Паста в ресторанах Києва: класика та авторські варіації - PostEat

пошук

Паста в ресторанах Києва: класика та авторські варіації
07-09-2020 0 4252


Паста в ресторанах Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Паста є дуже популярною стравою завдяки своїм численним варіаціями. Шефи столичних ресторанів постійно експериментують з інгредієнтами й соусами, щоб зробити цю страву довершеною. Проста та смачна італійська страва буде вдалими вибором для обіду або вечері, особливо якщо до неї замовити келих вина. Розповідаємо, де можна замовити класичну або авторську пасту.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (120–298 грн), закуски (49–262 грн), паста (119–298 грн).

Страви: спагетоні ай е уой – 129 грн, кавателі ала пескатора – 298 грн, спагетоні з дженовезе – 174 грн, спагетоні салернітана – 142 грн, тальоліні аль позілліпо – 168 грн, спагетоні пуверіела – 165 грн, спагетоні ала помодоро – 119 грн.

Напої: Cascina Boccaccio Dolcetto Di Ovada Celso Zero – 130 грн/125 мл, Giesen Estate Sauvignon Blanc Marlborough – 70 грн/125 мл, Ferraro Maurizio Al Sole del Pomeriggio 2016 – 585 грн/750 мл.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza, а цього року потрапив до рейтингу 50 найкращих піцерій Європи 2020 року за версією видання Bigseventravel. Пристрасть до італійських гастрономічних традицій втілює в класичних та авторських стравах бренд-шеф ресторану Марко Черветті. В ресторані італійської кухні POSITANO пропонують спробувати не лише смачну піцу, а й різні види пасти власного приготування. Можна обрати класику спагетоні ала помодоро з томатами пелаті, часником, петрушкою та базиліком або тальоліні аль позілліпо з мідіями, парміджано, в’яленими томатами та соусом песто. Вишуканим рішенням для вечері стан паста кавателі ала пескатора з тигровими креветками, гребінцями, мідіями у мушлях та білим вином.

osteria Pantagruel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. М. Лисенка, 1

Бюджет: ₴₴₴. Класичні закуски (149–449 грн), домашня паста (249–349 грн), десерти (49–169 грн).

Страви: спагеті качо е пепе – 239 грн, спагеті карбонара – 259 грн, рігатоні чотири сири – 259 грн, шпинатові фетучіне з анчоусами, спаржею та томатами – 279 грн, чорні папарделе з кальмарами – 299 грн, квадручі з королівськими креветками та карі – 269 грн, зелені тальятеле з креветками, білими грибами та червоною ікрою – 349 грн, тальятеле з чорними трюфелями та кістковим мозком – 339 грн, папарделе з білими грибами та сиром парміджано реджано – 285 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, сніданки по буднях з 8:30 до 11:00, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, винні дегустації та еногастрономічні вечори, багаторічний досвід роботи.

Osteria Pantagruel — перший з проєктів сім’ї ресторанів Гусовського, який вже понад 20 років прищеплює українцям любов до традиційних смаків Італії. В Osteria Pantagruel ви знайдете великий вибір домашньої пасти, яка пасуватиме до вашого улюбленого вина. Також в ресторані пропонують класичні закуски, наприклад, вітело тонато з тонких скибочок яловичини  з соусом з тунця. В меню Osteria Pantagruel ви знайдете домашню італійську пасту — пропонують чорні папарделе з кальмарами, зелені тальятеле з креветками, шпинатові фетучіне з анчоусами, рігатоні чотири сири.

Guramma Italiana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровський узвіз, 1

Бюджет: ₴₴₴. Салати (175–575 грн), піца (210–546 грн), гарячі страви (179–685 грн).

Страви: спагеті з томатами і базиліком – 186 грн, тагліоліна з білими грибами, зморшками та каштанами – 389 грн, рігатоні болоньезе – 227 грн, чорні спагеті з лангустинами – 385 грн, лінгвіні з лобстером – 1150 грн, тальоліні з чорним трюфелем – 385 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, входить до ресторанного холдингу Bulldozer Group, панорамний вид, стильний інтер’єр, вітрина з морепродуктами, дров’яна піч, продукти з Італії, винна кімната.

Guramma Italiana — вишуканий ресторан італійської кухні на схилах Дніпра. З панорамних вікон ресторану відкривається приголомшливий вид на столицю. Інтер’єр виконаний у світлих тонах і не відволікає від смачної їжі і спілкування. Тут можна насолодитися різноманітними стравами з риби та морепродуктів, а також обрати пасту — пропонують класичні спагеті з томатами і базиліком та вишукані лінгвіні з лобстером.

La Fontana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 31/33

Бюджет: ₴₴. Закуски (145–298 грн), гарячі закуски (129–446 грн), домашня паста (128–236 грн).

Страви: спагеті карбонара – 167 грн, фетучіне болоньєзе – 236 грн, фетучіне з томатами чері та базиліком – 128 грн, тосканські пічі з баклажанами, томатами і крафтовим сиром моцарела – 148 грн, зелені тальоліні з копченим лососем і червоною ікрою – 174 грн, житні папарделе з білими грибами, курчам та аспарагусом – 168 грн, гречана паста мафальдіне з польпете і томатами чері – 234 грн, тальоліні з літнім чорним трюфелем – 165 грн.

Напої: лимончело класіко – 40 грн, куба лібре – 125 грн, мімоза – 115 грн.

Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську поруч з відреставрованим кінотеатром «Зоряний», належить до мережі ресторанів Tarantino Family, традиційні страви італійської кухні, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, музичні вечори.

La Fontana — новий італійський ресторан-траторія з затишною терасою та чарівним фонтаном на Печерську. Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family та знаходиться поруч з відреставрованим кінотеатром «Зоряний». В меню традиційні страви італійської кухні та авторські варіації, страви на грилі та піца з дров’яної печі. Також в ресторані пропонують різноманітну домашню пасту — можна обрати класичні спагеті карбонара чи спробувати тосканські пічі з баклажанами, томатами і крафтовим сиром моцарела.

Casa Nori

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Борисоглібська, 1

Бюджет: ₴₴. Паста (240–390 грн), стартери (260–600 грн), супи (150–310 грн).

Страви: спагето помодоро, оліо е базіліко – 230 грн, тальятеле з телячими щічками – 260 грн, тонарелі афумікато, каламареті, ботагра ді тонно – 390 грн, равіолі верді е рікота – 240 грн, тортелі ді бурата, грана падано з труфелем – 310 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у залкаді.

Деталі: аутентична чікетерія-остерія венеціана з традиційною італійською кухнею, паста власного приготування, італійська і венеціанська кухні, ідейний натхненник і шеф-кухар – Андреа Норі; колекція італійських вин, стильний інтер’єр, в меню — страви за сімейними рецептами Андреа Норі.

Сasa Nori — аутентична чіккеттерія-остерія венеціана з традиційною італійською кухнею. В меню Ви можете знайти не лише класичні страви італійської кухні, але й страви з використанням інноваційних технологій. Андреа Норі — шеф-патрон та автор концепції Casa Nori. Меню Casa Nori поєднує в собі класичні венеціанські рецепти зі скарбнички мами Андреа Анни та сучасні інтерпретації традиційних страв регіону Венето. Серед пасти в ресторані можна знайти традиційні спагеті з томатами та базиліком, а також тортелі з сирами моцарелою бурата, грана падано з трюфелем.

JACUZZI

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 25/2

Бюджет: ₴₴. Стартери (75–235 грн), пасти (150–195 грн), основні страви (1545–250 грн).

Страви: пiчi «качо i пепе» у формі товстих спагеті з вершковим маслом, сумішшю перців та цедрою лимона – 155 грн, фетучiнi червоні з в’яленими томатами та фетою – 150 грн, спагеті з томатним соусом із анчоусів та оливок – 175 грн, тальярiнi з базиліковим песто та мигдалевими пластівцями – 150 грн, фетучiнi з рагу iз яловичини – 175 грн, ньокi з горгондзолою, вершками та чебрецем – 175 грн, карбонара зелена з яйцем, панчетою та базиліком – 155 грн, неро з креветками та мідіями у вершково-томатному соусі – 195 грн.

Напої: коктейль «Джакузі шприц» – 135 грн, Bianco Frizzante, Italy – 95 грн/150 мл, Basa Telmo Rodriguez, organic, Spain – 550 грн/750 мл.

Деталі: ресторан, знаходиться в центрі міста, італійська кухня, сніданки, лаконічний інтер’єр, вино келихами, коктейлі, резерв столів.

Jacuzzi — стильний ресторан в центральній частинці міста, який розташувався поруч із кафе-баром «Косатка». Інтер’єр ресторану лаконічний, виконаний у теплих світлих тонах. В меню представлені страви італійської кухні — бурата з полуницею, пасту власного виробництва, тартар, ньокі. В розділі паст ви знайдете фетучiнi червоні з в’яленими томатами, тальярiнi з базиліковим песто, ньокi з горгондзолою та спагеті з томатним соусом із анчоусів та оливок.

Spaghetti Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Тараса Шевченка, 44

Бюджет: ₴₴. Салати (128–264 грн), піца (215–256 грн), паста (186–298 грн).

Страви: спагеті з морепродуктами – 298 грн, спагеті з креветками та соусом араб’ята – 238 грн, зелені равіолі з качкою – 186 грн, паста paccheri з томатами, баклажаном та моцарелою – 186 грн, фетучіні з білими грибами – 212 грн, спагеті карбонара – 186 грн, фетучіні 4 сири – 198 грн.

Напої: домашні лимонад – 58 грн, лимонад манго – 78 грн, домашній томатний сік – 38 грн, кава корето – 58 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, паста власного приготування з італійського борошна, відкрита кухня, піца-меню, спеціальні пропозиції, барна карта, класичні коктейлі, літня тераса, take away, знижка 20% на самовивіз.

Spaghetti Restaurant був одним з перших столичних паста-барів, де самостійно готують пасту виключно з італійського борошна. За процесом приготування фреш-пасти можуть спостерігати всі бажаючі завдяки відкритій кухні закладу. Крім цього в ресторані подають піцу з різними варіантами начинки, крем-супи, ризото та десерти. В Spaghetti Restaurant пропонують спагеті з морепродуктами або з креветками та соусом араб’ята, а також фетучіні з білими грибами чи з чотирма сирами.

Фото: Facebook POSITANO, osteria Pantagruel, Guramma Italiana, La Fontana, Casa Nori, JACUZZI, Spaghetti.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi