Пропозиції на велику компанію в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Пропозиції на велику компанію в ресторанах Києва
21-07-2021 0 3302


Страви на компанію в закладах Києва шукала редакція PostEat. Відпочивати разом з друзями у затишному закладі та ділитись спогадами і планами під келих вина варто якомога частіше, адже з цих щасливих моментів і складається наше життя. Найкращим рішенням буде розділити з друзями гастрономічні емоції та замовити різноманітні страви на компанію. М’ясні, сирні, рибні, пікантні, гострі та оригінальні — страви на компанію в закладах Києва здатні здивувати навіть вибагливих гурманів.

River Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3а

Бюджет: ₴₴.

Страви: мет м’ясний на двох – 695 грн, сет м’ясний на чотирьох – 1250 грн, плато морепродуктів на двох – 1220 грн, плато морепродуктів на чотирьох – 2590 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Формат ресторану всіляко сприяє повному зануренню у комфортний заміський відпочинок на природі у межах міста. Заклад складається з трьох зал та двох терас, інтер’єр ресторану оформлено у теплих пісочних тонах. Кухня представлена європейськими класичними стравами, доповнена позиціями близькосхідної кухні з акцентом на гриль-стравах. Для компаній з двох або чотирьох гостей пропонують м’ясні сети з курячим шашликом, свинячим ошийком, кебабом, телячим каре та стейком Рібай, а також плато морепродуктів з кальмарами, тунцем, тигровими креветками, восьминогом, гребінцем та шашликом з лосося.

Fish Fetish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: «Гола рибка» – 899 грн, «Сон дружини рибалки» – 1999 грн, гаряче плато з мідіями, лобстером, тигровими креветками, кальмаром та картоплею пай – 1590 грн, фріто місто – 330 грн.

Деталі: рибний ресторан, належить до міжнародного холдингу Bulldozer Group, знаходиться на Арсенальній, дизайнерський інтер’єр від Маші Шубіної, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, сніданки з п’ятниці по неділю з 11:00 до 13:00, винна карта, класичні та авторські коктейлі, кальян, резерв столів.

Fish Fetish — рибний заклад в центрі міста від Bulldozer Group, що полонить розмаїттям свіжих смаків, а основні герої — морепродукти та риба, що зустрічають гостей на льоду. Оформлення передає атмосферу динамічних світових столиць — railway stations Лондона, Парижа і NYC, де кожна деталь продумана задля комфорту гастрономічного мандрівника. Відкрита кухня дозволяє гостям стати свідками створення шедеврів, а затишна літня тераса насолодитись теплом та ароматними стравами надворі. Літом краще за все зібратися великими дружніми компаніями та вечеряти після робочого дня, відпочиваючи від насичених справ. У меню Fish Fetish рибні закуски для великих компаній вражають смаком та додають особливого шарму зустрічі. «Гола рибка» — велике плато, сповнене холодних закусок на будь-який смак: тартари з лосося та гребінця, креветки та устриці з двома соусами. Для поціновувачів гарячих закусок заклад підготував дещо пікантне — найбажаніша та найзагадковіша страва меню — «Сон дружини рибалки». Окрім того, захват великих компаній викликає гаряче плато з мідіями, лобстером, тигровими креветками та картоплею пай. А для любителів хрумких вражень у закладі готують фріто місто з анчоусами, кальмарами та двома видами креветок.

Suluguni

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: ₴₴.

Страви: сет міні хачапурі – 285 грн, хачапурі Титанік – 350 грн, сет холодних закусок – 1250 грн, великий мясний сет – 1899 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, літня тераса, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні з дивовижним інтер’єром і автентичною кухнею. В інтер’єрі ресторану поєднуються сучасний і автентичний стилі: багато живої зелені, зручні меблі в поєднанні з етнічними елементами декору. У Suluguni представлені страви грузинської кухні, створені з дотриманням традицій грузинської гастрономічної спадщини. Для святкового столу на всю компанію рекомендують замовити великий м’ясний сет: шашлик зі свинини, баранини, телятини та курки, кебаб з індичкою та сиром, каре телятини та баранини. Також пропонують сет холодних закусок: асорті пхалі, рулетики з баклажанів, рулетики з перцю, сациві, паштет з язика, асорті сирів, пурі.

Здоровий Глузд

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 68/21

Бюджет: ₴₴.

Страви: big ribs set – 635 грн, big fish set – 1105 грн, big steak set – 1175 грн, big seafood set – 1725 грн, big crab set – 1855 грн.

Деталі: мітерія (ресторан м’ясної гастрономії), страви з локальних продуктів, страви в хоспері, винна карта, формат take away, тераса, резерв столів, паркінг, комунальний стіл.

Ресторан-мітерія «Здоровий Глузд» — це сучасний гастрономічний простір, який пропонує гостям лаконічне меню. Кожен рецепт створений відомим шеф-кухарем Юрієм Приємським, який активно просуває ідею локального продукту. Всі страви готуються виключно з якісних локальних продуктів. Незвичайна назва відображає концепцію ресторану, бо тут у всьому керуються раціональним підходом. Гастрономічною візитівкою мітерії є м’ясо, приготоване на вугіллі в хоспері. Для великих компаній пропонують різноманітні кілограмові сети з морепродуктами, реберцями, тартарами, стейками та крабами.

Prosciutteria Bessarabka

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴₴. 

Страви: маленьке  плато делікатесів – 210 грн, середнє плато делікатесів – 330 грн, велике плато делікатсів – 500 грн, сирно-м’ясне плато делікатесів – 400 грн.

Деталі: винний бар і крамниця делікатесів, безліч видів українських м’ясних спеціалітетів, доставка, резерв столів, формат take away.

Prosciutteria — проєкт, що об’єднав у собі формати винного бару та делікатесної крамниці. Заклад знаходиться у найстарішому ринку країни Бессарабці. В Prosciutteria пропонують різноманітні делікатесні плато з кількома видами м’яса та антипасті — ідеально для пікніка, обіду чи вечері. Також в Prosciutteria є готове рішення до ваших подій та свят — гурме-бокси, більше 20 інгрідієнтів у одному боксі та більше одного кілограму делікатесного задоволення. Ви можете скуштувати плато в закладі на Бессарабці або замовити доставку.

Tbiliso

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 4; Оболонський проспект, 1Б; вул. Берковецька, 6Д; вул. Івана Пулюя, 8а; вул. Архітектора Вербицького, 1; вул. Деміївська, 31; вул. Спаська, 8А.

Бюджет: ₴₴.

Страви: сет на двох – 599 грн, великий м’ясний сет – 650 грн.

Деталі: грузинська кухня, лояльне ціноутворення, сучасний інтер’єр, традиційне меню, сніданки щодня з 10:00 до 13:00, сезонні пропозиції від шефа, дитяче меню, винна карта, спеціальні пропозиції, тераса, резерв столів.

Tbiliso — мережа сімейних ресторанів грузинської кухні в різних куточках міста. В меню ресторану: 8 видів хачапурі та 7 видів хінкалі, люля-кебаб і шашлик, а також грузинські закуски, салати та десерти. Для романтичних побачень в ресторані створили сет для двох – хінкалі, хачапурі по-мегрельськи, курча тапака в соусі та два келихи домашнього грузинського вина. А для святкового застілля рекомендують великий м’ясний сет: шашлик зі свинини та з курятини, люля-кебаб з телятини та з курки, картопля по-селянськи, лаваш та два соуси.

Фото: Facebook River Grill, Fish Fetish, Suluguni, Здоровий Глузд, Prosciutteria Bessarabka, Tbiliso.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi