пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat розповідає про локації з середньою ціновою категорією, де ви зможете скуштувати піцу чи замовити її додому. На випадок несподіваних гостей чи небажання готувати вечерю, до перегляду фільму на вихідних чи на пікнік в найближчому парку — у цих закладах ви зможете обрати доступні варіанти піци.
Середньою ціновою категорією ми вважали заклади, в яких класична піца «Маргарита» коштує до 200 грн за 30 см.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Софіївська, 8; вул. Дегтярівська, 32Б
Бюджет: ₴₴.
Страви: піца Маргарита – 195/275 грн, піца українська – 260/360 грн, піца тірольська – 250/350 грн, піца «Для Буслаєва» – 240/340 грн, піца песто прошуто – 240/340 грн.
Деталі: піцерія, частина Veterano Group, піцу готують ветерани АТО, доставка, формат take away.
Перша концептуальна піцерія Veterano Pizza відкрилась у Києві влітку 2015 року. Ідея проєкту — створити місце, де могли б реалізувати себе ветерани АТО. У меню — більше двох дестяків класичних та авторських смаків піци розміром 30 см або 40 см, які можна замовити з безкоштовною доставкою правим берегом Києва. Якщо не можете визначитись з одним смком, можете обрати піцу з половинок та об’єднати два види начиинки. Також піцерія пропонує вигідні набори для великих компаній, кілька салатів і десерти.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Верхній Вал, 24
Бюджет: ₴₴.
Страви: піца Маргарита – 145 грн, піца цукініто – 198 грн, піца пеппероні піканте – 220 грн, піца карбонара – 220 грн, піца котто – 240 грн, піца чеддер – 240 грн, піца чотири сири – 230 грн, піца ковбасейра – 240 грн.
Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.
Раніше «Тісто, сир і тітка Белла» — популярне домашнє кафе італійської кухні на Подолі. Нещодавно ресторан переїхав у нове, більше просторе приміщення, і тепер це Велика Італія на Подолі, з великою дров’яною піччю, де поміщається одразу 6 піц, справжнісіньким сицилійським фонтаном у дворі, ще ширшою терасою під парасольками і справжньою ванною. Заклад є проєктом київської групи ресторанів Rest Emotion, співвласником якої є Володимир Григорі. В закладі пропонують неаполітанську піцу з дров’яної печі — класична «Маргарита», «Ковбасейра» з беконом, чорізо та салямі, «Цукініто» з цукіні, козиним сиром та печерицями.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гончара, 15/3
Бюджет: ₴₴.
Страви: піца №1 – 199 грн, піца №3 – 230 грн, піца №5 – 199 грн, піца №7 – 295 грн, піца №8 – 199 грн, квадратна червона – 345 грн, квадратна пепероні – 385 грн.
Деталі: піцерія, знаходиться в центрі міста, квадратна піца, поєднання двох частин в одній, доставка.
Піцерія T.C.Pizza відкрилась зимою 2020 року в історичному центрі міста на перетині Гончара та Великої Житомирської. Інтер’єр у стилі лофт з відкритою цегляною кладкою, кухня відкрита з акцентом на електричну піч. В меню 9 круглих піц та три види квадратної пухкої піци. Також можна замовити піцу 50/50, поєднавши два смаки. Піцу в меню йдуть під порядковими номерами: піца №1 з моцарелою та зеленим й червоним соусами, піца №3 з печерицями, сулугуні, соусом бешамель та пудрою з білих грибів, піца №7 з пекорніо, моцарелою та салямі мілано.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Костянтинівська, 19
Бюджет: ₴₴.
Страви: піца Маргарита – 175 грн, піца фунгі – 205 грн, піца пепероні – 210 грн, піца Цезар – 245 грн, піца тунець та в’ялені томати – 260 грн, піца чотири сири з грушею – 265 грн.
Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на Подолі, засновник — чемпіон Італії з приготування піци Андрій Злотко, стильний інтер’єр, сніданки за 1 грн, паста власного виробництва, винна карта, take away.
Ресторан італійської кухні Mastro знаходиться на Подолі. В оформленні ресторану власники надихались неповторною атмосферою Риму, яка поєднує дух різних епох, від античності до сучасності. Заклад заснував чемпіон Італії з приготування піци Андрій Злотко. В меню 10 видів піци — класична «Маргарита», «Цезар» з курячим філе, моцарелою та беконом, а також чотири сири з грушею.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Соборності, 17
Бюджет: ₴₴.
Страви: піца Маргарита – 200 грн, піца пепероні – 220 грн, піца кварто фармаджі – 245 грн, піца з креветками та моцарелою – 260 грн, піца копчені ковбаски, шинка та соум барбекю – 245 грн, піца з курчам та соусом блек пепер – 240 грн.
Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на лівому березі Києва (ЖК «Комфорт Таун»), дизайн — брати Юдіни (YUDIN Design), сніданки, піца, літня тераса, резерв столів, take away.
Ресторан італійської кухні Italist Pizza Pasta Bar знхаодиться на лівому березі столиці у житловому комплексі «Комфорт Таун». Дизайн ресторану створили брати Юдіни (YUDIN Design). В меню Italist Pizza Pasta Bar — класичні сніданки щодня, круасани, сендвічі, плато антипасті, равлики та устриці, паста і піца. Окрім класичної Маргарити та кватро фармаджі, можна спробувати піцу з креветками та моцарелою, з копченими ковбасками та шинкою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Драгомирова, 8
Бюджет: ₴₴.
Страви: піца Маргарита – 155 грн, піца з салямі мілано россо, прошутто і в’яленими томатами – 240 грн, піца чінке формаджі – 235 грн, піца з креветками та броколі – 280 грн, піца неаполітанська – 225 грн, піца діабло – 210 грн.
Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, знаходиться на Печерську, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, сніданки щодня, винотека, літня тераса, резерв столів.
«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. В закладі дотримуються принципів роботи автентичної італійської тратторії — страви готують з-під ножа з місцевих і сезонних продуктів. В ресторані діє основне меню з класичними позиціями італійської кухні та сезонне. В траторії готують 11 видів піци постійно та два види в сезонному меню — піцу з салямі мілано россо, прошутто і в’яленими томатами та піцу кальцоне з рікотою, прошуто котто і томатами.
Фото: Facebook Pizza Veterano, «Тісто, сир і тітка Белла», T.C.Pizza, MASTRO, Italist Pizza Pasta Bar, Trattoria No 5/ Тратторія 5.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi