Ресторани Києва для весілля з виїзною церемонією: розкішні локації для незабутніх урочистостей - PostEat

пошук

Ресторани Києва для весілля з виїзною церемонією: розкішні локації для незабутніх урочистостей
13-05-2019 0 3300


Ресторани Києва для весілля з виїзною церемонією шукала редакція PostEat. Весільна церемонія, сповнена зворушливих моментів, є одним з ключових моментів свята. Тому обираючи локацію для проведення урочистостей варто заздалегідь продумати можливість проведення церемонії розпису. Зазвичай виїзні церемонії організовують у заміських ресторанах, але ми знайшли ресторани Києва для весілля з виїзною церемонією — читайте та обирайте ідеальну локацію для свята мрії.

ПРАГА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (182 – 397 грн), основні страви (327 – 840 грн), десерти (70 – 468 грн).

Страви: фюме з півня – 167 грн, соте з морепродуктів – 798 грн, стейк з дикого шотландського лосося – 625 грн, качка в азіатському стилі – 840 грн.

Напої: Cava Brut Reserva Castillo Perelada – 890 грн / 750 мл, Sauvignon Blanc «F» de Fournier – 970 грн / 750 мл, Soave Salvalai – 530 грн / 750 мл.

Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, понад 160 видів вин Нового і Старого Світу, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, жива музика, меню спеціальних пропозицій, сніданки з 9:00 до 12:00, дитяче меню, банкетні пропозиції.

Ресторан «Прага» розташований в старовинному особняку на березі озера — заклад давно завоював прихильність столичної публіки та молодят. Це затишний ресторанний комплекс, де для гостей створили найкомфортніші умови відпочинку. Ресторан має кілька зал з індивідуальною стилістикою: велика й світла «Центральна зала», зала «Бібліотека», «Веранда», невеликий кабінет Martell та оригінальна зала «Оранжерея». Виїзну церемонію можна зробити на мальовничій території ресторану, в тіні паркових дерев. Меню ресторану з більш ніж 60–річною історією складається зі страв європейської, італійської та японської кухонь.

Grand Piano Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Венеціанський острів, 1, арт-готель Bakkara.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (128 – 259 грн), гарячі страви (115 – 255 грн), основні страви (245 – 535 грн).

Страви: салат з броколі, помідорами чері та сиром моцарела під медово-гірчичним соусом – 158 грн, українська м’ясна гастрономія – 325 грн, каре ягняти з пшеничним ризото під соусом естрагон – 535 грн, спинка лосося з чорним рисом, овочевим фетучіні та соусом бер блан – 375 грн.

Напої: чай імбирно-лимонний – 65 грн, морс – 180 грн/1 л, узвар – 180 грн/1 л.

Деталі: ресторан знаходиться при готелі Bakkara (1 поверх), тераса над Дніпром (працює в режимі звичайного ресторану), страви української та європейської кухонь, резерв столів, доставка, формат take away, шведський стіл, сезонне меню від шефа.

Весільна пропозиція в готелі Bakkara – це виїзні церемонії на будь-який смак та бюджет, весільний банкет, фуршет як на свіжому повітрі, так і в банкетній залі ресторану, а також багато додаткових бонусів. В Grand Piano можна обрати ту локацію під бенкет, яка найбільше підійде до запланованого формату весілля. В ресторані при готелі Grand Piano є банкетна зала, літня тераса над водою та паркова тераса з великим павільйоном для банкетів і фуршетів; на території є затишні альтанки. Тому як фуршет, так і банкет тут можна провести у будь-яку пору року. Вишуканий варіант – весілля ввечері, коли доріжка до весільної арки на березі Дніпра прикрашена свічками.

Forrest Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Мінський, 20а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145 – 324 грн), гарячі закуски (182 – 378 грн), страви з риби та морепродуктів (84 – 397 грн), м’ясо на вугіллі (116 – 388 грн).

Страви: карпачо з телятини – 328 грн, салат з овочами гриль і телятиною – 238 грн, стейк з лосося з імбирним соусом – 268 грн, кебаб з індички – 184 грн.

Напої: Taittinger Brut Reserve – 2010 грн/750 мл, Prosecco Treviso Miol Bortolomiol Extra Dry – 570 грн/750 мл, Сhablis Domaine Du Colombier – 670 грн/750 мл.

Деталі: ресторан з власним озером, банкетне і дитяче меню, винна карта, винний шафа, поради сомельє при ресторані, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

Forrest Club — не просто ресторан, а цілий заміський комплекс для сімейного відпочинку. Тут вистачить місця для святкування весілля будь-якого масштабу: є простора головна зала, засклена тераса, літня тераса й окремі будиночки для невеликих компаній. Виїзну церемонію можна організувати на пірсі біля озера. З організацією весілля та деталей виїзної церемонії допоможе івент-менеджер — уточнити деталі можна за телефоном +380681663622.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (135 – 445 грн), основні страви (199 – 1200 грн), десерти (60 – 215 грн).

Страви: чорноморська камбала з овочами – 899 грн, яловичина з булгуром та перцевим соусом – 499 грн, рапани, запечені в цибулі-порей – 350 грн, джемелі з трюфелем та білими грибами – 389 грн.

Напої: Orvieto Classico Bigi 2017 – 750 грн/750 мл, Maison Blanche Bordeaux Blanc Maison Bouey 2015 – 800 грн/750 мл, Albarino de Fefinanes Bodegas del Palacio de Fefinanes 2017 – 1400 грн/750 мл.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, шеф-кухар Олександр Абрамов, шеф-бармен Євген Толмачов, два поверхи, дві тераси, дві банкетні зали, 500 місць для гостей, понтон для приймання човнів, raw bar, устриці, страви на грилі, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, кальяни, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану класичні страви європейської та середземноморської кухонь з акцентом на страви-гриль. У багатій винотеці ресторану можна знайти вина з кращих винних регіонів світу. Місця для проведення незабутнього свята тут достатньо — в закладі на двох поверхах, двох терасах і у двох банкетних залах одночасно може відпочивати 500 гостей. Камерні сімейні свята (до 20 осіб) можна проводити в малій банкетній залі та в великій банкетній залі, де можуть відпочивати до 30 персон. Для пишного весілля та виїзної церемонії в «Маяку» є великі зали та панорамні літні майданчики.

Фортеця

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Г. Гонгадзе, 21

Бюджет: ₴₴₴. Салати (72 – 287 грн), основні страви (81 – 357 грн), десерти (41 – 152 грн).

Страви: салат з авокадо, моркви, яблук і гарбуза під апельсиново-гірчичним соусом – 72 грн, карпачо з телятини під лимонним соусом і зеленню – 172 грн, запечене філе форелі райдужної з лососем і креветками під вершковим соусом і сиром пармезан – 357 грн, філе індички під соусом карі з міні-салатом – 199 грн.

Напої: Prosecco DOC Treviso Frizzante – 537 грн/750 мл, Zonin Prosecco DOC – 1265 грн/750 мл, Casillero del Diablo Chardonnay – 915 грн/750 мл.

Деталі: ресторанний комплекс на Виноградарі, парк-готель, шеф-кухар Тетяна Тимченко, можливість замовити кенді-бар, мангал-меню, підходить для банкетів, велика зелена територія, сім окремих тематичних залів, дитяче меню, вісім двоповерхових котеджів з саунами, мангал-меню, акції та знижки, парковка.

Ресторанний комплекс «Фортеця» складається з семи комфортних тематичних залів, готових розмістити до 120 гостей. Величезна весільна зала «Банкетний Палац» ідеально підходить для проведення пишного весілля і виїзної церемонії. Крім великої зали на 100-120 гостей, у внутрішньому дворику є озеленена та прикрашена квітковими композиціями алея для виїзної церемонії. На території є три дворики, які чудово підійдуть для святкування влітку. Основний двір комплексу вміщує 40 персон — він прикрашений квітниками, затишними альтанками та фонтаном. В меню для весільного банкету величезний вибір вишуканих страв, закусок, салатів, фірмові страви від одного з кращих кухарів України Тетяни Тимченко.

Фото: Facebook ПРАГА, Grand Piano Restaurant, Forrest Club, Маяк, Фортеця

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi