ікри. Зверніть увагу, що окрошка у меню закладу позначена як «суп сезону».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Євгена Коновальця, 34а.
Бюджет: ₴₴. Супи (60 – 90 грн), домашні пельмені та вареники (60 – 80 грн), салати (80 – 180 грн).
Страви: окрошка (на квасі чи сироватці) – 80 грн.
Напої: апельсиновий фреш – 55 грн, класичний лимонад – 60 грн, узвар – 25 грн.
Деталі: кафе-пекарня, випічка пирогів, розтягаїв, хліба і кондитерських виробів, традиційні рецепти, натуральні інгредієнти, скляна вітрина, авторські десерти від шеф-кондитера, замовлення і доставка пирогів та тортів.
Mom’s Pies House пропонує гостям не лише смачні пироги та солодощі, а й окрошку на квасі чи сироватці. У закладі доволі демократична цінова політика – приходьте сюди на обід або влаштовуйте зустріч з друзями. Якщо плануєте родинне чи корпоративне свято й хочете замовити смачний торт або пиріг, ви можете зробити це у Mom’s Pies House!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Андріївський узвіз, 34.
Бюджет: ₴₴. Салати (90 — 185грн), супи (90 – 150 грн), десерти (80 — 150 грн).
Страви: «Вотъ гдє я васъ надыбавъ» (окрошка в льодяній тарілці, на квасі) – 120 грн.
Напої: Shabo Класік Гранд Резерв – 895 грн/ 750 мл, Kartuli Vazi Твіші – 115 грн/ 150 мл, «Негроні» — 165 грн.
Деталі: ресторан авторської київської кухні на Подолі, інтер’єр в українському стилі, 3 зали, камін, жива музика, ресторан-довгожитель, авторські страви, літня тераса, доставка, резерв столів, формат take away, кейтеринг.
Ресторан «За двома зайцями» пропонує гостям скуштувати страви авторської київської кухні. Ресторан відкрив свої двері для гостей у 2000 році. Дизайн інтер’єру закладу, тематичне меню та особлива атмосфера переносять гостей у Київ 1913 року. Назва закладу – пряма відсилка до відомої п’єси Михайла Старицького. Спробуйте окрошку в льодяній тарілці, доповніть її стравами із спеціального «заячого» меню та винами із змістовної винної карти.
Головна фотографія: SHO
Фото: Facebook SHO, Alaska, Любчик на Бессарабці, «Рыба в огне», Mom’s Pies House, Ресторан «За двома зайцями»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi