Осіннє побачення в Києві: куди піти з коханою людиною? - PostEat

пошук

Осіннє побачення в Києві: куди піти з коханою людиною?
27-09-2019 0 3808


Редакція PostEat дізнавалась, у яких закладах Києва влаштувати осіннє побачення. Плануєте романтичну вечерю для вашої другої половинки, однак не визначилися з локацією? Тоді наш огляд буде корисний! Ми підібрали для вас заклади столиці з різноманітними кухнями світу, великим вибором цікавих вин та здебільшого помірним цінником. Обирайте локацію собі до вподоби та влаштовуйте найромантичніше побачення для вашої коханої людини! А куди саме піти з коханою людиною, розкаже PostEat!

Чачаварня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 1-3/5

Бюджет: ₴₴. Салати (98–237 грн), гарячі страви (115–286 грн), страви на вугіллі (65–299 грн), хачапурі (116–292 грн), хінкалі (96–114 грн/4 шт.).

Страви: мікс-салат з лососем, сиром і цитрусом – 237 грн, хінкалі класичні – 96 грн/ 4 шт., качина грудка з ягідним соусом – 298 грн, сирна тарілка – 198 грн. 

Напої: «Мартіні Рояль» — 148 грн, домашнє червоне напівсухе вино (Грузія, Кахетія) – 86 грн, Ламбруско, напівсолодке, Італія 2017 – 120 грн, Цицка, Хареба 2016 (Грузія, Імереті) – 130 грн. 

Деталі: сучасний грузинський ресторан в центрі Києва, затишний інтер’єр, єдиний заклад з власною чачаварнею, страви на мангалі, винна карта, резерв столів, дегустації.

«Чачаварня» — сучасний грузинський ресторан в центрі Києва. Особливістю закладу є наявність власної чачаварні: тут варять чачу виключно із натуральних продуктів, а також експериментують з настоянками. Крім того, у ресторані великий вибір кращих грузинських вин на будь-який смак. У меню ви зможете знайти як автентичні грузинські страви, так і сучасну інтерпретацію улюблених рецептів з грузинським акцентом. Вам же залишається лише смакувати страви та насолоджуватися справжньою грузинською гостинністю в ресторані «Чачаварня»!

Très Français

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴. Салати (175–362 грн), супи (128–385 грн), паста (245–290 грн), десерти (35–168 грн).

Страви: теплий салат з лососем та морепродуктами – 362 грн, равлики по-бургундськи – 209 грн, кіш лорен з шинкою та шпинатом – 163 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки з 08:00 до 12:00 по буднях і до 16:00 у вихідні, бізнес-ланчі (діють з 12:00 до 16:00, меню ланчів оновлюється щочетверга), 4 зали, дитяче меню, сніданки, виставки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, паркінг, формат take away, доставка.

Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très FRANÇAIS. Тут ви поринете у витончену та романтичну атмосферу Парижа, яку створять смачні страви французької кухні та ідеально підібрані до них вина. Приходьте сюди на ранкове побачення, романтичний обід або вечерю – у Très Français готові вражати кожного!

NĂM • Modern Vietnamese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 48.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (187–499 грн), салати (189–357 грн), страви з риби та морепродуктів (287–877 грн).

Страви: зелений салат з манго та тамариндовим дресінгом – 197 грн, курка у кисло-солодкому соусі з ананасом – 227 грн, хрусткі кальмари – 287 грн, локшина з овочами – 217 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан сучасної в’єтнамської кухні від Ектора Хіменес-Браво, сніданки з 08:00 до 12:00 щодня, ланчі з 12:00 до 17:00 по буднях, відкрита кухня, винна карта, авторські коктейлі, двоповерховий ресторан, кальяни, вечірки, стильний дизайн інтер’єру від студії YOD Design.

NĂM • Modern Vietnamese Cuisine — це історія про смачну в’єтнамську кухню, стильний дизайн та приємну атмосферу. Ви з коханою людиною можете забронювати столик на одному з двох поверхів закладу чи сісти за контактною барною стійкою та насолодитися витонченими стравами й коктейлями.

Барсук

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Євгена Гуцала, 3а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (39—179 грн), страви з риби та морепродуктів (169–198 грн), десерти (89–99 грн).

Страви: свіжа устриця з лимоном – 39 грн, гуакамоле з м’яким яйцем, свіжою кінзою, гострим чилі і теплим гречаним багетом – 89 грн, пінца з куркою, моцарелою і печеними перцями – 119 грн, тальятеле з креветками, мідіями і пармезаном – 198 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, капучино – 49 грн, капугрей – 79 грн.

Деталі: гастропаб на Печерську, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки, підходить для банкету, kids friendly.

«Барсук» позиціонує себе як демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. Ви можете забронювати столик всередині закладу або на затишній заскленій терасі. Радимо скуштувати різні види пінци (наприклад, з куркою, моцарелою і печеними перцями), а до них обрати улюблені вина чи коктейлі.

Who&Why. Drinkery

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 21а/20.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (119–300 грн), салати (150–250 грн), основні страви (250–350 грн).

Страви: лососево-полуничне пате з чіабатою та полуничним джемом – 249 грн, камамбер з сезонним соусом – 169 грн, сет сирів – 300 грн, ніжка півня су-від – 250 грн.

Напої: Pesto Sour – 110 грн, Herbs&Tonic – 110 грн, Espresso Nottini – 110 грн, Unpassion Sour – 110 грн.

Деталі: дрінкарня, стильний інтер’єр, три зали, інформативна коктейльна карта, авторські і класичні коктейлі, колекція міцного алкоголю, авторські безалкогольні коктейлі, сиропи і кордіали власного приготування.

Втомилися від ресторанів і кафе? Чому б не влаштувати романтичне побаченні в барі в вінтажному стилі? Приходьте до Who&Why. Drinkery та насолоджуйтеся авторськими коктейлями й смачними стравами від шефа! Приглушене світло створить атмосферу романтики й таємничості, а неспішні розмови під улюблені лонги допоможуть краще пізнати одне одного.

Spicy NoSpicy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴₴. Супи (127–279 грн), салати (175–269 грн), сіфуд (199–450 грн), десерти (65–95 грн).

Страви: хрумкі кальмари з сіллю і чилі – 140 грн, салат з тунцем – 220 грн, ліниві суші з лососем – 185 грн, спрінг роли з баклажаном – 125 грн, том ям з креветками і кокосом – 279 грн.

Напої: еспресо – 50 грн, матча раф – 145 грн, барбарисовий чай з аїром – 95 грн, улун з маракуєю – 85 грн.

Деталі: паназійська кухня, шеф-кухар Юрій Приємський, шеф-бартендер Олександр Литвинов, авторські страви, стильний інтер’єр, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.

Сестрички Spicy NoSpicy запрошують до ресторану на побачення в азійському стилі. На вас чекають вишукані страви з небанальними поєднаннями інгредієнтів, авторські коктейлі та затишна атмосфера. Радимо забронювати столик на потрібну дату заздалегідь.

Фото: Facebook Чачаварня, Très Français — очень по-французски, NĂM • Modern Vietnamese Cuisine, Барсук, Spicy NoSpicy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi