Ресторани для ділових переговорів у Києві: закрити всі бізнес-справи до нового року - PostEat

пошук

Ресторани для ділових переговорів у Києві: закрити всі бізнес-справи до нового року
16-12-2019 0 979


Ресторани для ділових переговорів у Києві шукала редакція PostEat. Завершити всі справи поточного року варто в одному з ресторанів нашої вибірки — це заклади без шуму і суєти, з відмінним сервісом, відмінною кухнею і вдалим місцем розташування. Будьте впевнені, кожен з представлених ресторанів для ділових переговорів справить на ваших партнерів прекрасне враження.

BEEF meat & wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (90–880 грн), м’ясо (340–1680 грн), стейки (390–4250 грн).

Страви: авокадо з червоною рибою та лососем – 390 грн, тартар з тунця – 380 грн, особуко – 460 грн, бургер з індички – 260 грн, стейк шатобріан – 800 грн.

Напої: Lady 47 – 239 грн, Negroni – 239 грн, еспресо – 49 грн, імбирний лимонад – 55 грн.

Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки з безлімітною кавою по буднях з 09:00 до 12:00 (у вихідні з 09:00 до 16:00), бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи, барні майстер-класи по міксологіі, дитячі майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.

BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. Затишний інтер’єр дозволить обрати зручний столик та провести переговори у спокійній атмосфері. В меню представлені стейки з американської, іспанської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі. Закріпити успішні перемовини ви можете класичним чи авторським коктейлем.

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 34а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (280–640 грн), основні страви (670–1550 грн), десерти (90–920 грн).

Страви: качина ніжка – 590 грн, салат поке з тунцем – 410 грн, вареники – 350 грн, київський торт – 250 грн.

Напої: Cold Brew-Tonic – 160 грн, Matcha Martini – 280 грн, Port Royale – 220 грн, Chicken Kyiv Cocktail – 350 грн.

Деталі: ресторан і руфтоп-бар на 11 поверсі готелю, панорамний вид, fusion cuisine, сет-меню, шеф-бармен Сергій Алексєєв, авторські World Class коктейлі від Кевіна Патнода.

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar — це сучасний преміум-ресторан і бар світового рівня з панорамним видом на історичний Київ при першому дизайн-готелі в Україні. Класичний інтер’єр, спокійна атмосфера та першокласне обслуговування дозволять вам сконцентруватись на спілкуванні. Вишукані страви fusion cuisine гармонійно доповнюють авторські коктейлі від Кевіна Патнода — дворазового переможця конкурсу барменів World Class Bartender of the Year в Туреччині. Можете обрати як алкогольні, так і безалкогольні коктейлі.

VaBene Bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Б. Хмельницького, 19/21

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (100–550 грн), паста (115–630 грн), страви з м’яса (210–1650 грн).

Страви: особуко по-міланськи з полентою – 295 грн, кус-кус по-сицилійськи з морепродуктами та томатним соусом – 425 грн, домашня паста тальоліні з трюфелями – 445 грн, теплий салат з восьминогом і картоплею – 495 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, розташований в центрі Києва, сучасний інтер’єр, VIP-зала, сніданки, колекція вин, піца-меню, формат take away, дитяче меню, в основному залі можуть розміститися 75 гостей, також є окремий VIP-зал для 10 персон, літня тераса, сезонні пропозиції в меню, спеціалітети від шефа, вина побокально, резерв столів.

Італійський ресторан VaBene Bistro знаходиться в центрі столиці, поруч з Оперним театром, в бізнес-центрі Leonardo. Зручне розташування в самому центрі міста та класичний інтер’єр у теплих тонах роблять цей заклад чудовою локацією для ділової зустрічі. Більшість інгредієнтів для традиційних італійських страв постачають до ресторану з Італії. В основному меню VaBene Bistro представлено 12 видів пасти з різноманітними інгредієнтами, ризото, брускети, карпачо, тартари і піца.

ШОТІ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Салати (149–269 грн), основні страви (199–559 грн), сири та десерти (69–299 грн).

Страви: салат мужужі зі свинячих вух із руколою, кінзою та волоськими горіхами – 129 грн, гебжалія з м’ятою у вершковому соусі – 189 грн, харчо по-мегрельськи з ташміджабі – 209 грн, люля-кебаб із баранини у лаваші – 269 грн.

Напої: Khikhvi, Terra Initia, 2016, GEORGIA / Kakheti – 110 грн/125 мл, Saperavi Grand Reserve, Tamada, 2014, GEORGIA / Kakheti – 217 грн/125 мл, Goruli Mtsvane, Chinuri Reserve Royale, Chateau Mukhrani, 2016, Kakheti – 222 грн/125 мл.

Деталі: ресторан високої грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь.

«ШОТІ» — заклад високої грузинської кухні, що належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських. Дістатись до ресторану легко — варто лише повернути з гамірного ділового центру на вулицю Мечникова. Назва ресторану походить від назви грузинського хлібу шоті. Такий хліб випікають у спеціальній кам’яній печі – саме така прикрашає одну із зал ресторану. Шеф-кухар готує автентичні страви, прикрашаючи їх авторськими штрихами, які гармонійно поєднуються з грузинськими винами з колекції «ШОТІ».

Публицист

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 25

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (98–320 грн), салати (198–295 грн), м’ясні страви (120–560 грн).

Страви: теляча ковбаса з сиром чедер та соусом айвар – 175 грн, ростбіф з телячого язика під соусом з тунця та огірками цукемоно – 175 грн, судак з соусом бер блан, броколі та томатами – 235 грн.

Напої: лимонад імбир-малина – 90 грн, еспресо – 45 грн, Amareto Sour – 180 грн, лате – 70 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, шеф Алекс Якутов, стильний інтер’єр, відкрита кухня, вина келихами, коктейльна карта, резерв столів.

«Публицист» — м’ясний ресторан, який знаходиться у стінах колишнього видавництва. Інтер’єр закладу стильний та сучасний, особливо приємно відпочивати за столиками біля великих вікон. У закладі відкрита кухня, а над стравами чаклує шеф Алекс Якутов. На гостей чекають м’ясні страви, різноманітні салати та закуски, а також піца. Рекомендуємо зарезервувати столик заздалегідь.

Oxota Na Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–269 грн), основні страви (165–1390 грн), стейки (425–1650 грн).

Страви: тартар з морського гребінця – 189 грн, ростбіф в азіатському стилі – 195 грн, теплий китайський салат з телятиною і баклажанами – 235 грн, соте з морепродуктів – 289 грн, стейк із марліна з мусом батату – 475 грн, жовте індонезійське карі з куркою, овочами, деревними грибами та кеш’ю – 265 грн.

Напої: Cava Cami de Flor, Brut Rose – 180 грн/келих, Pinot Grigio, Cantina Terlan, 2018 – 220 грн/келих, Muscat Natureo, Torres nonalcohol – 600 грн/750 мл.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом в меню і стильним концептуальним інтер’єром. У меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, в яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. У ресторані також подають стейки вологої та сухої витримки, які готують на японському робата-грилі.

Фото: Facebook BEEF meat & wine, 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar, VaBene Bistro, ШОТІ, Публицист, Oxota NA Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi