Ресторани Буковель: заклади при готелях - PostEat

пошук

Ресторани Буковель: заклади при готелях
06-02-2024 0 2079


Редакція PostEat продовжує досліджувати і розповідати вам, які ресторани Буковель має цього сезону. Готелі Буковеля з рестораном користуються у відпочивальників популярністю, адже дуже зручно поснідати чи повечеряти поруч із номером або шале. Різноманітна кухня, авторські пропозиції, автентичні страви, вишукані винні карти та гірські панорами за вікном — все це пропонують ресторани Буковеля при готелях.

«Під Стріхою» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Поляниця, урочище Вишня, 297

Контактний номер для резерву: +380684587137

Страви: борщ український з ребром та пампушками – 180 грн, тарілка карпатських сирів – 260 грн, салат з качиним філе, печеним гарбузом та томатами конфі, заправлений медово-малиновим соусом – 230 грн, тальятеле з щупальцями восьминога – 180 грн, банош з білими грибами та локальною бринзою – 195 грн, карпатська форель запечена з овочами гриль – 220 грн/100 г, шпундра – 170 грн.

Деталі: Готельно-ресторанний комплекс «Під Стріхою» знаходиться поблизу від популярного ГЛК Буковель та приймає гостей вже майже десять років. На чотирьох поверхах розташовані 28 номерів різних категорій від бюджетних standard до розкішних suite з усіма зручностями. Готель обирають як шанувальники активного відпочинку та лижних трас, так і прихильники зеленого туризму та гірських прогулянок. Взимку у готелі працює лижна кімната, де ви можете орендувати різні моделі спорядження, а влітку для гостей працює відкритий басейн.

На території готелю «Під Стріхою» власний є ресторан. Інтер’єр закладу класичний та стриманий, основний білий колір доповнений елементами декору з темного дерева. На стінах ресторану розміщені мисливські трофеї власника закладу.

Кухнею керує молодий і талановитий шеф-кухар Андрій Іонін. В меню він поєднав різноманітні страви  української та популярні страви європейської кухні та адаптовані під сучасність автентичні українські страви. В розділі українських страв ви знайдете банош з білими грибами та локальною бринзою, деруни з м’ясом та копченою сметаною, бограч та юшку з карпатських грибів. Серед страв від шефа — карпатська форель запечена з овочами гриль, томлені телячі щоки з картопляним мусом та буряковою ікрою, а також давня українська народна страва шпундра.

Lis | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Поляниця, урочище Вишня, 162а

Контактний номер для резерву: +380674006025

Страви: карпачо з телятини з трюфельною заправкою – 290 грн, маринований карпатський білий гриб – 320 грн, бограч карпатський– 270 грн,

Деталі: Готельно-ресторанний комплекс Ribas Karpaty має великий номерний фонд — 47 номерів, які розділені на 7 категорій, серед яких є окремі номери з терасами. В Ribas Karpaty також є SPA-комплекс, в який можна спуститися з номеру прямо в халаті: до послуг гостей римська парна, фінська сауна, критий басейн, масаж і зона відпочинку з видом на гори. Для бажаючих активно відпочити доступні катання на санках, лижах, сноубордах або купання в озері, роуп-джампінг, водні лижі, екстрм-парк та рафтинг.

В комплексі працює ресторан сучасної української кухні Lis, яким керує шеф-кухар Кирило Грінченко. В закладі є загальна зона, камінна зала, коворкінг та бар, а також дитяча кімната з нянею (працює з працює c 11:00 до 22:00). З 8 ранку доступні лише сніданки (шведська лінія за 450 грн/особи, а також окремо сирники, солодка вівсянка та яйця пашот з лососем). Основне меню доступне з 11 години — тут мікс європейських та українських страв, наприклад, карпачо з телятини з трюфельною заправкою, бограч, філе форелі з грибним соусом, галицька ковбаса на грилі з тушкованою капустою. Є окреме меню для дітей, меню pool bar та можливість замовити рум-серів протягом всіх годин роботи ресторану.

Phoenix Relax Park | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Поляниця, урочище Прелуки, 553

Контактний номер для резерву: +380954910014 (RestoBar PHOENIX); +380501993614 (GastroPub GT)

Страви: банош з рваною свининою та копченою сметаною – 235 грн, деруни з соусом із лісових грибів – 210 грн, паштет із лісових грибів з брусничним мармеладом – 290 грн, крученик з карпатської форелі та овочів – 410 грн, курча в глазурі – 475 грн; філе свіжого тунця з соусом «понзу» — 435 грн, удон з куркою та овочами – 335 грн, гун бао – 335 грн, качка з хурмою та «спайсі» соусом – 355 грн.

Деталі: Котедже містечко Phoenix Relax Park знаходиться в 2 км від центру курорту Буковель. На великій території комплексу в 18 гектарів є контактний зоопарк, озеро з рибками, реконструкція Стоунхендж, панорамна гойдалка, оглядовий майданчик, тюбінг-гірки, . Також Phoenix Relax Park має навчальний пологий схил з викатом на рівнину, досвідчених інструкторів та прокат лижного спорядження. SPA-комплекс Phoenix має критий басейн, джакузі на дровах, хамам та сауну, соляну кімнату та лазню на дровах, а також надає комплекс процедур для обличчя та тіла і має власний салон краси.

На території містечка є два ресторани. RestoBar PHOENIX пропонує страви європейської кухні, страви на грилі, гуцульські страви та окреме дитяче меню. Ви можете скуштувати вишукану варіацію баноша з фуагра та чатні з грушею та фісташкою, паштет із лісових грибів з брусничним мармеладом та запечене курча в медовій глазурі в доповненні соусу цезар та маринованої цибулі.

GastroPub GT має неймовірною захоплюючу панораму карпатських гір та різноманітні страви паназійської кухні. З 10:00 до 12:00 тут готують сніданки (як класичну яєчню з ірландськими ковбасками та квасолею, так і поке боул з лососем), в основному меню ви знайдете роли, локшину, бургери, насі горенг та курку гун бао, а також м’ясні та рибні позиції з азійського грилю.

Charlton Estate | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Яблуниця, вул. Горішків, 333Б

Контактний номер для резерву: +380661208409

Страви: салат з ростбіфом та руколою – 360 грн, борщ з пампушками – 260 грн, філе форелі з овочами та оливками – 480 грн, ребра в папричній глазурі – 350 грн.

Деталі: Котеджний комплекс Charlton Estate розташований серед гір на висоті 1300 метрів над рівнем моря. Гості можуть розміститись у дизайнерських шале з просторими терасами та панорамними вікнами. До послуг гостей великий банний SPA-комплекс, обладнані зони BBQ, альтанки, дитячий майданчик і сад. Для бажаючих активно відпочити доступні лижні траси курортного Буковелюв 8 км від комплексу, в теплу пору року — катання на квадроциклах, джипах, велосипедах по гірській місцевості, їзда верхи та рафтинг.

В комплексі працює однойменний ресторані української та європейської кухні. Інтер’єр мінімалістичний, простір зонують скляні стіни, а крізь панорамні вікна відкривається захоплюючий гірський краєвид. В меню ресторану класичні сніданки, антипасті, кілька салатів, борщ та бограч, медальйони з телятини та філе форелі, страви на грилі та десерти.

Rest&Ski | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Поляниця, урочище Вишні, 570

Контактний номер для резерву: +380985540707

Страви: морські гребінці з яблуневим салатом – 750 грн, вареники з фореллю та вершковим соусом – 390 грн, спагеті з тигровою креветкою, маринованим чілі та чері – 370 грн, юшка з карпатських грибів та локшиною – 200 грн.

Деталі: Готель Rest&Ski розташований між лісів та у підніжжя гір Буковелю. Гості можуть обрати апартаменти-студію, апартаменти з однією або двома спальнями та суперлюкс на 6-х гостей. В готелі є панорамний спа-центр з відкритим та критим басейнами, сауною. Є безкоштовний Wi-Fi на всій території помешкання.

Ресторан Rest&Ski також має панорамний краєвид та пропонує вишукані страви європейської кухні з м’яса та риби. Страви від шефа — морські гребінці з яблуневим салатом та вареники з фореллю та вершковим соусом. Також в меню антипасті та палто сирів, кілька салатів, ризото та паста, стейки та риба з хоспера. Окремо є розділ з «дарами Карпат»: білі гриби, крафтове сало, банош, борщ, голубці, вареники.

Living Room | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Поляниця, урочище Вишня, 504

Контактний номер для резерву: +380673508844

Страви: хрумкі баклажани в кисло-солодкому соусі – 245 грн, карпачо з вугря на гречаному млинці з крем сиром – 595 грн, філе мармурового сома з гранатовим соусом – 395 грн, карі чікен. курча в соусі карі з азійським рисом та спеціями – 395 грн.

Деталі: Mountain Residence складається з котеджного містечка та сучасного шестиповерхового апарт-готелю. Гості можуть зупинитись в одно-, дво- або трикімнатних апартаментах, які зроблені в мінімалістичному стилі або в будиночках трьох типів «Шале». Котеджі та апартаменти Mountain Residence розташовані в центрі Буковелю, поруч з трасою 2С. Влітку головною перевагою комплексу є відкритий панорамний сезонний басейн просто неба.

Панорамний ресторан Living Room дозволяє за сніданком та вечерею насолоджуватись мальовничими краєвидами Карпат. В наш зібрані гастрономічні хіти різних поколінь та країн світу: биті огірки, кримські янтики, чікен карі, лазанья, вареники та карпатські гриби. Також в меню є м’ясо і риба на грилі, а хліб випікають в тандирі.

Головна фото: Charlton Estate 

Фото: Facebook «Під Стріхою», Lis, Phoenix Relax Park, Charlton Estate, Rest&Ski, Living Room.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi