Осінні вечори в Києві: затишні заклади для теплих зустрічей - PostEat

пошук

Осінні вечори в Києві: затишні заклади для теплих зустрічей
21-09-2022 0 1240


Заклади для теплих зустрічей шукала редакція PostEat. Мінлива осіння погода та холодні вітри вже не дають змоги насолодитись спілкуванням та стравами на літніх терасах ресторанів. Тому розповідаємо про ресторани та бари, де можна провести гарний осінній вечір в затишній атмосфері.

Electric Dreamers

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 48.

Бюджет: ₴₴

Страви: гуакамоле з кукурудзяними крокетами – 175 грн, баклажан із сальсою з вʼялених томатів під зеленим соусом – 180 грн, вітело тоннато – 195 грн, татакі філе-міньйон з коренем селери у трьох текстурах – 240 грн, смеш бургер з креветкою та моцарелою – 220 грн, мелт з гострим медом та пряними горіхами – 155 грн.

Коктейлі: вартість усіх коктейлів – 200 грн.

Деталі: експериментальний бар, знаходиться в центрі Києва, авторські коктейлі, фудпейринг, страви для вегетаріанців, графік роботи: з середи до неділі, з 12:00 до 21:30.

Експериментальний бар Electric Dreamers в центрі Києва поєднує у собі авторські незвичні коктейлі, «толерантне» фуд-меню та комʼюніті людей, яке об’єднане спільними інтересами та допомагає іншим. Щоб затишно провести вечір у центрі столиці, бар пропонує поєднати концептуальну карту напоїв з гастро-варіаціями від шефа закладу. Electric Dreamers побудував коктейлі на несподіваних компонентах та поєднаннях, де кожен інгредієнт проходить поступовий етап «біосинтезу» та наділяється власною функцією для створення напоїв. У меню страв відвідувачі зможуть знайти варіації на різний смак: і для поціновувачів мʼяса, і для вегетаріанців. Тому кожен знайде для себе щось до смаку.

Глек • ресторан сучасної київської кухні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська 6/11

Бюджет: ₴₴.

Страви: київброд із томленою свининою – 150 грн, запечене філе судака з молодою картоплею, пряним міксом та овочами – 250 грн, вершкова українська паста із галушок з томленим м’ясом кози – 240 грн, запечене курча з перловою кашею та білими грибами – 280 грн.

Деталі: ресторан сучасної київської кухні, знаходиться в центрі міста, дизайнерський інтер’єр, кілька зал, власна пекарня, сезонні локальні продукті, сніданки, еногастрономічні вечори, літня тераса, класичні та авторські коктейлі, натуральні сидри, українські та європейські вина, резерв столів.

«Глек» — ресторан сучасної київської кухні про гастрономічні відкриття, про фудпейрінг з винами і напоями. Шеф-кухар поєднує смаки сезонних локальних продуктів — саме в цьому полягає концепція сучасної київської кухні для поціновувачів рідних страв у авторських інтерпретаціях. У закладі пропонують сніданки, також є власна пекарня.

Boca a Boca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Немировича-Данченка, 14/13

Бюджет: ₴₴.

Страви: крокетос з сиром манчего – 190 грн, креветки у часниковому соусі – 240 грн, салат з камамбером та хамоном – 360 грн, паелья по-каталонськи з морепродуктами – 690 грн, філе дорадо з томатною сальсою та сирним мусом – 415 грн.

Деталі: ресторан іспанської кухні, традиційні страви, хамон в асортименті, відкрита кухня, авторська коктейльна карта, винний магазин, винний льох, дегустації та бранчі, резерв столу.

Boca a Boca Jamoneria – сучасний формат закладу іспанської кухні, в якому поєднується ресторан та магазин. Гостям пропонують страви, розроблені валенсійським бренд-шефом Хорхе Де Анхель Молинером. Кухня Boca a Boca відкрита, що дає можливість спостерігати за приготуванням страв. Особливість меню в авторській коктейльній карті, в якій кожен знайде напій на власний смак. Фірмові страви — традиційна паєлья, гаспачо, сангрія та крокетоси. Гостям пропонують посмакувати іспанським хамоном: jamon serrano, jamon cebo, jamon pata negra de bellota. Також в закладі є винний магазин — асортимент представлений відомими та ексклюзивними винами із усіх куточків Іспанії. У закладі Boca a Boca відбуваються винні дегустації, творчі вечори та бранчі.

SUITE 13

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 28

Бюджет: ₴₴

Страви: крем з баклажану/ сир страчателла/ анчоуси/ печені томати/ норі – 260 грн, сашимі з судака/ копчена сметана/ томатний джем/ мариновані овочі – 275 грн, філе міньон/ 5 видів цибулі/ соус бальзамік/ картопляне пюре – 375 грн, сом в соусі унагі/ крем з батату/ смажені овочі в темпурі/ копчена сметана – 355 грн.

Деталі: бістро-бар, стильний інтер’єр, концепція меню Юрій Нікітюк, сніданки з 09:00 до 12:00 (у вихідні до 14:00), коктейльна карта, винна карта, резерв столів.

SUITE 13 — бістро-бар з кавою, сніданками та коктейлями на Ярославовім Валу. Назва концептуально поєднана з готельним номером підвищеного комфорту, а номер 13 є алюзією на зазвичай відсутній поверх в готелях. Концепцію меню створив Юрій Нікітюк (Once Upon A Time, NUNU Diner). Сніданки готують у будні до 12:00, у вихідні до 14:00. Також в меню два супи, стартери, салати й основні страви. В барні карті — класичні та авторські коктейлі, вино, пиво та кава.

BROEN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 48

Бюджет: ₴₴

Страви: тартар з копченого лосося – 185 грн, гратен з топінамбуром і прошуто – 155 грн, філадельфійський чіз-стейк з сиром – 200 грн, соте з кальмара з картоплею – 235 грн, стейк кінг-кліп в кокосовому молоці – 295 грн.

Деталі: міський бар, два рівня, відкритий бар і кухня, дизайнерський інтер’єр зі скандинавськими мотивами, сніданки,  авторська коктейльна карта.

Міський бар Broen в перекладі за скандинавської означає «міст». Співвласник проєкту — Євген Білоусов (Blur Coffee, WhaiThai, Octo Tower). Два рівні закладу розділили за функціями: на першому передбачені закуски та напої із собою та кілька посадкових місць, а на другому – основна посадка, відкритий бар і кухня, а також балкон із краєвидом на планетарій і костел святого Миколая. В інтер’єрі змішення скандинавського стилю з сучасним американським. Кухня зі сніданками та іншими улюбленими стравами ставить шеф Максим Огнєвий, який вже працював над меню в Octo. Бар менеджер Broen Bar — Дмитро Коломієць. Окрім класичної коктейльної карти та вина протягом дня гостям пропонуватимуть «пунш дня», уже заготували низку поєднань, які пропонуватимуть за прикладом «супу дня» по 100 гривень за порцію.

UnderWu

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 44а

Бюджет: ₴₴

Страви: Big in Japan – 240 грн, Satisfaction Rolling Stones – 240 грн, Nothing Else Matters – 240 грн,  брускета з вугрем та огірком – 189 грн, плато сирів з медом та мигдалем – 299 грн.

Деталі: меломанський бар, вінтажний інтер’єр, вінілова колекція, музичні вечори, авторська коктейльна карта.

Місце меломанської сили UnderWu знаходиться на Великій Васильківській. Вінтажні меблі, зібрані по світу дрібнички, панорамні вікна та ретро-програвачі, відреставровані та «прокачані», щоби звучання було сучасним і дійсно якісним. В UnderWu є музичні сомельє, що допомагають гостям отримувати той музичний контент, на який відгукується їхня душа. В коктейльній карті представлені коктейлі, натхненні легендарними музикантами та їхніми творами. Так, наприклад, у закладі є коктейль Metallica на основі віски і вермуту, «формулу» якого пропрацьовували понад місяць, аби відтворити у напої характерні для гурту «міцність».

Головна фото: Глек

Фото: Facebook Electric Dreamers, Глек • ресторан сучасної київської кухні, Boca a Boca, SUITE 13, BROEN, UnderWu.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi