Ресторани біля столичних парків: весняні прогулянки та смачне дозвілля - PostEat

пошук

Ресторани біля столичних парків: весняні прогулянки та смачне дозвілля
22-05-2019 0 3497


Ресторани біля столичних парків шукала редакція PostEat. Вирушаючи теплого весняного дня на прогулянку містом з родиною, до програми відпочинку не зайвим буде додати обід або вечерю на затишній літній терасі. Після активностей на свіжому повітрі усім неодмінно захочеться випити прохолодного лимонаду і перекусити. Ми знайшли ресторани біля столичних парків, де ви зможете смачно відпочити після прогулянок та продовжити приємне спілкування з рідними у затишній атмосфері. В новому огляді ми розповідаємо про ресторани поруч з Солом’янським ландшафтним парком, парком ім. Шевченка, Маріїнським парком, парком «Володимирська гірка», парком «Перемога» та парком «Партизанська слава».

Par Bar ²

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Солом’янська, 11.

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (120 – 380 грн), суші-сети (295 – 1100 грн), роли (80 – 340 грн), основні страви (155 – 315 грн), десерти (35 – 550 грн), коктейлі (170 – 295 грн).

Страви: креветки у мигдальних пластівцях з кисло-солодким соусом – 235 грн, телятина по-тайськи – 190 грн, спайсі-рол з лососем – 140 грн, гьодзе з креветками – 210 грн.

Напої: коктейлі – від 170 грн, вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 85 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, китайські чаї – від 155 грн.

Деталі: концептуальний pre-party бар і ресторан з азійським вектором: автентичні рецепти страв і авторська коктейльна карта, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 8 видів тютюну), велика літня тераса (на 85 осіб) з розсувним дахом і гойдалкою з м’якими сидіннями, велика кількість живих тропічних рослин для екстрасвіжості, формат take away, можна прийти з компанією, dj-сети щоп’ятниці та щосуботи, два контактних бари (внутрішній на 18 осіб і на літній терасі на 8-10 осіб), безкоштовна парковка, що охороняється, резерв столів.

Par Bar² — це саме те місце, куди вдень варто прийти з друзями, щоб насолодитися автентичними стравами азіатської кухні в сучасній інтерпретації, а ввечері зануритись в атмосферу pre-party бару. Ресторан розташовано в тихій частині Солом’янського району, біля ландшафтного парку в Кучмином яру. Радимо вам насолодитись гарними краєвидами перед візитом до закладу! З центру дістатися сюди дуже просто (лише 5 км від Хрещатику). Якщо збираєтесь їхати автівкою, біля Par Bar² працює парковка, що охороняється цілодобово і для відвідувачів закладу послуга безкоштовна! П’ятниця і субота в Par Bar² — час для pre-party з популярними діджеями. Красиві та смачні коктейлі зі азійським характером та ароматні кальяни нададуть вам максимального релаксу. Для гарного відпочинку в тут є великий вибір кальянів (6 видів девайсів на яких можна спробувати 8 видів тютюну та концептуальна коктейльна карта, яка розроблена таким чином, щоб якнайкраще доповнити кальян або страви з меню. Якщо любите посидіти за баром, в Par Bar² їх аж два: один на літній терасі, інший — всередині ресторану (розрахований на 18 осіб). До речі, тераса Par Bar² дуже простора та є однією з найзеленіших у Києві. Тут можуть комфортно розміститися до 85 гостей! Вона прикрашена великою кількістю живих рослин та обладнана розсувним дахом. В гарну погоду можна спостерігати зірки на небі, сидячи на зручній гойдалці з м’якими сидіннями. Ідеально для романтичного побачення! Затишно відпочити на літній терасі Par Bar² зможуть і великі компанії — в зонах зі зручними кушетками, на яких можна чілити навіть лежачи. Обов’язково завітайте в цей заклад та переконайтесь!

Ресторан «Марио» — Mario Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 14а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (175 – 568 грн), паста і равіолі (159 – 488 грн), десерти (50 – 150 грн).

Страви: теплий салат сальтімбока з телятиною, руколою і томатами – 236 грн, равіолі nero з лобстером – 488 грн, дюжина запечених морських равликів в соусі біск – 345 грн, каре теляти по-міланськи в скоринці з пармезану з картоплею рате – 365 грн.

Напої: Cosa Nostra – 188 грн, Amaro Tonic – 185 грн, Bailey’s The Original – 78 грн/50 мл, Bacardi Carta Negra – 145 грн/50 мл.

Деталі: італійський ресторан з багаторічною історією, два поверхи, літня тераса, декілька залів, підходить для банкетів, страви на грилі, спеціальне регіональне меню, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, караоке кожен день з 20:00 до 06:00, авторські коктейлі.

Mario Restaurant — ресторан італійської кухні в центрі Києва — з вишуканим інтер’єром та багаторічною історією. Знаходиться ресторан в старовинному особняку XIX століття неподалік від столичного Ботанічного саду ім. О. Фоміна та затишного парку імені Шевченка. Основна зала ресторану являє собою просторе еклектичне приміщення з високими стелями, художнім розписом на стінах, ліпниною на стелі, величезною люстрою і фактурними гардинами. В меню закладу — класичні італійські антипасті, карпачо і тартар, ризото, паста, а також м’ясні та рибні страви на грилі — до всіх страв у ресторані підберуть гідний супровід із винної карти.

MON AMI

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шовковична, 10.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (198 – 367 грн), супи (132 – 289 грн), основні страви з м’яса (276 – 569 грн), основні страви з риби (278 – 890 грн).

Страви: фуа-гра з малиновим соусом – 460 грн, ризото з білими грибами – 264 грн, мідії у винному соусі – 278 грн, тартар з тунця та чорним пармезаном – 254 грн.

Напої: вино «Каберне» – 665 грн / 750 мл, вино «Соаве» – 465 грн / 750 мл, «Просеко» – 890 грн / 750 мл.

Деталі: сімейний ресторан в історичній частині Києва, французька і європейська кухня, шеф-кухар Артем Радучіч, стильний інтер’єр, три зали, літня тераса, сезонне меню, морські делікатеси, страви на грилі, винна карта, резерв столів, take away.

MON AMI — ресторан на одній з тихих центральних вулиць столиці. До ресторану можна завітати на сніданок або на романтичну вечерю після прогулянки Маріїнським парком, одним із найгарніших парків столиці. MON AMI має три затишні зали в індивідуальній стилістиці та тінисту літню терасу. В меню ресторану представлені найкращі страви європейської та французької кухонь, які готують із найякісніших продуктів. Винна карта ресторану являє собою ідеально підібраний баланс вин Старого і Нового Світу.

Рыба в огне

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а.

Бюджет: ₴₴. «Вилов дня» (130 – 780 грн), салати (90 – 320 грн), десерти (95 – 150 грн).

Страви: сарган – 195 грн/4 шт., барабулька – 180 грн/8 шт., луфар – 180 грн/3 шт., кефаль – 130 грн/2 шт., ставридка – 130 грн/8 шт., бичок категорії кнут – 140 грн/2 шт., чорноморський анчоус – 95 грн/25 шт., одеські рачки (креветки) – 100 грн/120 г.

Напої: Ruffino Orvieto Classico – 500 грн/750 мл, Vicente Gandia Nebla Verdejo – 150 грн/150 мл, Don Pascual Reserve Viognier – 900 грн/750 мл.

Деталі: Одеський рибний ресторан на старому Подолі. Вітрина зі свіжою рибою в центрі залу, з якої гості можуть обрати рибу на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.

Після прогулянки по Володимирській гірці, де можна помилуватись чудовими краєвидами на Дніпро, спускайтесь столичним фунікулером на старовинний Поділ та прямуйте до ресторану «Риба у Вогні». Заклад відомого одеського ресторатора Савви Лібкіна можна сміливо назвати «рибним місцем» — локальній рибі у ресторані «Риба у Вогні» присвячений найбільший розділ. Відновити сили після прогулянки рекомендуємо свіжим чорноморським виловом: барабульку, кефаль, бички, саргана, ставридку тут готують неперевершено! При замовленні усіх позицій з розділу «Чорноморська риба» вам поступляться у ціні на 20%.

Pepenero

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воскресенська, 16в.

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (68 – 235 грн), брускети (65 – 128 грн), паста і ризото (88 – 158 грн), піца (110 – 185 грн), основні страви (128 – 288 грн).

Страви: капрезе з моцарелою – 138 грн, паста карбонара – 132 грн, ризото 4 сири – 144 грн, піца «Дьявола» – 175 грн, лосось запечений з сирним соусом та мікс-салатом – 288 грн.

Напої: еспресо – 28 грн, лате – 36 грн, лимонад маракуйя – 48 грн, фрапе – 36 грн.

Деталі: затишний сімейний ресторан, італійська кухня, традиційні страви, знаходиться на лівому березі Києва, італійські вина, простора дитяча кімната, дитяче меню, безкоштовна доставка в ЖК «Паркові озера», резерв столів.

Pepenero — сімейний ресторан італійської кухні на території житлового комплексу «Паркові озера». У меню — класичні страви Італії: паста, піца, лазанья, фокача, брускета і мінестроне, до яких не зайве замовити келих вина. Місце ідеально підійде для відпочинку з дітьми будь-якого віку — найменших гостей можна посадити поруч в спеціальний стілець для годування, а дітям старшого віку буде цікаво і весело нагулювати апетит в дитячій кімнаті. Перед візитом до Pepenero можна насолодитись чистим повітрям та краєвидами у парку «Перемога» — височезні сосни створюють відчуття лісової прогулянки, а велика кількість розваг та оглядове колесо неодмінно піднімуть настрій дітям.

Мисливський двір

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Славгородська, 49.

Бюджет: ₴₴. Салати (132 – 375 грн), страви з дичини (112 – 246 грн), десерти (92 – 134 грн).

Страви: салат з качиною грудкою і редисом – 182 грн, лазанья з дичини із травами – 246 грн, кролик с домашньою локшиною – 285 грн, дорадо запечена з фетою та мідіями – 276 грн.

Напої: Solo Corso – 294 грн/750 мл, «Кіндзмараулі» – 642 грн/750 мл, Villa Krim «Мерло» – 165 грн/750 мл.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс у парку на лівому березі Дніпра, великий асортимент страв авторської та української кухні, мангальне меню, страви з дичини, програма лояльності, підходить для святкових заходів, резерв столів.

«Мисливський двір» — ресторан-довгожитель, який знаходиться в готельному комплексі в парку «Партизанська слава» на лівому березі Дніпра. У ресторані представлений великий асортимент страв авторської і української кухні. Заклад працює вже 23 роки, особливою гордістю ресторану є велике мангальне меню, в якому представлені навіть страви з дичини. Смакувати страви з димком краще за все на літній терасі комплексу, у тіні високих сосен.

Головна фотографія (колаж): Par Bar ²

Фото: Facebook Par Bar ², Ресторан «Марио» — Mario Restaurant, MON AMI, Рыба в огне, Pepenero, Мисливський двір

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi