Паста з морепродуктами в закладах Києва - PostEat

пошук

Паста з морепродуктами в закладах Києва
18-02-2020 0 1175


Пасту з морепродуктами в закладах Києва шукала редакція PostEat. Смачніше за класичну пасту з пармезаном може бути тільки паста з морепродуктами. Шефи столичних ресторанів постійно експериментують з інгредієнтами й соусами, щоб зробити цю страву довершеною.

Спробуйте спагеті, лінгвіне або папарделе з апетитними креветками, мідіями, кальмарами та іншими морепродуктами й насолодіться глибиною смаку.

Оsteria Pantagruel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. М. Лисенка, 1

Бюджет: ₴₴₴. Класичні закуски (149–329 грн), домашня паста (249–349 грн), десерти (49–169 грн).

Страви: чорні папарделе з кальмарами – 299 грн, чорні та білі фетучіні з морепродуктами та овочами – 329 грн, квадручі з королівськими креветками та карі – 269 грн, зелені тальятеле з креветками, білими грибами та червоною ікрою – 249 грн.

Напої: еспресо – 65 грн, лате – 79 грн, лимонад – 89 грн, фрапе з молоком – 79 грн.

Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, сніданки по буднях з 8:30 до 11:00, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, винні дегустації та еногастрономічні вечори, багаторічний досвід роботи.

Osteria Pantagruel — перший з проєктів сім’ї ресторанів Гусовських, який вже понад 20 років прищеплює українцям любов до традиційних смаків Італії. Великий вибір вишуканих страв та вина робить ресторан універсальним для будь-якої нагоди. В Osteria Pantagruel ви знайдете великий вибір домашньої пасти з морепродуктами — спробуйте чорні папарделе з кальмарами та квадручі з королівськими креветками і карі.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–495 грн), піца (136–280 грн), десерти (56–175 грн).

Страви: фрегола з великою креветкою, скумпією, лососем та мідіями – 820 грн, пінгвіні з креветками, лососем та мідіями – 350 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на правому березі Києва (Липки), сніданки з 08:00 до 11:00 щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися свіжою пастою та сирами з моцарела-бару. Також в Bigoli працює гастрономічна крамниця, де гості можуть купити додому приготовлену в ресторані пасту, італійські сири і ковбаси, випічку та інші італійські смаколики. Спробуйте пасту фрегола з великою креветкою, скумпією, лососем та мідіями.

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 8

Бюджет: ₴₴. Піца (40–170 грн), паста і ризото (88–160 грн), десерти (40–165 грн).

Страви: фетучіні з щупальцем восьминога, мушлями монголе, коктейльными креветками, спаржевою квасолею і томатами чері – 350 грн, лінгвіне з гребінцями у вершковому соусі з червоною ікрою – 260 грн.

Напої: яблучний фреш – 52 грн, базиліковий лимонад – 40 грн, мохіто б/а – 50 грн, морс – 35 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, винотека, літня тераса, резерв столів.

«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. З першого дня відкриття в ресторані дотримуються принципів роботи автентичної італійської тратторії — страви готують з-під ножа з місцевих і сезонних продуктів. В ресторані діє основне меню з класичними позиціями італійської кухні та сезонне — з експериментальними стравами від шеф-кухаря. Зараз в ресторані триває фестиваль пасти і карпачо, тож у вас є можливість спробувати фетучіні з щупальцем восьминога та лінгвіне з гребінцями.

VaBene Bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 

Де: вул. Б. Хмельницького, 19/21

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (100–550 грн), паста (115–630 грн), страви з м’яса (210–1650 грн).

Страви: спагеті з морепродуктами по-неаполітанськи – 295 грн, спагеті з морепродуктами під вершковим соусом  – 290 грн.  

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, розташований в центрі Києва, сучасний інтер’єр, VIP-зала, сніданки, колекція вин, піца-меню, формат take away, дитяче меню, літня тераса, сезонні пропозиції в меню, спеціалітети від шефа, вина побокально, резерв столів.

Італійський ресторан VaBene Bistro знаходиться в центрі столиці, поруч з Оперним театром, в бізнес-центрі Leonardo. Більшість інгредієнтів для традиційних італійських страв ресторану постачають з Італії. В основному меню VaBene Bistro представлено 12 видів пасти з різноманітними інгредієнтами, ризото, брускети, карпачо, тартари і піца. Спробуйте ніжні спагеті з морепродуктами під вершковим соусом.

Montecchi Capuleti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴. Закуски (99–598 грн), основні страви (240–1580 грн), десерти (50–239 грн).

Страви: спагеті з морепродуктами – 298 грн, орзо у підкопченому вершковому соусі з креветками – 265 грн, фірмова паста Montecchi Capuleti з креветками – 329 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, ланчі по буднях з 12:30 до 15:30, 200 видів вина, гриль-меню, паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, аніматор для дітей у вихідні, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-тратторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. Оригінальний інтер’єр закладу доповнений автентичним італійським декором, авторськими світильниками і стилізованою ліпниною. В меню Montecchi Capuleti — вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти. Спробуйте фірмову пасту Montecchi Capuleti з креветками, яку готують у головці сиру.

Pastateca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 11/61

Бюджет: ₴₴. Салати (95–195 грн), паста (55–235 грн), основні страви (95–255 грн).

Страви: тальятеле з тигровими креветками та цукіні в вершковому соусі – 220 грн, лінгвіне з мідіями в томатному соусі – 125 грн, чорні лінгвіне з морепродуктами – 235 грн, тальятеле з тигровими креветками та цукіні в томатному соусі – 210 грн.

Напої: бузиново-малиновий натуральний лимонад – 50 грн, подвійний еспресо – 40 грн, капучино крем-брюле – 40 грн, раф манговий – 50 грн.

Деталі: фреш-паста власного приготування, послуга «купити з собою пасту», страви для вегетаріанців, паста-конструктор, шоу-кухня, сніданки щодня з 08:00 до 13:00, сезонне меню, винна карта.

Pastateca — маленький куточок Італії в центрі Києва, неподалік від парку імені Тараса Шевченка. Головна особливість Pastateca — фреш-паста, яку кухарі ресторану готують власноруч. Тут гостям пропонують замовити вже готові позиції з меню або самостійно створити страву, додавши все, чого душа забажає. Обираючи функцію конструктора, ви обираєте основу — пасту з соусом, до якої за бажанням додаєте інгредієнти. Спробуйте чорні лінгвіне з морепродуктами і тальятеле з тигровими креветками та цукіні в вершковому соусі.

Фото: Оsteria Pantagruel, Bigoli, Trattoria No 5/ Тратторія 5, VaBene Bistro, Montecchi Capuleti, Pastateca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi