Равіолі в Києві: де шукати? - PostEat

пошук

Равіолі в Києві: де шукати?
01-11-2019 0 333


Равіолі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Равіолі включені до переліку традиційних італійських продуктів харчування, сформованого Міністерством сільського господарства, лісового господарства, харчової промисловості та туризму Італії. Це квадратні вироби з тіста для пасти з начинкою з м’яса, риби, овочів або сиру, в залежності від різних місцевих рецептів. Традиційно равіолі можна варити або запікати, а потім подавати в бульйоні або з томатним соусом. Зазвичай квадратні, равіолі іноді готують овальної форми, круглими і напівкруглими.

Начинка равіолі варіюється в залежності від області, де вони готуються. Наприклад, в Римі і Лаціо равіолі найчастіше готують з рікотою, шпинатом, мускатним горіхом і чорним меленим перцем, а приправляють соусом зі свіжих помідорів і базиліка або олією, шавлією і тертим пармезаном. А де шукати равіолі у закладах Києва, читайте у нашому матеріалі.

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в.

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (129–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: равіолі Ала Позіліпо – 198 грн, равіолі з рікотою у червоному соусі – 149 грн.

Напої: Cascina Boccaccio Rosa 2015 – 480 грн, L’Acino Giramondo 2016 – 610 грн, Ferraro Maurizio Al Sole del Pomeriggio 2016 – 585 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO – це італійський ресторан, де ви можете скуштувати справжню неаполітанську піцу. Та не піцою єдиною! У закладі також готують смачну пасту та равіолі. В основному меню знайдете два види равіолі – з сиром та з начинкою з мідій. Оберіть до страв цікаве натуральне вино – і вечір пройде весело та смачно!

Bigoli

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–385 грн), піца (136–265 грн), десерти (56–175 грн).

Страви: равіолі: з кроликом – 212 грн, зі шпинатом – 225 грн, з моцарелою та томатами – 260 грн.

Напої: вибрати ідеальне вино під обрану страву вам допоможуть люб’язні офіціанти.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на правому березі Києва (Липки), традиційний італійський ресторан, сніданки з 08:00 до 11:00 щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli – це заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста, яку традиційно замішують чоловіки. Ви можете замовити тут три види равіолі – з кроликом, шпинатом та моцарелою і томатами. Зараз у ресторані діє сезон білого трюфеля, тож варто звернути увагу і на страви з особливого меню.

Guramma Italiana

Де: Дніпровський узвіз, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і холодні закуски (140–720 грн), страви з риби і морепродуктів (180–700 грн), десерти (70–255 грн).

Страви: равіолі: з крабом – 457 грн, з грибами та тушкованими телячими щічками – 265 грн, з рікотою та шпинатом – 235 грн, з буратою та трюфелем – 315 грн.

Напої: вибрати ідеальне вино під обрану страву вам допоможуть люб’язні офіціанти.

Деталі: ресторан італійської кухні, входить до ресторанного холдингу Bulldozer Group, панорамний вид, стильний інтер’єр, вітрина з морепродуктами, дров’яна піч, продукти з Італії, винна кімната, дитячі майстер-класи з приготування піци щонеділі, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00.

Guramma Italiana — вишуканий ресторан італійської кухні на схилах Дніпра. Тут представлено декілька видів равіолі. Радимо скуштувати вишукані равіолі з крабом або з буратою та трюфелем, а для легкого перекусу підійдуть равіолі з рікотою та шпинатом.

GRANO

Де: вул. Болсуновська, 2.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (165 — 545 грн), основні страви (370 — 1700 грн), десерти (39 — 149 грн).

Страви: равіолі зі шпинатом та рікотою з соусом із грибів та панчети – 230 грн, равіолі з кроликом і соусом песто – 215 грн.

Напої: Aperol Sour – 189 грн, Gin garden – 189 грн, Golden Rush – 159 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, винна карта, вечори-дегустації, винна кімната, сомельє, тераса, бар, сезонне меню, інтер’єр від Doddo Arnaldi.

GRANO – це стильний ресторан класичної італійської кухні на Печерську. У меню закладу представлено два види равіолі – з кроликом та рікотою і шпинатом. Варто звернути увагу і на окреме меню піци та піцети з різноманітними начинками: великий вибір та небанальні поєднання інгредієнтів вразять навіть гурманів.

We.Restaurant

Де: пр. Героїв Сталінграда, 6, корп. 4.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (95–219 грн), основні страви (179–689 грн), десерти (79–145 грн).

Страви: равіолі: з рікотою та шпинатом – 149 грн, чорні равіолі з лососем – 189 грн.

Напої: американо – 32 грн, капучино – 39 грн, лате – 42 грн.

Деталі: італійська кухня, сучасний інтер’єр, італійська паста, страви з суперфудами, винна карта, міцний алкоголь, сніданки, дитяче меню, ігрова кімната з живим куточком, сезонні новинки в меню, жива музика, відкрита тераса, паркінг, програма лояльності.

Чому б не замовити сезонний гарбузовий крем суп та один із двох видів равіолі у ресторані We.Restaurant на обід? Крім того, у закладі подають смачні сніданки для всієї родини, а по буднях у ресторані вам запропонують цікавий італійський бізнес-ланч.

Viva Oliva NAPOLETANA

Де: вул. Пушкінська, 16

Бюджет: ₴₴. Закуски (141–299 грн), салати (99–180 грн), паста (99–219 грн).

Страви: равіолі: з індичкою та овочевим рагу – 143 грн, з телятиною та беконом – 129 грн, з мідіями у вершковому соусі – 139 грн, з баклажанами, томатною сальсою та м’яким сиром – 145 грн.

Напої: капучино – 47 грн, латча лате – 59 грн, домашній обліпиховий чай з апельсином – 99 грн.

Деталі: сімейний ресторан в центрі Києва, італійська кухня, домашня паста і оригінальні південно-італійські десерти, дров’яна піч від неаполітанського майстра Стефано Феррара, страви для вегетаріанців, доставка, take away, резерв столів.

Viva Oliva NAPOLETANA – це затишний ресторан на Пушкінській, куди добре приходити всією родиною. Тут пасту готують вручну з італійської муки за традиційними рецептами. А ще подають чотири види равіолі на будь-який смак – з індичкою, телятиною та беконом, з мідіями та навіть з баклажанами. Радимо замовити всі 4 позиції та обрати равіолі-фаворита.

Фото: Facebook POSITANO, Bigoli, Guramma Italiana, GRANO, We.Restaurant, Viva Oliva NAPOLETANA

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi