Піца з дров'яної печі в закладах Києва. Частина 1 - PostEat

пошук

Піца з дров'яної печі в закладах Києва. Частина 1
17-02-2020 0 369


Піца з дров’яної печі в закладах Києва — тема нашого матеріалу сьогодні. Приготування в печі робить будь-яку страву особливо смачною, тому що вона просочується легким ароматом диму та має більш насичений і виражений смак. Пропонуємо вам насолодитись особливо хрусткою скоринкою, соковитою начинкою та апетитним сиром — розповідаємо, де на вас чекає піца з дров’яної печі в закладах Києва.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

Де: вул. Січових Стрільців, 82

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (197–497 грн), домашня паста і ризото (189–397 грн), піца (109–377 грн).

Піца: «Маргарита» – 159 грн, з прошуто, руколою та помідорами чері – 359 грн, з морепродуктами – 367 грн, біла з чорним трюфелем – 377 грн, з томатами і страчателою – 337 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, італійський ресторан із власною енотекою, відзначеною Wine Spectator, три поверхи, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa — ресторан італійської кухні з власною енотекою, відзначений двома келихами Wine Spectator. Заклад є втіленням головних сімейних італійських традицій, де створений особливий комфорт для кожного гостя. Серед розмаїття цікавих та витончених страв італійської кухні від закладу варто звернути увагу і на піцу. Піца з прошуто, руколою та помідорами чері, з морепродуктами та біла піца з чорним трюфелем — обирайте фаворитку та смакуйте із задоволенням у Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa.

Pizzeria Napule’

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Піца (87–469 грн), закуски (195–249 грн), паста і ризото (139–349 грн).

Піца: Bolognese – 229/151 грн, Mergellina – 295/195 грн, Campagnola – 220/145 грн, Regina Di Salmone – 469/310 грн, Porcini E Gorgonzola – 274/181 грн.

Напої: Prosecco Treviso DOC, Extra Dry – 150 грн/125 мл, Soave Classico DOC, 2018 – 115 грн/125 мл, Chianti DOCG, Colli Senesi, 2017 – 600 грн/750 мл.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло – італієць Джузеппе Іролло, резерв столів.

Pizzeria Napule’ — ресторан італійської кухні, де на вас чекає піца від італійського піцайоло Джузеппе Іролло. Піч, в якій готується піца, була виготовлена неаполітанським майстром Стефано Феррара з матеріалів, привезених з околиць Везувію. У 2008 році Pizzeria Napule’ отримала сертифікат від Асоціації справжньої неаполітанської піци (Associazione Verace Pizza Napoletana). В меню ресторану більше 30 видів піци — спробуйте піцу Porcini E Gorgonzola з білими грибами, сирами моцарела, горгондзола й грана падано та петрушкою.

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), суп (109–197 грн), домашня паста (119–289 грн), десерти (25–98 грн).

Піца: Прошуто е фунгі – 229 грн, Піца ай Порчіні – 258 грн, маринара з мідіями – 164 грн, з лососем та песто із цукіні – 237 грн, з баклажаном і капоколо – 185 грн, Enzo –189 грн.

Напої: Feudo Monaci Primitivo – 70 грн/125 мл, Croci Valtolla 2016 – 115 грн/125 мл, L’Acino Giramondo 2016 – 610 грн/750 мл.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні на Березняках. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в стравах бренд-шефа Марко Черветті. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza, тому на неаполітанську піцу у цьому закладі варто звернути особливу увагу. Спробуйте авторську піцу Enzo з тріо сирів провола, рікота та парміджано.

«Итальянская редакция»      

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴₴. Антипасті (89–379 грн), салати (197–315 грн), піца (119–359 грн).

Піца: болоньезе з ягнятиною карі – 249/169 грн, мортадела та фісташка – 289/185 грн, беліссімо грибна – 269/175 грн, улюблена з анчоусами – 309/210 грн, чотири сири і ще два – 357/229 грн.

Напої: базиліковий лимонад – 79 грн, спіруліна зі свіжовичавленим соком грейпфрута – 179 грн, апельсиновий фреш – 93 грн, італьська кава з амаретто – 149 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 08:00 до 12:00 (по вихідних з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це стильний заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Майстерність команди закладу в 2019 році була відзначена «Срібною пальмовою гілкою» на міжнародному конкурсі нових ресторанних концепцій. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану «Итальянская Редакция» Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. Тісто на заквасці і цільнозерновому борошні для піци дозріває 48 годин. Ви можете замовити не якусь конкретну піцу з меню, а «Те, що шефові на думку спало» — вам точно приготують особливу піцу.

GRANO

Де: вул. Болсуновська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (250–420 грн), основні страви (370–3000 грн), десерти (69–300 грн).

Піца: Margherita – 110/170 грн, Capricciosa – 180/300 грн, Quattro Formaggi – 195/330 грн, O’Sole Mio – 170/280 грн, Mare e Monti – 215/350 грн, Romana – 170/270 грн.

Напої: коктейль Raspberry mint – 250 грн, коктейль White Lady – 220 грн, коктейль Mint Julep – 270 грн, матча лате – 99 грн, кава по-ірландськи – 200 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, шеф-кухар Костантіно Пассалаква, інтер’єр від римського архітектора Доменіко Арнальді, сніданки, дитяче меню, винна карта, вечори-дегустації, винна кімната, сомельє, тераса, бар, сезонне меню, парковка.

GRANO — стильний ресторан класичної італійської кухні на Печерську. В закладі можна скуштувати страви від іменитого шеф-кухаря Костантіно Пассалаква — він був одним із перших, хто показав Києву, якою є справжня італійська кухня. В меню ресторану представлені круді, холодні та гарячі антіпасті, традиційні супи, домашня паста і ризото, основні страви, приготовані на відкритому вогні, та класичні десерти. В GRANO випікають неаполітанську піцу у дров’яній печі майстра Стефано Феррара — спробуйте Mare e Monti з жовтими та червоними томатами чері, тигровими креветками, моцарелою, вершками та руколою.

Liberty Diner

Де: вул. Верхній Вал, 28

Бюджет: ₴₴₴. Бургери (175–395 грн), салати та закуски (49–289 грн), піца (172–315 грн).

Піца: Salmone – 315 грн, Cheesteak – 285 грн, Pastrami – 192 грн, Quattro Carni – 295 грн, Diavola – 248 грн.

Напої: лате – 79/99 грн, коктейль «Negroni» б/а – 109 грн, коктейль «Little Italy» – 169 грн. 

Деталі: класичний дайнер, знаходиться на Подолі, американська кухня, заклад мережі «Ресторани Гусовських», концептуальний дизайн, бургери, італійська піца з печі на дровах, содова власного виробництва, вина побокально.

Liberty Diner — це якісна американська кухня на Подолі у форматі класичного дайнера від рестораторів братів Гусовських. У меню ви знайдете класичні сендвічі та бургери, салати, стартери, традиційну неаполітанську піцу з традиційними та оригінальними начинками. Тісто для піци дозріває 48 годин, тому вона дуже легко засвоюється. Піца має чіткий бортик, він хрумкий та пухкий одночасно — його необхідно з’їсти, попередньо зануривши у соус. Спробуйте піцу Quattro Carni з салямі, телятиною, ковбасками, прошуто кото, томатами, горгондзолою, фонтіною, неаполітанською броколі та базиліком.

Фото: Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, Pizzeria Napule’, POSITANO, «Итальянская редакция», GRANO, Liberty Diner

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi