Ресторани для ділових переговорів у Києві: комфортні локації у центрі міста - PostEat

пошук

Ресторани для ділових переговорів у Києві: комфортні локації у центрі міста
23-12-2021 0 2946


Редакція PostEat Києві шукала ресторани для ділових переговорів у Києві. Завершити всі ділові справи поточного року можна в одному з ресторанів нашої добірки — це заклади в центрі міста зі спокійною атмосферою, відмінним сервісом та кухнею. В цих закладах можна комфортно обговорити всі робочі деталі, а потім закріпити домовленості смачними стравами та гарним вином.

PM Hall

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар з телятини та гуакамоле з баклажану – 350 грн, хрусткий салат з татакі тунцем та авокадо – 420 грн, баклажан в соусі унагі зі скамблом із бекону та овочевою сальсою – 220 грн, каре новозеландського ягняти з вітелот та цитрусовим соусом – 420 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

Поєднати смачний обід або вечерю з діловою зустріччю легко у PM Hall. Ресторан знаходиться на третьому поверсі КВЦ Парковий, у парковій зоні, неподалік від БЦ Summit, та має велику, зручну власну парковку. Стильний інтер’єр, приємна та затишна атмосфера дозволяють проводити знакові зустрічі, переговори та бізнес трапези. В меню представлені страви паназійської та європейської кухні, wine card з широким вибором вин та авторські коктейлі здатні задовольнити найвибагливіші смаки та закріпити успішні домовленості. Ресторанний комплекс PM Hall має чотири зручні VIP кімнати для приватних зустрічей, круглих столів або переговорів з можливістю скористатись окремим входом та виходом. Рекомендують резервувати столики заздалегідь +380687701111.

ESHAK

Де: Кловський узвіз, 10; вул. Велика Васильківська, 85/87

Бюджет: ₴₴. 

Страви: карпачо з телятини з трюфельною олією – 390 грн, лагман – 220 грн, лаваш хоровац – 175 грн, чорні хінкалі з бараниною – 285 грн, бефстроганов з телятиною та білими грибами, подається з картопляним пюре – 475 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, дитяче меню, дитяча кімната, аніматори, тераса, паркінг, доставка.

Для ділових переговорів та офіційних зустрічей обирайте східні ресторани ESHAK на Печерську та на Великій Васильківській. Локації без зайвого шуму, з акуратним, ненав’язливим сервісом і зручним розташуванням у центрі міста. В ESHAK цінують приватність ділових перемовин, тому завжди допоможуть підібрати стіл для розмов віч-на-віч. Зрештою, будь-яку зустріч із партнерами можна зробити більш продуктивною: від кави по-східному до узбецької випічки — варіантів безліч, обирайте. Резерв столу: +380671111188 (Велика Васильківська), +380966003333 (Кловський узвіз).

Citronelle

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: бурата з запеченим солодким перцем, анчоусами, кедровими горіхами та соусом «харісса» – 440 грн, ростбіф із запеченим солодким перцем, грибами, томатами черрі, карамелізованими горіхами та хрустким листям салата – 380 грн, равiолі з копченим лососем, креветками та кукурудзяним кремом біск – 350 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, знаходиться в центрі Києва, шеф-кухар Робан Каснабе, стильний інтер’єр, панорамні вікна, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин, резерв столів.

Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнить будь-якого гурмана. Команду кухарів Citronelle очолює Робан Каснабе — молодий французький шеф-кухар з досвідом роботи на кухнях мішленівських ресторанів.

WHISKY CORNER

Де: вул. Софіївська, 16

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: шотландський цибулевий суп з яловичиною, готується з 10-річним віскі Glenmorangie Original – 225 грн, яловичина «Веллінгтон» з грибним асорті та перцевим соусом – 665 грн, салат з креветками ваннамей, авокадо та домашнім сиром – 395 грн, пельмені з зайця з овочевим соусом – 325 грн.

Деталі: шотландський дім-ресторан; страви шотландської, англійської та європейської кухонь; Ілля Ульянов; більше 900 видів віскі з Шотландії, Ірландії, Японії, Америки, Канади, Франції та Тайваню; великий вибір вин з різних регіонів, дегустації, доставка, резерв столів, тераса, формат take away.

WHISKY CORNER — ресторан шотландської і європейської кухні, де зібрана найбільша колекція віскі в Східній Європі. В закладі представлено понад 900 зразків віскі з Шотландії, Ірландії, США, Японії, Тайваню, Індії. Також представлені власні ексклюзивні релізи віскі, які доступні тільки у ресторані та на міжнародних фестивалях. В меню ресторану гармонійно поєднуються спадщина великих кулінарів минулого, сучасний стиль приготування та практики здорового харчування. В стравах втілюють традиційні для старої Європи овочі, благородні сири та, звичайно, екологічно чисті дика риба та м’ясо.

INK restaurant

Де: вул. Богдана Хмельницького, 17/52 ; вул. Пилипа Орлика, 6.

Бюджет: ₴₴.

Страви: камбала по-римськи – 390 грн, бефстроганов з телятини з картопляним пюре – 380 грн, кебаб з курки – 145 грн/100 г, тальятеле з морепродуктами – 480 грн, рапани з цибулею або грибами – 265 грн.

Деталі: ресторани нової української кухні, великий вибір страв з риби та морепродуктів, raw-бар, страви в хоспері, сніданки, винна карта, резерв столів.

INK restaurant — це два вишукані ресторани нової української кухні з великим вибором риби та морепродуктів для справжніх гурманів, поціновувачів Ukrainian fashion cuisine. Raw-бар ресторанів завжди перевовнений найсвіжішими морепродуктами, які персонал запропонує вам приготувати найулюбленішим способом: на пару, на грилі, у хоспері, з запашними прянощами. Ви можете завчасно зарезервувати стіл для ділового обіду в одному з ресторанів.

Graine de Moutarde

Де: вул. Московська, 41/8

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: карпачо з сібасу – 290 грн, терін фуа-гра, чатні з цибулі й апельсина – 510 грн, ризото-паелья – 410 грн, міньйони з лосося, шпинат, соус карі – 480 грн, рагу з кролика, кукурудзяне пюре, цукіні – 480 грн.

Деталі: ресторан авторської кухні французького шеф-кухаря Руїза Сіріака, знаходиться на Печерську, світлий інтер’єр, колекція гірчиці з Франції на замовлення ресторану, літня тераса, панорамні вікна, великий вибір французьких та італійських вин, що зберігаються в кам’яній винній кімнаті в замковому стилі, приватна зала.

Ресторан Graine de Moutarde знаходиться на Печерську, назва перекладається як «зерно гірчиці». Затишний та зручний інтер’єр закладу створювали французькі дизайнери. Особливості закладу – панорамні вікна, вази ручної роботи, гардероб у вигляді винної бочки. Тут ви можете скуштувати страви авторської кухні та обрати супровід із великого вибору французьких та італійських вин, які зберігаються в кам’яній винній кімнаті.

Головна фото: Graine de Moutarde

Фото: Facebook PM Hall, ESHAK, Citronelle, Bigoli, INK, Graine de Moutarde.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi