Осінні вечори в закладах Києва: 6 локацій для теплих зустрічей - PostEat

пошук

Осінні вечори в закладах Києва: 6 локацій для теплих зустрічей
02-10-2021 0 1817


Локації для теплих зустрічей шукала редакція PostEat. Мінлива осіння погода та холодні вітри вже не дають змоги насолодитись спілкуванням та улюбленими стравами на літній терасі ресторану. Варто зарезервувати столик в одному зі згаданих нами закладів і провести гарний осінній вечір в затишній атмосфері.

Frou Frou

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 44

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: качка конфі, гриби, вершковий соус – 420 грн, сібас, велюте соус, картопля – 270 грн, сібас, велюте соус, картопля – 250 грн, террін фуа-гра, бріош, апельсиновий конфітюр – 340 грн, паста трюфель – 310 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, проєкт Bulldozer Group, шеф-кухар Сергій Савенко, авторські страви, шеф-бармен мережі Олег Якобенко, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Frou Frou створює атмосферу Парижа прямісінько в центрі столиці, тож вечір в кращих французьких традиціях з келихом вишуканого вина під легкий музичний супровід тут забезпечений. З ароматною випічкою з власної пекарні, що знаходиться в одному із залів, витонченими стравами від шефа: качка конфі, сібас з валюте, карпачо артишок, сезонні устриці, які подають в кращих традиціях Франції — з лимоном, вершковим маслом та соусом на основі малинового оцту. До страв рекомендують обрати гармонійне вино з багатої винотеки Frou Frou, переважну більшість якої складають вина з різних регіонів Франції. Здійсніть подорож кращими французькими виноробнями, не полишаючи столиці. Шампанське, білі, рожеві, червоні — сомельє Frou Frou допоможе зупинити вибір саме на тій позиції, що чудово доповнить обрані страви та підкреслить настрій вечора.

Queen Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: гребінці з імбирною еспумою – 620 грн, рігатоні з крабом у перцевому соусі – 950 грн, гарбузово-імбирний суп з крабом – 550 грн, стейк оленини з ожиновим соусом та еспумою з селери – 790 грн, медальйони з косулі з ялівцевим соусом та аспарагусом – 850 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; вишуканий інтер’єр з цілісною, довершеною концепцією; панорамний вид на Дніпро, видова тераса, dinner show, жива музика, концерти відомих артистів, ресторанний концерт-хол; шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської та азійської кухонь; моцарела бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів, години роботи: ср-нд 18:00-03:00.

Триповерховий комплекс Queen Kyiv з панорамним видом на Дніпро стане ідеальною осінньою локацією для відпочинку. У Queen Kyiv ви зможете насолодитись караоке з професійним обладнанням, відпочити у затишному лаунжі та насолодитись унікальними Dinner Show чи стати гостем грандіозних виступів найвідоміших артистів в Ballroom. Вечірня програма складається з авторського show, яке включає танцювальні та вокальні номери, ефектні виступи повітряних акробатів.
Осінній сезон Queen Kyiv зустрічає з оновленим меню від Володимира Болібруха, у якому шеф підготував для вас дещо дійсно пікантне: ніжні гребінці з імбирною еспумою, італійські рігатоні з крабом у перцевому соусі, зігріваючий гарбузово-імбирний суп з крабом та пікантні медальйони з косулі з ялівцевим соусом. Яскрава та смачна осінь чекає на вас у комплексі Queen Kyiv.

Virgin Izakaya Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: удон зі стриплоїном та грибами шіїтаке – 245 грн, рамен з лобстером та ікрою – 2400 грн, кушиякi восьминіг – 850 грн, гребінець на робаті – 210 грн, лакедра з трюфелем та соусом юдзу – 720 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

VIRGIN IZAKAYA BAR — ваш провідник в таємничий азійський світ. Атмосферою та смаками тут створюють дивовижні вечори, які хочеться повторювати знову й знову. Стильний інтер’єр від дизайн-студії YODEZEEN, що не раз визнавався кращим в престижних міжнародних преміях у сфері дизайну та архітектури, дозволить розслабитись та відчути естетичне задоволення. Оберіть одну чи декілька страв з меню, що втілює кращі смаки з різних куточків Азії в авторській інтерпретації: удон зі стриплоїном та грибами шиїтаке, рамен з лобстером, кушиякі з восьминогом, гребінці на робаті, японська риба лакедра з трюфелем та соусом юдзу. Додайте авторський коктейль на основі японського алкоголю й отримайте справжнє задоволення в осінній вечір.

Prynada Ukrainian Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 24

Бюджет: ₴₴. 

Страви: морський окунь під вершковим соусом – 325 грн, борщ з реберцем-гриль та українськими смаколиками – 145 грн, шпинатні завиванці з лососем – 185 грн, фірмовий бургер з телятиною та картоплею фрі – 259 грн.

Деталі: ресторан актуальної української кухні, знаходиться на Оболоні, належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, шефиня Санелла Бабовіч, стильний інтер’єр, кілька зал, підходить для банкетів, тераса, фірмові коктейлі, дитяче меню, спеціальні та сезонні пропозиції, фірмові напівфабрикати, кальян, кожної п’ятниці та суботи з 21:00 до 02:00 «інтелігентне караоке», резерв столів, доставка.

Prynada Ukrainian Cafe — втілення всього найсмачнішого, стильного і красивого, що є в сучасній Україні. Без кумівського гумору і «шароварів», без червоних маків та жупанів, проте з культурою, інтелігентною гостинністю і новим поглядом на старі традиції.

Prynada Ukrainian Cafe — український ресторан для українців. Гості приходять сюди не за колоритом села чи народними піснями. Це не прояв патріотизму і точно не бажання скуштувати простих українських страв. Навпаки. До нас приходять ті, хто стежить за модою і актуальними тенденціями, кому подобається космополітична атмосфера і відчуття ритму великого міста. У Prynada Ukrainian Cafe люди пізнають нову Україну — молоду, амбіційну, відкриту до світу.

В Prynada Ukrainian Cafe готують страви, актуальні для сучасного українця, адаптовані під його смак і спосіб життя. Меню ресторану Prynada Ukrainian Cafe включає найкращі страви європейської та сучасної української кухні в елегантній подачі. У меню зібрані страви актуальної української кухні, а також популярні світові страви, адаптовані на український лад.

Інтелігентність, доброзичливість і щира турбота про гостей — три головні якості всіх співробітників Prynada Ukrainian Cafe. Ми не обслуговуємо — ми піклуємося. Ми не працюємо, а приймаємо гостей в своєму будинку.Затишна атмосфера, смачні страви та гостинність команди точно зігріють вас цієї осені.

HayLoft 2.0

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴.

Страви: бургер з телятиною та картоплею фрі – 210 грн, шашлик з курки – 189 грн, рулети з цукіні з в’яленими томатами – 129 грн, млинці з білими грибами – 175 грн, осетрина зі спаржевою квасолею та томатами чері – 335 грн.

Деталі: сімейний ресторан, належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, знаходиться на ВДНГ, стильний еко-інтер’єр, страви європейської кухні, сезонне меню, спеціальні пропозиції, дитяче меню, фірмові напівфабрикати, винна карта, коктейлі, дитяча кімната, резерв столів.

HayLoft 2.0 – це атмосфера заміського відпочинку в межах столиці, місце, в якому легко відпочити від шаленого ритму великого міста. Зручно розташований, у самому серці парку ВДНГ, сімейний ресторан HayLoft 2.0 стане ідеальним місцем для затишного відпочинку після прогулянки. Будівля ресторану це зруб з Карпатського брусу. У внутрішній обробці ресторану HayLoft 2.0 також використовувалися екологічно чисті матеріали.

В інтер’єрі поєднуються декілька стилів: кежуал, модерн і лофт, багато декору ручної роботи від українських виробників. Це було свідомим рішенням підтримати локальних майстрів і показати, що Україна багата різноманітними handmade виробами. На стінах розташовані дерев’яні інсталяції бджолиних сот, які надають приміщенню затишку, на столах під склом і на барній стійці — справжнє сіно, а на стелі — стильна світлова композиція з плетених люстр ручної роботи. Все це, в поєднанні з мерехтінням свічок і гостинністю команди зробить ваш вечір неймовірним.

Меню ресторану HayLoft 2.0 було розроблено шеф-кухарем HayLoft — Віталієм Солярем. Прихильники м’яса будуть раді побачити широкий вибір страв на мангалі (шашлики, стейки, реберця і ін.). Серед наших гостей є багато любителів американської кухні, тому ми розробили для них достатній вибір соковитих бургерів. Поєднання локальних продуктів, сучасна подача і особливі авторські інтерпретації страв від шефа роблять меню HayLoft 2.0 особливим.

На осінній період команда закладу планує декілька варіантів активностей, таких як: настільні ігри, перегляд кінофільмів та дегустаційні вечері-майстер класи з Шеф кухарем та Бренд барменом закладу. Детальніше про заходи можна дізнатись на сторінці інстаграм.

Головна фото: Prynada Ukrainian Cafe

Фото: Facebook Frou Frou, Queen, Virgin Izakaya Bar, Prynada Cafe, HayLoft 2.0.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi