Панорамні ресторани Києва: улюблені та нові заклади столиці із захопливим краєвидом - PostEat

пошук

Панорамні ресторани Києва: улюблені та нові заклади столиці із захопливим краєвидом
06-09-2019 0 4711


Панорамні ресторани Києва шукала редакція PostEat. Гарним доповненням до смачної вечері в приємній компанії стане захоплюючий краєвид на київські пейзажі. Панорамні ресторани Києва дають змогу насолодитись старовинною архітектурою та природною красою української столиці — обирайте локацію та відпочивайте красиво.

Matisse Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 56а

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (170–495 грн), салати (195–495 грн), паста, ризото та равіолі (195–380 грн).

Страви: карпачо із телятини з трюфельним соусом – 260 грн, салат з руколою, копченим вугром та соусом гамадарі – 387 грн, равіолі з м’ясом краба та креветками – 375 грн, каре новозеландського ягняти з м’ятним соусом – 550 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: панорамний ресторан в центрі Києва, французька та італійська кухні, стриманий інтер’єр в пастельних тонах, відкрита кухня, винна кімната, колекція вінтажного шампанського, VIP-зал, парковка, банкети, резерв столів.

Matisse Restaurant — панорамний ресторан, розташований на 15 поверсі готелю CITYHOTEL в самому центрі Києва. У закладі об’єднали витончений стиль, комфорт і сучасну європейську кухню. Зал з панорамними вікнами виконаний в бежевій кольоровій гамі і оформлений в мінімалістичному стилі. Головна фішка ресторану — відкрита кухня, яка дозволить вам спостерігати за приготуванням страв української, французької та італійської кухонь.

Queen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (210–1560 грн), риба та морепродукти (390–1720 грн), стейки з дров’яної печі (530–620 грн/100 г), морепродукти (185–2100 грн/100 г).

Страви: салат з крабом по-каталанськи – 1240 грн, спрінг-рол з крабом – 525 грн, бурата Queen з крабом та чорною ікрою – 1560 грн, фірмовий пиріг Queen – 190 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Розкішна панорама міста, ексклюзивні шоу-програми, авторські страви та велика винна карта — це все про ресторан Queen. Ресторанний комплекс на набережній Дніпра завоював прихильність столичної публіки вишуканою кухнею шеф-кухаря Володимир Болібруха, унікальними авторськими коктейлями шеф-бармена Олега Якобенко та захоплюючим пейзажем міста. Меню ресторану може задовольнити найвишуканіші смаки гостей, шеф-кухар поєднав в ньому страви японської, української та авторської кухні. Почати знайомство з кухнею Queen варто з головного делікатесу меню — краба, а саме – з фірмової закуски сиру бурата Queen з крабом та чорною ікрою. Чудовою гарячою закускою стане спрінг-рол з крабом. А на десерт з великого вибору рекомендуємо спробувати фірмовий пиріг Queen — вершковий крем і повітряні мигдальні коржі з лимонною меренгою не залишать вас байдужими.

Guramma

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровський узвіз, 1

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (238–525 грн), салати (163–1400 грн), гарячі страви (213–1129 грн).

Страви: татакі з тунця з соусом понзу – 303 грн, японські пельмені гьодза з чорною тріскою – 256 грн, рожева кіноа з едамаме та спаржею – 267 грн, шотландський фермерський лосось теріякі з огірками суномоно – 408 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: ресторан сучасної азійської кухні з панорамним видом, вишуканий інтер’єр з контрастними елементами декору, літня тераса, вегетаріанські страви, меню ресторану від шефа Томаса Кетлі, велика винна карта, колекція японського віскі, жива музика і тематичні вечірки, резерв столів, можливість проведення банкетних заходів, парковка.

Guramma Modern Asia — ресторан сучасної азійської кухні із захоплюючим панорамним видом на столичні краєвиди. В закладі вдало поєднали гастрономію Сходу та вишуканий інтер’єр, створивши неповторну атмосферу. Авторське меню ресторану розробив Томас Кетлі, який вчився кулінарному мистецтву у мішленівських шефів Гордона Рамзі та Натана Аутло.

Mur Mur

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 42/4

Бюджет: ₴₴. Супи (125–165 грн), закуски та салати (135–365 грн), десерти (75– 255 грн).

Страви: комбо зі слабосоленим лососем, авокадо та яйцем пашот – 295 грн, чорний рол з кіноа, печеним гарбузом, шпинатом, кунжутом та гарбузово-кокосовим дресінгом – 165 грн, веганський бургер з кіноа та грибами – 220 грн, десерт «Баунті» – 255 грн.

Напої: Martini Prosecco DOC – 260 грн/200 мл, Barbera D`Alba, Matteo Correggia – 225 грн/150 мл, Chianti Classico Riserva Rocca Guicciarda, Barone Ricasoli 2014 – 1100 грн/750 мл.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, панорамний вид на центр столиці, страви для вегетаріанців та веганів, тераса на даху, авторські коктейлі, кальян, вінілові платівки, працює з 12:00 до 02:00 щодня, резерв столів до 21:00.

Mur Mur — це rooftop барно-ресторанного формату в центрі столиці, на 8 поверсі БЦ Credit Agricole. У меню ресторану представлені авторські страви, в яких поєднуються найяскравіші особливості кухні Південної та Північної Америки. Щоп’ятниці і суботи гості збираються тут під запальні ритми кращих діджеїв, щоб випити по відмінному авторському коктейлю та помилуватися міським пейзажем. Тераса закладу, розміщена на даху – це справді особливе місце, адже з неї відкривається панорамний вид на історичний центр столиці. Тераса поділена на 2 зони, тож за спекотної погоди ви можете сховатись від сонця під дахом. Тут панує атмосфера тепла і затишку з особливим шармом.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (135–585 грн), основні страви (225–1300 грн), десерти (60–260 грн).

Страви: стейк з цвітної капусти з грибною піною – 115 грн, вонтони з судаком, креветками та гребінцем і вершково-томатним соусом – 375 грн, запечене фiле палтуса з равiолi із буратою, вершковим соусом з iкрою щуки та лосося – 580 грн, страчатела з соусом фейхоа – 190 грн.

Напої: Jerez Manzanilla Deliciosa Valdespino dry – 130 грн/50 мл, Finca La Linda Malbec Luigi Bosca 2016 Argentina – 190 грн/150 мл, Maison Blanche Bordeaux Blanc Maison Bouey 2017 – 830 грн/750 мл.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, дві тераси, дві банкетні зали, 500 місць для гостей, понтон для приймання човнів, raw bar, устриці, страви на грилі, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, кальяни, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на ріку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану — класичні страви європейської та середземноморської кухонь з акцентом на страви-гриль. У багатій винотеці ресторану можна знайти вина з кращих винних регіонів світу.

PapaFeta

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Валерія Лобановського, 56

Бюджет: ₴. Мезе (45–150 грн), страви з риби та морепродуктів (119–285 грн), десерти (49–99 грн).

Страви: соломусалата – 69 грн, тіропіта – 69 грн, мідії – 119 грн, карідопіта – 67 грн, бріам – 79 грн, сувлакі хіріно – 165 грн, мусака – 109 грн.

Напої: еспресо – 29 грн, сезонний лимонад – 43 грн, грушевий фреш – 65 грн, фрапе – 45 грн.

Деталі: грецька кухня, знаходиться на правому березі Києва (Солом’янка), демократичні ціни, чотири зали, інтер’єр виконаний в середземноморській стилістиці, панорамний вид, резерв столів.

PapaFeta — сімейний ресторан на Солом’янці. В меню закладу – різноманітні страви грецької кухні з оригінальними поєднаннями інгредієнтів. У ресторані доволі демократична цінова політика – ви можете замовити багато страв та обрати фаворита. А ввечері тут особливо приємно спостерігати захід сонця завдяки панорамному виду на місто.

Головна фотографія: Matisse Restaurant

Фото: Facebook Matisse Restaurant, Queen Kyiv, Guramma, Mur Mur, Маяк, PapaFeta

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi