Піца у ресторанах Києва: обираємо страву до смаку - PostEat

пошук

Піца у ресторанах Києва: обираємо страву до смаку
21-05-2024 0 2863


Піца у ресторанах Києва – тема матеріалу від редакції PostEat сьогодні. Піца є традиційною італійською стравою, котру люблять у всьому світі. Сьогодні розповімо про локації Києва, де ви зможете насолодитися улюбленою піцою. Ми обрали для вас локації різного цінового сегменту, однак усі заклади розташовані на правому березі Києва. Вам залишається лише обрати локацію, що сподобалася найбільше. Де шукати піцу у Києві, читайте у нашому огляді.

Mercato Italiano | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Спортивна, 1а

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 315 грн, основні страви від 415 грн, десерти від 85 грн.

Дещо з меню: піца «Чотири Сири» — 445 грн, піца «Диявола» — 375 грн, піца «Ді Маре» з морепродуктами — 595 грн, піца «Вершкові Порчині» — 435 грн, «Фірмова піца Меркато» — 475 грн.

Деталі: Якщо шукаєте ідеальну піцу в Києві, ресторан Mercato Italiano стане чудовим вибором, адже заклад пишається широким вибором піц, які задовольнять смак кожного гурмана. Родзинкою ресторану є дров’яна піч — ви можете спостерігати за процесом приготування та майстерністю піцейоли, відчуваючи аромат свіжої піци, яка готується прямо перед вашими очима. Серед позицій — пікантна «Диявола», вегетаріанська варіація «Вердуре» та вишукана «Ді Маре» з морепродуктами.

Крім цього пропонують зручну доставку, щоб ви могли насолодитися смаком справжньої італійської піци у будь-якому місці: на пікніку з друзями, на сімейній вечері вдома чи під час перегляду фільмe з коханою половинкою. Бронюйте столик за телефоном +380674007550 або скористайтеся доставкою, і насолодіться справжніми шедеврами італійської кухні.

pizzeria Napule’ | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Години роботи: щодня 12:00 — 22:00

Бюджет: салати від 359 грн, основні страви від 349 грн, десерти від 179 грн.

Дещо з меню: піца prosciutto cotto e taleggio — 469 грн, піца provola e asparagi — 469 грн, піца tartufo e porcini — 559 грн, піца carne e provola — 459 грн.

Деталі: Pizzeria Napule’ — ресторан італійської кухні, частина «Ресторани Гусовських». Піч, в якій готується піца, була виготовлена неаполітанським майстром Стефано Феррара з матеріалів, привезених з околиць Везувію. У 2008 році Pizzeria Napule’ отримала сертифікат від Асоціації справжньої неаполітанської піци (Associazione Verace Pizza Napoletana). В меню ресторану близько 25 різновидів піци — із сезонних позицій піци можна спробувати provola e asparagi з копченою моцарелою, аспарагусом та крем з нього і сиром грана падано.

Mimosa Brooklyn Pizza  | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2

Години роботи: пн-чт 09:00-22:00, пт-нд 09:00-23:00

Бюджет: салати від 235 грн, основні страви від 255 грн, десерти від 130 грн.

Дещо з меню: сезонна піца зі спаржею — 415 грн, піца з пармою та в’яленою вишнею у портвейні — 385 грн, піца з куркою, броколі та копченим халапеньо — 375 грн, піца з гливами та білими грибами — 465 грн.

Деталі: Mimosa Brooklyn Pizza — піцерія на Бессарабці з концептуальним інтер’єром. У центрі головної зали стоїть велика дров’яна піч для піци і широка відкрита зона для її приготування. Ресторан відомий піцою з дров’яної печі, якої в меню 16 видів — хрустке тісто, оригінальні начинки і смачні соуси для бортиків зробили піцу від Mimosa Brooklyn Pizza стабільним столичним хітом. Серед сезонних новинок від шефа — вершкова піца з моцарелою, фермерською спаржею, томленим шпинатом, спайсі-майонезом, томатами чері, кунжутом кімчі.

Pie Spot | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Липинського, 15

Години роботи: щодня 10:00 — 22:30 (кухня до 21:45)

Дещо з меню: піца “Дядько Петро” — 499 грн, піца “Шрімп-пай” — 455 грн, піца “Кібер — Баварія” — 377 грн, піца “Чізі Брізі” — 388 грн.

Деталі: Pie Spot — формат авторської піци від ресторатора Влада Максимова та шеф-кухаря Іллі Сьоміна, який працює на Food Spot Corp. на Київському велотреку. В меню ви знайдете неавтентичну неаполітанську піцу на заквасці, нью-йоркський слайд та бургери. Обираючи піцу, ви завжди можете доповнити її різними інгредієнтами на свій смак. Серед цікавих сезонних позицій — “Дядько Петро” з сирами Грана Падано, Моцарела та Проволоне, сезоною зеленою спаржею та домашньою трюфельною пастою. А серед новинок варто спробувати “Шрімп-пай” з креветками, лимоном та соусом вершково-креветковим біском.

Milk Bar Tsum | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 38

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Бюджет: салати від 325 грн, основні страви від 245 грн, десерти від 85 грн.

Дещо з меню: піца з аспарагусом — 325 грн, піца calabrese like a crazy — 390 грн, піца overcheesy — 320 грн, піца pera nostra — 345 грн.

Деталі: Milk Bar Tsum — заклад мережі Milk Bar, який розташовано на 7 поверсі ЦУМу. Приємним бонусом саме цього закладу мережі є тераса з панорамним краєвидом на Хрещатик. Споглядаючи за центром столиці з тераси можна також скуштувати вже фірмову піцу з дров’яної печі, бургери, салати, або сніданки впродовж всього дня. Варто спробувати мегасирну overcheesy на основі з сиру грюйер, фонтіна, чеддер, пармезан, горгонзола зі свіжим брокколі та песто з зеленого горошку, а також піцу polpette з мітболами із баранини, фенхелем, чилі та халапеньо.

Тісто, сир і тітка Белла  | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 24

Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00

Бюджет: салати від 195 грн, паста від 195 грн, десерти від 70 грн.

Дещо з меню: піца Маргарита – 165 грн, піца пеппероні піканте – 265 грн, піца карбонара – 265 грн, піца страчателла з пепероні – 310 грн, піца дуже грибна – 295 грн, піца ковбасейра – 265 грн.

Деталі: «Тісто, сир і тітка Белла» — ресторан італійської кухні на Подолі з великою дров’яною піччю, де поміщається одразу 6 піц, справжнісіньким сицилійським фонтаном у дворі, широкою терасою під парасольками і справжньою ванною. Заклад є проєктом київської групи ресторанів Rest Emotion, співвласником якої є Володимир Григорі. В закладі пропонують неаполітанську піцу з дров’яної печі — класична «Маргарита», «Ковбасейра» з беконом, чорізо та салямі, «Дуже грибну» з лисичками, печерицями, гливами та сирами моцарелі і дор блю.

Головна фото: Mercato Italiano

Фото: Facebook/Instagram Mercato Italiano, pizzeria Napule’, Mimosa Brooklyn Pizza, Pie Spot, Vino e Cucina, “Тісто, сир і тітка Белла”.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi