Ресторани Києва для візиту з іноземними гостями - PostEat

пошук

Ресторани Києва для візиту з іноземними гостями
26-10-2021 0 3126


Куди ж піти з іноземними гостями у Києві? Якщо приїхали друзі іноземці, і ви хочете показати їм гастрономічний Київ, то PostEat вам допоможе визначитися із кількома закладами. Ми підібрали для вас 6 закладів з різною кухнею, щоб ви могли познайомити гостей міста з гастрономічним різноманіттям української столиці та гарно розважитись увечері.

PM Hall

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: борщ із запеченим ребром, білими грибами, наполеоном із сала та міксом зелені – 320 грн, салат з теплою телятиною під соусом ден-місо – 320 грн, баклажан в соусі унагі зі скамблом із бекону та овочевою сальсою – 220 грн, тунець зі спаржевою квасолею та соусом аль помодоро – 620 грн, яловича вирізка з морквяним крем-мусом – 550 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

PM Hall — елегантний ресторан у центрі Києва, схований від сторонніх поглядів у самому серці КВЦ Парковий. Стильний інтер’єр, високий рівень сервісу створить для ваших гостей особливу атмосферу, настрій та сформує відмінні враження і приємні спогади. Авторські страви готує шеф Іштван Андрела, член асоціації Шеф кухарів України, а підібрати ідеальне вино до страви допоможе першокласний сомельє ресторану. Меню включає страви української, європейської та східної кухні та спеціальні сезонні пропозиції. PM Hall — ідеальна локація для бездоганної вечері, приватного обіду, романтичного побачення або веселих розваг у караоке з друзями. Чекають на гостей щодня з 11:00, резерв столів за телефоном +380687701111.

ESHAK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: шурпа ташкентська – 310 грн, баклажан рол з сиром філадельфія та часниковою пастою – 270 грн, піде з телятиною – 260 грн, смажені манти – 180 грн, плов чайханський – 250 грн, казан кабоб – 690 грн, баранячий жиголет – 590 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, дитяче меню, дитяча кімната, аніматори, тераса, паркінг, доставка.

Ресторани ESHAK — фаворити закордонних гостей Києва, на це є кілька очевидних причин. По-перше, в центрі зручно розташовані аж 2 із 3-х закладів мережі: на Великій Васильківській та на Кловському узвозі. По-друге, колорит не залишає шансів конкурентам. Орієнтальний інтер’єр, плови від кухаря-узбека, гарячий тандирний хліб, м’ясо халяль, чебуреки, ароматні кальяни. По-третє, тут дбають про комфорт кожного гостя: зразковий сервіс, затишні VIP кімнати, східний лаунж під сети від DJ — ESHAK стане головним спогадом іноземного Резерв за телефонами: +380986003333 (Кловський узвіз, 10), +380671111188 (вул. Велика Васильківська, 85/87).

CHEF’s TABLE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: сет-меню – 2790 грн,

Деталі: Chef’s Table — ресторан нового формату для України на другому поверсі магазину goodwine. Шеф-кухарі ресторану — Володимир Ярославський й Елеонора Баранова. Спілкування без перешкод між гостей та кухарем, який в цей момент створює страви — головна особливість в Chef’s Table. Кухня повністю відкрита, усі процеси проходять перед гостями, які сидять за своєрідною барною стійкою перед кухарем та можуть спілкуватись з ним. В ресторані приймають гостей за попереднім бронюванням та пропонують шефське сет-меню, яке складається з 6 виносів страв (до страв подають воду та келих шампанського). Також діє меню a la carte з кількома видами паста, закусками, власною випічкою, основними стравами з французького голуба, краба та яловичини вагю.

Samna

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мазепи, 6

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: кремовий суп з єрусалимського артишоку – 190 грн, палестинський тартар з телятини – 340 грн, телячі мізки у гречаній скоринці – 575 грн, каре ягняти з лівійським кус-кусом – 850 грн, хрусткий восьминіг з цвітною капустою та вершками з чорних баклажанів – 890 грн.

Деталі: ресторан сучасної близькосхідної кухні, знаходиться недалеко від Арсенальної площі, дизайн інтер’єру YOD Design, бренд-шеф Меїр Адоні, авторський підхід до страв, кілька поверхів, контактний бар, велика винна карта, авторські коктейлі, вечірки, обов’язковий попередній резерв столів.

It’s Samna — ресторан сучасної близькосхідної кухні, який знаходиться у старовинній пам’ятці архітектури будинку-садибі Іпсіланті недалеко від Арсенальної площі. За кухню відповідає досвідчений шеф-кухар Меїр Адоні, який запускав ресторани у Нью-Йорку, Тель-Авіві, Берліні, Барселоні. Його кухня — це синергія Марокко, Лівану, Ємену, традиції Катару та Ізраїлю в його сучасній інтерпретації.

Глек • ресторан сучасної київської кухні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська 6/11

Бюджет: ₴₴.

Страви: солодові вафлі з паштетом – 150 грн, улюблений щавлевий борщ з підкопченим сомом – 160 грн, салат з рапанів та печеного буряка – 180 грн, качина ніжка з молодою морквою – 320 грн, шляхетні кабачкові оладки з грибним кремом і смаженими лисичками – 165 грн.

Деталі: ресторан сучасної київської кухні, знаходиться в центрі міста, дизайнерський інтер’єр, кілька зал, шеф-кухар Андрій Северенчук, шеф-бармен Віталій Колпачев, власна пекарня, сезонні локальні продукті, сніданки, еногастрономічні вечори, літня тераса, класичні та авторські коктейлі, натуральні сидри, українські та європейські вина, резерв столів.

«Глек» — ресторан сучасної київської кухні про смачну їжу, гастрономічні відкриття, про фудпейрінг з винами і напоями. Шеф-кухар Андрій Северенчук поєднує неймовірні смаки сезонних локальних продуктів — саме в цьому полягає концепція сучасної київської кухні для поціновувачів рідних страв у вишуканій інтерпретації. У закладі пропонують сніданки, також є власна пекарня й власне морозиво. До страв пропонують класичні та авторські коктейлі.

Eastman Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85-87

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: кокосовий чатні – 165 грн, том кха – 320 грн, шу май з гребінцем і свіжим трюфелем – 428 грн, пані пурі з тартаром з креветок – 325 грн, курочка малай тіка масала – 365 грн, банана роті з нутелою та кокосовим згущеним молоком – 210 грн.

Деталі: ресторан східної кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт ресторанної мережі First Line Group, бренд-шеф Вова Ташаєв, шеф-бармен Олександр Родіонов, кілька поверхів, коктейльний бар, винна кімната, дитяча кімната, наполеон-бар, сніданки, обід з 12:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю, дитяче меню, авторські коктейлі, доставка, резерв столів.

Eastman Restaurant — проєкт ресторанної мережі Дмитра Запорожця First Line Group. В ресторані спроєктовано два рівні — на першому розташовані коктейльний бар та винна кімната, а на другому облаштували дитячу кімнату. Меню розробив бренд-шеф Вова Ташаєв — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi