Ресторани Києва для весілля на воді - PostEat

пошук

Ресторани Києва для весілля на воді
12-08-2019 0 1274


Ресторани Києва для весілля на воді шукала редакція PostEat. Весілля – це особливий та хвилюючий день у житті будь-якої людини. Більшість сучасних молодят проти формату святкування, до якого звикло старше покоління – із великою кількістю гостей, масштабним застіллям. Втім, це не означає, що підготовка до сучасного весілля стає менш клопітким. Ми хочемо допомогти вам з вибором закладу, в якому ви можете відсвяткувати цю особливу подію, і підібрали ресторани біля води, адже тут панує особлива атмосфера і ваше весілля пройде якнайкраще.

Веранда на Дніпрі

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (160–480 грн), салати (180–1200 грн), паста і ризото (215–1600 грн), авторські гарячі страви (198–2500 грн), десерти (35–1500 грн).

Страва: біфштекс із свинини з яйцем і пюре зеленого горошку – 380 грн, равіолі з органічною телятиною і свіжим трюфелем – 290 грн, яблучний тарт з ванільним морозивом – 280 грн, брускети з томатами та базиліком – 140 грн, салат із слабосолоним лососем, авокадо і в’яленими томатами – 298 грн.

Напої: еспресо – 63 грн, свіжовичавлений апельсиновий сік – 90 грн, віскі Naked Grouse – 155 грн, горілка Finlandia – 58 грн, джин Magellan – 88 грн, бренді Lustau Solera Reserva – 98 грн, коньяк Hennesy XO – 770 грн, ром Bacardi Carta Blanca – 83 грн.

Деталі: розташований в історичному центрі Києва в Наводницькому парку, триповерховий ресторан на воді, мальовничий вид на Дніпро, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Дніпрі» — це 3-поверховий преміум-ресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На першому поверсі найкраще проводити час із сім’єю, друзями або завітати на бізнес-ланч. Також тут є «Дзеркальна кімната», розрахована на 15 гостей, для камерного святкування. Другий поверх підійде тим, хто хоче відпочити, насолодитись кальяном на м’яких пуфиках та послухати живу музику або dj-сети. Найбільша кімната поверху, «Захід», здатна вмістити понад 70 гостей, а ще тут можна влаштувати танцювальну та фото-зону. Банкетна зала «Світанок» на 50 персон по п’ятницях, суботах та неділях  об’єднується з лаунж-зоною. На третьому поверсі закладу розташована літня тераса, банкетна зала «Морська» на 12 гостей та vip-кімната на 20 персон «Онікс». У меню закладу представлені закуски, рибні та м’ясні страви, страви від шеф-повара, салати з овочами, рибою і морепродуктами, а також м’ясні салати, брускети, паста та ризото, гарніри, є тандир-меню, страви на вогні та десерти. У барному меню – класичні та авторські коктейлі, великий вибір вин та міцного алкоголю, кавові напої, чай.

River Grill

Де: Русанівська набережна, 3а

Бюджет: ₴₴. Меню від шефа (155–645 грн), закуски (155–299 грн), салати (165–360 грн), брускети (99–165 грн), десерти (60–165 грн).

Страви: карпачо з лосося – 275 грн, тартар з витриманої яловичини – 198 грн, цезар з куркою – 185 грн, брускета з карамелізованим персиком – 120 грн, крильця домашніх курчат – 170 грн, фетучіні з тигровими креветками – 260 грн, равіолі з ягодами та сиром рікота – 165 грн.

Напої: ігристе вино Prosecco Rivani Dry – 160 , біле вино Gavi La Smilla – 170 грн, червоне вино MAN Shiraz – 168 грн, рожеве вино Montes Cherub – 170 грн, десертне вино Passito di Noto Planeta – 190 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, дизайнерський інтер’єр, камін, контактна барна стійка, великий вибір страв на грилі, сири власного приготування, устриці, домашня паста, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, авторські чайні коктейлі, велика дитяча кімната з аніматором, резерв столів.

River Grill —ресторан у Русанівському парку на березi Днiпра. У River Grill є дві затишні літні тераси, де гості можуть відпочити, споглядаючи природу та дніпровські хвилі. У меню – страви європейської та італійської кухонь, а також великий вибір страв на мангалі. Із напоїв пропонують різні вина, міцний алкоголь та коктейлі. Заклад чудово підійде для відпочинку із дітьми, для них у River Grill є велика дитяча кімната, спеціальне меню, аніматори та великий вибір розваг.

Queen Kyiv

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Queen кухня (110–2100 грн), українська кухня (90–420 грн), японська кухня (80–850 грн), крудо-бар (175–1830 грн).

Страви: салат в грецькому стилі – 245 грн, стейк «Нью-Йорк» – 530 грн, лосось з імбирним соусом – 210 грн, брускета з крабом та авокадо – 435 грн, соте з морепродуктів – 1480 грн, десерт «Сигара» – 125 грн, тарт з полуницею – 190 грн.

Напої: еспресо – 55 грн, капучино – 75 грн, віскі Tenjaku – 205 грн, джин Monkey 47 – 245 грн, ром Kraken Black Spiced – 205 грн, водка Ketel One – 170 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; об’єднує rooftop, ресторан з видовою терасою; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, концерти популярних виконавців, резерв столів.

Ресторан Queen — великий заклад із загальною посадкою в 200 персон. Queen є проектом міжнародного холдингу Bulldozer Group. Заклад розділено на основну зону та затишну vip-зону, а на третьому поверсі розташована оглядова тераса. У ресторані великий вибір страв, які готує шеф-кухар Володимир Болібрух, – він поєднав у меню японську, українську та авторську кухні. Це різноманітні закуски, брускети, салати, суші, стейки у дров’яній печі, страви з риби, морепродуктів, птиці, а також десерти. У барному меню чайна колекція Newby, кавові напої, вина, міцний алкоголь, пиво.

Маяк

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (115–450), салати (135–585 грн), авторські гарячі страви (225–999 грн), м’ясні страви (178–385 грн), десерти (60–260 грн).

Страви: салат зі свіжих овочів – 135 грн, теплий салат з морепродуктами – 410 грн, вареники з м’ясом індички – 199 грн, котлети з судака з креветкою і гребінцем – 325 грн, сметанник з сезонними ягодами – 199 грн, чизкейк з карамельною скоринкою – 180 грн.

Напої: еспресо – 69 грн, капучино – 80 грн, малиновий лимонад – 110 грн, ром Capitan Morgan – 99 грн, віскі Bushmills Original – 145 грн, джин Hendrik’s – 230 грн, коньяк Martell VS – 265 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, шеф-кухар Олександр Абрамов, шеф-бармен Євген Толмачов, два поверхи, дві тераси, дві банкетні зали, 500 місць для гостей, понтон для приймання човнів, raw bar, устриці, страви на грилі, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, кальяни, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

«Маяк» – це ресторан європейської кухні на березі Дніпра. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, рожеві та сині меблі, багато дерева та живих рослин, дизайнерське освітлення створюють в закладі особливу атмосферу. В «Маяку» передбачена окрема зала для святкування дня народження, весілля або інших урочистих (та не дуже) подій. У меню ресторану – рол з крабом, гуакамоле під імбирним соусом, італійські м’ясні делікатеси, голубці з краба, качина грудка з яблучним гратеном, камчатський краб з топленим маслом і азіатським соусом (або в соусі Black pepper на вибір), вареники з вишнею, медовик з сезонними ягодами. У барному меню ресторану «Маяк» пропонують великий вибір вин та міцних алкогольних напоїв, каву, чай, лимонади та фреші.

ПРАГА

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (178–2850 грн), салати (182–397 грн), гарячі закуски (196–798 грн), основні страви (335–710 грн), макі суші (395–585 грн), десерти (70–468 грн).

Страви: каре норвезького ягняти – 390 грн, чилійський сібас з ананасовим «Теріякі» – 710 грн, ризото з креветками овочами та соусом «Біск» – 625 грн, соте з морепродуктів – 798 грн, пана-кота з полуницею – 239 грн, шоколадний фондан з м’ятним морозивом – 205 грн.

Напої: еспресо – 65 грн, капучино – 80 грн, свіжовичавлений апельсиновий сік – 115 грн, текіла Olmeca Altos 100% de agave – 155 грн, джин Beefeater – 85 грн, коньяк Martel XO – 685 грн, бренді ArArAt Akhtamar 10 YO – 210 грн, віскі Ardbeg 10 y.o. – 315 грн, горілка Grey Goose – 125 грн.

Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, понад 160 видів вин Нового і Старого Світу, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, жива музика, меню спеціальних пропозицій, сніданки з 9:00 до 12:00, дитяче меню, банкетні пропозиції.

«Прага» це вишуканий ресторан, який розташований в старовинному будинку на березі озера. Для гостей тут створили найкомфортніші умови відпочинку. У ресторані «Прага» є декілька зал з індивідуальною стилістикою: кабінети, «Бібліотека», веранда, оранжерея, тераса на воді та основна зала. В основному меню пропонують страви європейської, італійської та японської кухонь. Це холодні та гарячі закуски, салати, супи, паста та ризото, основні страви, гарніри, сашимі, суші нігірі, гункан і макі, а також десерти. У ресторані є велика винна карта, у якій ви знайдете вина Франції, Італії, Південної Африки, Португалії, Чилі, Аргентини, Нової Зеландії та України.

Фото: Facebook Веранда на Днепре, River Grill, Queen Kyiv, Маяк, Ресторан ПРАГА

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi